15 Kasım 2013 Cuma

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 15.11.2013

 
Daha çok kendinizi yüksek realitenize girmek için hazırladıkça onun enerjilerini daha çok hissediyor ve zamanın sınırlayıcılığının gitmesine izin veriyorsunuz. Uykudan yeni kalktığınızda veya yüksek realitelerdeki zaman akışıyla bağlantıda olduğunuz derin meditasyondan yeni kalktığınızda bazen insanların veya eşyaların alışık olduğundan daha hızlı hareket ediyormuş gibi göründüklerini deneyimleyebilirsiniz. Bu size yaşamın şu anda çok fazla alışık olduğunuz ve sadece yoğun gününüz bittiğinde yavaşlayan aceleler ve peşinden koşuşturmalar olmadan nasılda nazikçe aktığı konusunda iyi bir görüntü verir. 


Bu size yüksek realitelerin ‘zamansızlık’ alanına girdiğiniz de doğal olarak yavaşlayacağınız ve ne kadar süre isterseniz o kadar her şeyden keyif alabileceğinizi göstermek içindir.  Başka bir deneyime geç kalabileceğiniz konusunda hiçbir endişeye gerek yoktur çünkü yaşamın amacı seçmiş olduğunuz şeyi derinlemesine deneyimlemek ve öncekini tam olarak tamamladığınızda bir sonraki deneyime geçmektir. Ve kendi yaşam deneyimlerinize geç kalamayacağınızı bilmek size bu büyük değişime uyumlanmak için yardım edecektir.

Size sıklıkla kendinize güvenmenizi hatırlatıyoruz ki onunla birlikte yaptığınız her şeye daha çok inanç gelir ve bütün acil sorular kendi bilgeliğinizle cevaplanır. Bütün gereken zihninizde karışıklığa sebep vermeden anlamanızdır. Bütün kendi cevaplarınızla kendinize olan güveniniz tekrar yükselir. Bu güven ve bilgelik çemberi olarak tanımlanabilir. Ve eğer başka konulara da daha yakından bakarsanız yaşam deneyimlerinizin birçok çembere sahip olduklarını fark edebilirsiniz. 


Biz bunu Yaratımı anlamamızın temeli olarak görüyoruz çünkü çember enerjinin akışından başlayarak hücrelerimizde, gezegenlerimizde, Evrenlerimizde –çember şekli net bir şekilde görülebilirdir- , her yerde bulabileceğiniz başlıca şekildir. Ve siz de yaşamı çemberler şeklinde deneyimliyorsunuz ve devam etmeye hazır olduğunuzda… yüksek deneyimi sahip olduğunuz çembere çekerek kendinize yeni bir deneyim çemberi yaratıyorsunuz ve sizin Vesica Piscis (torba balık ağı) dediğiniz şeyi yaratıyorsunuz. Bu iki çember sizin başka bir deneyim çemberine köprü oluşturmanız için yeterince kaynaşıyorlar ve bu dönüşümün bilinçli bir şekilde farkında olmak da en muhteşem deneyimdir.

Yaşamınızda bu çemberleri gözlemleyiniz ve bunlar size ihtiyacınız olmayan şeylerin gitmesine izin vermeniz için yardımcı olacaklardır. Bazen bir şeyi tekrar ve tekrar deneyimlersiniz ve bu durum olurken anlayamadığınız veya kabul edemediğiniz şeyin ne olduğunu merak edersiniz. Bazen çemberin dışına çıkıp ona başka bir perspektiften, şu anda sizin dönüşümünüzde kullanabilmenize her zaman hazır olan daha yüksek bir perspektiften, bakmanın gerekli olduğunu fark edeceksiniz.  Ve daha sonra belirli tekrarlanan durumdan gelen bilgeliği kabul ettiğinizde en iyisi için onu geride bırakırsınız ve o saf bilgiye dönüşerek kollektif bilgeliğe eklenir ki diğerleri bunu yapmaya hazır olduklarında kullanabilsinler. Bu yol onlar için Yeniye geçmekte daha kolaydır ve kollektif seçiminizin gücü son derece artacaktır.

Ben Sirus’tan SaLuSa ve hepimiz size çok yakın hissediyoruz. Sizi neşeyle evrensel bilgiye adım atar ve korku ve endişelerin artık daha fazla sizde yer etmediklerini keşfederken izlemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sevgi gücünüz artmaktadır ve onu bedeninizin etrafında bir çember gibi imajine ettiğinizde istenmeyen diğer enerji çemberlerinin Işığınıza girmesinden kendinizi koruyorsunuz.

Kanal: Madad

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder