5 Kasım 2013 Salı

İNSAN OLMA ALIŞKANLIĞINI BIRAKMA

 
Suzanne Lie Kanallığıyla ~ 3 Kasım 2013 Arkturuslulardan Mesaj 

Realitenin yüksek frekanslarına geri dönmek için insan olma alışkanlığınızı bırakmanız gerekecektir. SİZ insan bedeniniz değilsiniz. Ancak, SİZ insan bedeninizi giyiyorsunuz. Bu beden SİZ değilsiniz. Bu sadece üçüncü boyutsal yaşamla meşgul olmak için giymek zorunda olduğunuz şeydir. 



Siz uyuyup dördüncü boyutun astral alanına geçtiğinizde bu formu giymiyorsunuz. Meditasyon yaparak yüksek frekans realitelerini deneyimlediğinizde bu bedeni giymiyorsunuz. Elbette ki bu bedeni tutuyor ve koruyorsunuz ki böylece üçüncü boyutsal deneyimlerinize geri dönebilesiniz. Bu yüzden sokağın ortasında uyumazsınız ya da araba kullanırken meditasyon yapmazsınız.
Sizin çok boyutlu yaşamlarınız hem fiziksel hem de meta-fiziksel (fizik-ötesi) realiteleri kapsamaktadır. 


Fiziksel olanı sürdürürken Işık Bedeniniz Yüksek Kalbiniz ve kundalini gücüne yerleşmiş olarak kalır ve meta- fiziksel (fizik-ötesi) dünyaya bilincinizi bağladığınızda dünyasal bağlarınızın çok daha ötesine yayılır. Gerçek ışık formunuzda sonsuz olarak yaşamak için sizin koşulsuz sevgiye, affetmeye ve dünyasal bağlarınızı kabul etmeye ihtiyacınız vardır ki böylece onu ışığa dönüştürebilirsiniz. Bazı Yükselmiş Üstatlar dünyasal bağlar kurarlar ki böylece Gaia’ya geri dönüp Onun yükselişinde Ona yardım edebilirler. Birçoğunuz da aynı şeyi yapacaksınızdır. 

Işık bedeniniz 3B zaman ve alanın sınırlarının ötesinde bir rezonansa sahip olduğundan dolayı yüksek boyutlardaki ışık bedeninizin sayısız ifadeleriyle bağlantı kurabilir ve fiziksel bedeninize ayrıldıktan 1 saniye öncesine geri dönebilirsiniz.
Aslında birçoğunuz bunu yapıyorsunuz, ki bu kısa dönemli hafızalarınızda sık sık bir geçiş yaşamanızın da sebebidir, bu baş dönmesi veya yön kaybetme duygusu ile deneyimlenir. Aynı zamanda gözünüzün kenarıyla sanki birisi veya bir şey çok hızlı bir şekilde geçmiş gibi de görebilirsiniz ancak baktığınızda orada kimse yoktur.


Bu deneyimler fiziksel illüzyon ve yüksek alemler arasındaki perdenin incelmesinden dolayıdır. Holografik realite bir saniyeliğine yanıp söner. Bu yüzden siz ‘gördüğünüzü’ düşünürsünüz, ancak bu algının hiçbir fiziksel kanıtı yoktur.


Sakin müzik bitkilerin büyümesine ve iyileşmesine yardımcı olduğu gibi size yardımcı olabilir. Sakin müzik beşinci boyutsal düşünme şekli ve yüksek yaratıcı güç olan imajinasyonu ateşler. Bunu bilin ya da bilmeyin siz fiziksel beyniniz aracılığıyla algıladığınız 3B dünyası illüzyonuna olan bağınızı bırakma sürecindesiniz. 3B algılarının ‘gerçek’ olduğuna inanma alışkanlığınızı bırakırken ve çok boyutlu zihninizin algısına geri yönelirken siz doğuştan gelen ‘madde- üstü – zihin’ i geri kazanacaksınız.


Ancak, madde üstü zihin sadece eğer siz düşüncelerinizi ve duygularınızı – kişisel enerji alanınızı- bilinçli bir şekilde kontrol edebiliyorsanız kullanışlıdır. Şimdi yüksek algılarınız bağlantıda olduğundan siz insanların, hayvanların ve hatta eşyaların enerji alanlarının çok fazla farkındasınız. Ancak içinizdeki enerji alanlarının farkında olduğunuz zaman etrafınızdaki enerji alanlarının da farkında olabilirsiniz. Kendi enerji alanınızın farkında olduğunuz zaman varlığınızın zihinsel ve duygusal durumu hakkında devamlı geri bildirime sahip olursunuz.


İlk başta her zaman depresif veya endişeliymiş gibi hissedebilirsiniz. Esasında olan şey sizin kendinize olan bağlantınızdır insan vücudunuzla DEĞİL, ama gerçek Işık bedeninizle. Işık bedeniniz sizin taşımaya alışık olduğunuz fiziksel frekanstan çok daha yüksek bir frekansla rezone olur. Bu yüzden Işık bedeninizi çok yoğun, çok hızlı, değişken ve düzensiz hissedebilirsiniz. 


Bu durumlar sizi endişelendirebilir ki bu zamanla sizi depresif yapacaktır. Esasında değişken ve düzensiz olan şey bilinç seviyesidir. Işık bedeninizi ‘giymek’ yerine daha fazla fiziksel form ile sınırlı olmadığınızı fark etmeniz gerekmektedir. Aslında hissettiğiniz depresyonun çoğu fiziksel formunuzu giydiğinizde onun hissettikleridir. Daha sonra gerçek Işık bedeni formunuza döndüğünüzde hissedeceğiniz şey endişedir çünkü bu çok farklı hissettirmektedir. 

Henüz bu formun frekansına adapte olamadınız. Eğer her zaman eski model, yavaş ekonomik bir araba kullanmışsanız ve birden çok hızlı bir yarış arabası kullanmanız istenseydi kendinizi dengesiz, emniyetsiz ve sinirliymiş gibi hissedebilirdiniz. Ayrıca, sizin 3B bilinciniz bu değişimden korkarak size ‘Işık bedeniniz gerçek DEĞİL’ diye hatırlatır. 


Bu mesajda aynı zamanda endişe ve hatta depresyon yaratır. Ya siz deliyseniz ve bütün bu Işık beden şeyleri ‘sadece sizin imajinasyonunuz ise’. Evet, bu sizin imajinasyonunuzdur, ancak imajinasyonunuz GERÇEKTİR. Beşinci boyut düşüncesel durumu olan imajinasyonunuz sizin beşinci boyut Işık bedeninizi yönetir. Yarış arabası sizin eski ekonomik arabanızdan farklı bir motor/ beyne sahiptir ve farklı bir yakıt/bilinç ile seyahat etmektedir. Başka bir deyişle siz ‘yeni normal’e geçtikçe sınırlar yükselmektedir. 


Bu yeni normal daha çok sizin kilo verdiğinizi fark ederek aldığınız yeni bir pantolona benzer ancak –henüz- o kadar da kilo vermediniz. Ama o ‘kilo/kütleyi’ kaybedeceksiniz çünkü yavaşça ışıktan bedeninize doğru dönüşüyorsunuz.


Şu anda konuştuğumuz zaman çizgisi yumuşak ve kademeli bir yükselişe sahip olmanız için seçilmiştir. Yükselişin bu versiyonu büyük bir sabır gerektirir, ancak tahribatı minimaldir. Elbette ki karanlığın güçleri halen kütlelere korkuyu aşılamak için çalışıyorlar ancak artık daha fazla savaş başlatamayacaklarından beridir de iyice berelenmiş insanları ‘vuruş çılgınlığına’ gitmeye programlamak için bulmakta sınırlandırılmışlardır. 


Bu rastgele şiddet eylemleri içleri çoktan ölmüş olanlar tarafından şiddeti ifade etmek için ihtiyaç duyulan şeyden arda kalandır. Bu kayıp olanlar yaşadıklarını hissetmek için şiddeti deneyimleyip yaratmak durumundadırlar. Ancak toplumunuz yükselmeye devam ettikçe bu çok fazla berelenmiş insanlar iç yaraları doğrultusunda hareket etmeden önce kimlikleri saptanılacak ve şifalandırılacaklardır. 


