8 Kasım 2013 Cuma

BM MİKAİL: 2013′E BAKIŞ * DÖNÜŞÜM YILI

1640743_l
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ * LM-11-2013
 RONNA HERMAN KANALIYLA
 2013′E BAKIŞ * DÖNÜŞÜM YILI
Sevgili üstatlar, dünyanın ve insanlığın şu anda deneyimlediği süreç son bir kaç yüzyılda bir çok bilge alimler ve üstatlar tarafından konuşuldu ve buna rağmen, kitleler önemsemediler ve kendini yok etmenin aşağıya inen yoluna devam ettiler. İnsanlık zenginlik ve bolluk yanılsamasını oluşturdu, ama bu açgözlülük ve kıtlık korkusunun bataklığı üzerine inşa edildi. Bu devasa yanılsama balonu gerçeğin Canlı Işığının baskısı altında patladı. İnsanlığın şu anda deneyimlediği şey Ruh’un fısıltılarının yerine ego – arzu bedeninin dürtülerini izlemenin neden ve etkisidir veya karmik sonuçlarıdır. Birçok sevgili ruh yoksunluk veya ihtiyacı hiç deneyimlemedi – onlar kendi arzularının esiri olmanın hayatını yaşarken, bolluğa layık olmadıklarına dair eski öğretilere inanan diğerleri bir çok yaşamlarda kıtlık ve yoksulluk yaşadılar.

Siz, Yıldız Tohumları atom tohum kristallerde kodlanmış olan ve Kutsal Zihninizde saklanan  göksel mirasınızın farkındalığına uyanma şaşırtıcı sürecinin ortasındasınız. Ayrıca, insan evriminin şiddetli ve çoğu zaman usandırıcı yolculuğuna dokunmuş cesurluğun ve mükemmelliğin ihtişamlı tarihinin bulunduğunun farkında olun. Sizler çağlar boyunca uykuda olan duyular dışı yeteneklerin ve yüksek bilinç yeteneklerinin yeniden canlanmasını deneyimliyorsunuz. Ancak, bu her zaman kolay veya rahat bir süreç değildir ve içsel bilgeliğinizin – Kutsal Zihnin – mühürlü kapısını açmak adanma ve çaba gerektirir. Bir kez daha kendi içsel rehberliğinize güvenmeyi öğrenmeniz çok önemlidir. Sevgi dolu ve minnettar bir kalp bilinci arıtır ve zihnin dinginliğini ve huzurunu yaratır. Bu giderek yalnızca ara sıra gerçekleşen bir oluş yerine dinginlik ve Özgüvenin sürekli haline gelişir.
Tanrı – bilincinin yenileyici Işığı tüm Yaradılışa nüfuz ederken, insanlığın geçmiş çağların yanılsama rüyasından uyanmakta olduğu, dünyasal varoluşun her fasedinde belirgindir. Her Ruh kendi Elmas Çekirdek Tanrı Hücresi içinde eşsiz bir bilinç koduna sahiptir. Bu kod her bir yaşam için mükemmel tınıyı veya armonikleri içerir. Ruhsal Şarkınız ile Enerji İmzanızı yeniden ayarlamanın harikalarından biri, uyumlanan frekansların Canlı Işığın akımları ile tınlamaya başlamasıdır, bu giderek ÜstRuh benliğinizi Yüksek Benliğinizin diğer parçalarına bağlar. Bu zamanda, yükseliş süreciniz gerçekten başlıyor. Yüksek Benliğinizin tüm fasetleriyle güçlü bir şekilde bağlantıda olduğunu hala kavrayamıyorsunuz. En harika, en şaşırtıcı uyanışlardan biri harika, çokboyutlu bir Işık Varlığının bir fasedi olduğunuzun farkında olduğunuz zamandır.
Bu büyük ıstırap zamanında bu inanılmaz olabilir, ama dünyanın insanların şu anda bolluk ile ilgili deneyimlemekte oldukları durumlar en sonunda büyük kutsamalar ile sonuçlanacak. Kaybın ıstırabı ve acısı yeterince büyük olduğu zaman, çok daha fazla sevgili ruh yanıtlar için içine dönecek ve yüksek alemlerin tüm ihtişamlı güçleri insanlığın ricalarına yanıt vermek için bekliyor olacak ve yardım sunmaya hazır olacak.
Ruh dikkatinizi çekmeye çalışırken, hayat çizginiz sürükleniyor ve birçok farklı yönde çekiliyor gibi görünebilir. Direnip geride durabilirsiniz, tepinip çığlık atabilirsiniz; ama, en sonunda yükseliş spiralinde ileriye doğru gideceksiniz. Şu anda tam faaliyette olan evrim döngüsünün kaos ve eski inanç sistemlerinin ve yapılarının parçalanmasını yaratmakta olduğunun yadsınması olmayacak. Sıkça söylediğimiz şeyi hatırlayın, “Kaostan yeni yaratım ortaya çıkar.” Her insanın Ruhsal benliği onun dikkatini çekmek için bir dereceye kadar dürtükler ve kışkırtır. Hiç kimse, yokuş aşağı kayıp, savrulup ve uyanış çağrısını dikkate almayıp statükoyu (mevcut durumu) sürdüremez. Ya büyümek ve bilinçte yükselmek ya da kaosun ve sınırlamanın derinliklerine batmak zorundasınız – sadece kaçınılmaz olan ertelenir.
Sevgililer, dünyada her tarafa yayılmış korku ve çaresizlik duygusunun üzerine yükselin. Kendinizi beşinci boyutta, Işık Piramidinde görün ve tüm Yaradılışın sonsuz bolluğunun size ve sizin vasıtanızla akmasını isteyin. Gerekli olanı alırsınız ve sonra geri kalanın form dünyasına akmasına izin verirsiniz.
Hatırlayın, Ruh’un Işığı ile dolduğunuz zaman, bu etrafınızdaki her şeyi ve herkesi etkiler. Işıltınız büyür ve genişlerken, farkındalık kürenize daha da fazla benzer zihniyette olan insanları çekersiniz. Ruhsal uyanma çağrısının sesi yükseliyor ve Dünyanın en seyrek nüfuslu, aynı zamanda en yoğun nüfuslu bölgelerine yansıtılıyor. Işığın gözdeleri yoktur, dönüştürücü, canlandırıcı enerjilerine alıcı olan herkesi veya her şeyi Işıkla doldurur ve kutsar.
Aynı zamanda bazı sevgili ruhların Işığınızın aurasında duramayabileceklerinin farkında olun, çünkü bu çok acı vericidir. İster kasıtlı olsun ister kasıtsız, onlar sizi “Merkezden çıkarmaya” ve mevcut durumu yeniden oluşturmaya veya ne kadar kaotik olsa da veya tatmin edici olmasa da şeyleri geçmişte olduğu gibi tutmaya çalışacaklardır. Yaradılışın saflaşmış Işığının çok daha fazlasını dünyaya bütünleştirmeye ve yaymaya gayret ederken,  saflaşmış Yaratıcı Işığın güç çeviricileri ve dönüştürücüleri olarak odaklanmış ve sarsılmaz kalmanız her zamankinden çok daha önemlidir. Etrafınızdaki bir çok insan neden bu kadar değiştiğinizi ve neden eski drama oyunlarına ve düşük frekanslı eğlenceye katılmaya artık istekli olmadığınızı merak edecek ve soracak. Kendinin üstatlığına giden yolda ileri doğru giderken, başkalarının enerjileri ve eylemleri sizi daha da az etkileyecek.
Siz sık sık anlattığımız gibi, öncelikle örnek olarak, niyetleriniz ve eylemleriniz vasıtasıyla ve son olarak uygun zamanda sunulan bilgelik sözcükleriyle öğretmelisiniz. Ancak etrafınızdakiler, siz sevgi dolu öneriler ve moral desteği sunarken gözlem veya dinleme ile daha pozitif, uyumlu şekilde davranmazsa ve karşılık vermezse, onların yarattıkları dramadan geri çekilmek ve tarafsız gözlemci duruşunu üstlenmek önemlidir.
