15 Aralık 2012 Cumartesi

Hathor Gezegen Mesajı



Tom Kenyon kanalıyla
4 Aralık 2012
Yılın bu son mesajında bilincin yükselmesi ve zihninizin, kalbinizin ve bedeninizin aydınlanması için enerjisel bir fırsata değinmek istiyoruz. Buna Kozmik Pencere adını veriyoruz, çünkü bu zaman ve mekanın algılanan sınırlamalarını çok daha kolayca aşabileceğiniz bir açılıştır.
Bu mesajda sözünü ettiğimiz pencere 21 Aralık 2012′de başlıyor (Kış Gündönümü) ve 23 Aralık 2012′ye kadar üç gün devam ediyor. Bu Kozmik Pencere Hem Kış hem de Bahar Gündönümleri sırasında yılda iki kez ziyaret ediliyor.



Her yıl ilerlerken çeşitli gezegensel ve galaktik hizalanmalar gerçekleşir ve onun vasıtasıyla genişlemiş doğanızı algılayabileceğiniz pencereyi “renklendirir”. Başka kozmik pencereler de vardır.
Dünyanın en yaygın kozmik pencerelerinin ikisi gündoğumundan hemen önce ve günbatımından hemen sonra gerçekleşir. Bu iki pencere boyutsal kapılardır, bu boyutsal kapılar vasıtasıyla dünyaları ayıran perdelerden çok daha kolayca bakabilirsiniz. Şamanlar bu uğurlu anların çok farkındadırlar, ama bu mesajda sözünü ettiğimiz Kozmik Pencerenin, aslında kara delik olan galaksinizin galaktik çekirdeği, Merkezi Güneşi ile hizalanmasından dolayı çok daha büyük önemi vardır.
Bu özel ve nadir hizalanma galakside evrimsel enerjilerin yayımıyla sonuçlanacak. Dünyanız bu yükseltme enerjisini alan sayısız gezegenden biridir.

Gördüğümüz şekliyle, bu kozmik hizalanma dünyanızın sonu anlamına gelmiyor, yeni bir başlangıcı müjdeliyor. Herbirinizin bu katalizör evrim enerjileriyle nasıl başa çıkacağınız kişisel bir seçimdir.
Aslında bir çok birey bu yoğun enerjileri rahatsız edici olarak deneyimleyebilir. Eğer kendi içinizde yüksek seviyelere sıçramak için zihinsel, duygusal ve enerjisel olarak hazır değilseniz, bu enerjiler aklınızı kaybediyormuşsunuz gibi hissettirebilir.

Ancak eğer yukarıya doğru ilerlemeye uyumlanmışsanız, bu enerjiler tarafından taşınırsınız. Bu enerjilere açıksanız, onlar sizin için olağanüstü olaylar dizisini açabilir.
Bu üç günlük periyot sizi zamanda bu noktaya getirmiş olan hayatınızın ve kişisel geçmişinizin kalıplarını duyumsamak üzere zaman çizginizin dışına adım atmak için, hayatınızı bilincin genişlemiş görüş açısından tefekkür etmek için ideal zamandır.

Zor olan dünyasal deneyimlerinizin bu kısımlarından çekinmeyin. Gölgelerde bulunacak hazineler vardır.
Aslında, kollektif ve kişisel geçmişinizin gölgelerinden yeni enerjiler salıverilir. Bu pencereye nasıl gireceğiniz ile ilgili önerimiz Aethos Ses Meditasyonu etrafında merkezleniyor.

Yöntemi daha tam olarak anlamak için Aethos ve Bilincin İkili Olmayan Halleri başlıklı önceki mesajı okumanızı tavsiye ederiz. Uzun versiyondaki bu katalizör ses parçasının yoğun yukarıya doğru çıkaran enerjilerine aşina ve rahat olmadıkça, ses meditasyonunun beş dakikalık versiyonu ile çalışmanızı öneririz.
Bu üç günlük periyotta çeşitli zamanlarda rahatsız edilmeyeceğiniz bir zaman ayırmanızı tavsiye ediyoruz. Dikkatinizi kalp çakranıza odaklayarak Aethos Ses Meditasyonunu dinleyin, başka bir çakraya odaklanmanın daha güçlü deneyimler getirdiğini keşfetmediyseniz.

Aethos Ses Meditasyonunu dinledikten sonra, hangi şekilde rahat hissediyorsanız bir parçanızın zaman çizginiz üzerinde yukarıda havada süzüldüğünü imgeleyin. Bu parçanızın tüm geçmişinizi ve belki önceki yaşamlarınızın anılarını duyumsayabildiğini imgeleyin.

Zihnin bu aşkın halinde kalarak, bedenlenmiş hayatınızın gizemli armağanı ve yükü üzerinde düşünün.
Sizi aşkınlık halinden pişmanlık, öfke, çaresizlik ve/veya umutsuzluğun duygusal kazanına düşüren bir “düğüm”e veya zor duruma rastlarsanız durun ve tekrar Aethos Ses Meditasyonuna geri dönün ve onun kanatlarında aşkın doğanıza yukarı yükselin ve tekrar tefekkür edin. Bazılarınız için bu bir çok döngü gerektirebilir.

Bu üç günlük periyot boyunca bunu rahat olduğunuz kadar çok yapmanızı öneriyoruz. Eğer sabır sanatında kendinizi idare edebiliyorsanız, 23 Aralık akşamında olan bu pencerenin son bölümüne kadar sonuçlar yaratma ayartılmasından kaçınmanızı tavsiye ederiz. Size anlattığımız şekilde hayatınızı ne kadar derin tefekkür ederseniz, yaratımlarınız o kadar güçlü olur.

Tüm Olasılıkların Küresi başlıklı mesajımızda, hayatınızda pozitif sonuçlar ortaya çıkarmak için bir yöntemi paylaştık. Tezahür ettirmek için kişisel bir yönteminiz yoksa, bu mesajı okumanızı öneririz. Bu Kozmik Pencerenin son aşaması sırasında yeni realiteleri tohumlamak yaratımlarınıza büyük ölçüde yardımcı olur.
Son olarak, 23 Aralık akşamı Kozmik Pencerenin son bölümlerinde, gezegensel bir sonuç için bilincinizin güçlerini eklemenizi istiyoruz. Aethos ve Bilincin İkili Olmayan Halleri‘de tanımladığımız şekilde gezegensel işbirliğini ve insanlığın hayatın birbirine bağlı olduğunu kollektif olarak anladığını tasavvur edin.
İnsanlığın büyük gemisi yön değiştirmeye hazır. Değişim rüzgarları bu metaforik geminin yelkenlerini şişirirken, geminin kollektif duygunun sularına karşı bir yana yatmasından kaygılanmayın.

Geminin omurgası geminizi güvende tutacaktır. Omurga insan kalbidir ve etrafınızda ne olursa olsun, omurganızı suların derinlerine çevirin, güvenli bir geçit bulursunuz.
Hathorlar
4 Aralık 2012
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder