10 Eylül 2019 Salı

Ashtar'dan Karanlığa!

 
Yakalanmadan kaçmaya devam edenler için, bu sadece bir zaman meselesidir. Aşağı Dünya Yörünge savaşı yıllarca sürdü ve kaynaklarınız zayıf.

Kabal kaynaklarınızdan gelen dayanma paranızla, fonlarınızın çoğu durdu. Para için çalışmak üzere eğitmiş olduğunuz insanlar, şimdi maaş çeklerinin nerede olduğunu, ödemenin neden durduğunu soruyorlar. “Ustaca” kötü planlarınız size karşı çalışıyor.

İnsanlar hiçbir şey için çalışmayacak. Onlar üzerinde güç kaybediyorsunuz.

Şimdi rehineleri yeryüzündeki üslerden almak için bir araç yarattık. Yaptığınız hiçbir şey bizi durduramaz.
Bu savaşta zaman geçtikçe, zaferimiz daha açıktır, hala kendinizi Galaktik Merkez Güneş'in içine gönderilmek için uğraşıyorsunuz. Işık sizi emecek ve artık olmayacaksınız. 
Hele şükür.
Daha az suçlu olanlarınız bir gün Işığı bulabilir. Sizi rehabilite etmeye geri döndüğümüz için mutluyuz.


Bu gezegende, şu an uyanık, sizi kurtarmamıza yardım eden ve size uzun zaman önce ibraz edilmesi gereken adaleti sağlayan çok fazla kaynağımız var. Işık, Yaradan'ın baş'lığında hakim olacaktır. O her zaman yapar. Zamanınız doldu.
Daha fazla malzeme, daha fazla birlik bulmak için müttefiklerine gidebilirsiniz, ancak krediniz onlarla da zayıflıyor.
Gezegen SHAN'a (Dünya) hükmetmeye devam ettikçe, ziyaret etmeleri, Gezegen Shan'ı yağmaladığınız tüm ganimetlerden yararlanmaları için daha fazla sebepleri yok.
Birçoğu bu savaşa zaten kayıp olarak bakıyor ve artık sizi desteklemiyor.

Bunu görüyoruz. Belki siz yapmazsınız, o yüzden şimdi size işaret ediyorum.
KAYBETTİNİZ!

Açgözlü planlarınızı aldık ve size karşı kullandık.
Işığın geri kazanılması, Gaya'ya geri verilmesi ve faydalanıcılarının kullanımı için serbest bırakılması gereken birçok gezegen vardır, bunu yapmak için insan gücü ve teknolojiye sahip olduğumuz için bunu yapıyoruz. Her tarafınızda biz varız: baş aşağı, içten,üstten ve alttan.

Yine de bize meydan okumaya teşebbüs etmek için bariz bir şekilde ısrar ediyorsunuz.
Karanlık portallarınızı kapatıyoruz. Rapor ediliyorlar ve onları kapatıyoruz. Karanlık işçileriniz tutuklandı ve Planet'ten alındı. Kaynaklarınız azalıyor, sayılarınız düşüyor.

Hollywood'unuz, gerçekte olduğu gibi ahlaksızlığın tehlikesine maruz kalıyor. Birkaçınız, pedofilinin, klonlamanın ve kötüye kullanımın günlük olarak rapor edildiği raporlara göz atabilir. Sosyal etkiniz azalıyor. İnsanlar sistemlerinize sırtını dönüyor ve biz yürürken onların yanındayız.

Hükümetleriniz büyük ölçüde GESARA ile uyumlu ve İlluminati'den kalan birkaç grupla mücadele ediyor.
Etkinize meydan okuyor ve bununla güçsüzlüğünüz geliyor.
Sahip olduğunuz tek güç, yıkılıp parçalanan yaşam tarzıyla birlikte akan PARA idi.

Roma yine düşüyor. Sizin Pontiff, kötülüğün sahte elçisi, gününü gördü. Biz zaten bu sisteme sızıyoruz ve onu sonsuza dek kaçmadan önce Işığa götüreceğiz.
Kaybettiniz. Shan gezegenindekilerin sizin yönetiminizdeki asla tanımadıkları "özgürlüğe" sevinmeleri sadece bir zaman meselesidir.
ADONAI

Ç. Kıvılcım Türkay





0 comments:

Yorum Gönder