28 Kasım 2013 Perşembe

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 26.11.2013

 
Biliyoruz ki kendi kalbinizi dinlemenize daha çok alışıyorsunuz ve ilk başlarda oluşan biraz şüphenin yerine şimdi bu bilgilere güven artıyor çünkü her seferinde size bu yöntemle ulaşan bilgiler için kanıtlar aradıkça her zaman buluyorsunuz. Bu sizin sonsuz bir Ruh olarak ihtiyacınız olacak bir şey değildir ancak zihniniz bu şekilde programlandığı için açık kanıtlar ister. Zihniniz sizinle birlikte deveran edip bedeninizin bütün sistemlerinde akan Işığın hızına yetişemeyen eski kalıpların hepsini bırakıyor. 


Bazen bu illüzyonun ötesini görmek çok kolay olmayabilir ancak tekrar bağlantıya geçtiğiniz hisler ve Sevgi gerçek hakkında sizi herhangi bir şüphede bırakmayacaktır. Gerçek her biriniz için çok karışık hissiyatları taşır çünkü çoğu zaman sizin için tam anlamıyla tersi olan bir çok şeyler dinlersiniz.

Herkes gerçeğin kendi versiyonunu taşır çünkü biz bunu arzularımızı başarabilmemiz için bize rehberlik eden hislerin ve deneyimlerin ve bilginin tam bir paketi olarak görürüz. Arzu da sizin değişen zihniniz de bir karmaşa yaratabilecek başka bir sözcüktür ve biz onu deneyimlere ihtiyacı olan herkesle bağlantıdaki Ruhun bir ifadesi olarak anlarız. 


Biz toplumunuzun yüzyıllardır insanların arzularını bastırıp sınırladığını biliyoruz ancak şimdi halen var olan bu sınırların ötesine adım atabilir ve arzularınızın tam anlamıyla büyüyüp sizi kendiniz hakkındaki gerçekliğe yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Kendini bilmek içinizde daha büyük bir güç yaratır ve size çok daha farklı olasılıklar vererek yolculuğunuzu ve öğreniminizi tamamlamanız için hangisini seçmeniz gerektiğini gösterebilir. 

Ve lütfen unutmayınız ki sizden başka hiç kimse gerçeği size söyleyemez ki gerçek haline gelebilmesi için bütün bilgiler sizin içinizde uyumlanmalıdır. Diğer bir yandan eğer bir bilgi sizinle mükemmel şekilde uyumlanmıyorsa ve bir başkası bunun hakikat olduğunu size söylüyorsa şüphe etmeye hiç gerek yoktur çünkü onlar kendilerinin gerçeğini ve kendilerini ilerleyen bilgilere ulaştıracak olan rehberliği temsil ediyorlardır. 

Daha çok yüksek titreşimlere ayarlandıkça duyduğunuz veya okuduğunuz her bir bilginin uyumunu daha çok hissedebilirsiniz. Bizim gelişimiz ve daha öncesinde ve sonrasında olacak olan olaylarla ilgili birçok bilgi bulunmaktadır ve bazen bunlar kafa karıştırıcı olabilirler ve bazen de özellikle kafa karıştırmak içinlerdir. Ancak sizden bunları kalbinize sormanızı ve net bir şekilde bunların sevgi dolu enerjiler taşıyıp taşımadıklarını ve sizinle uyumlu olup olmadıklarını hissetmenizi isteyeceğiz. 


Hepiniz bu uyumu hissedebilirsiniz ancak bazen zihin daha güçlü olmaya çalışabilir ve size bunu fark etmenin mümkün olmadığını söyleyebilir. Zihniniz size seçimlerinizi gerçekleştirmek için yardım eder ve bu onun var olma amacıdır. Kalbiniz orada sizin kendi gerçeğinizi görmeniz için bulunmaktadır ve ne zaman ki ikisi uyum içerisinde çalışırlar ve her biri yapmak için yaratıldıkları eylemi yerine getirir, hayatın gerçek muhteşemliğini görmeye başlarsınız. Her birinizin çoktan kendiniz için bulmuş olduğunuz en iyi yöntemle zihninizin rahatlamasına yardımcı olunuz ve zihniniz yapmak için yaratıldığı role geçecektir ve siz bunu kesinlikle hissedeceksinizdir.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve umarım ki arzularınızı özgürce ifade edebilirsiniz. Onlar sizi mutlu ederler çünkü sizin gerçek arzularınızın tam olarak desteklendiği ve bizim yaşadığımız toplumun üzerine kurulduğu anlayışları taşıyan yüksek var oluş alemlerine geçişiniz için onlar mükemmel enerji kalıpları taşımaktadırlar. 


Kanal : Madad
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder