26 Kasım 2013 Salı

SEÇİM Steve Rother – The Group – Kasım 2013

 
Cennet Yukarda Bulutların Üstünde Değil, O Her Yerde

Selamlar ben ritmik servisten Elrah. Bugün size yeni bir şeyler anlatmaya başlayacağım, ama ondan önce sizi bir süreliğine Yuvaya götürmek istiyorum. Burada, sizin yuva dediğiniz yerde oturuyorum. Biliyorsunuz insanlar cennettin yukarda bulutların üstünde olduğunu düşünüyor ve bu bizim için komik bir şey çünkü cennet gerçekten her yerdedir...sizin olmadığınız her yerde, bu yerlerin hepsi birlikte cennettir. Dünyaya geldiğiniz zaman küçücük ufak bir bebeksiniz  taşınılmak , beslenmek ve tutulmak zorundasınız. Çoğu zaman yukarıya baktığınızda, annenizin, babanızın ya da her kim size bakıyorsa onun sevgi dolu gözlerini, nefesini ve güzelliğini görüyorsunuz, bu yüzden otomatik olarak güzelliğin ve beslenmenin yukardan geldiğini düşünüyorsunuz. İşte bu nedenle cennetin yukarda olduğunu düşünüyorsunuz. İlginç değil mi? Evet hazır sizi buraya getirmişken burada bulutların üzerinde benimle bir süre oturun. Size bir şey göstermek istiyorum.


Gülmek Yapabileceğiniz En Spiritüel Şeydir

Evet hadi gözlerinizi ovuşturun ve hayal etmeye hazırlanın, evrene göz atmaya hazır olun, çünkü bizim burada her zaman yaptığımız şey budur. Bir süreliğine Dünyaya bakacağız ve tüm resmi göreceğiz, birlikte harmanlanan tüm kalpleri. Şimdi sadece gözlerinizi yavaşça açın, göreceğiniz şey hiçbir suretle dalgası olmayan kocaman bir göldür. Su kesinlikle hareketsiz, havada her hangi bir hareket yok, sadece kusursuz durağan su kütlesindeki güzel bir yansıma söz konusu. İşte bu Dünya ve bir çok yönden bir şey oluncaya dek duygularınız bize böyle görünüyor. Korkuya düştüğünüz zaman, buradaki enerjide negatif dalgalar oluşturuyorsunuz. Küçük bir çakıl alın ve onu kalp enerjinizle doldurun ve onu göle hızlı bir şekilde fırlatın. Durmayın, hadi atın. 


Merkezden dışarıya doğru ilerleyen küçük dalgacıkları görebiliyor musunuz? Küçük halkalar ve daha fazla halka. Şimdi bir grup çakılı alır ve onları aynı anda fırlatırsanız hareket eden bir çok halka  ve her çeşit enerji oluşur. Bu halkalar birbiriyle örtüşür ve hareket her türlü güzel şeyi oluşturur, işte siz kutlama yaptığınızda bizim gördüğümüz budur. Aniden hepimiz bu güzel boş alana bakıyor ve küçük bir dalga görüp ‘’Bak şunu izle. Şurada küçük bir dalgalanma başlıyor ve bu gerçekten de güzel bir tane olacak’’ diyoruz. Ve sizin dünya üzerinde kutlama yaptığınızı görüyoruz. Şimdi, bu bizim için neden önemli bir mesele ? Çünkü bu zamanlarda insan olduğunuzu unutuyor ve daima ruhunuzu işin içine karıştırıyorsunuz .Güldüğünüzde ne oluyor biliyor musunuz? 

