18 Mayıs 2017 Perşembe

KORUMA PROGRAMI

 Pleiadian ile ilgili görsel sonucu
Arkadaşlar aşağıda linki olan sayfada Pleiadian İttifakı'ndan dostlarımıza ait sırasıyla Korunma, Bağımsızlık ve Aktivasyon Programları mevcuttur. Programları tam çevirisiyle sırasıyla aşağıda bulabilirsiniz. Kaynak güvenilir ve yöntemler kesindir. Özellikle önümüzdeki dönemde oldukça fayda sağlayacaktır. Sevgi ve ışıkla.
*******************************************
KORUMA PROGRAMI
1.Adım
Kıymetlilerim, bu programın amacı sizi bütün Enerjisel, Zihinsel ve (özellikle) Elektromanyetik saldırılardan korumak ve aynı zamanda içinizdeki Enerjetik Alanı temizleyip arındırmaktır. Fakat gün içerisinde kalkanınızı birçok kere yenilemek gerekmektedir. Her yenilemede kalkanın koruması biraz daha güçlü ve süresi biraz daha fazla olacaktır.
Ana özellikler:
-Enerjisel, Zihinsel ve (özellikle) Elektromanyetik saldırılardan korunma
-İmplantların çıkarılması
-Bütün Karanlık varlıkların Kovulması
-Derin İç Alan Arındırması
-Aura Yenilenmesi ve Güçlendirilmesi
-Çakra Sütunu'nun Hizalanma ve Dengelenmesi
-Enerjisel kordonların ve kancaların çıkarılması
-Enerjisel Ameliyat (Sağlıklı Enerjisel duruma iyileştirme)
-Dünya Ana'nın Kutsal Kalbi ile Topraklanma
-Daha Yüksek Boyutlarla İletişimin geliştirilmesi
Bu sevgi dolu programa katılmak için sadece istemeniz yeterli.
ÖRNEK: ''Pleiadian İttifakı'ndan, beni kalıcı olarak(ve katılmasını istediğiniz diğer insanları) Koruma Programı'na almasını istiyorum, şimdi! Teşekkür ederim.''
Bir kere Koruma Programı'na dahil edildiğinizde, kalkanı harekete geçirmek için basitçe şu cümleyi düşünün ''Pleiadian Kalkanı'nın aktivasyonu, şimdi! Teşekkür ederim.''
Kalkan sizi her bir saldırıdan koruduğunda süresi düşecektir. Bu yüzden eğer sıkça saldırı altındaysanız sıkça yeniden aktifleştirmek zorundasınız. Eğer nadiren saldırı altındaysanız, nadiren aktifleştirmek zorundasınız.
Koruma Kalkanı'nı yenilemek için kesin bir kural yoktur fakat kullanışlı birkaç tavsiye sunabiliriz:
1) Uyumadan önce ve uyandıktan hemen sonra yenileyin.
2) Stresli bir ortam veya durumdaysanız daha sık yenileyin.
3) Biraz rahatsız edildiğiniz her seferde yenileyin.
4) Çoğu Enerjisel ve Zihinsel saldırı (Elektromanyetik olanlar değil) bilinçaltındaki açık kapılardan gelir, ve kalkan sizin bilinçli işbirliğiniz olmadan onları engelleyemez. Bu yüzden saldırı altında hissedince kalkanı yenileyin fakat aynı zamanda da kendinizi rahatlatmayı ve saldırgan tarafından yaratılan çatışkan zihinsel durumdan çıkmayı unutmayın. Bu kalkanın daha iyi çalışmasına olanak sağlar. (Koruma Kalkanı'nı devamlı Mantra olarak da çağırabilirsiniz)
Pozitif olun, içten olun, kendiniz olun!
Işık, sevgi ve sonsuz güzellikler hepinizin olsun kıymetlilerim!
*******************************************

BAĞIMSIZLIK PROGRAMI
2. Adım

Kıymetlilerim, bu programın amacı sizi bütün geçmişinizin karmasından, karanlık güçlerle yapılan anlaşmalardan ve bloklardan kurtarmak ve sizi Bağımsızlık durumuna yükseltmektir!
Bu program sürekli arka planda sürecek ve uyku halinde ya da derin rahatlama durumunda Ruhunuz ve Yüksek Benliğinizin talimatlarını izleyecektir.
Ana hedefi Ruh Görevinizi tam anlamıyla kavramak ve takip etmenizdir.
Bu program ''Koruma Programı'' ile mükemmel bir uyum içinde çalışıp, Kalkanın daha güçlü ve etkili olmasına imkan tanır.
Ana özellikleri şunlardır:
-Çoklu seviyeli karmadan kurtarmak (kişisel ve aileden miras kalan)
-Karanlık güçlerle kontraktların feshi
-Ruh birleştirme
-Karanlık düşünce formlarının (iç ve dış) bozulması
-Lanetlerin, büyülerin ve fizik kancalarının çıkarılması
-Genetik ve Enerjetik yeniden yapılanma ve uyumlanma(yeni durumla saflaştırma)
-Kundalini uyumlama ve dengeleme
-Üç katlı Kalp Alevi Aktivasyonu, Dengelenmesi ve Güçlendirilmesi
-Alçak-zihin temizliği, iyileştirmesi ve hizalanması
Bu sevgi dolu programa katılmak için sadece istemeniz yeterli.
ÖRNEK: ''Pleiadian İttifakı'ndan, beni kalıcı olarak(ve katılmasını istediğiniz diğer insanları) Bağımsızlık Programı'na almasını istiyorum, şimdi! Teşekkür ederim.''
Hatırlayın kıymetlilerim, yeni Dünya Görev Gücü'nü biz oluşturmaktayız, size ihtiyacımız var!
Pozitif olun, içten olun, kendiniz olun!
Işık, sevgi ve sonsuz güzellikler hepinizin olsun kıymetlilerim!
*******************************************
AKTİVASYON PROGRAMI
-Bu program kişisel evrim için HAYATİ önemdedir. Zorunlu bir adım değildir, fakat kişisel evrimi hızlı ve efektif bir şekilde hızlandırır ve Ruh Göreviniz ile uyumunuzu sağlar.
-Hatırlayın kıymetlilerim, bizler yeni Dünya Görev Gücü'nü oluşturuyoruz, size ihtiyacımız var!
-Bu yeni programa katılarak giderek artan bir şekilde Ruh Görevinize ve Dünya Gezeneninin Kurtuluşuna daha çok dahil olacaksınız.
-Bu program, OTOMATİK olarak her Pazar 03:00 pm'de yapılacak olan Grup Aktivasyonuna dayalıdır. ( yani 15:00 Bu Avrupa saati, bize göre ise 18:00)
-Bu sevgi dolu programa katılmak için yalnızca isteyin.
-ÖRNEK: ''Pleiadian İttifakı'ndan beni ve (kimin dahil edilmesini istiyorsanız) kalıcı olarak Aktivasyon Programı'na almasını istiyorum, şimdi! Teşekkür ederim.''
-Bir kez aktivasyon programına alındığınızda, daha fazla bir talep olmadan, bütün dünyadaki kardeşlerinizle aynı anda otomatik olarak her hafta pazar günü saat 18:00'da aktivasyon alacaksınız. Bu saatte maksimum faydayı elde etmek amacıyla derin bir rahatlık durumunda olmak gerçekten kullanışlı olur fakat aktivasyon her şekilde başlayacaktır, günlük işleriniz ile meşgul olurken bile.
-Aktivasyon saatinin sizin saat dilimine göre zamanını görmek için linki kontrol edebilirsiniz (turuncu yazılı ''ACTIVATION PROGRAM Time Zones'' linkte sağda görülen saat öğlen 18:00'dir, Pm veya Am belirtilmediği için karıştırmayalım, sabah değil)

-Pozitif olun, içten olun, kendiniz olun!


 Işık, sevgi ve sonsuz güzellikler hepinizin olsun kıymetlilerim!




0 comments:

Yorum Gönder