10 Eylül 2019 Salı

Kozmik kafa sayfasindan alinti Kaynak:

 
Bilseniz de bilmeseniz de, çok boyutlu, şaşırtıcı boyutlarda bir varlıksınız. Siz gözle görülenden daha fazlasısınız, çok daha fazlası - bedeninizden daha fazlası, ruhunuzdan daha fazlası aslında evrenin ayrılmaz bir parçasısınız. Sizler Evren ve ötesi olan bileşik bilincin bir parçasısınız! Aynı anda ve hayal ettiğinizden daha güçlü olan birçok gerçeklik seviyesinde siz varsınız. Benlik olma kavramınızı daha yüksek benlikleri, diğer / paralel benleri ve muhtemel benleri içerecek şekilde genişletmeye hazır mısınız? Eğer öyleyse, hadi başlayalım!
Birçoğumuz ruh fikrine aşinayız - bedenlerimizin, gerçek özümüz olan bilincimizin sonsuz, enerjik bir yönü için geçici fiziksel damarlar olduğu anlayışı. Konvansiyonel bilim bu fikri reddeder ve birçok insan da yapar. Yine de, kendi içinde daha büyük bir şeyin varlığını hisseden birçok insan var ve muhtemelen bu materyale yakalandığınızdan beri onlardan birisiniz. Ve insanlığın bilincindeki büyük değişim hızlandıkça, daha fazla insan bu varlığı hissediyor ve onunla bağlantı kuruyor.
Bir öz olarak bir çeşit benlik yönünün varlığını alırsak, bir sonraki soru şu olur; şu andaki ruh fikrimiz doğru ve eksiksiz mi? Önerilmeyen artan sayıda kaynak var ki, önerilen yeni yüksek sadakat modelleriyle karşılaştırıldığında, neredeyse basit, aslında çok boyutlu olduğunu söylüyor.
Bazı düşünce okulları aşağıda gösterilen çok basit modele abonedir.
Bu model sadece iki varlık gösterir; Kaynak / Tanrı ve Ruhlar (potansiyel olarak bedenlere bağlı). En kayda değer unsuru, ruhun yarattığı gibi görülmesi, ancak yaratıcısından ayrı olmasıdır. Bu temsili çok basit ve anlaşılması kolaydır, ancak çok büyük bir basitleştirmedir ve Kaynak / Tanrı'dan ayrı olduğumuz fikri tamamen yanlış. Neyse ki, daha az insan bu özel modele abone.
Başka bir düşünce okulu, aşağıda gösterildiği gibi biraz daha karmaşık bir model sunmaktadır.
Ruhu, her şeyi kapsayan Kaynak / Tanrı varlığının bir parçası olan Yüksek Ruh olarak adlandırılan daha geniş / daha yüksek bir varlığın parçası olarak kabul eder. Bu model doğru yolda ve birkaç ana unsura hitap ediyor; biz çok katmanlı varlıklarız ve her katman ardışık her katmanın (ve içindeki) bir kısmıdır ve tümü Kaynak / Tanrı diye adlandırdığımız herşeyin bir parçası ve içindedir. Oysa bu model bile bir basitleştirmedir.

Burada bir uyarı kelimesi; "varlık" terimini gördüğünüzde, "fiziksel varlık" değil "duygusal enerjik varlık" ı düşünün. Birçoğumuz “varlık” kavramını kişileştirme eğilimimiz var, ancak bu bir hata. Tüm varlığın özü fiziksel olmayan bir şeydir ve bu yüzden sık sık "varlık" terimini kullanacağım, çünkü bu tuzağı engelliyor.
Sunulan modeller kesinlikle daha derin gerçekliğin bazı yönlerini yansıtıyor olsa da, benim iddiam, onların sadece brüt yaklaşımlar olduğudur. Bu makalenin geri kalanında, bir dizi farklı kaynaktan fikirlerin sentezi olan ve yukarıda belirtilen modellerin ötesine genişleyen daha sofistike bir model sunacağım. Bu, birçok "gerçeklik" seviyesinde mevcut çok boyutlu varlıklar olduğumuzu gösteriyor.Aynı anda ve inandığımız ya da hayal ettiğimizden daha güçlü. Toplam varlığınızın sadece küçük bir kısmı, bedeninizde, hatalı bir şekilde hepinizin olduğunu varsaymış olabileceğiniz varsayılmaktadır. Sizin olarak tanımladığınız, çok daha büyük bir varlığın bir parçası, nihayetinde “var olan her şey” olan nihai varlığın sadece küçük bir kısmı - çoğu zaman isimlerle anılan; Kaynak, Sonsuz Yaratıcı, Tanrı vb.
Siz çok boyutlu bir varlıksınız ve kendinizi tanıma arayışınız var.
Yüksek Benlik
Öyleyse tam olarak bir ruh nedir ve bazılarının "Tanrı" ve diğerlerinin "Kaynak Bilinci" dedikleri şeyle ilişkisi nedir?
Eğer “kaynak bilinci” terimini daha önce duymamışsanız, bu bir şok olarak ortaya çıkabilir - evren kendi dokusunda bilinçlidir. Evren, göründüğü gibi sınırlı bir perspektiften değildir. Genellikle "kozmik / evrensel bilinç" olarak adlandırılan büyük bir kozmik akla benzeyen bir şeyin içinde varız .
“Kaynak bilinci” teriminin belirttiği gibi, tüm bilinç evrensel bilinç alanından türetilmiştir. Her birimizin bilinci, evrensel bilincin kişiselleştirilmiş bir ipliğidir. “Ruhun” budur - bu, bir şekilde bir enerji paterni olarak kodlanmış, deneysel bilginin (yerel hafıza) ve ilişkili türev fikirlerinin bulunduğu evrensel bir bilinçliliktir. Ruhumuz tüm evrenin olduğu gibi canlı bir enerjidir.
Bu fikir, günümüzdeki mistik ve manevi öğretmen Story Waters tarafından One Self Teachings'de yaptığı ifadesinde yankılandı .
Tüm varlığında yalnızca bir bilinç vardır. Kendimi tanıdığım bilinç, kendinle aynı tanıdığın bilinçtir.
Kaynak bilinci, Evrenimizi yaratan / zekâdır ve BİRLİKTE tüm ruhlarımızı yarattı. Bilincin temel yeteneklerinden biri, kendini alt bölme yeteneği - kendi içinde daha küçük bireyselleştirilmiş kopyaları yaratma yeteneğidir. Kaynak, bu mekanizmayı, bilincinin ilk alt-dişlerini oluşturmak için, aslında alt benlikler olarak düşünülebilecek ne kullandı? Bunu, birliği yerine çokluğu keşfetmek, deneyimlemek, ancak daha da önemlisi, kendini ve varoluşunu keşfetmeyi hızlandırmak için bir strateji olarak - evrimini hızlandırmak için - yaptı.
Kaynağın bilincinin bölünmesini ve bireyselleşmesini sağlamak için kullandığı mekanizma, öncelikle enerjilerin kısımlarının frekansını düşürmek, onları enerjetik alanın daha düşük frekans bantlarına düşürmekten ibaretti. Bu, bilincin alt bölümlerinin bir ölçüde bağımsız olarak faaliyet göstermesinin, ancak doğası gereği, onları doğuran “daha ​​yüksek” bilincin bir parçası olmasının ve bunlarla bağlantılı olmasının nedeninin bir parçasıdır - bunlar yalnızca ana duyarlı enerjilerin önemli ölçüde daha düşük bir frekans seviyesinde bölümleridir.
Kaynağın kendi içinde yarattığı bilincin alt bölümleri, çok gerçek anlamda, kendileri olarak düşünülebilir. Ve işte gerçekten harika olan kısım, bir alt-öz deneyimin yaşadığı ebeveyn / üst-benlik tarafından da tecrübe edilen ve dolayısıyla evrimsel bir stratejinin temelini - kitlesel olarak paralel deneyimler!
