26 Kasım 2013 Salı

BAŞMELEK METATRON: YENİ DÜNYANIN 2 NCİ YILI

1461036_538236232932489_1154362431_n
2014: Değişim Yılı Fırsatı
 Başmelek Metatron ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar! Ben Işığın Lordu Metatron’um!
2013 son haftalarına girerken, herbirinizin duraklamanızı ve geçen yıl bireysel ve kümülatif olarak deneyimlemiş olduğunuz olayların güçlü gelişmesini düşünmenizi istiyoruz. Gezegensel Yükselişin gerçekleşmiş olmasını tam olarak kavrayıp kavramamanız gerçekten bir tartışma konusudur, çünkü zaman şimdi öncekinden çok daha hızlı ilerliyor.
Üstatlar 2014 çok büyük değişim yılıdır ve bu değişimler astrolojik olarak adını verdiğiniz asıl düğümlerde gerçekleşiyor. Yine de bunlar şu anda kavradığınızdan çok daha fazlasıdır. Her bir düğümde indükleme ile aura alanınızı etkileyen kodlar vardır. Bu kodlar sayısız amaca hizmet eder.

Kodlanmış astrolojik bir olay hayat dolu bir enerji çeşmesine, sizi çok derin bir seviyede etkileyen organik bir çağlayana benzer. Kutsal frekansın bilinçli ve amaçlı koordinasyonu ile aşılanmıştır. Kendi ışık düzenlemesinde, o sizin olduğunuz kadar canlıdır, fark onun bireysel gündemi olmaması ve evriminin kendi ortamına ve tüm diğer yıldız kapılarının ortamlarına bağlı olmasıdır. Eğer astrolojik güç düğümleri, özellikle gündönümleri, ekinokslar ve tutulmalar gerçekte oldukları indükleme cihazları olarak anlaşılsaydı, o zaman uzay zaman olasılığında bir gedik (pencere), bunların sizin planınıza ve kendi kapsamlı özlerinin rezonansının organik geometrik doğası ve çerçevesi ile yönetilen amaçlı ekleme olarak tanımlardınız. Hiç bir şey hareketsiz kalmaz ve zamanın ve boyutsallığın nasıl ölçüldüğüne bakmaksızın, değişim kendisini astrolojik olarak ifşa etmek ve ifade etmek için devam eder.
Ve bu nedenle bu 2014 tartışmasına başlarken, her birinizi destekleyici enerji ve kendini güçlendirme alanı ile sarmalıyoruz, çünkü her biriniz gerçekten bireysel Yükseliş yolunuzdaki Üstatlarsınız. Size ilham ve netlik sunmak bizim amacımızdır, ama aslında kutsal ve egemen bir VARLIK olarak bu ve bu tür ‘kanal’ mesajlarında ayırt etmeyi uygulaması gereken sizlersiniz.
Sevgililer, bu köklü geçiş zamanlarında, Ruhun her zaman SEVGİden konuştuğunu hatırlayın. Ruh saldırmaz. Dünyanızda şu zamanda bulunan her din kendi gerçeklerine ve çarpıtmalarına sahiptir. Ayırt etme anahtardır. Kalbe dayalı olan, KORKUYA dayalı olmayan, neyin doğru olduğu neyin olmadığına karar vermek sizin zorunluluğunuzdur. Hiç bir gerçek kutsal ifade kendi gerçeğini, güzelliğini tek bir grup ile sınırlamaz.
Şu andaki zamanlar her birinize özgür yaşama, üzüntüyü ve korkuyu salıverme ve kendi esenliğinizi yaratma fırsatı sunuyor. Birbirinize saygı gösterin ve destekleyin ve SEVGİyi kucaklayın. Sevgi Tanrının bilimi ve frekansıdır. İnsanlık Ulusunu BİRLEŞTİRMENİN yoludur, insanlığın Yükselmesinin yoludur ve 2014 arzuladığınız Dünyayı tutarlı olarak yaratmanızı sağlamanın anahtar aşamasıdır. Yeni Dünyanın ikinci yılı olan 2014, Kova Çağı Geçişinin gerçek başlangıcı olan  ‘Kova Çağı’ olarak adlandırdığınız şeye gerçek aşamayı enerjisel olarak başlatır.
Anahtar Zaman
Buna uygun olarak sizler anahtar konukluğun katlarındasınız/kıvrımlarındasınız. Aslında bunlar özlü kuantum sıçramaları sunan uzay – zamandaki belirli vektörlerde, engin konukluklarınızda daha fazla vurgulanmış olan spesifik yaşamlardır. Bunların içinde sizi tanımlayan çok önemli karar yol ayrımları vardır. Bu ömür, o yaşamlardan biridir. Enerji ve zaman hızla ilerliyor, 2014′te Yeni Dünyanın Kristal geçişlerine ayarlanmaya devam ederken Dünyanızda çok şey oluyor. Bu kolay olmayacak, yapmaya değer olan hiç bir şey gerçekte odaklanmış çaba olmadan gerçekleşmez… ama bu sevinçli bir başarı ve yeterlilik olacak. Çünkü sizler uyum gezegenini yaratmak için birleşen ruhlar arasındasınız. 2014 inanılmaz önemli bir yıldır, bir çok şekillerde 2013′ten çok daha önemli. Çünkü 2013′te Yeni Dünyaya ayarlanmanın erken aşamalarındaydınız. Yüksek boyutlara uzanan yeni çakraların kullanımını uyguluyordunuz. 2014′te, yeni kanatları uzatmaya başlayacak ve yeni spektrumlara uçmaya çalışacaksınız. Uyum dünyasını görsel olarak yaratmak için teta uyumunda çalışıyor olacaksınız! Bu zaman alacak, ama güçlü aletler şimdi yerindedir. 2013′te gerçekleşen şey yalnızca bir başlangıç idi. Bu yeni başlangıç Yeni Dünyanın Yeni Kalıbıdır. Dünyanın Yükselişi gezegenin boyutsal revizyonuna ve genişlemesine izin verdi. Dünya 5 nci – 12 nci boyutlara uzanan Kristalin Alana genişledi. 2013′te işin nasıl yapıldığını öğrenmeye başladınız ve 2014′te bu keşifte daha fazla ilerleyeceksiniz. Bu toplu çaba gerektirecek.
2014 farkındalık seviyelerinizde bir çok süptil geçişler deneyimlemeye devam edeceğiniz bir yıl olacak. Genişlemiş çakra sisteminiz hala yeni tarzlarda ve aslında yeni boyutlarda işlemeye ayarlanıyor. Kristal Aura Alanınızın katmanları hala bir şekilde değişiyor, bir çoğunuz için hala sabitleniyor. Genişlemeler duyusal sistemlerinizi & duygusal alanınızı değişen derecelerde etkileyebilir ve etkiliyor.
Zihinsel Odak
Yeni Dünyanın İkinci yılında, zihinsel odağınızda daha büyük çaba göstermeniz gerekiyor. Bazen dengeyi sürdürmek, odağı sürdürmek için mücadele ettiğinizi hissettirebilir. Bu, yeni enerji akışlarının ve amacınıza ve niyetinize sadece ayarlanmanın değil, bunları kristalize etme gerekliliğinin bir birleşimidir. İyonik oranlardaki değişimiyle Kova Çağı geçişi şu anda gezegeni kuşatıyor ve ruhsal yaşamınızı düzene sokmanız için her birinizi zorluyor. İyonik oran değişimi bilinç ve bilinçaltının zihinsel alanları arasında, fiziksel gerçeklik ve ilahi kalıp arasında ‘kodları döşemeyi’ yükseltiyor. Koronal kitle püskürmelerinden dolayı,  anyonik plazmanın jet akımları dünyayı dolaşıyor ve spesifik ‘kutsal siteleri’ dolduruyor. Bunlar teta eşevreli (uyumlu) bilince daha kolay erişimi sağlıyor ve teta eşevreliliğinde Yeni Dünyayı daha etkili yaratabilirsiniz.
2014′te, ele alınması gereken yaşamınızın o alanlarını hissedeceğiniz ve odaklanacağınız belirli zamanlamalar vardır. Kendinizle yüzleşmeniz ve hangi eylemlere öncelik vereceğinizi belirlemeniz gerekecek. İçsel kontratlarınızı yeniden tanımlayın ve gezegende kalan zamanınızı nasıl kullanmayı diledeğinizi belirleyin. Anı yakalamaya ve ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlamaya mecbur edileceksiniz!
Artık ilgisizce kararsız olamazsınız. 2014 bulmacanızın kayıp parçalarını belirleme zamanıdır. Damganızı vurmanın, size düşeni katkıda bulunmanızın, yaşamınızın mirasının ne olacağını düşünmenizin zamanı. Ve evet, bu parçaları bir araya getirmeyi kapsadı… montaj gerekli! Kristal Frekans 2014′te çok daha güçlü oluyor. Bu, her birinizi daha fazla ‘mükemmelliğe’ girmeye etkileyecek olan, gittikçe yükselen bir rezonanstır. Bu yalnızca kim olduğunuzun anlayışının bir yanıdır ve en yüksek standartlarda gerçek oluyor. Gücünüzü almayı ve bütünlük içinde yürümeyi, gerçekten kusursuz olmayı gerektiriyor.
Her biriniz her gün kusursuz olma fırsatına sahipsiniz. Kendi başarısızlıklarınızı, bütünlük ile kendi çatışmanızı farkettiğiniz senaryo Üstatlığınızı daha tam olarak kucakladığınız gündür ve aslında bir yolculuktur. Aynı şekilde, başka bir insanın gerçeğini tanıma istekliliği ile kendi gerçeğinizde durduğunuz gün, bütünlüğün şefkatli veçhesine erişirsiniz. O zaman bu gerçek bireylere ve uluslara da uygulanır, makro ve mikroda uygulanır.
2014′te, içsel çatışmanın veçheleri arınma için zorlu aşamaya girecek. Sahtekarlıklar, gizli olan kusurlar gölgeler yüzleşilmek için ışığa çıkacak. En yüksek amaçlar için eylemlerinize uyumlanın. Önceliklerinizi belirleyin! Yolunuzu inceleyin … ve yolculuğunuzu bilinçli şekilde planlayın.
Sonra bunun 144 Kristal Izgara ile eşitlikte Yükselişteki Dünyanın enerjisi olduğunu anlayın, ızgaralar Dünyanın daha büyük ve daha lüsid boyut erişimine kristal genişlemesini mümkün kılar ve devam ettirir. Ve not edin Üstatlar, şu anda sizin için erişilebilir olan 5 – 12 nci Boyut enerjisi sadece başlangıçtır. Çünkü sıfır alanı olarak adlandırdığınız veçhe kristalin boyutun veçhesidir. O, gerçekte içinizde var olan, ama uykuda olan, insanlık kitleleri için erişilebilir olmayan enerji boyutlarına genişler, yine de bu kristalin boyutlar sizin gerçek kusursuz orijininizdir ve siz onların içinde yüksek formda var olursunuz.
Önemli Anlayış
Önce size Gezegenin Yükselişinin gerçekleştiğini bir kez daha söyleyeceğiz. Bunu anlamanız, inancınızı kaybetmemeniz önemlidir. Kötümser olanlar hep vardır ve bu yolda olanlar arasında bile, 21 Aralık 2012′den sonra herhangi gerçek değişimler olup olmadığı sorusu var olmaya devam edecek. Yükseliş gerçekleşti, ışıktan olan sizler bunu gerçekleştirdiniz. Ama bunun Dünya Gezegeninin mezuniyeti olduğunu, 12 Boyuta genişlemenin gerçekleştiğini netleştirmek istiyoruz. Ve insanlığın gelmekte olan yükselişini mümkün kılan gezegenin yükselişidir.
