12 Aralık 2012 Çarşamba

BAŞMELEK GABRİEL

12:12:12 AKTİVASYONU
Shanta Gabriel Kanallığı
Sevgililer,


12 Aralık 2012’deki 12:12:12 aktivasyonu, Dünya’nın ve tüm varlıkların dönüşümü için gezegene, Mesih Bilinci Işığında kodlanmış, bugüne kadar olan en yüksek freka
nsları getirecektir. 11:11’de, Başmelekler tarafından açık tutulan birleşik geçitlerin gücü yoluyla, Mesih bilincinin yeni bir gücü, 12:12:12 Aktivasyonu sırasında insanlığa sunulacaktır. Bu aydınlanma enerjisi, her bir bireye, 12:12:12 kodlaması zamanında Mesih Işığını deneyimleme fırsatını sunar. Mesih Işığını bir kez deneyimlediniz mi, artık eski yollara sapma şansı ortadan kalkar, çünkü Altın Mesih Işığı, tam anlamıyla varlığınızdan artık size hizmet etmeyen frekansları siler. Işık ile dönüştürülen hücreler, ruhunuz tarafından saklanmış kodlamaya uyanırlar. Bu aktivasyon, dünya bilincinin toplu aydınlanmayı destekleyeceği zamana kadar bekletilmişti. Farkındalık ve hazırlık, Mesih Işığı yolu ile gelen dönüşümün kilit imzalarıdır. O artık, ŞİMDİ’dir.


12:12:12, İlahi Sevgi’nin içinizde, çevrenizde ve sizin yolunuzla aktivasyonunu temsil eder. İlahi Işık, varlığınızdaki ışık kodlu filamentleri aktive ettiğinde, aydınlanmada bir birlik oluşur. Bu durum, bedeni 12 sarmal sisteme doğru harekete geçirir ve DNA iplikçikleri ile bağlantıya izin verir. Bu da yeni 12 çakra sistemini birleştiren sübtil enerjiyi etkinleştirir. Tek başına Işık, bağlantıyı yaratamaz; İlahi Zeka da Işık Gücü’nün içeriğindedir oysa. İlahi Sevgi, Ruhunuzun, 12’nin özü ile tamamlanmasıyla olan birliğinin kodlamasına uyanması için gereklidir. Bu, Mesih Bilincinin Uyanışıdır.

İlahi Birlik

12:12:12’de, tüm vecheleriniz ile, Birliğe yeniden doğuş hissi yaşayacaksınız. Bu yeni yaşama olan bağlılığınızı saygı ve onurun yeni bir düzeyi ile selamlayın. Zaman boyunca, Işığın Yolunda ilerleme arzunuz, sizi kendi Ruh yolculuğunuzun bir vechesinin tamamlanmasına eriştirdi. Şimdiki göreviniz, sizi güçlendirmesi için bu yeni tam oluşu varlığınıza iyice alabilmektir. İzin verin Mesih Işığı her bir hücrenize aksın ve bilincinize yayılacak yeni bir şifalanma gücü yaratsın. İçinizdeki bu hizalanmaya entegre olduğunuzda, enerji alanlarınızdaki İlahi Sevgi DNA’nınızı aktive edecek ve o denli yayılmış olacak ki, çevrenizdeki dünya tümüyle değişmeye başlayacak.

Şifalanma Işık Gücü ve Şefkat içeren Mesih Enerjisi ile olan bu yeni bağlantıyı kullanmaya başlayın. Tüm hikayelerinize, ilişkilerinize ve yaşamınızdaki, hala hayal ettiğiniz iyilikler ile birlikte titreşmeyen tüm konulara getirin. Kendinizi gerçek bağışlama ve şefkat ile güçlendirmek için Altın Işığı kullanın. Ne olursa olsun; siz, gerçek Mesih Işığındaki Birliğe odaklanın ve bu İlahi Sevgi ve Şefkati kendinize çekin. Başka herhangi bir reaksiyondan önce, bunu yapmayı alışkanlık haline getirin. Bunun, yaşamanın tamamen yeni zamanı olduğunu keşfedeceksiniz.

İnsan Enerji Sistemindeki Yeni Yapılar

12:12:12 Aktivasyonu ile insan enerji sisteminde yeni yapılar inşa edilmektedir. DNA yapısındaki 12 iplikçik bağlantısı hizalanması 12 çakra sisteminin oluşumuna yol açar. Bu kodlanmış insan gelişimi içindeki paradigma kayması, şu anda mevcut olan en yüksek enerji frekansında çalışan yapıya uyumlanmayı yaratmaya başlıyor. Bu yeni hizalanmış enerji sistemi, insana yalnızca yeni dünya zamanında dümen tutmayı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda diğerlerinin de karşılık verebilmesi için yolu açıyor. Farklı zamanlarda ateşlenen insan enerji sistemindeki kodlama seti, eski dünya paradigması içinde belirlenen yapılarda değişim dalgaları yaratmaktadır. Şimdi, her bir insan ruhunda, amaçlı bir harekete doğru bir dürtü hissediyor; geri çekilmek ya da Dünya’da daha gelişmiş bir zamanı beklemek üzere gezegeni tamamen terketmek.

Gezegensel düzeylerde daha fazla tekamül, ruhların adım atacakları yeni açılımlar yaratmakta. Işığın kodlandığı DNA’ya sahip olanlar, enerji frekanslarının yükselmesine izin verdiler, şimdi diğer ruhları manyetize etmek üzere çokboyutlu yerkürede eşzamanlı olarak çalışmaktalar.

Enerji frekanslarındaki tırmanma, kendi içsel kodlarınızda rezonansı arttırırken, daha çok sayıdaki uyanmaya hazır olanları size doğru çekiyor. Bu zamanlar gerçekten de yaşanası zamanlar ve sizler Dünyanın bu yeni yapılanmasında yaratıcı olmak üzere bedenlendiniz. Bu enerji ile birlikte, siz, sonunda yuvaya kavuşmuş gibi hissedeceksiniz.

Size hizmet edebilmesi için, 12:12 kodlarının yeni ışık yapıları içerisindeki enerji frekanslarınızı yükselttiğiniz ile ilgili güçlü bir vizyon yaratın. Bu, sizin enerji merkezlerinizi yeni bir yolla aktive edecektir. Bu zamanda onurlandırılmayı bekleyen Dünya ile derin, hayati bir bağlantı yaratın. Sizin; görevleri dahilinde; tekamülüze, Işığın ve İlahi Sevginin yüksek frekanslarında çalışan bütünüyle işlevsel bir Dünya’nın yaratılmasına yardımcı olmak olan, görünmeyen ortaklarınız var.

Sizler, bunun için doğdunuz. Zamanınız geldi. İçinizdeki Işık kodlı DNA’nın 12 iplikçik sarmalının Dünya’nın derinliklerine ve başınızın üzerine doğru gittiğini imgeleyin. Bu, üstünüzde, içinizde ve altınızdaki 12 çakra sistemi bağlantısını güçlendirecektir. 12:12:12 de, yeni matris enerji kodlarının canlanmasına yardımcı olmak için diğerlerine katılın. Bu, yeni Dünya’yı yaratmaya yardımcı olacak temellerdir. Her şeyin içerisinde var olan ruh onurlandırıldıkça, güzellik ve uyum kutsanmış olur.

Eğer siz bu mesajı okuyorsanız, 12 Aralık 2012’de, 12:12:12 kodlanmış zamanındaki yeni yaşamı güçlendiren Mesih enerjisine hizalanmışsınız demektir. Bu, önümüzdeki 3 yıl boyunca sürecek olan paradigma kaymasının gerçek başlangıcıdır. Herşey değişecek! Bu incelikli evrime bağlılığınızı gösterin ve varlığınızdaki yeni yapılanmaları inşa etmeye başlayın ki, diğerleri de açtığınız yolu izlesin. Siz her zaman yolu açanlar oldunuz, ve bu hala böyledir. 12:12:12 hizalanması enerjisi, “Yeniden Gelen” olarak adlandırılmıştır. Yüzyıllarca yanlış anlaşılmıştır, bu; içinizdeki Mesih Bilinci ile kurduğunuz bağlantıdır; tek bir aydınlanmış varlığın Dünya’ya dönüşü değil. Eğer seçerlerse, tüm varlıklarda, evrimsel ruhsal enerjinin uyanması mümkündür ve onlar, Dünya’nın yolunu gözlediği Bilinç’teki evrimsel kaymayı getirmeyi arzulamaktadır.

Bağışlanmayı Karşılamak

12:12:12 Aktivasyonunda, eski yaraların şifalanabilmesi için İlahi Bağışlama sağlanacaktır. Sizin işiniz, eskiden işlediğinize inandığınız hatalar için bağışlanmayı kabul ederek şifa almaktır. İlahi Sevginin Işığına, utanç ve değersizlik fikri etrafında oluşturduğunuz eski yapılara nüfuz etmesi için izin verin. Yapmanız gerektiğini düşündüğünüz ve yapmadığınız şeyler yüzünden kendinize olan kızgınlığınızı bağışlayın. Mesih enerjisi ile kodlanmış bu yeni Işık, şifalanma ve sevgi frekansı taşımaktadır. Aynı zamanda, varlığınızda daha fazla birlik ve bütünlük sağlayabilmek adına sizin çok boyutlu vecheleriniz ile de hizalanma sağlamaktadır.

Siz, adanmış ruhsal savaşçılar, doğduğunuz anda bu yola ayak bastınız. Siz, sizi çevreleyen yanlış saydığınız dünyada, özveriye tanık oldunuz. Siz, Ruh’unuzun Hakikat, Aydınlanma ve İlerleme bayrağını devraldınız ve korku, ihtilaf ile karşılaşan yönlerde yürümeye başladınız. Hatta bu yol, aile dinamiklerinizde şimdi bile süregelen çekişmelere sebep oldu. Yol boyunca, İlahi Işık ve evrim sürecine olan inancınıza bağlı kaldınız – Dünya’daki tüm yaşamın kutsallığını onurlandıran bu yola!

Varolan diğer boyutların, antik bilgelik ile bir ve özdeş olduğu ve Gerçeği aydınlattığı algısı, bilincinizi sardı. Başkalarının ne düşündüğüne bakmadan, derin, içsel özünüzle rezone olan öğretileri almak üzere açtınız kendinizi. Yükselen bilincin dalgaları boyunca, inancınıza bağlı kalmak cesaret işidir. 12 Aralık 2012’deki 12:12:12 aktivasyonu Ruhunuzda taşıdığınız gerçeğin demir atmasıdır!
Aktivasyona Yardımcı olacak bir Dua:
İlahi Huzurda,
12:12:12 Aktivasyonu sırasında, Mesih bilincinde aktif olan İlahi Sevgiyi ve Altın Işığı, benim üzerimden zarifçe akması ve Dünyaya demirlemesi için davet ediyorum. Şimdi içimdeki DNA ile En Yüce Kaynak’tan İlahi Sevgi, Şefkat ve Işık arasında ve 12 çakra sistemimi aktive edecek tam ışık sarmalını yaratan içimdeki 12 iplikçikli DNA ile uyanış bağlantısı talep ediyorum.

Ruhumun, benim ve bu zamanda Dünya’nın evriminin iyiliği için İlahi Sevgi ve Işığa hizalanmasını talep ediyorum. Melekleri, Başmelekleri, Üstatları ve benim uyanışım için çalışan tüm Işık varlıklarını, bu süreçte benimle birlikte olmaları için davet ediyorum.

Tüm varlıklar ilahi potansiyellerini uyandırsınlar ve İlahi Işığı kalplerine getirsinler. Bizim yolumuzla, daha çok lütuf aksın gezegenimizi kutsamak için. Güzel gezegenimiz, gelişmek için yeni yollarla onurlandırılsın. Tüm kalpler içlerindeki sevgiyi hissetsin ki Dünya’mızda Barış hüküm sürsün. Tanrım, bu ve tüm nimetler için minnettarım.
Ve de Öyledir.
Başmelek Gabriel için Shanta Gabriel
www.TheGabrielMessages.com

çeviri:Güneş Kurtulan

0 comments:

Yorum Gönder