26 Kasım 2013 Salı

2013 YILININ SON ÇEYREĞİNDE TÜRKİYE U F O GÖZLEMLERİNDE OLAĞANÜSTÜ ARTIŞ!

 Fotoğraf: 2013 YILININ SON ÇEYREĞİNDE
TÜRKİYE U F O GÖZLEMLERİNDE
OLAĞANÜSTÜ ARTIŞ!       (Paylaşın-Uyandırın)

“UFO'lar ve Dünya Dışı Zeki Yaşam olgusu artık toplumun içindedir ve gündelik hayatın dokusuna örülmüş durumdadır. Bu olay, sessiz, derinden ve kalıcı bir şekilde gelişmektedir. 

Dünya Dışı Zeki Yaşam konusu, içinde bulunduğumuz  muhteşem güzellikteki bu mavi gezegenin evrimi ve insanoğlunun gelişimi için çok ama çok önemli.       UFO'lar ve Dünya Dışı Zeki Yaşam gerçeği; amaçlarını ve farkındalıklarını kendi elleriyle büyük ölçüde tahrip etmiş dünya insanlığına, bu yitirilenlerin yeniden ve ışıl ışıl bilgi ve bilgeliklerde oluşturulmalarını sağlamak için sunulan en önemli fırsattır. 

Bu anlamda UFO'ların temsil ettiği evrende zeki hayat gerçeği, dünya insanlığının çok yakın gelecekte içine gireceği yepyeni bir realitenin önemli bir bölümünü kapsamaktadır.

Planetimiz, gerek üzerinde yaşamakta olan insan neslinin şimdiye kadar sergilediği yaşam tarzının, gerek  kendi  jeo-fiziksel özelliklerinin, gerekse dış uzaydan gelen kozmik etkilerin doğal bir sonucu olarak  21. Yüzyıla hızı gitgide artan değişiklikler içinde  girmiş bulunmaktadır. İnsanın dışındaki tüm bu değişimlere, bir de kendi şuur yapısındaki değişiklikler eklenirse, günümüz insanının ne kadar önemli bir dönemde yaşamakta olduğu hemen ortaya çıkar. İnsanoğlu tüm varoluş zamanlarının içindeki en önemli ‘geçiş’ devresinde bulunmaktadır. 

Bunca değişime uyum sağlayabilmenin; olaylara ve yeni bilimsel, ruhsal ve enerjisel gelişmelere şimdiye kadar olduğundan değişik bir şuur hali içinde, tamamen açık bir zihinle ve kalple yaklaşmakla mümkün olabileceğinin artık anlaşılması gerekmektedir. 

İnsanlık şuursal olarak hazır olduğu, istenen kıvam oluştuğu zaman, evrenin daha üst bilinç katmanlarının temsilcileriyle açık temas kaçınılmaz olarak gerçekleşecektir…

Paylaşın-Uyandırın”

Görüntüler ve bilgi  için;

http://siriusufo.org/2013-yilinin-son-ceyreginde-turkiye-u-f-o-gozlemlerinde-olaganustu-artis/

2013 YILININ SON ÇEYREĞİNDE
TÜRKİYE  U F O  GÖZLEMLERİNDE
OLAĞANÜSTÜ ARTIŞ!
(Paylaşın-Uyandırın) “UFO'lar ve Dünya Dışı Zeki Yaşam olgusu artık toplumun içindedir ve gündelik hayatın dokusuna örülmüş durumdadır. Bu olay, sessiz, derinden ve kalıcı bir şekilde gelişmektedir. Dünya Dışı Zeki Yaşam konusu, içinde bulunduğumuz muhteşem güzellikteki bu mavi gezegenin evrimi ve insanoğlunun gelişimi için çok ama çok önemli. UFO'lar ve Dünya Dışı Zeki Yaşam gerçeği; amaçlarını ve farkındalıklarını kendi elleriyle büyük ölçüde tahrip etmiş dünya insanlığına, bu yitirilenlerin yeniden ve ışıl ışıl bilgi ve bilgeliklerde oluşturulmalarını sağlamak için sunulan en önemli fırsattır. Bu anlamda UFO'ların temsil ettiği evrende zeki hayat gerçeği, dünya insanlığının çok yakın gelecekte içine gireceği yepyeni bir realitenin önemli bir bölümünü kapsamaktadır. 


Planetimiz, gerek üzerinde yaşamakta olan insan neslinin şimdiye kadar sergilediği yaşam tarzının, gerek kendi jeo-fiziksel özelliklerinin, gerekse dış uzaydan gelen kozmik etkilerin doğal bir sonucu olarak 21. Yüzyıla hızı gitgide artan değişiklikler içinde girmiş bulunmaktadır. İnsanın dışındaki tüm bu değişimlere, bir de kendi şuur yapısındaki değişiklikler eklenirse, günümüz insanının ne kadar önemli bir dönemde yaşamakta olduğu hemen ortaya çıkar. İnsanoğlu tüm varoluş zamanlarının içindeki en önemli ‘geçiş’ devresinde bulunmaktadır. 

Bunca değişime uyum sağlayabilmenin; olaylara ve yeni bilimsel, ruhsal ve enerjisel gelişmelere şimdiye kadar olduğundan değişik bir şuur hali içinde, tamamen açık bir zihinle ve kalple yaklaşmakla mümkün olabileceğinin artık anlaşılması gerekmektedir. İnsanlık şuursal olarak hazır olduğu, istenen kıvam oluştuğu zaman, evrenin daha üst bilinç katmanlarının temsilcileriyle açık temas kaçınılmaz olarak gerçekleşecektir… 

Paylaşın-Uyandırın” Görüntüler için; http://siriusufo.org/2013-yilinin-son-ceyreginde-turkiye-u-f-o-gozlemlerinde-olaganustu-artis/ 2013 YILININ SON ÇEYREĞİNDE TÜRKİYE U F O GÖZLEMLERİNDE OLAĞANÜSTÜ ARTIŞ!

0 comments:

Yorum Gönder