Bilincin altbölüm süreci genel bir kabiliyettir ve her bilinç düzeyindeki alt-benlikler tarafından ve aynı sebeplerden dolayı - onların evrimini hızlandırmak ve böylece Kaynakların evrimine katkıda bulunmak için tekrarlanabilir.
Bilinç çok seviyeli bir dallanma yapısı gibidir. Bir ağaç benzetmesi kullanırsak, kaynak bilinci ağaç gövdesi olur. Daha sonra ağaç gövdesi birçok büyük dallara ayrılır ve bu da her birinin ucuna yapışmış bir yaprakla dallara ulaşana kadar daha küçük ve daha küçük dallara ayrılmaya devam eder.
Bu modelde "yaprakları" fiziksel bedenler olarak düşünebiliriz ve sonra yapraktan gövdeye doğru hareket ettikçe ruh seviyesine, sonra yüksek ruh seviyesine, sonra da bazı ek seviyelere rastlardık. Kaynak seviyesinden, yerden çıkan ağaç gövdesi ulaştı. Yukarıdaki şemada yedi seviye gösterilmesine rağmen, gerçekte kaç seviye olduğu veya tüm dalların aynı sayıda bölüm / seviyeye sahip olması gerekip gerekmediği net değildir. Kesin olan tek şey, üçten fazla seviye, muhtemelen çok daha fazla olmasıdır. Kaynaklardan bazıları, “Soul Group” olarak adlandırılan Over-Soul'un üzerinde bir seviye olduğunu göstermektedir. Aşağıda, evrensel bilincin bölünmüş yapısını gösteren bir şemadır.
Bazı kaynaklara göre, şu anda Dünya deneyimine katılan 2.135 Ruh Grubu vardır (toplamda Kaynak içinde ne kadar var olduğunu, muhtemelen daha fazlası olabilir). Her Ruh Grubu varlığı kendisini 144.000 fazla ruhun içine (yaratabilir) bölebilir ve her bir ruh, 12'ye kadar ruh yaratabilir. Bir Ruh-Uzatma, en düşük frekans bantlarında fiziksel araçlarla (bedenlere) bağlantı sağlayan bir başka bilinç alt bölümüdür. Bir vücuda “sürmek” için bağlanan bilinç, bağlantıyı elde etmek için sık aralıklarla belirli bir “mesafe” içinde olmak zorundadır. Matematiği yaparsanız, bu potansiyel olarak Dünya üzerinde 44 milyar enkarne varlığa yol açar.
Yüksek ruh , varlığın fiziksel düzlemlerinde fiziksel bedenlere bağlanmak amacıyla bir veya daha fazla ruh yaratır - Evrenin daha düşük frekans bantları. Fiziksel bir beden, ruhun fiziksel deneyimler yaşamak için kullandığı bir araçtır. Fiziksel yaşam, çok çeşitli fiziksel olmayan varlıklar tarafından aranan benzersiz ve biçimlendirici deneyimler sunar. Fiziksel deneyim, zorlu olsa da, manevi bir evrimdir, hızlı bir iz ve bu nedenle son derece istekli.
Over-Soul'un 12x12 alt bölüm yapısı, her bir ruhun 144 paralel fiziksel yaşam için fiziksel bedenlere bağlanabileceği 144 alt-benliğe sahip olmasını sağlar. Ve elbette, bu 144 alt benekten ve bedeni SİZSİNİZ!
Yüksek Benlik, Gerçek Benlik
Bir ruha sahip olduklarını kucaklayanlar arasında, birçoğu hala vücutlarıyla özdeşleşiyorlar. Ruhu gerçek kimliği olarak kucaklayanlar bile, daha geniş / daha yüksek benliklerinin gerçek kapsamı hakkında daha derin bir takdir eksikliğine sahip olabilir. Bazılarının "Yüksek-Benlik" terimini "Yüksek ruh" ile eşanlamlı olarak kullanmasına rağmen, Kaynak'a kadar olan ve dahil olmak üzere tüm öz düzeylerini ifade etmenin daha iyi kullanıldığını düşünüyorum. Aşağıdaki şekil bu fikri göstermektedir.
Şekilde görüldüğü gibi, ruhunuzu ortaya çıkaran bilinç zinciri - Yüksek ruhunuz, ruh grubunuz ve her seviyeye kaynağı - her şey sizin yüksek kendiniz olarak kabul edilebilir. Ancak yüksek ruhunuz, ruhunuzun varlığından ve deneyimlerinizin kalitesine olan ilgisinden doğrudan sorumlu olan birleşik benliğinizin düzeyidir, bu yüzden yüksek ruhun çoğu zaman sizin kendi yüksek benliğiniz olarak düşünülmesinin nedenidir. Fakat sizler, bileşik bilincinizin zincirindeki her seviyenin bir parçasısınız ve potansiyel olarak çok boyutlu / bileşik benliğinizin herhangi bir seviyesinden bilgi, bilgi ve rehberlikle iletişim kurabilir ve bunları çizebilirsiniz.
Vücudunuz ve bir anlamda ruhunuz bile, ruhunuz için deneyimsel ve evrimsel bir araç olarak hizmet etmek üzere geçici bir varlık olarak yaratılmıştır. Böylece, gerçek anlamda, ruhunuzu doğuran yüksek ruhu DOĞRU KENDİNİZ olarak düşünebilirsiniz!
Ve Over-Soul'unuz, sizi daima kendiniz için en iyi deneyimleri yaratmaya ve kendinizin en yüksek vizyonu olmaya teşvik etmeye çalışan son derece akıllı ve güçlü bir varlıktır. Niye peki? çünkü sen bunun bir parçasısın ve senin içinde!
Bu noktada merak ediyor olabilirsiniz, Bu doğruysa, neden bilmiyorum ve hissetmiyorum? Bu çok iyi bir soru.
Ruhun enkarne olduğunda (fiziksel bir araca bağlanırsa), daha büyük varlığına dair hafızasını kaybeder. "Unutma perdesi" kasıtlıdır, dünya oyununu tamamen sürükleyici ve gerçekten biçimlendirici bir deneyim haline getirir . Hayat oyununun sadece bir oyun olduğunu bilirsen aynı olmaz.
Ayrıca, yüksek benliğimize (yüksek ruh ve kaynak) olan bağlantımızın doğruluğunu da çok kaybediyoruz. Bu, varoluşun daha düşük frekans düzlemlerine - fiziksel düzlemlere enkarne olmanın kaçınılmaz bir sonucudur . Bizim dünyevi bilinç seviyemiz, yüksek benliğimizinkinden çok daha düşük bir frekanstadır, aşağı inen herhangi bir bilgi akışı, gerekli olan frekans düşüşü nedeniyle büyük bir doğruluk azalmasına maruz kalır. Yine de, kontrol dışı egomuz olmasaydı, yüksek benliğimizle çok iyi bir bağlantımız olabilirdi.
Ego ve analitik zihnin sürekli konuşması, yüksek benliğimizin içsel yönlendirici sesini duyamadığımız kadar çok zihinsel gürültü yaratır. Temel olarak sinyal / gürültü oranı o kadar düşük ki, yüksek benliğimizden gelen bilgiler boğuluyor. Bu nedenle, Dünya'daki çoğu insan yüksek benliğiyle neredeyse tamamen bağlantıyı kopardı ve gerçekte ne olduklarını tamamen unuttu.
