15 Temmuz 2018 Pazar

İttifak, Derin Devlet tarafından Çalınan Trilyonları Ele Geçirdi. By David Wilcock .



En az dört bağımsız iç kaynak, İttifak'ın şu anda Deep State tarafından çalınan malvarlıklarında trilyonlarca ve trilyonlarca doların yerini aldığını ve yasal olarak ele geçirdiğini ortaya koymuştur.

Para, genel ekonomik yaşamımızda neredeyse anında radikal iyileşmeler yaratabilen “refah fonları” olarak meşru ekonomiye geri verilmeye hazırlanıyor.

Bazı iddia edilen “kaynaklar” bu online yıllardır prognostik etmektedir, ancak bu, kendi içsel çevremizin bu tür ifadeleri ilk defa gerçekleştirdiği zamandır.

Çok büyük atılımlar şimdi QAnon tarafından bu ay için söz veriliyor - Temmuz 2018. Bu çok heyecan verici bir an.






QAnon - Fırtına





Bu makalenin başlık grafiği, 100 dolarlık banknotlarda 15 trilyonun nasıl görüneceğinin bir örneğidir. Bir kimsenin çalınan paranın ne kadar geri kazanılabileceğine dair tahmini, bu miktarın iki katıdır.

Neyse ki hiç kimse bu parayı tutacak kadar büyük bir bina tasarlamaya gerek yok. Çalınan krediler sadece ekonomiye geri aktarılacak.

Bu, tartışmaya yetkili olduğumuz önemli bir “iyi haber” parçası. Bu planın detayları üst dünya liderlerinin çeşitli yüksek profilli toplantılarında dövülüyor.

Gizemli QAnon brifingleri, 22 Mayıs'tan itibaren büyük bir veri patlaması sonrasında tamamen sessiz kaldı. Olabilirmiş gibi görünüyordu. 3 Haziran'da bir küçük yazı yapıldı, ardından haftada bir gecikme yaşandı.

QAnon Arşivi
okumak
Sonuç olarak, bunun nedeni ekibin çok ciddi ve karmaşık müzakereleri içeren bu yüksek profilli toplantılara tamamen odaklanmasıydı.

Sonra şifreli duyurular 10 Haziran itibariyle tam günlük güce geri döndü ve o günden beri devam etti.

İttifak ve Cabal savaşı artık çok hızlı ilerliyor ki, iş, konferanslar ve yeni inisiyatifler çok yoğun bir programa göre, bununla yetişmek için zamanımız olmadı.

Sonunda, mesajların yayınlanması için zaman ayırmamız gereken şeyler oldu ... ve gecikme için özür dilerim.

Bu, umarız, “Big One” ın nihayet düşmesinden önce yazdığımız son yazılardan biri olabilir.



Q Anon Nedir?
Bunun farkında değilseniz, QAnon geçen Ekim ayında başlayan bir anonim internet forumu olan 4Chan'da bir dizi esrarengiz mesaj.

Bu mesajlar, Deep State / Cabal / Yeni Dünya Düzeni / İlluminati'yi ortaya çıkarmak ve yenmek için devam etmekte olan resmi bir çabada darbe-darbe aşamalarını veriyor.


En iyi aklımızın tümü, QAnon'un İttifak'ın meşru, kamu sesi olduğunu ve kendi korunmaları için anonim olduğunu doğruladı.

QAnon tarafından “derin devlet” e direnen kahramanlar olarak tanıtılan figürler arasında Blackwater kurucusu Erik Prince, Harvard hukuk profesörü Alan Dershowitz, Başsavcı Jeff Oturumlar ve New York Belediye Başkanı Trump avukat Rudy Giuliani yer aldı.

QAnon brifinglerindeki ifadeler, kendi bilgimizle çok güzel bir şekilde hizalandı ve çok miktarda yeni, destekleyici veri ekledi.

