19 Aralık 2012 Çarşamba

Archangel Michael: Let Us Ease This..."Mehmet Ateş 21 ARALIK HAKKINDA HEMEN HER ŞEY BU YAZI

 
 http://the2012scenario.com/2012/12/archangel-michael-let-us-ease-this-flight-to-freedom/ LİNKİNDEN ALINMIŞ VE KISMEN ÇEVRİLMİŞTİR. TAM METİN ÇEVİRİSİ DEĞİLDİR. GEREKLİ OLDUĞUNA İNANDIĞIM BAZI YERLERİ ÇEVİRİP SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. BU ARALAR HERKESİN 21 ARALIK HAKKINDA SORULARI VAR. VE ÖYLE İNANIYORUM Kİ BU MESAJ HEMEN HER SORUYU CEVAPLAR NİTELİKTEDİR. HATALARIM VARSA BU ARALAR ARTAN DİKKATSİZLİĞİMDEN KAYNAKLANIYOR. BUNDAN DOLAYI SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM. LÜTFEN IŞIĞINIZIN DAHA DA PARLAMASINA İZİN VERİN. KENDİNİZ OLMAYA İZİN VERİN. SEVGİ VE IŞIKLA.


 _____________________ yükseliş kimisi için ani olacak. çünkü bunlar üzerlerine düşenleri çoktan yapmıştır. kimisi için ise "her şey gerçekten değişti, ben en iyisi hemen başlayayım." gibisinden olacak. bunlar için yükseliş daha yavaş olacak ki bu baştan beri söylenen şey. enerjiler herkesi uyandıracak mı? evet. herkesi uyandıracak. bizden istenen bir zaman üzerinde odaklanmak değil bir gün üzerinde odaklanmak. bu kimisi için ruhsal, duygusal ve fiziksel olarak yavaş olacak. ama kimisi için de hızlı olacak. bazıları çoktan yükseldi. ama onlar yardım için geri geldi. onlar yol göstericilerdir. onlar kapıları tutanlar olarak yerlerini tutmuşlardır. onların çoğu kapıdadır ve çok boyutsal realitelere yapışık durumdadır. sakin olmakta fayda var. etrafımızda bizi koruyan melekler, rehberler ve galaktik varlıklar var. 

21 Aralık için özellikle yapılacak bir şey yok. ama eğer mümkünse sevdikleriniz arasında olup size rahat gelecek yerlerde bulunmanız tavsiye edilir. bazı sorular ki şunlardır: o gün yükselenler bunu bilecekler mi? yoksa 12-12 deki gibi sadece hissedecekler ve ya buna benzer bir şey mi olacak? ikinci soru: neden bazı ışıkişçileri 12-12'den beri değişime dair bir şey hissetmiyor? cevap: yükselenlerin çoğu bilinçli olarak yükseldiğini bilmiyor ama çoğu da biliyor. şimdi onlar bunu yükselişe atfetmeyebilir. şimdi bunun hakkında konuşmak istemeyebilir. onlar şimdi basitçe biliyorlar ki onlar bunu hissediyor ya da farklı bir titreşim değerinde olduklarını biliyor ya da farkındalık ya da anlayışın değiştiğini hissediyorlar. 3B ye ait hatıralar hızla yok oluyor. onlar vizyon ve misyonlarını daha temiz bir şekilde hissediyorlar. bunu gerçek olarak bilmeyenler de bilenler gibi bunu kendi rızalarıyla seçmişlerdir. onların şimdi kendi işlerini yapmaları sorun değil. onlar şimdi kendileriyle dürüst haldeler. ne boyut ve zamanda oldukları onların o kadar da umurlarında değil. genellikle unutkan olmaya başlıyorlar ya da başlamışlardır. bu eskinin gidişinden dolayıdır. 12-12'den beri hiçbir şey hisetmeyenler bunu zaman ayarlı yaptıkları içindir. mesela meditasyon sırasında bir şey hissetmeyence "hani bir şey olmuyor?" gibisinden sorular sorup vaz geçenlerdir. 

onlara tavsiyem (baş melek Mikail'in tavsiyesi) önce kendilerini sonra Gaia'yı sonra da bütün insanlığı sarsınlar. tıpkı bir alev gibi. sonra da galaktik kardeşlerinizi sarın. hepsiyle bir olun. (tıpkı bir damlanın okyanusla birleşmesi gibi) yükseliş süreci herkesin ve dünyadaki her varlığın anlayışına göre farklılık gösterir. kısacası olmasına izin verin. peki, 22 Aralık günü uyanıp hala dünyayı ve kendilerini 3B de görenler üzerine düşen her şeyi yaptıklarına inandıkları halde hiçbir şeyin değişmediğini görenler için ne önerilir? Ben (Baş Melek mikail) ayarlamalarını yapmalarını öneririm. bu olmak ya da olmamak hakkında değil. çünkü siz zaten spiralin üst ksımlarını tırmandınız. fiziksel olarak Gaia ve siz devam edeceksiniz. bu da zaten bunu farklı kılan şey. ama eğer siz uyandınız ve düşündünüz ki hiç bir şey değişmemiş o zaman kalbinizin içine girin ve eskiye bağlanmak yerine sevginin ve değişimin kendilerini sunmasına izin verin. yapmanız gereken sadece budur. gözlerinize odaklanmanın dışına gitmesine izin verin. bedeninizin rahatlamasına izin verin. bunları almaya izin verin. eğer dünyayı hala 3B de görüyorsak bu 3B de olduğu anlamına mı gelecek? 

O orada olmayacak. o zaten şimdiden 3B realitesini ve fizikselliğini yıkıyor. o bunu yapıyor ve siz de hazırlanıyorsunuz. yani dünya artık 3B de olmayacak. bu konuda açık olmak istiyoruz. o artık 5B ye geçmeye hazır. bu bazılarınız için 7B nin bile ilerisine gitmek olacak. soru: yani bazıları 22sinde kalkıp dünyayı 3B de görecek, bu doğru mu? cevap: bu sandığınız gibi dünyanın 3B de olması değil. eğer onlar uyanıp da her şeyin eskisi olduğunu görürlerse onlar hemen yeni enerjilerin onları doldurmasına izin vermeliler. çünkü taşıdıkları tüm şey tarihsel bilgilerdir ve bunların çekip gitmesine izin vermeliler. soru: sadece onaylayabilir misiniz yine. 22sinde uyananlar dünyayı 19 u gibi görmeyecekler, öyle mi? 5B de olacak. onu 3B de görenler aslında bir holografik in içinde olacak, öyle mi? cevap: evet. soru: ya da başka bir evrende? sanırsam cevap: bu doğru. (yani öyle olacak) biz (BMM ve üst boyut varlıkları) ayrıca sizinle birlikte olacağız. ama sizin hiçbiriniz bu değişim için sorumlu olmayacaksınız. 

Bu Ana nın (İlahi Anne) planıdır. bu sizin işiniz değil. (rahatlayın) bu konuda açık olduk mu? cevap: teşekkürler. ben 21 Aralık ın ötesine geçmek istiyorum. büyük bir hayal kırıklığı olacak mı yükselmeyenler içim? cevap: size ne söylediğimi hatırlayın. bu süreç yılın sonuna kadar devam edecek. yürümeye devam edin. (hemen umutsuzluğa kapulmayın. zira kapılar kapanmayacak yılın sonuna kadar. bunu bir maraton olarak düşünün. bazıları elbette daha erken varacak. bazıları daha geç. ama önemli olan yolun yarısında bırakmamak. çünkü çizgiyi asla geçememiş olursunuz. ne olursa olsun yürümeye devam edin.) soru : yılın sonunda kadar mı? cevap: birçok yeni şeyler olacak. akşam yemeği için hazırsanız yemek hazır olacak. bu yılın sonuna kadar yemek masada kalacak. farklı lezzetler, genişlemeler, deneyimler olacak. ( şüpheye düşmeyin hemen) soru : ama onlar 5B de olacak? cevap: evet. bu doğru. soru : alemler hazırdırlarla neyi demek istediniz? cevap:herkes yerini aldı.Gaia, dünya üzerindeki alemler, bitkiler alemi, hayvanlar alemi, elemental alemler, nehirler, akıntılar, dağlar. hepsi hazır. sadece insanoğlu son hazırlıkları yapıyor. soru: kapı tutanlar dünya üzerinde yürüyen galaktikler mi? cevap: bazıları galaktik varlıklardır. bazıları melek alemlerindendir. bazıları insanlardır. bunları bilmenize gerek yok. onlar orada olacaklar. 

onlar vardıklarında onları tanıyabilirsiniz. ama onları bilmenize gerek yok. onlar kendilerini bilir. soru: eğer bazıları artık bazı şeylerin farkına vardıklarını iddia ederse ne yapmalılar? cevap: rahatlayın. mümkünse uzanın. kalbinizin içine girin. onu daha da açın. hissedin. hissedin ki siz yatağın ya da Gaia nın seminindesiniz. ve yalnızca değişimin yer almasına izin verin. (kısaca) herkes yükselecek mi? cevap: herkes buna karar vermedi. soru: yükselmeyenler( hemen yükselmeyenleri de içeriyor) hologtafik bir dünyada olacak (bazıları için belli bir süreye kadar) dediniz. bunun hakkında konuşmak ister misiniz? cevap: onlar bunun holografik bir dünya olduğunu bilmeyecek. zaten şu an hazırlda bir sürü holograf var. bunların hollograf olduğunu neredeyse kimse bilmiyor. (size belli bir form olarak görünür ama onlar hollogaf) bizi bu hollografın içine girdiğinde bu bu öncekiyle aynı görünecek. ve siz artık devam etmek için ne gerekiyorsa hazırlanmak için ona devam edeceksiniz. (hemen yükselmeyenler için) kapılar gerçekten yükselişi arzu edip bunun için çalışkan bir biçimde çalışanlar için sonsuza kadar açık olacak-bir ömür boyunca[her birey için]-. ( bu yüzden de endişelenmeyin) soru: bir insan hala umudun var olduğunu nasıl anlayacak? melesa 22si boyunca bekleyip 23 üne varan biri bunu kaçırıp kaçırmadığını ve ya holografik dünyaya geçtiğini nasıl bilecek? bunlardan haberi olmayanlar(bu mesajları hiç bilmeyenler) bunun olduğunu nasıl anlayacak? cevap: kalbinize danışıp basitçe sorun: evet mi hayır mı? bu soruyu sorun. 

ben size anlatacağım. soru: holografik dünyada kalacak ışıkişçisi olacak mı? cevap: bazı ışıkişçileri holografik dünyaya gidip şifacı ve öğretmen gibi davrancak ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım edecek. yani evet. orada olacak ışıkişçileri de olacak. soru: ama onlar kaynaksız olmayacak, öyle değil mi? cevap: elbette kaynakları olacak. her şey için yeterince kaynak bolluğu olacak. ama arzu herkes için daha iyi ve daha yakın( olanıdır) hiçbir şey bize 23 Aralık ta olmak kadar keyif vermeyecek. "herkes gemiye" soru: bazılarının hala endişelerinden dolayı cesareti kırılmış olacak. yükselip yükselmeme korkusundan dolayı. bunları yeniden temin etmek için ne söylersiniz? önemli bir tarihe yaklaşıyoruz. cevap: siz sadece benim bugün için bir mesajım olduğunu düşüneceksiniz. bu bazı yollarda doğru. ama asıl mesele korkunun gitmesine izin vermek. cesareti kırılmış olmayın. ben ayrıca öfke konusunda da konuşuyorum. kolektif duygu denen bir şey var. " ahh biz aldatıldık!" bunun gitmesine izin verin. anahtar sevgide. sevin. sadece bunu istiyoruz. öfke ve korku sizi sevgiden uzaklaştırır. bunda takılıp kalacaklara önerim bana el uzatmalarıdır. (sadece elinizi uzatın.) yülselişiniz için size yardım edeceğim.

 İlahi Anne sizi yükseltecek. Cebrail sizi yükseltecek. kimse yalnız değil. kimse terk edilmiş değil. eğer sizi olumsuz bir şey sararsa bana ulaşın. sizin öfke ve cesaretsizliğinizle başa çıkabilecek biriyim. ya yükselişten hiç bir haberi olmayanlar? cevap: ruh ve kişi bunun kesinlikte farkındadır. ve farkına varacaktır. herkesin yükseliş konusunda anlayışı farklıdır. (cahil gibi görünebilir ama derinde herkes bunun ne olduğunu bilir ve o gün geldiğinde görecektir de.)"
Dünya Ana

0 comments:

Yorum Gönder