Ne kadar sürer net bir bağlantıyı yeniden kurmak için yüksek kendine? Birincisi, açık ve sessiz bir zihin gerektirir. Kişi, analitik ve egoik zihnin sürekli konuşmasını ve buna hükmeden korku ve endişeyi dile getirmelidir. İşe yarayan bir başka şey de iş yoğunluğumuzu azaltmaktır - telaşlı günlük hayatımızın sürekli dikkat dağıtması, yüksek benliğin varlığı için fazla yer bırakmaz. Yalnızlık ve meditasyon için daha fazla zaman ayırmak iyi bir başlangıçtır.
Çoğu insanın yüksek benliğiyle bağlantısı ne kadar zayıfsa, çok boyutlu benliğinizin diğer bölümleriyle olan bağlantınızı hiçbir zaman tam olarak kaybetmediniz. Farkında olmadan, çok boyutlu kendinizin farklı katmanlarının yanı sıra, özellikle çok daha açık ve anlayışlı olduğunuz çocukluğunuzda "diğer" yüksek boyutsal varlıkları arasında iletişim kurdunuz. O zamandan beri, bu "Boyutlararası" deneyimlerin çoğunu reddettin, görmezden geldin ve unuttun, çünkü ne olduklarını anlamadınız ve onları rüyalar, aşırı aktif hayal gücü, halüsinasyonlar, vb. Olarak reddettiniz.
Sizinle daha üst seviyelere olan bağlantınızı geliştirme konusunu incelemek isterseniz, İlahi Olan Bağlantınızı İyileştirme adlı blog makaleme bakın .
Yüksek benliğimizle olan bağlantımızın kopması bile "kötü" olarak görülebilir, aslında dünya oyununu ilk başta neden tasarladığımızın nedenlerinden birine hizmet eder - ayrılık yaşamak ve bize ne öğretebileceğini görmek - ondan ayrılmak Varlığımızın kaynağı, hepimizin bir büyük varlığın parçaları olduğumuzu bilme ve ayrılma.
Eğitim ile, bilinç odağınızı daha geniş / yüksek benliğinizin herhangi bir seviyesini (ruhunuz, hatta Kaynağınız ve hatta daha yüksek bir perspektiften algılayabileceğiniz) öğrenebilirsiniz. Aslında, bilinçlilik konumunuzu, evrensel bilinç alanının kavramsal / bilgi alanı olan sonsuz matrisin herhangi bir yerine taşıyabilirsiniz. Gelecekteki yazılarda bu konuda daha fazla bilgi için, bizi izlemeye devam edin!
Diğer senler, Parelel senler
Ruh halinizin perspektifinden (sizin için daha yüksek / daha geniş), yarattığı tüm ruhlar ve onların fiziksel bedenlere bağlı uzantıları sizin “diğer kendiniz” olarak kabul edilebilir.
Bazı hesaplara göre, bu, 144 PARALEL enkarnasyonuna kadar olabilir ve bu kesin sayının doğru olup olmadığına bakmaksızın, MANY LIVES'i paralel olarak daha yükseğe yaşadığınızı güvenle söyleyebiliriz. Ve bir yaşamın sonunda, bir vücuda bağlanan canlı enerji başka bir vücutla tekrar kullanılabildiğinden, Ruh Haliniz bundan daha fazla enkarnasyon yaşadı, belki de binlerce! Yüksek Ruhunuzun bu kadar akıllı olmasının nedeni budur, çok fazla deneyimden toplanan bütün bilgeliğin toplamıdır.
Birçok enkarnasyonunuz fiziksel evrenin herhangi bir yerinde olabilir - herhangi bir gezegen; herhangi bir galaksi; herhangi bir zaman diliminde - geçmiş, şimdi veya gelecek (zaman anlayışımız yanlış, zaman bir yanılsamadır ); ve fiziksel gerçekliğin düzlemlerinden herhangi birinde .
Ancak burada bir Dünya deneyimine sahip olduğunuz için, diğer yaşamların çoğunun yaşadıklarınızın daha yüksek olması, muhtemelen başka zaman dilimlerinde de buradasınız. Dünya gerçeklik sistemi, oldukça gelişmiş varlıklar için uygun, zorlayıcı ama aynı zamanda yüksek derecede biçimlendirici deneyimler sunmaktadır; bu nedenle, eğer şu anda burada çalışıyorsanız, diğer kendinizin çoğunun da burada olması muhtemeldir.
Aşağıdaki şema, belirli bir ruhla ilişkili tüm paralel enkarnasyonları görsel olarak göstermektedir.
Geçmiş ve Gelecek birarada
"Geçmiş Yaşam Regresyonu" olarak bilinen bir tekniği kullanarak, diğer yaşamlarınızı "ziyaret edebilir" veya "görebiliyorum" ile "deneyimlemeyi" deneyimleyebilirsiniz ". Bu, trans durumuna (hipnoz veya derin rahatlama yoluyla) gidip “öneri ya da kendi niyetinizle” “diğer benlerinizin”, “diğer yaşamlarınızın” deneyimlerini ziyaret etmek için yönlendirilir. Trans durumunda, dünyevi akıl sessizleşir ve herhangi biri kendi seviyesindeki herhangi bir seviyenin bakış açısıyla algılanabilir ve kendi paralel yaşamlarının deneyimlerini hissedebilirsiniz. Tüm bu deneyimler, yüksek benliğinizin enerji / bilgi alanına kaydedilir ve bilincinizin odağını yüksek benliğinizin seviyelerinde ortalarsanız erişilebilir. Seviyeye bağlı olarak "görebilir"
"Geçmiş Yaşam Regresyonu" terimi, diğer yaşamlarınız aynı anda gerçekleştiğinden ve herhangi bir zaman diliminde olabileceğinden biraz yanıltıcıdır; geçmiş veya gelecek. Gelecekteki bir hayatı ziyaret etmek sizin için mantıksız veya imkansız görünüyorsa, Zamanın Yanılsaması hakkındaki makaleme göz atabilirsiniz . Yapılan birçok binlerce regresyonda, pek çoğu, geçmişte değil, gelecekte net bir şekilde görülen yaşam bölümlerini “gördüğünü” bildirmiştir. Çoğu insan "geçmiş yaşamlarını" araştırmaya odaklanır çünkü hatalı lineer zaman anlayışımızla geçmişin "kaydedildiğini" (ve dolayısıyla potansiyel olarak keşfedilebileceğini) ancak geleceğin henüz yaşanmadığını düşünüyoruz (öyle değil) kaydedildi ve ziyaret edilemiyor).
Fiziksel dünya yaşamları arasındaki sürenin “yaşamlar arası” olarak adlandırılabilecek şeyleri deneyimlediğini bildiren birçok insan var. Bu deneyimlerden elde edilen ortak bir rapor, birçok hayatımızın bir şekilde aynı anda yaşandığıdır. Yine de diğer insanlar, bir hayattan çıkmanın, onu incelemenin, planlamanın ve bir sonrakinin başlamasının bariz bir sürecini rapor ettiler - ki bu “bir kerede” ile çelişiyor gibi görünüyor. Bu, doğrusal olmayan kavramların, dünya zihinlerimizin anlaması ve ifade etmesi için çok zor olmasından kaynaklanmaktadır, bu yüzden onları sık sık doğrusal olarak ifade edeceğiz.
Geçmiş yaşamın gerilemesi konusuna daha derine dalmak için aşağıdaki kitapları öneririm; Geçmiş Yaşam Regresyonu: Saklı Geçmiş Yaşam Anılarınızı ve Geçmiş Yaşamlarınızı Keşfedin , Gelecek Yaşandı .
Olası Senler, Paralel Senler ve Birçok Yaşam Yolu
Yüksek benliğinizin paralellik kullanarak evrimini hızlandırmasının bir başka yolu da tüm olası / muhtemel yaşam yollarını deneyimlemektir!
Hayatınızdaki kritik bir noktada farklı bir seçim yapsaydınız ne olacağını hiç merak ettiniz mi? Peki, ruhun da öyle, ama sadece merak etmek yerine, bilincini bir kez daha bölüp, her alternatif yaşam yolunu takip etmek ve deneyimlemek için bilincinin bir alt parçasını yaratıyor. Herhangi bir önemi olan her karar noktasında, ruh cildinizin bir kısmı A dalını, diğeri de B dalını izler. Ruhunuz tüm olası / muhtemel yaşam yollarını paralel olarak yaşar! Sizin gibi düşündüğünüz SİZ, yaşam yolu karar ağacının belirli bir dalını deneyimleyen ruhunuzun bir alt ipliğidir. Ruhun (ve aşırı ruhun) daha sonra bütün bu tecrübe ipliklerini birleştiriyor ve bu yüzden çok daha hızlı bir şekilde daha akıllı hale geliyor.
Bir yaşam yolundaki her önemli karar noktasında yol dallanır. Bir karar ağacı tüm olası yolları temsil eder. Bunların hepsi ruhunuz tarafından deneyimlenir. Bu mekanizma, ruh için, yüksek ruh için ve Kaynak için evrimsel potansiyeli en üst düzeye çıkaran kitlesel paralel bir deneyim yaratır - tüm deneyimler sizin yüksek bilinciniz tarafından tecrübe edildiğinden, onlar kandırırlar.
Olası deneyim yollarının her birini takip eden ruh iplikleri, bir anlamda "Muhtemel Benlik" olarak adlandırılabilir. Çünkü her olası / muhtemel yaşam yolu için bir tane vardır. Bu muhtemel benliklerin hepsi çok gerçektir ve bu yüzden yaşadıkları alternatif deneyimlerin hepsidir - ve hepsi sizin kendi yüksek seviyeleriniz tarafından biriktiriliyor! Her olası alternatif yaşam yolunu deneyimleyerek ne kadar öğrenebileceğini ve tüm sonuçları düşünün! Çok hızlı öğrenir ve büyürsün! Süreci bu şekilde tasarlamanın sebebi bu!
En Yüksek Benlik, Bir Ben
Hayatın seninle ilgisi var. Ama Büyük Sen'le, Küçük Sen'le değil; Evrensel Sizle, Yerel Sizle değil. Sadece birimiz var.- Neale Donald Walsch, Tanrı ile Konuşmalar, Kitap 1
Varlığınızın çok boyutlu doğasını anladığınızda ve kucakladığınızda, bakış açınız büyük ölçüde genişleyecektir. Kendinizi, burada Dünya'da dolaşan beden ve ego olarak değil, asıl özünüz olarak - ebedi yüksek benliğiniz olarak görmeye başlayabilirsiniz. Hatta, belki de "en yüksek benliğiniz", kaynak bilincidir!
Ben her birinizin içinde olmanın ebedi durumuyum.- Kaynak Bilinci
Ve daha da büyük bir aydınlanma size gelebilir. Tüm varlıkların / varlıkların bilincinin nihayetinde kaynak bilincinin ipliği olduğu ve dolayısıyla hepimizin tek bir evrensel bilincin parçaları olduğunun anlaşılması, çok gerçek anlamda sadece "Bir Benliğin" olduğu.
Tüm bilinç seviyeleri ve tüm bilincin / varoluşun odak noktaları, sonuçta, kaynak bilincin - bir olanın - içindedir ve ayrılmaz bir parçasıdır. Ve bu sizin en yüksek benliğinizdir, yani bir anlamda bütün varlıklar "kendiniz" olarak kabul edilebilir. Bu nedenle, tüm varlıklara azami saygı, özen, özendirme vb. İle davranmanın bir anlamı vardır - çünkü hepsi sizsiniz!
İşte Kaynağımızdan burada ne söylediğimi pekiştiren bir mesaj - Ben her birinizin içinde olmanın ebedi durumuyum. Ben sen, sen benim, biz biriz

0 comments:

Yorum Gönder