Yükselişin yeni bir başlangıç olduğunu söyleyeceğiz. Ve 2013′te, Dünya insanların açık seçik bir şekilde yükselme yeteneğine, yüksek boyutlara bilinçli olarak daha fazla yükselmesine izin verecek olan yeni formata girdi. Şimdi Yeni Dünya Kristal Izgarada bir matriks taşıyor, bu matriks insanlığın çok boyutluluk içinde kendi gerçek doğasının daha fazla farkında olmasını sağlıyor.
2013′te yeni bir güneşin doğduğunu temin ederiz ve aslında bu değişimin güneşidir. Bu güneş ihtişamlı Yeni Dünyanın ışığını getiriyor. Ve Sevgililer, ihtişamlı demek istiyoruz. Bu yeni çağda, arayıcılar neşe yansıtmaktan, ışık yansıtmaktan sorumludur, çünkü Kristal Armoniklere genişlemede, yansıttığınız her zihinsel ışık fotonu üssel olarak büyütülür. Ve bu, 2014′ün Yeni Enerjisinde daha hızlı gerçekleşiyor. Bu nedenle rolünüz yeni bir önem kazanıyor, daha büyük bir iyilikseverlik kazanıyor, çünkü yaratıcı güçleriniz Kova Çağı Geçişinde artıyor. Bu nedenle 2014′ün detaylarından konuşuyoruz!
2014 Güç Tarihleri & Aktivasyon Aşamaları
2014′ün enerjileri 2011 ve 2012′de insanlık tarafından deneyimlenen artan frekansların seyrinden daha az yoğun olacak, ama belki belirli periyotlarda 2013′ten daha yoğun olacak.
Ama 2014′ün yoğunluk aşamaları gerçekleşen etkilerin farkındalığı ile idare edilebilir. Çünkü bunlar bir amaçla gerçekleşiyor. Ancak bu yüksek yoğunluk periyotlarının belirli amacı olmadığı anlamına gelmez, çünkü aslında frekanssal ‘gösterge çubuğu’ hala yükseliyor ve astrolojik açılışlar sırasında, indirilmek için belirli enerjisel kodlara uyumlanılacak.
2014′ün ekinoksları, gündönümleri ve tutulmaları son derece güçlüdür, her biri Yeni Dünyanın eşsiz kodlanmış oktahedronal açılışlarını temsil eder. Ekinokslar, gündönümleri ve özellikle 2014′ün 4 tutulması sırasında, ‘yeni’ kodlanmış enerjiler dalgası gezegene sel gibi akacak.
Anahtar Odak Tarihler:
* 15 Nisan – Tam Ay Tutulması Dolunayı
* 8 Ekim – Tam Ay Tutulması Dolunayı
* 9 Nisan – Halkalı Güneş Tutulması
* 23 Ekim – Kısmi Güneş Tutulması
* 20 Mart – Ekinoks
* 21 Haziran – Gündönümü
* 22 Eylül – Ekinoks
* 21 Aralık – Gündönümü
Bu astronomik tarihlerin kodlanmış akış yüklemelerini sağlaması kesinlikle doğal bir sinerjidir. Çünkü bu olaylar (gündönümleri, ekinokslar ve tutulmalar) gerçekten bu tür aktarımlar için eşsiz olaylar olan kapılar açarlar. Kadim kültürlerde ve şimdiki birçok ruhsal toplumlarda bu tür tarihlere içgözlem, dua ve meditasyon günleri olarak hürmet edilmesinin nedeni budur.
Hem bireysel olarak hem de gezegen için değişimin katalizör enerji tetiklemeleri açısından, 2014 tutulmaları daha fazla eşsiz bir nitelik üstlenir. 2014′te iki ay tutulması Nisan ve Ekim’de dolunay zirvesinde gerçekleşen ‘Tam’ tutulmalardır. Bu, kendini yönlendirme ve ayarlama üzerine meditasyon yaparak yaşamınızda gidişatı değiştirmek için mükemmel zaman olacak. 2013′te birçoğunuz yenilenmiş bir amaç keşfettiniz, bir rönesans deneyimlediniz ve 2014′te devam edecek ve momentum kazanacak olan yeni yaratıcı yollardasınız. Başkaları aynı yolda kalmayı seçti, ama yenilenmiş zindelik, yeni perspektif veya yeni bir grup işbirliği ile. Birçoğunuz 2014′te yeni bir amaç keşfedeceksiniz ve daha önce uykuda olan veya kavranmamış olan üretken bir yeteneği ortaya çıkaracaksınız. Birinci Yılda, 2013′te yeniden aktive olan Yeşil Alev sizi Yerkürenin elementleri ve krallıkları ile birlik olmak için daha büyük yeteneğe getirdi. Birinci yıl ayrıca şu andaki zaman hologramınızı önceki üç Altın Çağa uyumlayan Rönesans Portalını getirdi. Bu, Delphi ve Rapa Nui’de kodlandı.
2014 sizi henüz ulaşılmamış olan veya gerçekleştirilmemiş olan ‘ruhsal kontratınızın” tamamlanmamış noktalarını yeniden yükleyerek ‘yeniden doğuşu’ ve hizalanmaları tamamlayacak olan enerjiyi sağlar.
2014′te bunlar 2009′dan bu yana gerçekleşmiş güçlü olanlardan daha fazla çokfasetlidir. 2014′te yukarıda sıralanan tarihlerin her biri aşağıdakileri sunuyor:
* Yeni Çağda kendini keşfetmeye doğru derin içgözlem ve amaçlara uyumlanmak için zaman.
* Kendini arındırmak ve kusursuzluğun oluşturulması için zaman.
* İlişkileri iyileştirme fırsatı, Barış & Uyum tohumlarının bireysel & küresel olarak ekilmesi.
* Güç düğümlerinde güçlü enerjiler, vizyon ve lusid rüyanın zenginleşmesi.
* Enerjileri yeniden yüklemek & dengelemek için pencere, kararlıklık & cesaretin yenilenmesi.
* Kristal Mer-Ka-Na’daki 33 çakranın daha büyük kullanımını sağlayan kodların alınması.
2013′ün Büyük Üçlüleri ayrıca 2014′ün ortalarında enerji etkisini sürdürüyor. Üç adet kodlanmış ‘Portal – Akış” aşaması gerçekleşecek ve Mart – Nisan, Mayıs – Haziran ve yine Eylül & Ekim2014”te zirveye ulaşacak.
2014 Kodlanmış Akış Anahtar Portalları:
2014′ün üç adet Kodlanmış Portal Aşaması aşağıda:
* Uyum Portalı: 20 Mart – 8 Mayıs
* Yıldız Kapısı Portalı/ Hakikatin Mor Işını: 14 Mayıs – 21 Haziran (22 – 26 Mayıs’ta zirve)
* Platin Işın Portalı: 21 Eylül – 23 Ekim.
İlk kodlanmış aşama Mart Ekinoksundan Tam Ay Tutulması, Güneş Tutulması, Büyük Haç ve Mayıs’ın Eta Auarids Meteorlarına kadar gerçekleşiyor. Nisanda güneş tutulması, ay tutulması ve tutulmalar arasında sıkışmış Büyük Haç var, bunlara Mars, Uranüs, Pluto ve Jüpiter dahil. Bu, uyum aramak, kollektif olarak uyum yansıtmak için fırsat zamanıdır. Küresel ölçekte ruhsal yeniden doğuşu ve ilişkilerin yeniden tasarımını, yeniden tanımlanmasını sağlayan kodlar var. Bu, çatışma bölgelerinde, özellikle Orta Doğu’da ekilecek Dünya Barışı tohumları için bir fırsat sunar. Bireysel seviyede, daha büyük sıkıntılı ilişkileri getirme zamanıdır. Kopmuş olanları yeniden uzlaştırma zamanı. Bu bir şefkat akışıdır. En gerçek anlamda, ‘Koşulsuz Sevgi” adı verilebilecek şeyin indirilmesidir.
