5 Temmuz 2018 Perşembe

Devrim, Meksika ve AB'deki Eski Rejimler Çöküşü ve Gizli Alan Programı Açıklaması Olarak Devam Ediyor

 Devrim devam ediyor Ben Fulford
Devrim devam ediyor. By Ben Fulford .

Dünya gezegenini yöneten suçlu kundak, sistematik olarak iktidardan uzaklaştırılıyor ve en son Meksika'da ve yakında AB'de rejim değişikliği oluyor.
Dahası, Washington DC'deki güç mücadelesi kesinlikle iyi adamlar tarafından kazanılıyor.
Ayrıca, Roswell “UFO” olayı ve anti-gravite teknolojisi hakkında bazı gerçek açıklamalar ortaya çıkıyor.

Aşağıdaki iki bağlantı bize Japon askeri istihbarat tarafından gönderildi ve gerçek olduklarını söylüyorlar (bu, bu yazının çok fazla uzmanlığa sahip olduğu bir alan olmasa da)Biri, bir anti-yerçekimi aracı için bir patent başvurusu gibi görünürken, diğer iddialar, yabancı cisimlerin ve uzaylı uzay aracının ABD hükümeti tarafından gerçekten kurtarıldığını belirten çok gizli bir belge.
Gerçek olup olmadığını belirlemek için uzmanlara bırakıyoruz. Öyle olsalar bile, uçan daireler sergi salonlarında görünmeden çok uzun sürmez.
Yine de gerçek olan, Batı’da devam eden devrimdir. Pentagon kaynakları şu anda ABD'deki mühürlü suçlamaların sayısı 40 bine kadar yükseldiğini ve kitlesel tutuklamaların sonbaharda başlayacağını söylüyor.
Tutuklamaların asla gerçekleşmeyeceğini söyleyenler için, binlerce kişinin zaten tutuklandığını veya iktidardan uzaklaştırıldığını söyleyebiliriz.
50'den fazla kongre üyesi ve senatör görevinden istifa etti ve Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, FBI ve CIA'nın üst sıraları Khazarian mafya memurlarından iyice temizlendi.
Ayrıca David Rockefeller, Jacob de Rothschild, George Soros, Zbigniew Brzezinski, Bill Gates, vb. Dahil olmak üzere pek çok Khazarian mafyasının ölümlerini gördük.
Şimdi hepimizin beklediği şey, dünya medyasının önündeki kelepçelerle çalıp duran Bush'lar, Clintonlar, Barack Obama ve Benjamin Netanyahu (Mileikowsky) gibi geri kalan en iyi Khazarian mafyalarını görmek. O gün yakında gelecek.
Vatikan da eylemini temizlemeye devam ediyor. Bu cephede, Pentagon kaynaklarımız şöyle diyor: “ Aussie Cardinal George Pell, pedofili için yargılanırken, Bill Clinton'ın DC'deki Kardinal Ted McCarrick'i, küçük bir oğlanın tecavüzüyle suçlanıyor. 

 
Kardinal McCarrick'e karşı homoseksüel taciz suçlamalarının detayları
Kardinal Pell davası önemli çünkü ekonominin Vatikan bakanı oldu ve Vatikan Bankası ve sözde dünya “liderleri” adına düzenlenen gizli rüşvet hesaplarından sorumluydu.
Çıkarılması, Afrika ve Latin Amerika'da yoksulluk ve çevresel yıkımla mücadele etmek için büyük bir Vatikan kampanyasının önünü açıyor.
Ayrıca, Pell Avustralya'dan geldiği için, onun kaldırılması, Vatikan kaynaklarına göre, Dünya gezegenindeki insanlar için, Bougainville Adası'ndaki geniş altın eşyalarının yakında piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor.
Kalan Hazar iktidar merkezlerinden biri olan BIS - merkez bankalarının merkez bankası olan BIS'in, sözde G7 ve G20 gruplarını finanse etmek için kullandıkları çalıntı altınları, Asya üyelerine ve Batı gizli toplumları.
Bu durum, II. Dünya Savaşından bu yana Avrupa yönetişimindeki en büyük değişikliklerin harekete geçeceği 11 Temmuz ve 12 Temmuz tarihlerinde planlanan NATO toplantısında ve sonrasında Batı halkı tarafından görülecektir.
Rus ve Çin hükümetlerinin yanı sıra Rus ve Çin hükümetleri, Rus ve Pentagon kaynaklarına göre, 28 ülkeden oluşan AB'nin Rusya ve diğer eski Sovyet cumhuriyetlerini içeren 47 üyeli Avrupa Konseyi ile değiştirmeye karar verdiler.
Kaynaklar, böyle bir senaryoda, varlığını sürdürmek için gerçek bir nedenleri bulunmayan NATO'nun parçalanacağını ve yerini Rus ve ABD merkezli bir Batı ittifakıyla değiştireceğini söyledi.
Kaynaklar, ayrıca Kuzey Kore, Çin ve diğerlerinin, eski Batı Hegelci modelinin rakip ulus devlet bloklarının yerini alacak bir gezegen koruma gücü oluşturmak için bu ittifaka katılacağını söylüyor.
8 ve 9 Haziran'da Kanada'da gerçekleşen G7 toplantısı hakkında basında çıkan haberlerde, jeopolitikte bu yeni tektonik değişime dair ipuçları vardı.
Bir rapora göre Trump, toplanan Batılı "liderlere" “NATO'nun NAFTA kadar kötü olduğunu” söyledi.
Kardinal McCarrickTrump'un özel NATO çökertme çıngıraklarına karşı homoseksüel taciz suçlamalarının ayrıntılarıDaha sonra NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in Londra’daki bir konuşmada “ Trans-Atlantik bağının sonsuza kadar yaşayacağı taştan yazılmadığını ” söyledi.
Amerikalılar olmadan, Avrupalılar Rusya'yı kucaklamaktan başka gerçekçi bir askeri seçeneğe sahip değiller.
Ne zaman kaynaklarımız ne söylediğini biri başka kamu onay geldi Washington Post bildirdi Trump Fransız köle başkanı Emmanuel Macron “diye sordu o niye AB'ye bırakmıyorsun? 
Sebebi, Macron'un bir Rothschild kölesi ve Rothschilds'ın AB'ye sahip olması.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, gerçek iktidardaki önde gelen Hazarlı kanlı aile üyesi olarak, zayıflayan yönetim ittifakının göçmenlik meselesi üzerinde kafa patlattığı için, nihayet eninde sonunda devrilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyor.
Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 16 Temmuz'da Finlandiya'da toplanması tesadüf değil, çünkü bu ülke Avrupa Konseyi'nin başkanlığını üstlenmeye hazırlanıyor.
Umarım yakında Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk gibi kitlesel cinayete karışan kişileri, ait oldukları hapishaneye koyarız.
İddiaya göre, Polonya'nın en üst düzey liderliğinin çoğunun öldürülmesiyle birlikte değişmek için Tusk'a en iyi Avrupa işi verildi .
Şimdi nihayet Meksika'ya giderek yeni seçilen Başkan López Obrador, 1910 devriminden bu yana ülkenin en büyük değişimlerini vaad ediyor.
Obrador, eski rejimin yolsuzluğu, suçu ve vatana ihanet ettiği popüler bir iğrenme dalgası üzerine seçildi.
Bunun bir örneği, eski rejimin Meksika'nın su kaynaklarını Khazarian mafyasıyla kontrol edilen özel işletmelere satma hareketiydi, şüphesiz büyük miktardaki rüşvet için.