Bilgelik ve kendini – dönüştürmenin arayıcıları, ister pozitif ister negatif olsun, kendi eylemlerinden ve tepkilerinden öğrenirler. Ruhsal bakış açısından, negatif olaylar hangi eylem yolunun en pozitif sonuçları getirdiğini öğrenme fırsatını sunar. Yüksek Benliğiniz siz en yüksek iyiliğinize olmayan o şeyleri reddedinceye ve gerçeğiniz olan şeyi onaylayıncaya kadar sizi her zaman tekrar tekrar sınar.
Kendinin üstatlığının önemli bir bileşeni içsel dünyanıza veya Ruh’un tapınağına odaklanmayı öğrenmektir. Ruh, fiziksel beden ve özellikle zihin kendi ritmik döngülerine ve gündemlerine sahiptir. Ruhun arzusu aydınlanmaya odaklanmıştır. Zihin bilgi elde etmeye ve alıkoymaya odaklanır. Fiziksel beden fiziksel dünyayı duyular vasıtasıyla deneyimlemeye odaklanır. İnsanlık sürekli olarak, büyüme ve genişlemenin yeni bir döngüsüne yol açan büyüme, durağanlık ve çürüme döngülerini deneyimler. Üstat içine dönüp zenginleşmiş bir hayat kalitesi için çaba gösterirken, uyanmamış Ruhlar zevk veren fiziksel duyumsamalar ve dünya nimetleri vasıtasıyla uyarımı ve hazzı dışsal olarak ararlar. Kendinizin dışında dışsal bir odak olarak sevgi her zaman incinebilirlik duygusu getirir, her zaman birileri veya bir şeyler tarafından sürekli onaylanma ihtiyacı getirir.
Dışarıya yansıtılan içsel bir odak olarak Sevgi kendine güvenin, kendini kabullenmenin sürekli bir akışıdır, her zaman tüm yaradılış ile vecd dolu birlik ve uyum hissinin daha fazlasını bütünleştirmeye ve yansıtmaya gayret eder. Ruh içerideki baskın güç olduğunda ve ego arzu bedeni ve kişilik kontrol altına alındığında, zeki, koşulsuz sevginin daha fazla seviyelerini ve en sonunda Kutsal Sevgiyi hissetmeye başlayacaksınız. İçinize döndükçe, düşünceleriniz daha uyumlu ve daha az eleştirici hale gelir ve Enerji İmzanızı saflaştıran yüksek frekansta tınlar. Zihin vasıtasıyla Ruh ve beyin arasındaki iletişim kanalını açık tutmalısınız. Bu, Epifiz Bezinin yavaş yeniden aktivasyon işlemini ve başın tacına yakın, beynin arka kısmında yerleşik olan Kutsal Zihnin portalının açılışını başlatır. Frekanslarınız belirli bir uyuşabilirlik seviyesine ulaştığı zaman, Kutsal Kalbinize ve Kutsal Zihninize girişi koruyan Işık zarları çözünmeye başlar ve giderek içinizde saklanan sevgi ve bilgeliğin hazine sandıklarına erişim kazanırsınız.
Bir kez daha sizlere bu önemli gerçeği hatırlatacağız: Tüm Yaradılış sürekli olarak belirli titreşim kalıplarının içine girip çıkar, biz buna enerji imzaları veyaENERJİSEL SES OKTAVLARI adını veriyoruz. Sizler aura alanınızın Işık parlaklığını belirleyen enerji imzanız ve Ruhsal Şarkınız ile tanımlanırsınız. Enerji imzanız üçüncü/dördüncü boyut ortamındaki fiziksel bedeninizin frekanslarından oluşur. Yüksek dördüncü ve beşinci boyutların dengeli frekansları Ruhsal benliğinizde saklanır ve Ruhsal Şarkınızın parçası olur. Sevgililer, bu düşünceyi zihninize sağlam bir şekilde yerleştirin. Sayılamayacak miktarda birleşik bilinç alanları vardır. Sizler Kozmik farkındalığın bu yüksek frekanslı alanlarının çoğunun manyetik gücüne bağlanma sürecindesiniz. Baba/Anne Tanrımızın başlıca nitelik ve vasıfları olan İlahi İrade, İlahi Bilgelik ve İlahi Sevginin titreşimlerine uyumlanmaya başlıyorsunuz.
Güçlü, doğuştan gelen durumunuzun bir başka önemli niteliği, iki elinizin beyninize giden en fazla gelişmiş bağlantılar arasında olmasıdır, çünkü ellerin avuçlarına gömülmüş eterik üreteç kristaller vardır. Bunlar fiziksel bedenin en kuvvetli elektromanyetik impalslarının bazıları olmaları için tasarlanmıştır. Ellerindeki şifa gücünü aktive etmiş veya geliştirmiş olanların şifa sanatlarında bu kadar etkili olmalarının nedeni budur. Gelecekte, dokunmayla bilinçli veya bilinçaltı bilgilere erişebilmeniz için parmak uçlarınızdaki hafıza hücrelerini yeniden geliştirme potansiyeline sahipsiniz.
İyi bir uygulama, ellerinizin avuçlarında şifa yeteneklerini aktive etmeye odaklanırken, ellerinizden birinde bir üreteç şifa kristali olarak programladığınız bir kristal tutmaktır. Sonsuzluk Nefesi uygulamasıyla, avuçlarınızdaki Adamantine Işık Parçacıklarını göndermeye/hissetmeye yoğunlaşın. Avuçlarınız çok ısınabilir veya karıncalanmaya başlayabilir. Duyumsamaları hissetmeniz zaman alabilir; ama, gittikçe kendi bedeninizin bölgesel kısımlarına iyileştirici Yaratıcı Işık gönderme yeteneğini elde edersiniz. Gelecekte şifa, İlahi Işığın lazer benzeri iyileştirici ışınlarını hastalarına gönderme yeteneğine sahip olan aydınlanmış, dinamik şifacıları kapsayacak. Reiki ve diğer enerji teknikleri bu kadim, ezoterik bilgiye dayanır.
Çakra sistemi de hem manyetize edici hem de ışık yayma yeteneklerine sahiptir. Yüksek frekans kalıplarını ne kadar barındırabilirseniz, çakralarınız o kadar hızlı ve mükemmel döner, böylece bedensel formunuza ve dünyaya daha büyük kuvvet ve yüksek frekans kalıpları yayar. Enerji her zaman hareket halindedir. Yaradılış her zaman hareket halindedir. Tek duraklama Yaradılışın DİNGİN NOKTA anı sırasındadır.
Birçoğunuzun farkında olduğunuz gibi, son bir kaç yıldır, “Dünya Meleği” deyimi ruhsal odaklı mesajlarda ve kanallıklarda yaygın bir deyim oldu. Netleştirmek için, bu Dünya Hizmetkarları saflarına katılabilmeleri için, Kendinin üstatlığını elde etmek için azimle çabalayan her bir Ruh anlamına gelebilir. Bu Alt – evrensel deneyim içinde Tanrı – bilincinin On İki harika Işınının enerjilerini Yayan Başmeleklerin temsilcileri olmak için Dünyada bedenlenmeyi kabul eden bir çok kutsanmış Ruh vardır. Hatırlayın, Dünyadaki misyonunuzun ana odağı alt boyutların Sevgi/Işığını yoğunlaştırmaya, böylece üçüncü/dördüncü boyutları varoluşun dengeli ve uyumlu haline geri getirmeye yardımcı olmaktır. Melek alemlerinden olan bizler bu evrim ve büyük değişim zamanlarından kolaylıkla ve inayetle geçmenize yardımcı olmak için büyük güçle buradayız; ancak, yardımımızı istemelisiniz, çünkü bizler özgür iradenize müdahale edemeyiz. Sevgililer bir Işık Üstadı olarak hakiki yerinize sahip çıkın ve hatırlayın, Ruhun bilgisini ve aydınlanmış gerçeği bütünleştirirken, gidip bilgeliğinizi paylaşmanızı istiyoruz. Rehberlik yapmak, korumak ve ilham vermek ama en çok sevmek için her zaman yanınızdayız. Ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır * Bu yazının aktarıcısı olarak ben Ronna Herman Başmelek Mikail adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum. Bilgi değiştirilmediği, çıkarma ve ekleme yapılmadığı ve yazarın ismi, E mail adresi ve website adresi belirtildiği sürece websitelerinde yayınlanabilir.RonnaStar@earthlink.netten izin alınarak dergilerde veya basılı olarak yayınlanabilir.

0 comments:

Yorum Gönder