16 Eylül 2019 Pazartesi

Melezleme programı, Chemtrails ve Arkonlar ; İfşaat

 
Dünya, iklimini değiştirmiyor. Küresel ısınma da bir aldatmaca. Manipülatif bir söylenti. Dünyanın enerji alanı değişiyor. Dünya bizim için değil onlar için yaşanmaz frekansa ulaşıyor. 
Bu nedenle de iklimi değiştirmek ve dünyanın ısı, enerji ve atmosfer dengesini bozmak isteyenler var. Bunun için en gözle görülür uygulamalarıysa Chemtrails 'dir.
Son zamanlarda özellikle de 1950’lerden sonra insanlık bilinç ve zihinsel algı olarak farklı ve önceki evreye göre daha yüksek bir seviyeye ulaşmak için önemli değişimler yaşamaya başladı. Bu değişimin insanlık için getireceği en önemli durumun bütünsel yükselişin temellerini oluşturmaya yönelik adımlar ve dünya genelinde farkındalıklar yaratarak insanlığın algısal ve titreşimsel yükselişine sebepler oluşturmaktır.

Bir sonraki yüksek frekans insan varlığının oluşumuna sebepler yaratan yeni enerji rezonansları ve titreşim alanları yükselmeye odaklı ve yatkın olan biz insanoğulları için son derece önemli ve pozitif bir gelişme olsa da, yaşamak ve devamlılık için alt boyut ve düşük frekans alanlara ve fiziksel bedenlere ihtiyaç duyan, eterik ve süptil çeşitliliğe sahip Arkon’lar için olumsuz bir gelişmeydi.
 
Dünya küresi hem fiziksel hem de ruhsal ve aurasal olarak etkisine girdiği bu yeni dönüşüm alanın neden olduğu değişimlerle, zamanla yüksek bir frekansa ulaşıp hem kendisi hem de içinde yaşayan her şeyin titreşim düzeyinie artırarak daha üst boyut ve ileri seviye yoğunluğa ulaşacaktır.
Bütünsel olarak farklı bir frekans ve düzene sahip olan farklı bir evrenden bizim evrenimize sızmış olan, gelmiş oldukların evrenin pozitifize olması nedeniyle artık orada barınamayan Arkon’lar kendileri için uygun yaşam alanları oluşturmayı hedeflediler. Bunlardan biri de Dünya küresinin de içinde bulunduğu boyut veya enerji alanıydı. Buradaki türlerin çoğu bu varlıkların etkisi altına girmeye yatkın fiziksel ve DNAsal özelliklere sahip olduklarından, Arkonlar bizim evrenimizde yaşamaya devam etmek için bedenlere parazitlenerek fiziksel olarak boyutsal uyum sağlamayı hedeflediler. Dolayısıyla bulundukları alanın titreşim rezonansları ve frekans etkileşimleri onların yaşayabileceği seviyede kalmalıdır.
1950’lerden sonra aşama aşama dünyamızın etkisine girdiği yeni frekans alanının boyutumuzun titreşim düzeyinin yükselmesine neden oluyor. Arkon’lar bir şekilde bu yükselmeyi engellemeliler. Dolayısıyla parazitlendikleri türleri kendi isteklerini yerine getirmek ve istedikleri şartları oluşturmak için kullanıyorlar. Bu türler bizim için Anunnaki veya ANu’nun soyundan gelenlerdir ( Anu bir arkon) . (Reptoidler, Drokoidler, Orion’ türlerinin çoğunluğu ve birçok ırktan varlıklar) 
Bir başka deyişle bu varlıklar fiziksel bendeleri fiziksel alanlarla kendilerinin arasında bağlantı oluşturmaları için kullanıyorlar.
Birçok manipülatif eylemin yanı sıra gezegenin atmosfer yapısını ve koşullarını kendi yaşam ihtiyaçlarına göre değiştirmeye yönelik değişiklikler yaratarak gezegenin frekansını düşük seviyelerde tutabilmeyi hedefliyorlar. Aynı zamanda gezegenin atmosfer koşullarını insanlar için değil daha çok insanlarla melezledikleri yeni türler ve Arkon drokoid melezleri için uygun hale getirmeye çalışıyorlar.
Gezegen fiziksel olarak da onların yaşamasına uygun olmalıdır. Zira parazitlendikleri bedenler ve oluşturdukları çeşitli melez türler de bu etkileşimlerin içerisinde yer alıyor. Arkon’lar biz insanların bedenine kolayca entegre olamıyorlar, dolayısıyla buna yatkın türler oluşturmalıydılar. Bu türler de farklı ırkların DNA birleşiminden ortaya çıkan melez türlerdir.
Gezegenin atmosferini, ısı ve manyetik seviyesini kendi istedikleri seviyede ve koşulda tutmaları için nedenlere ihtiyaçları vardı. 
İnsanoğlunun en zayıf yanlarını kullandılar. Maddi çıkar, Rant, Cinsellik… 
Son zamanlarda bunun etkilerini bariz bir şekilde görmekteyiz. Ahlaki çöküşler, şiddet ve istismarlar, savaşlar ve benzeri negatif her durumun nedeni enerji alanımızın negatifize edilmesine yönelik projelerin sonucudur.
Küresel ısınma yalanı adı altında belli grupları ikna ederek insanların ihtiyaç duyduğu ve olmasa olmazı olan oksijen yani soluma alanını kullanmak için püskürtme yani Chemtrails uygulamaya ikna ettiler. Ele geçirdikleri insanların çoğu bunun farkında olmadan onlara hizmet etmeye yönelik çalışmalar yapar. İkna olan bu gruplar da insanların daha fazla hasta olarak daha fazla ilaca ihtiyaç duyacaklarını bildikleri için daha fazla maddi gelir elde edeceklerdi.
Bu işbirliği karşılıklı menfaat ve çıkar gibi gözükse de aslında insan türünün yükselişini engelleyerek alt seviyelerde kalmasını sağlayıp zamanla yerlerini parazitler için uygun bedenler olarak üretilmiş melezler alacaktır.
Pozitif türler ise insanları bu durumlara karşı uyarmak için çeşitli çalışmalar yürütmekteler. Konuyla ilgili linkteki yazımı okuyabilirsiniz.
Ne yapılması gerekiyor bunu daha önce defalarca yazdım. Yoğun ve devamlılığı olan pozitif enerjiler ürettiğimizde bu varlıklar bizim alanımızda yaşayamayarak dünyamızı terk etmek zorunda kalacaklar.
Çözümüm ne olduğunu öğrenmek için linke tıklayabilirsiniz;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=560157634509540&set=a.119064298618878&type=3&theater
Sevgi ve Bilgelik Bizimle olsun. 
©Hazar Tandoğan
31.05.2019 - 17:00

0 comments:

Yorum Gönder