Bazı yerlerde bu, hizmet ve kalite bozulduğunda bile 13 kat yükselen suyun fiyatına yol açmıştır. Obrador'un Meksika'yı düzeltme şansını yakaladığı için akıllara durgunluk veren yolsuzluğa ilişkin birçok tutuklama göreceğiz .
Obrador aynı zamanda, uyuşturucu maddelerini yasallaştırıp düzenleyerek ve esrarla başlayarak o ülkedeki uyuşturucu şiddetine son vermesi muhtemeldir.
Geçmişte ABD hükümeti Meksika'daki uyuşturucuların yasallaştırılmasını durdurmak için müdahale etmiş olurdu.
Ancak, Kanada’nın liderliğini takiben, ABD Senatosu kenevir yetiştiriciliğini yasallaştırmak için bir tasarı daha geçmiştir , bu yüzden Kuzey Amerika’nın ortak bir çabası olacaktır (pardon ceza).
Kuzey Amerika'ya geri dönersek, ABD güç mücadelesindeki yeni gelişmelere bir göz atalım.
Bu cephede, Pentagon kaynaklarımız şöyle diyor: “NSA, derin devlete yapılan açık bir uyarıda, askeri mahkemelere ve diğer amaçlara yönelik kalanı korurken, 685 milyon masum insan kayıtlarını sildi. 
Kaynaklar, askeri mahkemelerin ABD hükümetine sızan pisliklerin giderilmesinde titizlikle durduğundan emin olmak için, Yüksek Mahkeme'nin Yüksek Mahkemeyi yeniden düzenlediğini söylüyor.
Mahkeme , “ Yüksek Mahkeme Adalet Kennedy'nin, Trump'a, Yüksek Mahkemenin 1 Ekim'de açılacağı tarihte, Eylül ayında teyit edilecek olan başka bir muhafazakâr seçimle Mahkemeyi sağa çevirmesine izin vermesi için emekli oldu.”
Ayrıca, “ Kennedy'den sonra, Ruth Bader Ginsburg gelecek ” diye söz veriyorlar .
Dahası, “ Obama, yabancı olduğu için şartsız olarak kanıtlandığı zaman, Trump daha sonra Yüce Mahkeme Yargıçları Elena Kagan ve Sonia Sotomayor'u (her ikisi de Obama tarafından atanan) yerine 7-2 muhafazakar çoğunluk yerine alacak. 
Ancak, kaynaklarımız Obama'nın ABD'de doğduğunu ama Komünist Frank Marshall Davis'in oğlu olduğunu ve gerçek bir Mançurya adayı olduğunu söylüyor.
Her iki durumda da, bir sahtekârlık kanıtlanacak ve böylece diskalifiye edilecektir.
Trump'ın askeri rejiminin temizlediği diğer Hazar güç merkezi, kurumsal medyadır.
Son dönemde yapılan bir kamuoyu yoklamasında, şirket propagandacıları zaten bilgi savaşını kaybettiler, çünkü Amerikalıların% 72'sinin kuruluş medyasının sahte haberleri kasıtlı olarak rapor ettiğini düşünüyor .
Ayrıca, kaynaklarımız “Siyonist Comcast'in ülke çapında bir kesinti yaşadığını ve Fox'u satın alma teklifinin Disney-Fox birleşmesini hızla onaylayan Adalet Bakanlığı ile nötralize edildiğini belirtiyor.
Disney, Comcast'in büyümesini engellemek için Fox'u satın almasına izin verilmişti ve genişleyen Disney, [Harvey] Weinstein'ın cinsel girişimlerine katıldığı için Trump tarafından ele geçirilebiliyor, ”diye ekliyorlar.
Burada Khazarian mafyasının iktidardan uzaklaştırılmasının sadece “kötü adamlara ulaşmaktan” daha fazlası olduğunu belirtmek isteriz.
Bu gezegeni kurtarmakla ilgili. Mevcut (Batılı) gezegensel liderlik, dinozorların ortadan kaldırılmasından bu yana en büyük yok olma olayına başkanlık ediyor ve yok olma oranı hızlanıyor.
Yakın tarihli bir rapor, 2017'nin bu gezegendeki en büyük biyoçeşitlilik kaynağı olan tropik ormanların kaybıyla ilgili ikinci en kötü yıl olduğunu gösteriyor .
Bu, bir grup önde gelen bilim insanının kısa bir süre önce “ Dünya'da yaşamı kurtarmak ” için büyük bir uluslararası çaba için bir çağrı başlatmasının nedenlerinden biri .
Bu fanatik suçlular güçten çıkarıldıktan sonra, Beyaz Ejder Cemiyeti ve müttefikleri, yoksulluğu sona erdirmek ve çevresel yıkımı durdurmak için çok trilyonlarca dolarlık büyük bir kampanya vaat ediyor.
Doğru politik irade ile, bu birkaç ay içinde tamamlanabilir.
Bundan sonra, tüm gizli teknolojiyi serbest bırakmaya ve Dünya üzerinde Cennetin yaratılmasına ve Evren'e doğru genişlemeye başlayabiliriz.
Bilinmeyen bölgeye giriyoruz.

 Çeviri google translate

Kaynak: https://www.disclosurenews.it/en/the-revolution-continues-ben-fulford/

0 comments:

Yorum Gönder