12 Aralık 2012 Çarşamba

YÜKSELMİŞ ÜSTAT KUTHUMI-AGRIPPA; 12:12 Evrensel

Gündönümü Bilincin Simyası
MICHELLE MANDERS© kanalıyla
Ben Kuthumi’yim ve bu zamanda sizleri selamlamak ve sizlere dinginlik, bütünlenme, eşzamanlılık ve ilahi vizyon kutsamalarını getirmek için Sevgi ve Bilgelik ışınlarında geliyorum. Selamlar sevgililer.
Ve kalplerimizde büyük sevinç ve keyif ile evrensel uyanışın bu büyüleyici gününde sizinle top
lanabiliyoruz; Evrendeki tüm birlikte yaratıcılar; Evrensel Birlikte – yaratıcı, bu Evrensel Gündönümü gününü kutlayın Sevgililer, yolculuğunuzda yeni bir inisiyasyonlar setine girdiğiniz bir noktaya ulaştınız. Bu inisiyasyonlar seti hızla ortaya çıkacak, bunların her biri içsel ışığınızın içsel niteliklerine ve bu niteliklerin sizin ve insanlığın en büyük ve en yüksek hayrına nasıl hizmet ettiğine dönüp bakmanız için size meydan okuyacak.



12:12:12 kutlaması Simya Bilinci, aynı zamanda Bilincin Simyası ile bağlantılıdır. Hayatınızı “körce” yaşadığınız günler uzun süre önce sona erdi. Büyük potansiyeli bedenleyen bir dünyada yüksek farkındalık halinde yaşıyorsunuz. Ben, Kuthumi bugün önünüzde duruyorum, enerjim gezegeninizin varlığını onurlandırıyor ve kalkıp hayata tepki vermenin eski yollarına ve geçmişinizin sınırlamalarını yaratmanın eski yollarına “hayır” demeniz için size meydan okuyorum.


12:12 titreşimi spesifik olarak insan bilinci ile ilişkili varoluştaki en güçlü titreşimlerden biridir. Bunu söylememin nedeni, her yıl 12 Aralık’ta tüm evrenin dikkatinin Dünya Ana’ya dönmesidir, bu Evrensel Gündömüdür; şu anda dünyada yaşayan her ruhun içinde var olan ışığın kutlamasıdır.
Dünyada bir amaçla bulunuyorsunuz. Amaç kısıtlanmış olmak veya kısıtlanmış kalmak değildir. Dünya yolculuğunuzda size kendilerini sunmuş olan dersler kendinizin bazı veçhelerini kısıtladı. Bu kısıtlanma (inhibition) zamanı şimdi sona eriyor. Işığın ışığı yansıtmasının ne anlama geldiğini gerçekten anlamak zorunda olduğunuz bir dünyaya girdiniz. Eğer insanın ışık ve denge derslerini gerçekten öğrenip üstat olması için, ışık ve karanlığın eşit miktarlarda olması gerektiği fikrini benimsemiş olanlardan biri olduysanız, o zaman şimdi bunu bilincinizden hemen silmenizi istemeliyim. 


Yapmış olduğunuz seçimler size bu fırsatı sunuyor; hayatınızı ışığı ifade ederek ve yansıtarak yaşama fırsatı ve bunu yaparken, içinizde var olan ışığın her veçhesini fiziksel realitenize çekersiniz ve o size geri yansır. Bu inanç sistemlerinizin çoğuna meydan okuyabilir, özellikle eğer karanlığı deneyimlemezseniz büyümeye devam edemeyeceğinizi söyleyen bir çok insan olduğu zaman. Geçmişte durum bu olmuş olmasına rağmen, bu şimdi değişiyor. Huzur ve mutluluğu deneyimleme hakkınızı kazanmış olduğunuzu hissetmek için sürekli drama ve ıstırap yaratmak zorunda olmadan ŞİMDİ ışık alemlerinde yaşayabilmeniz için, GEÇMİŞİNİZİN acı ve ıstırabı ile yüzleşiyorsunuz.
Bugünün Evrensel Gündönümünün titreşimlerine girme seçiminiz hücrelerinizdeki hafızayı aktive ediyor, hücreleriniz ışığın ışığı yansıttığını, hayatta deneyimlediğiniz ve ifade ettiğiniz her şeyin ışık bedenlediğini sağlamak için yeterince güçlü bir üstat olduğunuzu size hatırlatan DNA’nızdaki ışık tarafından tetikleniyor. Eğer ışık çoğunluğun varlığı olmazsa karanlık nasıl dönüştürülür? Bunu düşünün.


12:12:12 titreşimi insanlığa hızlandırılmış büyüme dikkate değer fırsatını sunuyor. 144,000 Işık Gönüllüsünü işittiniz, bunlar gerçekte bu zamanda ışığı demirlemek için ve hayatı ışığın ışığı yansıtmasıyla yaşayanlar ve “Dalgacık Etkisi Izgaralarını” tam olarak aktive edenler olmak için geri dönmeyi kabul eden Işıkişçileridir – sizlersiniz. Bu Altın Çağın temasıdır ve Simya Bilincini tam olarak kucaklamanız, bütünleştirmeniz, anlamanız ve Simya Bilincinde yaşamanız için, Bilincin Simyasını kavramalısınız, ki bu, ışığın ışığı yansıttığı ve ışığınızı takdir etmek için artık karanlığın eşit miktarına sahip olmanız gerekmediği bilgisini kucaklayarak sizin için bir şeyin gerçekleşecek olması ve hızla gerçekleşmesidir.


Bu hızlanmış gelişimin sonucu olarak, şimdi gönüllülerin enerjisini genişletebiliyoruz ve daha fazla insanı uyandırabiliyoruz ve “uyanmış” olanlarınız daha derin ve yüksek seviyelerde uyanışı deneyimleyeceksiniz.
Bugün 12:12:12 Evrensel Gündönümünün bu Anahtar Aktivasyonundan geçtiğinizde, modern toplumda uyanan ve Bilincin Simyasının anlayışını daha ileri kucaklayan Işıkişçilerinin sayısını kutlayabileceğiz. BİZ uyanışı tezahür ettirmiş olacağız dediğim zaman, BİZE sizleri dahil ediyorum, bu bir birlikte yaratıcı olarak; bir simyacı – insan formunda yaşayan yoğun güce sahip olan bir varlık – olarak rolünüzde çok daha fazla aktif olduğunuz anlamına geliyor. Böylece, biz – siz ve bizler Aralık 2022′ye kadar batılı dünyanızdaki Tam Olarak Aydınlanmış Işıkişçilerinin sayısını 1,444 milyara (Bir milyar dört yüz kırk dört bin) getirmek için yolumuzda iyi gidiyoruz. Ancak, hala ÇOK şey yapılması ve çok çalışılması gerektiği anlamına geliyor.


Kurban bilincinde, yoksulluk bilincinde ve koşullu sevgi bilincinde yaşamanın Anne/Baba Tanrının sevgisinin özünden yoksun olmanıza neden olduğunu hatırlatmak önemli. Bunu bloke ediyorsunuz. Onlar bu sevgiyi esirgemezler. Biz sizden hiç bir şeyi esirgemeyiz. Hayatınıza neyi alabildiğinizi, bütünleştirebildiğinizi ve çekebildiğinizi ve neye hazır olduğunuzu siz belirlersiniz. Tekrar, bu topu size atar. Her zaman ‘hayatınızdaki her şey sizinle başlar ve biter’ dememin nedeni budur. Siz hayatınızın Simyacısısınız. Kendinizin tüm yoğun veçhelerinizi Bilincin Simyasını kullanarak altın ışığa – altın bilince dönüştürme gücüne sahipsiniz.
Bugün, İlahi Annenin Yükseliş Alevinin ışığınızı sizin içinizden artıracağı büyüleyici gündür. Bu gerçekleşirken, içinizde uyanan şaşırtıcı bağlayıcı potansiyeli olan yeni hirojen matrisleri ile ilgili olan güçlü kodlamalar var. Bu, ışık ile olağanüstü yeni bir şekilde birleşebileceğiniz anlamına geliyor. 


Bu içinizde tam uyanışa, üstatlığa ve özgürlüğe tüm biyolojik Anahtarların tam aktivasyonunu harekete geçiriyor, ki bu Kova Çağının çekirdek temasını oluşturur ve 20 Aralık 2020′de sonraki “Eşiği Geçmeye” doğru yolculuğunuzda daha fazla geliştirmeye gereksinim duyduğunuz şeydir. Bu Üstat Işık içinizde hayatı ortaya çıkarırken, büyümenizi daha önce hiç olmadığı gibi hızlandırmanızın mümkün olduğunu deneyimleyeceksiniz. Bunun gerçekleşmesi için size bugüne kadar söylediğim her şeyi aklınızda taşımalısınız; bunları kendinize her gün hatırlatmalısınız. Ayrıca sizi geçirmek üzere olduğumuz işlemi on iki günlük periyot boyunca en az günde bir kez veya on iki hafta boyunca haftada bir kez tekrarlamanızı öneriyoruz. Bazılarınız, bunu on iki gün boyunca günde bir kez yapamayacağınızı hissedebilirsiniz. Enerjinin çok yoğun olduğunu hissederseniz, o zaman on iki hafta boyunca haftada bir kez yapın. Ultra cesur olanlarınız, sizler bunu on iki ay boyunca ayda 12 gün arka arkaya yapabilirsiniz.

Şimdi 12:12:12′nin enerji akışına geçelim. Zihninizi ve bedeninizi gevşetin ve derin nefesler alıp verin, kendinizi rahatlatın ve nefesinizi tamamen boşaltın. Şimdi burnunuzdan derin bir nefes alın, dörde kadar sayarak tutun ve yavaşça altıya kadar sayarak nefes verin, nefesinizi iki sayı tutun. Sekize kadar sayarak derin bir nefes alın, altı sayı tutun. Sekize kadar sayarak nefes verin, ikiye kadar sayarak nefesinizi tutun. Sekize kadar sayarak derin nefes alın, altıya kadar sayarak nefesinizi tutun. Sekize kadar sayarak yavaşça nefes verin ve şimdi doğal olarak nefes alıp verin, derin nefes almanızı ve tamamen nefesinizi boşaltmanızı sağlayın.
Bu Evrenin tüm Işık Varlıklarının etrafınızda toplandığını imgeleyin, onların varlıklarının titreşimleri tüm savunmalarınıza, taşıdığınız maskelere ve hayatı yaşamanın eski şeklinin vizyonunda yüzen yanılsama perdelerine nüfuz ediyor. Tüm Var Olan’ın İhtişamlı İlahi Varlığının Işığının kutsamalarını almak için varlığınızı ve çakralarınızı bilinçli şekilde açın. Bu Işığın derinizin her gözeneğinden sızmasına ve sizinle bir olmasına izin verin.


Bu enerji varlığınıza sızarken, bedeninizin biyolojisi tepki vermeye başlıyor. Bu tepki içsel benliğinizin en özünden değişimleri başlatıyor. Öncelikle, bedeninizin atomları yüksek ışık frekansları yaymaya başlıyor. Atomik yapınız şimdi kozmosun özünden ışığı emebiliyor. Ve bu ışığı bedeninizin atomlarına getirirken, içinizde yeni yaşam uyanıyor ve yeni ışık açılıyor. Bu ışığın sesi bedeninizin moleküllerine yolculuk yapıyor, yeni yaşamın başka bir seviyesini aktive ediyor. Sözünü ettiğim bu ışık Simya ve bilinci bedenliyor – bu frekanslar Bilincin Simyasını gerçekten anlamanız için sizi güçlendiriyor. İçinizde patlayan bütünüyle yeni süpernovayı ve DNA’nıza sızan ışığın sesini ve titreşmeye başlayan on iki ipliğinizi imgeleyin; yeni yaşamın hızlanmasına karşılık veriyor. Bu otomatik olarak İlahi Hizmetin İkiz Izgarasının ve İlahi Tamamlayıcısının on iki ipliğini aktive ediyor. Simya Bilinci ve Bilincin Simyası yeni bir enerji formuna patlıyor, bu enerji formu kendisini etrafınızda yaratmaya başlayan yeni Yaşam Çiçeği tarafından ve İlahi Tamamlayıcınız, başka deyişle İkiz Benliğiniz tarafından besleniyor.


İlahi Tamamlayıcınız; bu İkiz Benlik veya İlahi Suretiniz karanlığınızı yansıtan parçanız değildir, “kötü ikiz” denen şey değildir. Daha önce söylediğim şeyi hatırlayın, siz bunun ötesine geçtiniz. Bu İkiz Benlik içinizdeki tüm Işığın yansımasıdır ve aynı şey İkiz Benlik için de geçerlidir. Siz onun Özündeki Işığın yansımasısınız. Ve bu mükemmel Yeni Yaşam Çiçeği etrafınızda oluşurken, İlahi Tamamlayıcınızın önünde durduğunuzu imgeleyin. Ellerinizi kaldırın, avuçlarınız İkiz Benliğinizin avuçlarına dokunsun. Ellerinizin avuç çakralarından güçlü yaşam – gücünün İlahi Tamamlayıcınızın ellerine aktarıldığını imgeleyin ve İlahi Tamamlayıcınızdan gelen bu güçlü Işık bedeninize aksın, şimdi kalp çakranızın ve İkiz Benliğinizin kalp çakrasının açıldığını görün, daha yakından bakarken Yaşam Çiçeğini görüyorsunuz.


Yaşam Çiçeğinin harikulade güzelliği ve manyetik enerjisi, kalp çakranızın içindeki yaşam Çiçeğinin tam yansımasıdır. İkinizin etrafında yaratılan Yaşam Çiçeğinin tam kopyasıdır. Bu Yaşam Çiçeğinin diğer Yaşam Çiçeklerine benzediği görünse bile, onun enerjisini hissetmenizi istiyorum. Onun titreşiminin eşsiz olduğunu fark edeceksiniz; daha önce hiç ifade edilmemiş bir imza, bir ses, parmak iziniz kadar eşsiz bir titreşim.
Bu eşsiz tonun titreşimlerini bedeninize soluyun ve bedeninizin hücreleri onun güçlü titreşimine karşılık verirken teslim olun. Her ikiniz de Sıfır Noktasına aktarılırken bu sesteki sevgiye aşık olun.


Bu Yaşam Çiçeği her ikizin etrafında kristal kutsal geometrik Merkaba aracı olmaya başlıyor. Bu, İkiz Işığın eşsiz Merkaba aracıdır. İlahi Tamamlayıcının Işık Aracıdır; bir olarak birleşmiş iki eşsiz titreşim. Sevgililer, bununla almakta olduğunuz güçlü armağan, eşsiz titreşiminiz ve İlahi Tamamlayıcınızın eşsiz titreşimi orijinal olarak birbirlerine uymaları için yaratıldı. Bu titreşim İlahi Tamamlayıcınızın titreşiminden başka titreşime uymaz ve bu iki enerji Sıfır Noktasında birleştiği zaman, bu güçlü yeni kutsal geometrik Merkaba ışık aracı doğar. 


Bu ışık varlığınıza sızarken, şimdi varlığınızın her lifini, ipliğini bu güçlü ışığı emmek için açmanızı istiyorum, bu mesajın başında kısaca sözünü ettiğim gelen inisiyasyonları hızlandırır. Bu ışık daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir ışık ve frekanstır – Sıfır Noktasında bu Kutsal Birleşmenin Simya Bilincinin kollektif bilinci, gezegensel bilinci, solar bilinci ve galaktik bilinci kucaklamasına izin veren Işığın Evliliği olmasını sağlayan bu frekanstır. Bu bilinç halkaları nüfuz ediyor, çünkü amacımız 2022′nin sonuna kadar “batılı” toplumda aktif şekilde hizmet eden tam olarak aktif 1,444 milyar (bir milyar dört yüz kırk dört milyon) Simyacı olmasıdır. Sizler bu gerçekliği oluşturmakta anahtar bileşensiniz. Altın Çağa ilerleme Simya Bilinci gerektirir ve Sıfır Noktasında İkiz Işık Benliğiniz ile birleşerek aldığınız bu armağandır.

Şimdi bunu bir adım daha ileri götürelim, DNA’nızın on iki ipliğinin İkizinizin DNA’sının on iki ipliğine bağlandığını gözünüzde canlandırın. DNA’nın bu İkiz İpliklerinin titreşimlerinin farkında olun. Derin bir nefes alın, yavaşça nefes verirken, tekrar sadece on iki DNA ipliği oluncaya kadar DNA’nın yirmi dört ipliğinin birbiriyle nasıl birleşmeye başladığına dikkat edin.


Bu on iki iplikten yayılan Işık Titreşimi, frekanslar bir daha asla aynı olmayacak, çünkü bunlar Androjenliğin İkiz Bilincini ve Simya Bilincini bedenliyor. DNA’nız kendi İlahi Tamamlayıcısı ile birleşti, bu, Tanrı ve Tanrıçanın bir olduğu, eril ve dişilin evlendiği ve bu birleşmiş bilincin gücünün kutsallığının Güçlü Sihri – Kuantum Tantranın Simyasını – dokuyan Simyayı sağladığı anlamına geliyor.


Bu harikulade enerji fizyolojinizde, anatominizde, biyolojinizde titreşirken ve duygusal, zihinsel ve nedensel bedenleriniz tüm ince frekanslarında titreşirken derin nefes alıp vermeye devam edin, tamamen nefes verin.
Derin bir nefes alın ve bunu yaparken, güçlü bir ışık ışını kozmosun en özünden geliyor. Bu ışık varlığınızın tüm yüksek seviyelerine süzülüyor, nedensel bedeninize, zihinsel bedeninize, duygusal ve fiziksel bedeninize sızıyor ve Dünya Ananın bedeniyle birleşiyor.


Sevgililer, bu çift yönlü enerji akışı sonraki doksan dokuz günde bu şekilde akmaya ve titreşmeye devam edecek. Bunun nedeni, bu doksan dokuz günün sonunda Bilincin Simyasını anlamanın güçlü bir aşamasını tamamlamış olacağınızdır. Bu, kendinizin güçlenmiş, olgun ve bilge yanlarınızla buluşmak ve sevgiyi yükseltmek için gerekli olan inisiyasyonların çok önemli bir aşamasını tamamlamış olacağınız ve hayatta yeni bir devri bedenlemiş olacağınız zamandır; ışığınızın parıldamasına izin vererek, o kişinin/ruhun hayatınızın fiziksel bir parçası olup olmadığına bakmaksızın, İkiz Benliğinizden gelen ışık ve desteğe izin vererek nelere muktedir olduğunuzu gerçekten görme yeni yeteneğini bedenlemiş olacağınız zamandır.


Şimdi derin bir nefes alın ve nefes verirken, sizi zaman ve mekanda taşıyacağız ve Mısır’daki Büyük Piramitte bulunan Kral Odasına götüreceğiz. Sadece enerjinizi açın, gevşeyin ve izin verin. Mısır İlahi Kozmik Annenin Sevgisini ve Kutsallığını yansıtan kadim kalp çakralarından biridir. 9 Eylül 2007′de (9:9:9) Barışın Mesih Yumurtasının demirlendiği yer burasıdır. Burası, Şükranın “En Yüksek Sunaklarından” biridir, bu nedenle şimdi sizleri buraya getirdik. Kral Odasındaki enerjinin bir çok ışık portalına erişimi vardır ve İkiz Bağlantının sesinin, eşsiz sesinizin, İkiz Ruhunuzun İkiz Sesinin sesi genişlerken ve frekansı artarken; İlahi Tamamlayıcınız ve İlahi Suretiniz kuvvetlenmeye başlıyor ve Kral Odasında tutulan Işığı yansıtarak Işığın İkiz Izgarasına bağlanıyor. Bu ses bedeninizin atomlarını, moleküllerini, DNA’sını ve hücrelerini doldurmaya başlıyor. Bu ses 12:12:12 Giriş Kapısı portalını aktive ederken, bu eşsiz sese teslim olun.


Bu gerçekleşirken, siz ve İkiziniz arasında süzülmekte olan DNA’nın on iki ipliğinin siz onun içine nefes alırken gerildiğini, esnediğini fark edeceksiniz. Bunlar ayrılmıyor. Her ikinizin içinde, aranızda ve Yeni Yaşam Çiçeğinin Kutsal Izgarasına bağlanıyor. Bu eşsiz İlahi Tamamlayıcı Merkaba Yaşam aracı şimdi ilahi şekilde güvenceye alınıyor ve Yeni Yaşamın Kozmik Izgarasında kristalize ediliyor. Tüm korkularınızı teslim edin, bedenliyor olabileceğiniz kaygılarınızı, endişelerinizi, üzüntülerinizi veya kederinizi ve diğer olumsuz duygu, his ve düşünceleri teslim edin ve Kutsal Sesin bunların hepsini dönüştürmesine izin verin.
Aldığınız her nefesle 12:12:12 Kapısı genişliyor, sizi karşılamak için, İlahi Tamamlayıcınızı karşılamak için açılıyor ve Kutsal, İlahi, Harikulade ve Güçlü Işığın iki ifadesini karşılamak için açılıyor.


Hazır olduğunuz zaman, avuçlarınızı İkiz Benliğinizin avuçlarından çekin ve birbirinizin elini tutun; her ikinizde 12:12:12 kapısına yüzünüzü döndünüz. Bu Kapıdan yürüyüp geçmeyi seçerek, İkiz Ruhun – Işığı yansıtan İkiz Işığın – Yolunu seçiyorsunuz ve bu yola adanıyorsunuz. Ve bu noktada vurgulamalıyım ki, bu bağlamda İkiz Ruhtan bahsettiğim zaman, İlahi Suret, İlahi Tamamlayıcı formunda İkiz Benlikten söz ediyorum – ışığı yansıtan benliğin İlahi İfadesi, bu bazı durumlarda fiziksel bir ilişkide tezahür edebilir. Ayrıca birlikte hizmet etmek ve aynı Simya Bilincini insanlığın kalanına getirmek için, İlahi Tamamlayıcılar olarak rolünüzü gerçekleştirerek Hizmet Yoluna adanıyorsunuz. Bu yaşamın her alanında 1,444 milyar tam olarak uyanmış Işıkişçisini tezahür ettirmeye katkıda bulunacaktır.


Şimdi, derin bir nefes alın ve hazır olduğunuz zaman, bu yeni dünya yönünde ilk adımı atın; 12:12:12 Kapısından Altın Çağ bilincine yürüyün, başka deyişle Simya Bilincine ve Bilincin Simyasına yürüyün. Temas ettiğiniz Sıfır Noktası enerjisi size yakıt olmaya devam edecek, o motivasyonunuzun ne olduğunun farkında olmanız için sizi motive edecek olan enerjidir. Sıfır Noktası korkuyu, yoksulluk bilincini, kurban bilincini veya koşullu sevgi bilincini bedenleyen herhangi bir şeyin sıfır toleransını temsil eder. Sizin ve İkiz Benliğinizin Merkaba Aracını dolduran Altın Dünyanın Altın Enerjisinin farkında olun, kalp çakranızdaki Yaşam Çiçeğini dolduran bu Altın Işığın farkında olun. 


Değerli Işıkişçileri, şu anda sizlere sunulan fırsat gibi her fırsat hücrelerinizdeki ve enerji bedenlerinizdeki modası geçmiş “dil” kalıplarını tamamıyla değiştirir ve onu günceller, bu içinizde “çalışan” yeni ve daha ileri bir program versiyonu ile sonuçlanır. Yeni terminoloji ve “uygulamaya” ayarlanmak zaman alır, ancak yeni olan her şeyde olduğu gibi, uygulamayla bu ikinci doğanız haline gelir. Şu anda sizde gerçekleşen şeye tam olarak aynı prensip uygulanır.
Şimdi Evrensel Işık Lordlarının ve Ladylerinin huzurunda duruyorsunuz ve HEPİMİZ sizin Birleşmiş “Çağın Gelişi”ni kutlarken, Altın Çağa adım atarken ve sizi özgürleştiren Yaşam Işınlarını kucaklarken Evrensel Gündönümünün Büyük Kutlaması başka bir seviyeye götürülüyor.


Şimdi durmanızı, yüzünüzü tekrar İkiz Benliğinize çevirmenizi istiyoruz ve bu anda kalp çakralarınızdaki Yaşam Çiçeğinin birleşmesi ve Bir olması için birbirinizi kucaklamanızı istiyoruz. Bu Yaşam Çiçeği şimdi üç boyutlu dönen bir ışık topu haline geliyor, bunun manyetik özellikleri var, ikinizin her zaman birbirinize çekilmenizi sağlıyor, ve eğer her ikiniz de fiziksel form içindeyseniz, bu titreşim ikinizin birleşmenizi ve bir olarak hayatınızı yaşamanızı sağlayacak, eğer zaten karşılaşmadıysanız ve bir araya gelmediyseniz. Eğer her ikinizde fiziksel formdaysanız ve birlikteyseniz, bu Işığın yüksek boyutlarında bağlanmanızı güvenceye almayı sağlayacak.


Aktivasyonu tamamlarken nefes alıp vermeye devam edin. 12:12:12 gece yarısına kadar sizinle kalacağız, o saatte Evrensel Gündönümü Kutlaması sona eriyor, ama aktive edilmiş olan enerjiler siz ona izin verdiğiniz sürece devam edecek. Neye adım attığınızı hatırlayın, kendinize kim olduğunuzu, ne yaydığınızı hatırlatın ve ışığı yansıtan ışık yaşamını seçmenize izin verin.


Bir derin nefes daha alın ve nefes verirken, farkındalığınızı yavaşça fiziksel gerçekliğinize geri getirin. Etrafınızdaki seslerin farkında olun. Bedeninizin içindeki hislerin farkında olun ve bilin ki fiziksel hayata geri dönüyor olsanız bile, bugün deneyimlemiş olduğunuz şey sizinle birlikte kalacak. Bugün bu aktivasyonu deneyimlemiş olan her biriniz, bu ışığı varoluşunuzun kalanı boyunca yaymaya devam edeceksiniz. Yeni Yaşam Çiçeğinde taşınan içinizde var olan Kutsal Ses aynı işlemin ortaya çıkmasını gezegen için ve 1,444 milyar kişi içinde aktif olmayı seçen her istekli ruh için kolaylaştıracak.


Değişim yaratma yeteneğinizi asla küçümsemeyin. Kendi yaşamınızı değiştirme yeteneğinizi ve gücünüzü asla küçümsemeyin. Sizler şimdi sıfır toleransın var olduğu Sıfır noktasındasınız, bu nedenle, bahanelere yer yok. Sadece eylem için yer var. Her şey bir eylemi bedenler ve evren eylemi destekler.


Sevgililer, seçmiş olduğunuz yolculuğu kutluyoruz. Bugün yaptığınız seçimi ve etrafınızdaki her şeyde size ışığınızı ifşa eden İkiziniz ile bir olmak için kendinize izin vermenizi onurlandırıyoruz. Yaşamınızı kutlayın, sahip olduğunuz her şeye teşekkür edin, çıktığınız her yolculuk için ve öğrenmiş olduğunuz her ders için teşekkür edin. Yaşamınızın her günü için teşekkür edin, şükran tutumunun kendi içinde Simya Bilincinin en önemli anahtarlarından biri olduğunu görürsünüz. Her biriniz şükranda yatan armağanları fark edebilsin. Her biriniz içinizdeki ilahinin varlığını hissedebilsin ve dünyanızda herşey iyi olsun.


Ben Sevgi ve Bilgeliğin Altın Işınının üstadıyım ve sizleri sevgiyle selamlıyor ve kutsuyorum. Adonai.
All Rights Reserved & Copyright Michelle Manders
(Çeviri: Saffet Güler)

2 comments:

Adsız dedi ki...

Ben derim ki siz bir de şu linke bir bakın:

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs87.html

Adsız dedi ki...

Ben derim ki siz bir de şu linke bir bakın:

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs88.html

Yorum Gönder