İkincisi Mayıs – Haziran arasındadır, başlangıç tetiklemesi Nisan’ın Uyum Portalından itibaren akıyor. Bu aşama ayrıca 2013′te başlayan ve 2014′ün Haziran ayına kadar gücünü sürdürecek olan Grand Water Trine enerjilerini de kapsar. Bu, tamamlanmalar zamanıdır. Çok gerçek anlamda, Mayıs 2014 Yıldız Kapısı Portalı Kova Çağının başlangıcıdır. Sirius – Pleaides İttifakının daha büyük etkisinin ve daha büyük mevcudiyetinin olacağı zamandır. Bu, birlik içinde meditasyon yapmak üzere toplanmak için Küresel Dua zamanının gösterişli aşamasıdır, çünkü bu ‘Dharma’nın, Daha Yüce Gerçeklerin Geri Dönüşünün bir başka aşamasını işaret ediyor.
Üçüncü aşama 20 Eylül ve 23 Ekim arasında gerçekleşiyor. Bu belki de en fazla içe ulaşmaktır. Bu, gösterişli Platin Işının, Yerküre Tanrıçasının Enerjisinin kodlarını içeren aşamadır. 12 fizyo – çakrayı uyumlar. Bu aşamada kendini ayarlama fırsatı ve Yeni Dünya Gezegeninde İnsanlık kollektifi ve bir birey olarak size hizmet etmeyen tüm engellerin salıverilmesi fırsatı vardır. Bu, eski kalıntıları dökme, gizli engelleri salıverme zamanıdır. Platin Işın bireyler için yeni benliği, yeni amacı, yeni partnerliği, işbirliğini veya yönü tezahür ettirme zamanını temsil eder. Yaşam gücünün yoğun enerjilenmesi, yeniden canlanması zamanıdır. Yeni kodları yerleştirme ve daha iyi benliğe ve daha iyi kollektif güce doğru eyleme geçme zamanıdır. Platin Işın destekleyici bir enerjidir; doğası Dişil olarak adlandırılabilir, çünkü her bir ruh daha büyük ışık ararken destek duygusu sağlar.
 13 – 14 Çifti
2014, 3013 ile birlikte tek bir veçhedir. Yeni doğan genişlemiş dünyanın yeni sıralamasında, yıllık eşleşme norm olacak. 2013′te başlatılan astro – kodlar 2014′de tamamlanıyor, gerçek çağdaş süre 24 aylık aşamadır. Bu temel 12 nin iki katı bir çok alanlarda, özellikle ilişkilerin yeniden ayarlanmasında, yeniden oluşturulmasında deneyimlerinizde görünür olacak. 2013 & 2014′ün değişim zamanları olduğunu söylemiştik. Bu tavsiyeyi sizi derinden sevenlerden bir ‘uyanış çağrısı” olarak düşünün. Önce aynaya bakın ve yaşamınızın etkileşimlerinin yansımasının izini sürün. Sizi bu ‘Şimdi’ anına getirmiş olan yaşamınızın her yılının ayak izlerini düşünün. Kalbinizin içinde & dışında ifade edilen şefkati derinden keşfedin ve kazanılmış olan ve kaybedilmiş olan şeyleri görün. Sadece kendinizi aynı yerde bulmak için çok çok uzaklara mı yolculuk yaptınız?
Sevgili kalpler, eğer şu andaki durumunuz size uymuyorsa, o zaman çaba gösterin, değişim için eyleme geçin. Belirttiğimiz gibi, 2014′ün enerjileri size bu tür eylemler için güçlü fırsatlar sunuyor. İlişkilerin yeniden yanımlanması ve yeniden belirlenmesi gerekecek. Bu tür etkin keşif ‘A’dan Z’ye” tüm ilişki formlarında tam dürüstlülüğün zorunluluğunu gerektirir… sevgililerde, kardeşlerde, ortaklarda ve hatta ‘düşmanlar’, hasımlar ve muhalifler olarak düşünebileceklerinizde. 2014′ün 3 çekirdek kod aşaması kapana kısılmış hisleri, gizli duyguları yüzeye çıkaran enerjileri sağlıyor. Bunlar kusursuzluğu seçenler için pota etkisi yaratabilen etkin frekanslardır. Ve netliğe ulaşmak veya çatışan yansıtmada kalmak her zaman bir seçimdir. “Bütünlüğün” daha büyük temizliği, daha büyük bilinci, 2014′ün armonik aşamalarında ciddi arayıcılar için kesinlikle ulaşılabilirdir.
Uranüs – Pluto Tetikleyicileri
Sevgililer, tam olarak bütünlükte olmadığınız zaman, kendinizle çatışma içindesinizdir. Gerçekte, bu zorlu arınma geçen yıl başladı ve 2014′te tekrar yüzeye çıkacak. Özellikle iki Uranüs – Pluto karesi zaman aralığı sırasında:
** Uranüs Pluto Karesi, 21 Nisan, 13°34′Koç/Oğlak’ta (Uranüs direkt, Pluto geri gidiyor)
** Uranüs Pluto Karesi, 15 Aralık, 12°35′Koç/Oğlak’ta (Uranüs geri gidiyor, Pluto direkt)
Tamamlanmamış hisleri tamamlayarak, keşfedilmemiş duyguları keşfederek ve ifade edilmemiş fikirleri ifade ederek bu enerjileri bilgece kullanabilirsiniz. Bunu yaparak kendine dürüst olma içsel duygunuzu karartmış olan yükü kaldırabilirsiniz. Tam dürüstlük sizi sadece sadakate değil, aynı zamanda bilincin daha büyük ışık miktarına götürebilir. Ve bu yıl bu tür erdemler için tetikleniyor.
Ve fiziksel konukluğunuzun ‘kıdemli’ aşamaları denebilecek şeyde olanlarınızın ‘şeyleri doğru yapmak’ için 2014′ün enerjilerinde çok azimli, zorlanmış hissedebileceklerini söylüyoruz ve Sevgili Kalpler bunun için 2014′ün ‘Armonik’ aşamalarından daha iyi bir zaman yok, bunun için daha iyi bir enerji yok. Bu fırsattan yararlanın ve geçici konumda olduğunuzu aklınızda tutun. Değişim fiziksel gerçekliğin doğasıdır ve şeyler bir anda değişebilir. İnsanlar gelir ve gider ve çoğu zaman en az beklentiniz olduğunda, birileri ordadır ve sonra gider. Baağışlamayı bulun! Bu sözler kalbinizde sağlam bir yer bulurken, içinize ve dışınıza derin bir şekilde bakın ve eyleme geçin.
Bitirme
2014′ün akma zamanı, çiçek açma zamanı olduğunu söylüyoruz. Bir çoğunuz için büyük değişim yılı olacak. Gezegende yeni bir enerji var. Bunu siz yarattınız. Yapılacak çok şey var. Bu zamanı rollerinizi bulmak için kullanın.
Daha fazla adanmış liderlik rolleri almayı, kitap yazmayı, içsel sanatkarlığını ifade etmeyi düşünen, kararsız olanlarınız şimdi eyleme geçme, 2013′te ekilmiş tohumları sonuçlandırma zamanınızdır. 2014 meyve verme yılınızdır. Enerji en yüksek hayrınızı destekleyecek.
2014′te Yeni Dünyada işleme yeteneğinizi cilalayacaksınız. Yeni misyonlar üstleniyorsunuz. Bir araya toplanma ve istediğiniz Dünyayı, Barış, Ruhsal Esenlik Gezegenini yaratmak için uyumlu birlik içinde meditasyon yapma zamanıdır. Kova Çağı Geçişinde sunulan zenginleşmiş yaratıcı yetenekleri kullanma zamanıdır.
Ben Metatron’um ve sizinle bu Gerçekleri paylaşıyorum. Sizler Seviliyorsunuz.
… Ve öyledir … ve öyledir.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder