30 Kasım 2013 Cumartesi

YÜKSEK BOYUTLARA BİR IŞIK YAKMAK


 
3. boyut ve ''3. boyut düşünme yöntemi'' kendi içinde sınırları olan bir sistemdir. Bu sistem maddi odaklı bir sistemdir. Bu sistemi oluşturan en büyük sınırlayıcı araçlardan biri ''para''dır. Para sistemi içinde kalmış her türlü istek, düşünce, üzüntü, keder, umut ve hayal 3.boyut sınırları içindedir ve insanları kendi sınırları içinde tutar. Bu sistem içinde yaşanan her şey insanları 3. boyut içerisine hapseder...


Hayallerimiz Daha büyük bir ev, daha iyi bir araba, daha iyi bir yaşam ve zenginlik ise dikkat etmemiz gereken bu hayallerin 3. boyut sisteminin içinde olup olmadığıdır. Yani para odaklı her türlü hayal veya dilek insanı yine bulunduğu 3. boyutta tutar..
Üzüntüler, kederler, kızgınlıklar bunların sebebleri de yine maddi (para) odaklı ise yine 3.boyut sistemi içerisinde hapsolmuşuz demektir.


Evrenin Sonsuz bereketi ve zenginliği sadece ''para sistemi'' içinde sınırlı değildir.. Bereketi sınırlandırdığımızda ömrümüz dahi sınırlanmış olur ki sağlık sorunlarının ortaya çıkması da bu yüzdendir. 


Peki nasıl bir odaklanma yöntemiyle daha yüksek boyutlara kapı açarız.?.. 

Elbette cevap 3. boyut sistemi dışına çıkarak düşünmeye, hayal kurmaya başlayarak. Yüksek boyutlarda para sistemi yoktur. Dolayısıyle para odaklı düşünce de yoktur. Buradaki düşünceler ve hayaller bireysel veya kitlesel olarak ''sevgi'' odaklı evren'in yararına canlıların yararına yapılan eylemler, kurulan hayaller, keşfedilmeye çalışılan yetenekler, her zaman bilinmeyeni arayan tutkular ve en önemlisi her ruhun üstlendiği görev olan kendi bedeninin evrimi'dir...

''Para'' odaklı dualar, meditasyonlar ve hayaller yine 3. boyut realitesini geliştirir ve ona enerji yükler. İnsanlar çektiği sıkıntıların yaşadığı acıların hastalıkların ölümlerin 3. boyut realitesi olduğunu anlamalı, bu sıkıntıların kişilerle ilgisi olmadığını; sistem içinde artık ruhların da barınamadığını, bu sistemin artık yükseliş isteyen ruhlarımıza hitap etmediğini kabul etmelidir.


Bunu anlayan ruh zaten kendi içinde kırdığı kırıldığı şeylerden kendini soyutlayıp hem kendisini hemde çevresini affetme sürecine girecektir. Çünkü bir arkadaşını bu sistem içinde kırmıştır ve maddi odaklıdır. 


Kendisini kurban olarak gören kişi nasılda 3. boyut sistemi içinde çırpındığını görecektir. Halbuki yukarıya doğru yüzmeyi başarsa su üstüne çıkıp rahat nefes alacaktır. Yüzmeyi bilen insan için deniz müthiş bir yerdir, insanı sanki uçarcasına özgür kılar. Bilmeyen kişi daha denize girdiğinde kendini kurban olarak görür.

Hayallerimiz geleceği aydınlatan ışıklarımızdır. Artık 3. boyut hayallerini bırakmak gerekiyor. ''Parasız bir sistem''in hayallerine odaklanıp 3. boyut denizinden yukarı doğru ilerlemek gerekiyor.
Bunun için çocukluğumuz önemli bir ilk başlangıçtır. 


Çocukluğumuzda ''para'' gibi bir derdimiz olmadığı zamanlardaki heyecanı yaşamak, hayalleri canlandırmak önemlidir... çünkü 3. boyut sistemi zaten uzun yıllardır insanları artık taşıyamıyor ve taşıyamadığı için de kendisini dayatıp insanları bu dünyada mahkummuş gibi hissettirmesine neden oluyor.

Para sisteminin olmadığı yepyeni bir dünya hayali ile yüksek boyutlardaki heyecanları - aşkları - başarıları - serüvenleri anlayabiliriz.. Ne kadar fazla insan parasız bir dünya hayali ile dolarsa o kadar yükselişimiz dünya ile birlikte hız kazanır. Evrene yaymaya başladığımız bu yeni enerji ile dünyaya yepyeni enerjiler geri dönüş yapacaktır. Foton etkisi kendisini her gün daha da hissedilir hale getirecektir. 


Para sitemi 3. boyut realitesini artık hiç bir beden kaldıramıyor.. bu sistem yüzünden ceza evleri doluyor insanlar ölüyor terör her gün can alıyor, hastalıklar psikolojik travmalar ve binlercesi... Hemen hemen her ölüm 3. boyut para siteminin yetersizliğinden kaynaklanıyor. 3. boyut sistemi insanlar için gerekli olan zamanını doldurmuştur. Artık yepyeni bir dünya sistemi ve teknolojileri yer almak için sıra beklemektedir.
.....................
Bilgi ışıktır. hayaller geleceğe dair ışık hüzmeleridir. Yeni dünya üzerine kurulan her hayal yeni dünyayı daha da aydınlık kılacaktır. Sizde Yüksek boyutlara bir ışık yakın hayal kurun ışığı hep birlikte çoğaltalım...

Ne kadar fazla insanın yeni dünya için hayal kuracağını düşünüyorum. Bu gerçekten heyecan verici bir mutluluk.. Gelecek gerçekten aydınlanıyor...
Sevgi ve ışıkla kalın..

0 comments:

Yorum Gönder