Meselelerin daha hafif olanlarında çok daha fazla insan parmaklıklardan çıkıp geçmişin korku dolu öğretilerinde kaybolmaktansa parlak bir geleceğe inanma riskini almayı seçiyorlar. Ayrıca daha çok insan yüksek frekanslara geçtikçe korku dolu mesajlar, korku showları ve şiddet dolu eğlenceler varlıklarını kaybedeceklerdir. Şiddetin beslenmesi sadece daha yüksek ışığın muhteşemliğinin tadına bakmamış olanlar için ancak eğlenceli olabilir. 


Bu talihsiz olanlar bir kez yüksek frekanslı enerjileri bedenlerine aldıklarında kısa dönemli korkudan kaynaklanan adrenaline olan ilgilerini çok hızlı bir şekilde kaybedeceklerdir. Adrenalin ‘oradan uzaklaş’ veya ‘çatışmaya hazırlan’ mesajı vermek içindi. Sistemlerinizde ‘içe dön’ veya ‘mutluluğa hazırlan’ deneyimleri veren endorfin veya diğer psikotropik kimyasallar olmadan adrenalin en azından onlara canlıymış hissi vermektedir.
Korkunun, var olmanın bir delili olabilmesi sadece düşük frekanslardadır. Yüksek ışıkların akışı ve Galaktik ve Göksel güçlerin üstsel-aydınlatması henüz kendi Çokboyutlu BENLİKlerine uyanmamış olanların bilinçlerine girişini yavaşlatıyor. Biz yükselmiş olanlarınızın birçoğunun da aynı zamanda korku ile çatışmakta olduklarını biliyoruz. Size korku bazlı duygular ‘hissettiğinizi’ hatırlatmak isteriz. Onları ‘serbestleştiriyorsunuz’’. 


Bu eski arşivlenmiş korkuyu bırakma sürecini formunuzu koşulsuz sevgi ile doldurarak hızlandırmanızı öneririz. Kelimelerin ve niyetlerin çok fazla gücü vardır; bu yüzden yapmanız gereken tek şey kendinize sakince ‘seni koşulsuz seviyorum’ demektir. Bu kadar basittir. 


Sık sık bu hatırlatmayı yapmaya çalışın. Aslında günü bir kenara bırakın ve uyandığınızda kendinize her saat başı ‘seni koşulsuz seviyorum’ demeyi hatırlatmaya karar verin. Bunun kulağa çok fazla geldiğini biliyoruz ancak bir günde kaç defa kendinizi eleştirdiğinizi bir düşünün. Tahmin ederiz ki en azından saatte bir.
Eğer kendinizi, kendiniz veya başka bir şey hakkında her negatif bir şey söylediğinizde yakalarsanız ve onu ‘seni koşulsuz seviyorum’ düşüncesiyle değiştirirseniz bu sizin kendi BENLİĞİNİZE dönüşünüzü hızlandıracaktır. Aslında siz yükseldiniz. Beşinci boyut etrafınızda titreşmektedir ancak sizin algılarınız halen üçüncü boyuta ayarlıdır. 


Aslında tam anlamıyla öğlen olmuşken siz karanlıkta seyahat ediyorsunuz. Sizin şimdi gerçek düşmanınız karanlık güçler DEĞİLDİR, ama sizin üçüncü boyut düşünme alışkanlığına olan bağlılığınızdır. Bir kez üçüncü boyut alışkanlıklarınızdan, düşüncelerinizden ve duygularınızdan özgür olduğunuzu hissetmeye başladığınızda çok kolay bir şekilde gerçek ışık bedenli BENLİĞİNİZİN daha ince ve daha hafif alemlerine bağlanmak ve bağlı kalmak için ‘zaman bulacaksınız’. 


Yakında daha fazla yüksek alemlere ‘kaçma’ ihtiyacı duymayacaksınız. Hatırlayacak ve bilinçli bir şekilde HER ZAMAN yüksek alemlerde olduğunuzu deneyimleyeceksiniz, günlük yaşamınızda bile. Her ne kadar bunun farkında olmak için yeterince ‘vaktiniz’ olmamış olsa da artık daha fazla tek bir realite ile sınırlandırılmış değilsiniz. Fiziksel formunuz sadece sizin çok boyutlu BENLİĞİNİZİN en düşük titreşimli kısmıdır.
Çok boyutlu hafızanızı geri kazanmayı kendinize size rehberlik eden ve koruyan o ‘yüksek varlığın’ KENDİNİZ olduğunu hatırlatarak hızlandırabilirsiniz! 


SİZ içeride ve yukarıdan sizi saran huzur ve sessiz içsel çağrısınız.
SİZ aradığınız ışık ve süren huzursunuz.
SİZ dünyevi bedeninizi kontrol eden Yüksek BENLİĞİNİZSİNİZ.
Egonuzun kontrol etme ihtiyacını bırakını ve BENLİĞİNİZDEN gelen AKIŞI kucaklayınız. 


Egonuzun ihtiyaçlarını kendinizi koşulsuz olarak severek serbest bırakabilirsiniz. Egonuzun bir çocuk gibi olduğunu biliyorsunuz. O eğer yapmak için eğlenceli bir şeyler bulursa mutlu ve sabırlı olabilir. Bu yüzden eğlenmek ve yaratıcı olmak için ‘zaman’ ayırınız. Üçüncü boyutun ‘daha iyi bir insan olmak için çok çalışmalı’ kalıbını kırınız. 

Çok çalışmak asla sizi daha iyi bir insan yapmaz. O ancak sizi yorar. Sonra, siz yorgun olduğunuzda sık sık sevdiklerinize ve kendinize karşı sabırsız olursunuz. Bedeniniz evcil hayvanınız gibidir. Sevilmeye, beslenmeye, egzersiz yaptırılmaya ve bakıma ihtiyacı vardır. Bunları kendi başına yapamaz. Egonuza bakmalısınız.
Egonun sizinle ilgileneceği yanlış kanısı ile yaşadınız ve zorlu dünyanızda güçlü bir egonun size yardım edebileceğine inandınız. Ancak egonuz çok düşük bir seviyeye uyumlanmıştır, bilincin hayatta-kalma durumundadır. 


Daha fazla sadece hayatta kalmak mı istersiniz. Siz özgürlüğün, mutluluğun hatta saadetin tadını aldınız.
Kendinizi koşulsuz olarak sevdiğiniz zaman daha fazla ‘birine kendinizi sevdirmenin’ uzun yolunu gitmeye ihtiyacınız yoktur. Koşulsuz sevgi sizin ŞİMDİ tamamen sevilebilir olduğunuz anlamına gelmektedir. Daha zayıf, daha zengin ve daha zeki veya daha fazla güvenlik önlemlerine sahip olmak zorunda değilsinizdir. Kendinizi koşulsuz olarak sevdiğinizi bilerek ihtiyacınız olan bütün güvenlik önlemlerine sahipsinizdir. 


Eğer kendinizi koşulsuz olarak sevmeyi çok zor buluyorsanız BENLİĞİNİZİN rüyalarınıza, yaratıcılığınıza, egzersizlerinize ve eğlence ve rahatlama deneyimlerinize eşlik eden yüksek boyutlu ifadesini ziyaret ediniz. İnsan olmaya bağımlılığınızı bırakmak için ‘daha iyi olmaya’ olan bağımlılığınızı bırakarak başlayabilirsiniz.
Bilinciniz şu anda mükemmeldir! BENLİĞİNİZ doğduğunuzda mükemmeldi ve bütün bu zaman boyunca da mükemmeldi. Sizi sadece ‘ondan daha az’ hissettiren sizin üçüncü boyut yaşam illüzyonunuzdur. Biz şimdiye kadar birçoğunuzun çok zor hayat deneyimleri geçirmiş olduğunuzun farkındayız. Ancak yüksek frekanslardaki yaşamlarınız zorlu değildir. 


Aslında birçoğunuz Rehberinizle ki bu esasında yüksek frekanslardaki SİZSİNİZDİR, iletişim haline geçerek bu zorluklara ‘göğüs gerdi’. Daha fazla zorlukların olduğu bir frekansa uyumlamaya ihtiyacınız kalmamıştır. Elbette ki zorluk SİZİN her zaman orada olmuş olduğunuza bilinçlenmeniz yerine bilincinizi yüksek boyutlardaki Işık bedeninize ulaştırabileceğinize İNANMAYA ihtiyacınızın olmasıdır! 


Kendinizi koşulsuz olarak sevmeyi hatırladığınızda lütfen aynı zamanda hatırlayınız ki SİZ – koşulsuz olarak kendinizi seven BİR’siniz de. 


Size koşulsuz sevgi yolluyoruz,
Arkturuslular
Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder