5 Aralık 2012 Çarşamba

''Foton Çağı'' dediğimizde neyi kast ediyoruz ? 22 Aralık Galaktik mevsimin başlangıcıdır..

 
Tıpkı güneş etrafında dönen gezegeninizin yılda sadece 2 ay bahar yaşaması gibidir.. Bahar ayı neler getirir bir düşünün.. Tomurcuklar patlar filizlenir. Kurumuş ağaçlar yeşillenir. Tırtıllar kozalarında kelebeğe dönüşür. Bahar; yeniden başlangıçtır.. Kendinizi Büyük mevsime hazırlayın.. Büyük mevsim süprizlerle doludur. 


Hem yeni bir başlangıçtır hemde tohumların patlayıp filizlenmesi gibi değişim zamanıdır.. Kendinizi bir tohum gibi imgeleyin.. Bahar ayında bir tohumu toprağa bıraktığınızda 6 gün doğumu süresince tohum patlayıp filizlenecektir.. Her tohumun kendi zamanı vardır.. Ayçiçeği kendi zamanını bekler, kelebek kendi zamanını... Büyük döngüde toprağa bağları (kökleri) olmayan canlıların da zamanı vardır..

İnsanların ve dünyanızdaki tüm canlıların değişip dönüşmesi beklenen zamandır ki bu zaman evrim zamanıdır. Kelebeğin kozasından çıkması gibi tomurcuğun patlayıp kara toprağın içinden filizlenmesi ve göğe uzanması gibi. Siz bu zamanda burada olmayı seçtiniz ve her birinizin ayrı ayrı planları var. Kiminiz eterik bedenlere dönüşecek, bu 4. ve 5. boyut dediğimiz yaşam biçimleridir.

 Kiminiz melek varlıklara, bu da 6. 7 ve daha üst boyut yaşam biçimleridir. Ama asıl süpriz kendi özgür iradenizle yeni keşfedeceğiniz yaşam formlarıdır ki biz bunu size şöyle açıklayabiliriz: Hem karada hem denizde hem havada hem atmosfer dışında hemde enerjisel anlamda yaşam şeklinizdir. İşte bu gerçekten heyecan verici.

 Biz bu yaşam biçiminin adına boyutlar arası diyoruz. İçinizde patlamaya hazır tohumu hissedin.. O sizin içinizdeki cevherdir ve o cevheri siz kendiniz hazırladınız - hazırlamaya devam ediyorsunuz. Büyük galaktik bahar tıpkı nisan ayında yaşananlar kadar gerçektir ve olacaktır.. Bu zamanda dünyanızın da kuruyan bekleyen yerleri yeniden yeşerip hayat bulacaktır.

 Depremlerin, sellerin mevsimsel çalkantıların olması gayet normaldir. Çünkü dünya da bir tohumdur ve zamanı geldiğinde 6 gün doğumunu bekleyip yeterli enejisini aldığında yeniden filizlenecektir. Tıpkı tohumların filizlenip can bulması ve fotosentez yapması gibi. Şimdi foton çağı dediğimizde neyi kast ediyoruz anlıyormusunuz.. ?"

1 comments:

BİR-i dedi ki...

Mesajın kaynağı nedir?

Yorum Gönder