7 Eylül 2019 Cumartesi

2020

Kozmik ölçekte, bir sonraki kozmik döngüye geçiş devam ediyor. Tamamen kuantum dalgalanmalarından arınmış bölgeler, çoğunlukla galaksiler arası alanda (birincil Cennet Adaları) var olan birincil anomali, hala stabilize edilmemiştir, ancak yıldızlararası istihbarat kaynakları, evrende, kozmik faz geçişinin bir göstergesi olan çok büyük olumlu değişiklikler olduğunu bildirmektedir.

 




Bu gezegenin yüzey nüfusu nihayet gerçek gezegen dünyasından çok daha iyi yerlerin olduğunun farkına vardıkça gerçek Galaktik bilinci tadamaya başlıyor:

https://www.rt.com/news/467135-exoplanet-ocean-life-earth/

Geçişe yaklaşmaya başladığımızdan, Işık Kuvvetleri hala herkesin gezegenin çevresindeki enerji ızgarasının dengelenmesine yardımcı olmak için Sıkıştırma Atılımı anına kadar rehberlik ettikleri kadar sık ​​ve meditasyon yapmalarını istiyor. Yaşam Çiçeği meditasyonu:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Şu anda, gezegenin yüzeyi hala karanlık güçlerin kontrolü altında% 85'tir ve Cizvit Doğu İttifakı'na sızma planı oldukça başarılıydı. Tüm BRICS ülkeleri (bir dereceye kadar Rusya hariç) son 5 yıl içerisinde Cizvit ajanları tarafından sızmıştır ve bugün BRICS, Lula'nın Brezilya devlet başkanı olduğu zamankiyle aynı BRICS değildir:


https://www.zerohedge.com/geopolitical/lula-admits-brics-was-created-tool-attack

Cizvit destekli bankacılar şimdi açıkça finansal resetlemenin kendi versiyonunu savunuyorlar:

https://www.zerohedge.com/news/2019-08-23/unprecedented-shocking-proposal-boes-mark-carney-urges-replacing-dollar-libra

https://www.rt.com/business/467175-bank-england-synthetic-reserve-currency/

https://www.zerohedge.com/news/2019-08-24/why-mark-carney-thinks-dollar-can-no-longer-be-worlds-reserve-currency

Mark Carney, Edmonton, Alberta'daki St. Francis Xavier College'de Cizvitler tarafından eğitildi:

https://www.thetablet.co.uk/features/2/5534/the-top-100-a-tablet-special-report-on-britain-s-leading-lay-catholics-in-2015

Cizvit planı Ocak 2020'de dünya çapındaki bir finansal çöküşü inşa etmek ve daha sonra Terazi'nin veya benzer bir küresel kripto para birimlerinin ABD dolarının yerini alacağı, herkesin akıllı telefonlarıyla ödeyeceği ve küresel sosyal puanının ödeme yeterliliğini belirleyeceği nakitsiz bir küresel finansal sistem sunmaktır.

Büyük olasılıkla, finansal çöküş, kritik bir merkez bankası kitlesini iflasa sokacak basamaklı olaylarla tetiklenecektir:

https://www.zerohedge.com/news/2019-08-26/will-central-banks-survive

Cizvit planı hakkında söyleyebileceğim tek şey, Cizvitlerin farkında olmadığı bazı şeyler olduğu.

Ocak 2020'nin durumu hakkındaki diğer tek yorumum, daha fazla bir şey söyleyemedim.

 




Cizvit ajanları alternatif medyanın en az% 80'ine sızmışlardır. Zaman doğru olduğunda bu durum ele alınacaktır.

2020-2025 döneminin eski sistemin geri dönüşü olmayan bir çöküşünün yaşanabileceği bir dönem olduğu bilinci, yavaş yavaş yaygınlaşıyor:

https://www.zerohedge.com/news/2019-09-04/will-everything-change-2020-2025-or-will-nothing-change

Koch kardeşler tarafından Epstein'a yapılan isabet sözleşmesiyle ilgili şu bilgiler, güvenilir kaynaklar tarafından onaylandı:

http://www.whatdoesitmean.com/index2963.htm

1996’nın Archon istilası, son aşamalarında. Şafaktan hemen önce en karanlık ve şimdi yüzey toplumunun Draco / Sürüngen unsurları açıkça yamyamlığı destekliyor:

https://www.rt.com/news/467685-cannibalism-promoted-by-academics/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=129895

Bu aşırılıkların nedeni, Sürüngenlerin gezegenin yüzeyinden boşaltılmış olmaları ve bu nedenle çıldırmış olmalarıdır. Bağımsız yüzey istihbarat kaynakları, Brezilya ve Orta Afrika'daki yangınların çoğunun gerçekte kalan Sürüngenleri temizleyen Işık Kuvvetleri olduğunu iddia ediyor:





Önümüzdeki birkaç ay içinde, sublunar alanda şiddetli bir aktivite artışı olacak ve ordu dikkat çekiyor:

https://www.space.com/us-military-strategic-value-earth-moon-space.html

 
Önümüzdeki birkaç ay içerisinde, işler plana göre giderse, son 18 ayda alabileceğimden çok daha fazla istihbarat çıkarabilirim ve inşallah istihbarat bültenlerimde daha az şifreli olacağım.

Son zamanlarda blogumda olumsuz, saygısız, aptal ve anlamsız yorumların arttığını fark ettim. İki hareket tarzı açık kalır. Birincisi, kesinlikle ve yalnızca anlamlı olan ve topluluğa değer veren yorumları ve ikisini birden onaylamak, yorumlar bölümünü tamamen devre dışı bırakmak. Seçim senin.

Işığın Zaferi!

Kaynak: http://2012portal.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder