16 Aralık 2012 Pazar

SORU/CEVAP:NEDEN BU KARARI VEREMİYORUM?


Jennifer Hoffmann - 12.12.2012'de yayınlanmıştır.



Sevgili Jennifer:Yakın bir zamanda vermem gereken bir kararla karşı karşıyayım ve ne yapacağımı bilmiyorum.Bu,değişen enerjiler yüzünden karar vermek için iyi bir zaman mı ,daha iyi bir zaman var mı ve beklemeli miyim ? Bu yüzden mi kafa karışıklığı hissediyorum yoksa başka bir nedeni mi var ?





Jennifer'ın Cevabı:Yeterince bilgiye sahip oldukça ve yaptığın işte tatmin hissettiğin sürece her hangi bir zaman karar vermek için iyi bir zamandır.Enerji şimdiki gibi çok güçlü olduğu zaman kararlar çok yoğun ve baskılı hissetmenize neden olabilir,fakat bunun nedeni enerjinin kendisi değil,enerjinin size yaptıklarından dolayıdır.Değişip kendimizi yeni potansiyellere açtıkça kararlar zorlaşır çünkü artık onları yeni bir bakış açısından görüyorsunuz ve her ne kadar size yeterli gibi gelmese de seçenek olarak düşünülmesi gereken çok daha fazla bilgiye sahipsiniz.



Geçmişte bu tarz kararları üzerinde fazla düşünmeden kolaylıkla almış olabilirsin.Ve hatta sonuçlar fazla yararlı olmasa bile bunu bir kenara atıp bunun normal olduğunu düşündün.Fakat yeni enerji hareketleriyle artık işleri her zamanki şekliyle halletmek mümkün değil ve yeni potansiyeller mümkün olduğunda , seçimi nasıl yapacağınıza ve kararlarda kendinizi,ihtiyaçlarınızı ve sonuçları nereye koyacağınıza dair göz önünde bulundurmanız gereken yeni opsiyonlarınız var.



Ve bu yeni enerjiler bizi mağdurlar,şehitler,kurtarıcılar ve şifacılar olmanın acı alışkanlıklarından dışarıya çıkarıyor.Başkalarıyla bu durumlardan herhangi birini yaşadınız mı ? Geçmiş kararlarınız sizin için en iyi olanı mı yansıtıyordu veya herkesin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıp bunu kendi kararınızmış gibi ele alırsınız? Yeni karar verme ve seçme şekilleri kendimizi önceliğe almamızı öneriyor ve eğer bu kararda tatmin olmazsak o zaman seçim yapmak oldukça zor hale geliyor.Daha geniş ve güçlü bir bakış açısından tüm seçenekleri göz önüne bulundurabilirsiniz, en tatmin edici olanları alıp en iyi bildiğiniz ve sizin için en doğru olan sonuçları alırsınız,bu durumda kararlar daha net hale gelir.Ayrıca an itibariyle sahip olduğunuz seçenekler dahilinde karar verebileceğinizi de göz önünde bulundurun,karar sizin için doğru olmayabilir,o zaman kararı daha çok ve daha iyi seçeneklere sahip olduğunuz bir zaman vereceksiniz.



Çeviri:Utku Maden

0 comments:

Yorum Gönder