Bizim içeridekilerimiz ABD Başkanı'nın bu gündemle işbirliği yaptığını göstermesine rağmen, İttifak'ın çabaları, herhangi bir idarenin yapımında ve çok daha büyük bir çabasıdır.



Yukarı kalkma
Birçok kişi, şu anda ABD yürütme organında iyi bir şey olup olmadığı konusunda bölünmüştür.

İyi olan şey, şeylerin inşa edildiği inanılmaz hız ile, bu güncel, çok provokatif tabelaların sonuçlarının ne olacağını bulmak için çok fazla zamanımız olmayacak.

Eğer brifinglerimiz doğruysa, insan kaçakçılığının ve pedo halkalarının neredeyse tamamen kapatıldığını, soykırım isteklerinin ve “yanlış bayrak” terörizminin sona erdiğini ve epik bir ölçekte bir yakın finansal rehabilitasyon görüyoruz.

Bu etkinlikler aynı zamanda yasak teknolojinin, gizli alan programının ve ET mevcudiyetinin açıklanmasının yolunu açacaktır.

Bu, “saçma” bir konudan tamamen, kesinlikle ana akım ve herkesin zihninde önemli bir endişe olan bir şeye gidecek.

İttifak'ın çabalarını, son ABD Başkanlık seçimlerinden tam yedi yıl önce, 2009'dan bu yana içeriden alınan ifadelerle, çok ayrıntılı olarak ele alıyoruz.


İngiltere'den UFO 28 Haziran 2018 -  Bu görüntüler, İngiltere'nin güneyindeki Yorkshire'da 28 Haziran'da iki videoda, biri diğerinden 1'i uzaklıkta olmak üzere toplamda 2 saat süren kaydedici oldu. Bir Lentiküler bulutuna benziyor, ama kesinlikle unluckily bir bulut .




S: “Temmuz 2018: Dünya Hakikati Keşfediyor”
Sadece birkaç gün önce, 26 Haziran 2018'de QAnon, 1595 numaralı postada çok esrarengiz bir açıklama yaptı.

Post 1595, okuyucuların, Q'in herkesin kandırdığı büyük bir psy-op olduğunu iddia etmeye çalışan bir Mint Press News makalesine yönlendiren bir Wikileaks tweetine bir link ekledi.

İçerdekiler, Wikileaks'in diğer gruplarla savaşan belirli istihbarat kuruluşları tarafından ele geçirildiğini anlattı.

Sadece bir an için duralım. “Dünyanın GERÇEKTEN keşfettiği ay” çok ama çok kışkırtıcı bir ifadedir.

Hangi gerçek? Ne kadar uzağa gidecek? Bu, iddianamelerin mühürsüz kalmaya başlayacağı anlamına mı geliyor?

Ne olursa olsun, Q, birçok “komplo teorileri” nin kısa zamanda kanıtlanabilir gerçekler haline geleceğini açıkça göstermektedir.

Ve yine, bugün 1 Temmuz…. Her şey planlanırsa, bu bilgilendirme olayı en fazla 30 gün içinde gerçekleşecektir.



Heyecan verici kez


Yeni Dünya Düzeni / İlluminati / Cabal / Deep State'i yenilgiye uğratan uluslararası bir ittifak hakkında çok uzun bir süredir yayınlanmasından sonra, şimdi devrimi devam ettirmek çok sevindirici.

Devrim televizyonda yayınlanmayacak, ancak internetin anonimliği, kapsamı ve gücü sayesinde, şimdi bu gizli savaşın gizemli ipuçlarını ve tabelalarını anlamlandırabilir ve İttifak’dan doğrudan haber alabiliriz.

Uzun yıllar boyunca neredeyse bir "komplo teorisi" kalabalığına karşı yalnız bir umut sesiyim, tipik olarak Deep State tümüyle güçlüymiş gibi davranan yazarlar ve video yetenekleri ile neredeyse doğaüstü bir kötülüğün neredeyse Tanrı gibi bir gizemini veriyordum.
Yeni Terran




Çok Önemli Olayların Kümelenmesi Olacak
İttifak, Deep State'i yenme hedefinin, daha önceki savaş planlarından çok daha karmaşık, zaman alıcı ve zor olduğunu keşfetti.

Bu ayın sonundan önce, büyük olasılıkla, muhtemelen değişebilir, dünyayı değiştiren bilginin çok büyük bir “düşüşünün” gerçekleşeceği aşikar hale geliyor.

Bu büyük olasılıkla 2009'dan bu yana bilgilendirdiğimiz bazı kitlesel tutuklama biçimleri gibi dramatik ve kamuya açık eylemlerle eşleştirilecektir.

Bu olay dizisi gerçekleştikten sonra, herkesin neler olup bittiğini anlamasına ve atılan adımların olumlu yapısına yardımcı olmak bize bağlı olacaktır.

Kozmik Çıkarımlar Geniş - Ve Bilim-Fi gibi Ses
İttifak, çalıntı fonları geri almak, harap ekonomiyi geri kazanmak, insan kaçakçılığını durdurmak, terörizmin gerçek temel nedenini durdurmak, UFO mevcudiyetinin gerçekliğini açığa çıkarmak ve “yasak teknolojiler” in inanılmaz bir listesini yayınlamak için savaşıyor.

Henry Deacon, Bob Dean, Clifford Stone, Pete Peterson, William Tompkins, Corey Goode ve Emery Smith gibi kişilerden derlediğimiz “büyük resim”, kendi Dünya insanlığımızın zaten bir yıldızlararası tür olduğunu ileri sürüyor.

Teknolojik ilerlememizin gerçek kapsamı ve derinliği ve dünya dışı toplumlarla etkileşim, seçilmiş hükümetin en yüksek seviyelerinde bile bizden derinden gizlenmiştir.

Bu daha uzun süre devam etmek için olası değildir. Q Anon, yakın Temmuz kehanetleriyle birlikte “hepsi içeri girdi”.



Kitle Görüşü Değişti
Roswell Crash, çarpışan bir “uçan disk” ile ilgili gerçek bir medya juggernautunun ardından “hava balonu” olarak yeniden yazıldığından beri çok özenli ve acımasız bir psy-ops kampanyası yürürlükte.

35 yaş ve üstü olan, özellikle de 50 yaş ve üstü olan herkes, bu “psikolojik operasyonun” yaralarını hala ruhsallarında taşıyabilir.

Ne kadar insanın aslında kendi UFO görme hikayesini paylaştığını şaşırtmam, bir kez onlar konuyu tartışan bir kamu figürü olduğumu anlarlar.

Tekrar ve tekrar bu yaşlı yaştaki insanlara, canlanmadan ziyade görmeleri konusunda sıkıntı çektiklerini düşünüyorum.

Bu kadar güçlü olan “kahkaha perdesi” idi ve bir “Saucer Freak” olmak istemedikleri için çoğu zaman deneyime sahip olmalarını istemediler.




35 yaş ve altındaki insanlar, ademi merkeziyetçi, talep üzerine basılmış bir medya dünyasında büyüdükleri için, bu korku ve alay duygusundan neredeyse tamamen bağışıktırlar.

Benzer şekilde, Pizzagate ve QAnon tartışmaları da bu genç demografide çok daha fazla çekişme ve güvenilirlik kazanmıştır.




Öyleyse, bunun için yeniyseniz, küresel ekonominin bu kadar depresif olmasının nedeni, paranın bizden gerçekten çirkin bir ölçekte çalınmasıdır.

Açıkça muazzam miktarda para eksik. Belli ki sadece kaybolmadı. Her şey bir yere gitmek zorundaydı.

Kaybolan miktarlar, evler, arabalar, jetler ve yatlar gibi “yüzde yüz” lerin alabileceği lükslerden çok daha büyüktür.

Çin'in benzer miktarlarda yaptığı gibi, tüm uygarlıkları inşa etmek için tam anlamıyla yeterli paradır.

En Büyük Yalan





Geniş, Yüksek Teknoloji Altyapısı - Tamamen Gizli
İttifak'ın duyduğumuz “trilyonlar ve trilyonlar” bile ekonomiye yeniden kazandırılabiliyor. İttifak, gerçekleşen toplam hırsızlık miktarına göre sadece küçük bir rakam.

En çok içeriden öğrenenler, paramızın çoğunun, yeraltında ve off-dünya üslerinde çok yüksek teknolojili bir altyapı geliştirmeye harcanmış olduğunu ve bunun mümkün olan her şeyi yapabilmeleri için el sanatları ve tesisleri olduğunu ortaya koymaktadır.

Bu, anlaşılmaz görünen en büyük yalan.

Daha da kötüsü, bu geniş, süper yüksek teknolojili gizliliğin sorumlusu olan grubun, çoğu aklı başında bireylerin kötülük dediği şeyin uygulamasına aktif olarak dahil olması gerçeğidir.

Bu, belli belirsiz bir inanç sisteminden çok daha fazlasıdır. Sürekli olarak bombardıman ettiğimiz farklı sembollere sahip çok karmaşık bir dindir.

İncil daha fazla ve daha doğru görünüyor
Kutsal Kitap gibi Kutsal metinler, gerçekte neler olup bittiğini gerçekten anladığınız zaman insanların çoğunun hayal ettiğinden çok daha güvenilir görünmeye başlar.

İsa, Roma İmparatorluğu için baş ağrısına neden oldu.

Bu aynı elit, Büyük Britanya adalarına, kendilerini toprak işgalinden korumak ve Divine'nin kehanetlerinden İsa ve St John'un konuştuğu zorlu küresel tehdit haline geldi.

Avrupa'nın çoğu yakın zamana kadar derin devletin kontrolü altındaydı. Aynısı, diğer İngiliz korumacılar (Güney Afrika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada) ve ABD için de geçerliydi.

Gerçekten de, “medeni Batı dünyasının” çoğu, bu küreselci elit kültünün boğazında tutuluyordu.

Bu, Aziz Yuhanna'nın “Yeryüzünde hakim olan Vahiylerin Büyük Canavarı” kehanetinin gerçek gerçekleşmesidir.

Kimsenin boğazına herhangi bir dine vurmaya çalışmıyorum. İncil kehaneti ile günümüz dünyasının gerçek, gizli gerçekliği arasındaki benzerlikleri not etmek ilginç buluyorum.



Nükleer Savaş Çok Planlı Oldu
Örnek olarak Cabal, küresel bir nükleer savaşa sahip olmayı gerçekten amaçlamıştı. Onlar, yüzey tekrar yaşanabilir hale gelene kadar, hayatlarını rahatça yaşamaları için 265'in üzerinde şehrin çok geniş bir yer altı altyapısını deldiler.

Neyse ki, İncil'de “melekler” olarak adlandıracağımız ve şimdi pozitif dünya dışı varlıklar olarak adlandırılan varlıklar, nükleer savaş yaratma çabalarını sistematik olarak engellemişlerdir.

Bu, ABD ve SSCB'deki nükleer savaş başlarının 1990'larda bir kez tamamen erimesini de içeriyordu. Bob Dean ve Pete Peterson'ın da dahil olduğu birçok kişi bu etkinliğin gerçekleştiğini doğruladı.

Edgar Mitchell gibi en iyi NASA astronotları bile, ET'lerin nükleer bir savaşı önlediğine dair inançlarıyla kamuoyuna geldi. İşte 2015'in birçok örneğinden biri.

Gerçek Olduğunu, İçine Yerleşen Varlıkları Gördüğünüzde Çok Farklı Olur
SSCB, tüm cephaneliğini yitirerek büyük ölçüde moral bozuldu ve artık uzlaşmaya devam edemedi - bir sonraki yıl içinde çökmesine neden oldu.

Diğer pek çok kişi, UFO'ların nükleer füze tesisatları üzerinde görünüp tüm tesisi kapatacağını bildirdi.

Eski metinlerdeki varlıkların çok gerçek olduğunu anladığımızda hikaye çok ilginç oluyor.

Bu varlıklar çok daha fazla üç boyutlu - ya da daha kesin olarak çok boyutlu - hale geldiler - hiç ayrılmadıklarını fark ettikten sonra.

Emery Smith, yeraltı kurumları / askeri üslerinde çalışan yabancılarla çoklu ve doğrudan etkileşimlerin raporları ile ortaya çıkan en son bilgi hırsızıdır.



Gizlilikle İlgili Hiç Anlaşılmadı
1990'larda bile, Timothy Good'in eserleri gibi vintage UFO kitaplarını okuduğumu hatırlıyorum. Burada, bu “siyah operasyonlar” dünyasında çok sayıda insanın halka doğruyu söylemek istediğini bildirdi.

“Alien Contact” ilk olarak 1991'de İngiltere’de ve 1993’te ABD’de, benim uyanışım başladığında, ilk olarak okudum. Hala fantastik, temel okuma.

Hakikat arayanlar, her şeyi gizli tutmak isteyen elit grup tarafından sürekli olarak aşırı güçlenmiş ve kasıtlanmıştır.

“Herkesin İçinde, Tüm Hükümette, İstihbaratta ve Askeride Kötü” fikri, aslında aynı kişiler tarafından yaratılan bir masaldan başka bir şey değildir.

Derin Devlet, bizleri, her ne kadar inandırıcı bir muhalefetin, günahkar gündemlerine karşı koymak için var olduğu düşüncesindeki tüm umudunu kaybetmemizi istemişti.

Gerçekte, güçlü muhalif gruplar hep birlikte var oldular. Sadece 20. yüzyılda sadece birkaç kez başarılı olmak için şaşırtıcı bir şekilde yaklaştılar.

Şimdi Momentum Durdurulamaz
Dünya çapında büyük bir sarsıntı var. İttifak olarak adlandırdığımız şeyde birçok farklı karşıt taraf birlikte çalışıyor.

Eğer Q haklıysa İttifak halkın gözünde bir dizi büyük hamlelerden ilkini yapmak üzeredir.

Bir Banka Olarak Düşün

Hatırlanması gereken bir diğer önemli alan, özellikle de ekonomiye yeniden girilen trilyonlarca çalınan doların görüldüğüne bakarsak, “başarısız olan” bankaların öyküsüdür.

James Glattfelder ve diğ. Sadece 147 kuruluşun dünyada yapılan tüm paranın yüzde 80'ini gizlice kazandığını kanıtladı.

Glattfelder ekibi bu şirketlerin ilk 50'sini yayınladı ve “başarısız olanlar için çok büyük” bankaların kimler olduğunu doğrulayan bir kimdir.

LIBOR ve diğer skandallar, bu megabanların yalnızca birbirleriyle yarışıyor gibi göründüklerini ortaya çıkardı.

Aslında, kendi kredi derecelendirmelerini, gerçekte olduğundan çok daha fazla finansal olarak çözücü görünmek için donatıyorlar.



Geniş Ponzi Şeması
“Başarısız olmak için çok büyük” bankacılık, gerçekten geniş ve uluslararası bir Ponzi şemasıdır.

Aldatmaca o kadar büyük ki Bernie Madoff'u Pazar öğretmenliği yapan üç yaşındaki bir öğrenciye benzetiyor.

“Böl ve yönet” amacıyla birçok bölüm yaratan tek bir bankanız olduğunu hayal edin.

Tüm zamanlar, görünürdeki rekabet bir sahtekarlıktır - ve Cabal, varlıklarının en iyisini ne yaptığına bakılmaksızın kar etmeye devam ediyor.

Yine de, dünya genelinde faaliyet göstermek ve herhangi bir şey yapmak için bu programları kullanmaya devam etmek zorundayız.

Bankacılık, birçok davadan sonra kapsamlı ve devasa bir reform geçiriyor, ancak açıkça daha fazla değişim ve farkındalığa ihtiyaç var.

Bu gruptan akan olağanüstü para, sürekli olarak pahalı eğlence olarak gizlenen propagandayı finanse etmelerini sağlar.

Sadece Kullanım Mantığı

Basit bir mantık uygulaması, farklı güç seviyelerindeki pek çok insanın intihar eğilimi gündemine katılmayacağını ortaya çıkardı.

Cabal milleti ihanet eylemleri yapmaktan dolayı kötüdür. Aslında, Illuminati düdük çalgıcısı Svali “İhanetin, Emir'in ilk kuralı olduğunu” ortaya koydu.

Bu, kültün ebeveynlerinin, çocuklarını korkunç deneyimlerden geçirdikten sonra kendi çocuklarına söyleyeceği bir şeydir.

İşe yaramazsın
Bilgisayarınız benzer bir prensipte koştuğunda ne olacağını düşünün.

Sabit disk, belleğe gizlice çizim yapan CPU'ya ihanet ederdi - ve hiçbir şey bile işe yaramazdı.

Bu grubun yaptıklarına dair HERHANGİ bir kitlesel maruz kalma veya uyanış şeklinin, onlar için gerçekten ölümcül olduğunu bilmek çok önemlidir.

Tek istisna, dünyayı tamamen dizlerinin önüne getirmiş olsalardı, şükürler olsun ki yapmadılar.

Onların “Yeni Dünya Düzeni” planı sadece çoğumuz öldükten sonra gerçek kimliklerini açığa vurmakla ilgiliydi ve geri kalanımız doğrudan kendi acil yardımları olmadan tam anlamıyla açlıktan ölecekti.

Günümüz dünyasında sırlarını açık ve kamusal olarak açığa çıkarmaya gücü yetmezler - görünüşte “eğlence” ve sembolik kamusal etkinliklerin kurgusal eserleri aracılığıyla bizi dinlerine maruz bırakmaya devam etmelerine rağmen.



Trilyonlar İade Edilecek
Elde ettiğimiz brifingler, trilyonlarca dolarlık çalınan paranın iadesiyle ilgili olarak, Q brifinglerinin “kapanma zamanı” nda büyük anlaşmaların müzakere edildiğini belirtti.

Görünüşe göre, İttifak'ın soruşturma çalışmaları ile birlikte, daha önce getirilmiş ve sorgulanmış olan insanlar, çok miktarda çalıntı fon için çok sayıda saklanma yeri ortaya çıkardılar.

Dünyamızı ve sistemlerini rehabilite etmemiz ve kurumlarımızda kamuya olan inancını ve güvenini yeniden tesis etmemiz gerekecek. Bu refah fonu bu yönde uzun bir yol kat etmeli.

Şu anda devam eden heyecan çok yüksek, neredeyse inanılmaz.

Bazı Sürprizleri Beklemek
Sigmund, Ufolojiye sızan kötü aktörlerin, Cabal'a karşı daha büyük yasal hareketlere yol açtığımızdan sistematik olarak ortaya çıkacağını açıkladı.

Bu, bu grubun topluluğumuza çekildiği “böl ve yönet” operasyonlarının çoğunu bitirecek.

SSP İttifakı bize sızma seviyesinin şaşırtıcı olduğunu söylüyor. Buna istihbarat teşkilatları için bordroda gizlice çalışan insanlar da dahildir.

Hoş olmayan ve çekişmeli sürprizler çeşitli bekliyoruz. Bazı “büyük isimler” onlar hakkında çok çirkin şeyler ortaya çıkarabilir ve gerçek tutuklamaları içerebilir.
Çeviri: translate.google
Kaynak: https://www.disclosurenews.it/en/disclosure-news-italy/

0 comments:

Yorum Gönder