Olduğunuzu düşündüğünüz görüntüyü (imajı) oyun oynadığınızı görmeye yetecek ölçüde dışarıya defediyorsunuz. Bu harikulade değil mi? İşte gülmek gerçekten de budur. İnsanlar kutlama yaptıklarında biz perdenin bu tarafında uyanıyoruz. Sizinle konuşmadığım zamanlarda beni düşündüğünüzde ne oluyor biliyor musunuz? Aniden sizin omzunuzda bitiyorum. 8 milyarınızın bunu aynı anda yapması fark etmez, çünkü ben bunu yapabilecek kapasitedeyim. Yuvada birini düşündüğünüzde tıpkı buradaki gibi o alanınıza girer. Bu sihirdir – yani sihir olarak düşündüğünüz şeydir. Aynı şeyi biz burada da yapıyoruz, yani kutlama yaptığınızda birbirinizin titreşimlerine bağlanıyorsunuz. 

Tüm bu ufak ışık halkaları dışarıya ışıldıyor, birbirinin üstünden geçiyor, bazıları birbirlerini iptal ediyor, bazıları birbiri üstünde tekrar kuruluyor. Bu ışığın güzel bir kutlama ifadesi ve yeryüzünde yapabileceğiniz en güzel şeylerden biri. Bir çoğunuz spiritüel bir şeyler yapmak zorunda olduğunuzu hissediyor ve bunun için çok çalışmak zorunda olduğunuzu düşünüyorsunuz. Size gülmekten daha spiritüel bir şey yapamayacağınızı söylüyoruz ,çünkü o zaman tamamen insan yanınızı unutuyorsunuz ve tüm ruhunuz dışarıya çıkıp parlıyor. Hatırlayın sevgili dostlar Yuvadaki ışığın topraklanması burada olma nedenlerinizden birisidir.

Işığın Yuvadan Topraklanması

Işığı Yuvadan nasıl topraklarsınız? Bunu bir çok farklı şekilde yapabilirsiniz, ama güldüğünüzde ışığı topraklıyorsunuz. Işığı yuvadan alıp kendi biyolojik kabarcığınız vasıtasıyla en güzel yansımayı oluştururken onu Dünyaya taşıyan sizlersiniz. Ama bu sizin için artık biraz değişiyor, çünkü görüyorsunuz  sizler güçlenmiş insanların gezegenindesiniz. Yaratıcı varlıkların, yeniden topraklanıp yeniden başlamak için yuvaya geri dönmelerine gerek kalmaksızın, kendi güçlerini ele almasına yer açmak için bir çok farklı yol mevcuttur. Şu anda aslen bunu yapabiliyorsunuz ve bu oldukça güzel. Şimdi biraz nefes alıp eM’in gelmesine izin vereceğim, çünkü onunda bu konuda paylaşmak istediği ufak parçalar var.

Çok Boyutlu Dünyada Seçim Yapmak

Selamlar sevgili dostlar ben eM. (Steve bir süre güler).İşte bu benimle birlikte gelmesi gereken kahkahaydı. Evet, işte Yuvada bu şekilde enerjiyi dengeliyoruz. Arada sırada küçük gülümsemeler tüm gün boyunca enerjinizi ayarlar, yani bu oldukça işe yarıyor. Bunu her güldüğünüzde biraz daha çok hatırlayacaksınız…bu küçük gerilmeyi hissedeceksiniz ve enerji varlığınızdan geçecek, sizi temizleyip Yuvaya götürecek. Hepiniz hoş geldiniz ben eM ve size şunu söyleyeyim bugün oldukça büyülü bir gün. Hepinize bireysel, kişisel bir soru soracağım. Hepiniz hayatınızda seçimler yaptınız, ama hiç hakkında büyük bir merak hissettiğiniz bir seçim yaptınız mı? Tam tersi bir seçim yapsaydınız ne olurdu? Bu, bilim alanında keşfetmek üzere olduğunuz şeyden ötürü özellikle ilginçtir. Şimdiye dek biliminiz sadece beyne, ruhunuz ise sadece kalbe odaklanmıştı. Şimdi her ikisi birlikte harmanlanıyor çünkü perde inceliyor. Her ikisinin farklı şekillerde birbirini onaylayışına tanık oluyorsunuz ve işte bugün bahsetmek istediğim şeylerin bir parçası da bu.

Kuantum Fiziğinde ‘’Çift Yarık’’ deneyi adı verilen bir kararsızlık söz konusu. Kendi kuantum biliminizdeki kararsızlıklardan birini açıklamak için kısaca bu konudan bahsedeceğim ve bu yaşam hakkında size daha  büyük bir perspektif getirecek. Enerjiyi atışla fırlatırsınız – ona ‘’foton’’ diyelim - ve bu fotonun geçebileceği sadece iki  farklı yarık var. Pekala, yakından baktığınız zaman onun her iki yarıktan da geçtiğini fark edersiniz. Mantıklı açıklamasına gelirsek ‘’ görünürde bir çok foton fırlatmış olmalısınız, bu yüzden tek bir anda sadece tek foton yollayıp sonra hangi yarıktan geçtiğini görelim. Evet o  yinede her iki yarıktan da geçiyor ama bu nasıl olabilir ? ‘’ Problem değil’’ dediniz. ’’İşte tam şuraya hangi yarıktan geçtiğini ölçmek için bir mekanizma kuralım ’’Böylece makinelerinizi çalıştırdınız ve bu sefer o sadece tek bir yarıktan geçti. Neden? Çünkü sizler gözlemliyorsunuz. Bu, sonuçları tek bir boyuta göre ayarlayan bir gözlemdi. Bu, tüm fotonlar siz onları ölçmeye kalkıştığınızda tek yarıktan geçiyor anlamına gelmez. Bu, niyetiniz doğrultusunda sadece onların tek bir yarıktan geçtiğini görebilirsiniz anlamına gelir.

Aynı anda birden çok yerde bulunuyorsunuz ve bir çoğunuz hayatında belli kararları vermediğinden ötürü pişmanlık duyuyor. Sizlere şunu söyleyelim ki aslında bu seçimlerin her birini yaptınız. Her ne kadar bu seçimleri çok boyutlu yaşamınızın bu açısında yapmasanız da, bu seçimlerin çoğunu yaptınız ve ruhunuz hayal edebileceğinizden bile fazla olan bu kapasitelerin hepsini deneyimledi. Bu yüzden asla dünyadaki seçimlerinizden dolayı pişmanlık duymayın sevgili dostlar, çünkü seçiminizden mutlu olmadığınız her an yeni bir seçim yapabilirsiniz. Güçlenmiş toplumun bir güzelliği de budur ve sizde işte bunu yapıyorsunuz. Çok uzun zamandan beri başkasının enerjisini hissediyorsunuz ve çoğunlukla seçimlerinizi sadece kendi kalbinizin ihtiyaçlarına göre değil ayrıca çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına göre  yapıyorsunuz. Tüm insanların yolu da bu şekildeydi, çünkü Dünya üzerinde yalnız olmadığınızı biliyordunuz ve uyumunuz ve birlikte geçinme şekilleriniz hepiniz için oldukça önemliydi.

Diğer 11 Boyuttaki Sizden Yansımalar

Peki ya daha yüksek bir vizyonunuz olsa, kısıtlayıcı inanç sistemlerini salıvermeye başlasanız, herkese hayatında tam olarak istediği şeyleri alma izni verilse. Halihazırda bu noktadasınız sevgili dostlar, işte portal da tam olarak bununla ilgiliydi. Evet bu zamanda bu enerjiye bağlanmak sizin için zor. Çoğunuz için hala yeni enerjideki yansımanızı görmek de çok zor. O hala eskiden olduğu gibi çok güzel ama aşina olduğunuz birçok işaretleyici artık yok, eski enerjideki birçok topraklanmanız yok. Yani bu oldukça zorlayıcı ve her ne kadar yeni dünyaya - yani güçlenme yerine - gelmiş olsanız da çoğunuz hala hayatta kalma modunda. Aniden ayak uyduramıyor gibi hissediyor ve kendinizi tekrar rahat hissetmek için hayatınızı yeniden ayarlıyorsunuz. Sizlere geriye dönüp yapmadığınızı düşündüğünüz  tüm seçimleri deneyimleme yeteneğinize sahip olduğunuzu söylüyoruz. Bizler burada konuşurken boyutlar arası duvar inceliyor. Sizler merkezde yüksek benlik olmak üzere kendinizi 12 boyutta ifade eden tek bir varlıksınız sevgili dostlar. Basit bir şekilde bir vortex hayal edin, üstte sirküle halindeki 11 ışından oluşan simit şeklinde bir tüp var. 


Bu durumda bu ışınlar, kendilerinin eşsiz olduğunu düşünen, sizin kişisel yaşam olarak deneyimlediğiniz yaşamlar olurdu. Ancak bunlar tüm varlık içinde ,kendilerine aynı merkezi odağı veren torusun (simit şekli) yaratım merkezinde birbirine bağlanır. Dünyadaki ruhani yolculuk, ruhun insan deneyimi aracılığıyla evrimleşmesi için dizayn edilmiştir, yani bu, kişisel torusunuzda bulunan yaratım merkezindeki kendi yüksek benliğinizin ihtişamını yaşama ve ifade etme doğrultusundaki sürekli bir amaçtır.
Size her hangi bir anda kim olduğunuzu soracak olsaydık, siz kendi gördüğünüz perspektiften ışığın bu ışınlarından birini tarif ederdiniz. Ancak 11 tane daha perspektif söz konusu, hatta onunla uyumlu olan diğerleri, yani eğer dilerseniz daha fazlasını da sayabilirsiniz. Bu boyutlardan her biri yapmamış  olduğunuz seçimleri taşımaktadır, çünkü tüm bu seçimleri kendi boyutsal realitesinde deneyimlemektesiniz. 


Ancak kendiniz için sadece bunlardan bir tanesinin gerçek olduğunu düşünüyorsunuz. Bu bahsi açmamızın nedeni ise sevgili dostlar bunun önümüzdeki aylar ve 2014 e doğru gerçekleşecek olan en büyük şeylerden biri olmasıdır. İnsanlar evrimleştikçe bu boyutları ayıran duvar inceliyor. Buna perdenin incelmesi diyebilirsiniz. Çoğunuz buna dair manyetik enerjileri aldınız ve diğer sizlerin duygusal enerjilerini hissettiniz, çünkü duvarlar inceliyor ve şu anda hepsi birbirine karışıyor. Her ne kadar bu durum bir nebze sıkıcı ve bunu absorbe etmek zor da olsa, çoğunuzun hissettiği şey pozitif enerjiden önce karşıya geçen negatif enerjidir. Negatif enerjinin kötü olduğu dair bir düşünce olsa bile, negatif enerjiyi ifade etmek pozitif enerjiyi ifade etmekten çok daha kolaydır.

 Lütfen kendinizi üzgün hissettiğiniz zaman, bunu diğer boyutlardaki sizlerin birinden toplamış olabileceğinizi anlayın. Her ne kadar başlangıçta biraz negatif enerji olsa da bu başka bir boyutun kırılması ve açılmasıdır, her bir siz arasındaki yeni bir duygu ve bağlılığın açılmasıdır. Bundan çok kısa bir süre sonra neşenin geldiğini göreceksiniz. Her ne kadar birkaç gün boyunca gülmeden etrafta dolaşsanız veya kendinizi topraklayamasanız bile aniden kendinizi hiçbir neden olmaksızın enerjiyi dengelemek için gülüyor bulacaksınız. Çünkü artık diğer olasılıkları da açtınız ve diğer parçaları salıvermeye başladınız.

Ben Benim

Sevgili dostlar hepiniz Yuvadan veya cennet olarak düşündüğünüz yerden geldiğinizi biliyorsunuz. İnanç sistemlerinize bağlı olarak ona istediğiniz adlandırmayı yapabilirsiniz, ama sizler Dünyadan değilsiniz. Biyolojinizin fiziksel kabarcığı ruhunuzu iskan etti ve artık o kendi ışığınızdan daha fazlasını taşımak üzere evrimleşiyor. Bunu nasıl arttırırsınız? Onun bunu taşımasına ya da evrimleşmesine nasıl yardımcı olursunuz? Çok basit sevgili dostlar, bunu ışığı kullanarak yaparsınız. Size verilen lütufları kullanın ve size daha fazlası verilecektir. Bu tüm yeryüzünün ve tüm doğanın gerçeğidir. Şimdi her biriniz karar noktasına geldiniz: Hangi seçimleri yapıyorum? Evet özgür irade gezegeninde olduğunuzdan hala seçimler yapmak zorundasınız. 


Bu sizin gücünüzün temelidir. Bunu sizinle paylaşmak istedik, çünkü bir çoğunuz zamanının çoğunu yaptığı seçimlerden pişmanlık duyarak geçiriyor, bu yol yerine diğer yoldan gitseydim ne olurdu diye merak ediyor. Sevgili dostlar size söylüyoruz, tek bir şey bile kaçırmadınız. Bunun her parçasının farkına bilinçli olarak varmayabilirsiniz, ama kalbinizde ve özellikle Yuvaya gittiğinizde tüm bu deneyimleri bir araya getirecek ve hepsini anlayacaksınız. Neden bazen şurada üzüntü burada kahkaha olduğunu anlayacaksınız ve bazen ise kusurluluğu buraya, kusursuzluğu ise oraya gizlemek mümkündür. 

Sizler özgür irade gezegenindesiniz. Gezegeninizdeki her şey kusurlu olmak zorunda ve siz eğer gerçekten Yuvadaysanız kusursuz bir varlıksınız. İşte bu yüzden 12 boyutta yaşıyorsunuz. Kusurluluklarınızı dünya üzerinde yaşıyormuş gibi davranmak için bölmek zorundaydınız. Ama aslında onlar asla kusursuzluk değiller. Onlar sizin ışığınızın tatları ve bunları şimdi kendi varlığınıza katmakla çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Kendinizi bende görüyor musunuz ?  Ben eM ve eğer beni ters çevirseniz bile , ben gerçekten de benim (eM burada kelime oyunu yapıyor eM 'in tersi ''me'' yani ingilizcede Ben demektir )  . ( Kahkahalar ) Gördünüz mü?  Sonunda hepinizi güldürdüm.

Sevgili dostlar, önünüzde çok güzel bir yolculuk var. Oynayın. Kutlayın. Ruhunuzun asla ciddi bir hata yapmadığını bilin. Sizler anda çoklu boyutta yaşayan ve aniden bunun farkına varan bütün ve eksiksizsiniz olansınız. Seçimleriniz sizi buraya taşıdı ve işte bu, kim olduğunuz, nereden geldiğiniz ve neye adım attığınızla ilgili olan güzelliktir. Sizlerin önünde oturup güçlenmiş insanların dünyayı iskan etmesini izlemek bizim için onurların en büyüğüdür. Birbirinize saygıyla davranın. Her fırsatta birbirinizi besleyin. Bunun güzel bir oyun olduğunu bilin ve birlikte güzel oynayın. Açabileceğiniz her kapıyı birbirinize açın, çünkü sizler en mükemmel ışığın hizmetindesiniz – kendinizin.

Espavo
The Group
Kaynak : http://lightworker.com/beacons/2013/2013_11-TheChoice.php

Çeviri: Utku Maden

Video: http://www.youtube.com/watch?v=Xy9Tgk6gymo

0 comments:

Yorum Gönder