14 Eylül 2019 Cumartesi

AY VE MATRİX - II

 
Yayınlayan Taygeta | 12 Eyl 2019
3D MATRİXİN SONU - TAM AÇIKLAMA
Robert Söyleşi'nin Transkriptinin Swaruu ile çevirisi , Kısım II
Merhaba ve hoşgeldiniz.
Bugünün videosunda, Pleiades'den Taygeta lrkındaki 'işbirlikçilerimden' Swaruu ile 3D matrixin sonundan bahsedeceğiz.
Swaruu : Matrix çeşitli şekillerde saldırıya uğradı.
Birincisi, daha önce de belirtildiği gibi, 12 orijinal reaktörünün sadece 4'ü hala çalışıyor. Çok eski bir sistem, 12.500 yaşında. Matrix'ten istifade eden kontrol varlıklarının aksine, başarısızlığa uğrayacaktır.
Matrix'in ay kontrolü, 2008'den bu yana Federasyonun pozitif kontrolü altında olmuştur.
Ancak bu matrixi derhal parçalayamaz veya kapatamazsınız, çünkü bu, bu deneyimi yapmayı kabul eden kişilerin özgür iradesini ihlal etmek gibi, nüfus için ciddi sonuçlar doğuracaktır. Ek olarak, sistemin derhal kapatılması, nüfus için daha fazla acı çekmek gibi başka sonuçlara yol açacaktır. Çünkü 3D'den 5D'ye geçiş çok büyük bir varoluşsal problem getiriyor ve matrix içindeki insanların ezici çoğunluğu ne 3D ne de 5D algısının yükselişi gibi bir şey üstlenmeye istekli değil ya da istemiyorlar.
Matrix’ten faydalanan kabal ve ayrıca insanlar için durum ne olacak? matriks ile uyum içinde olan, daha da kötüsü, galaktik merkezin pozitronik fırtınalar şeklinde şok dalgaları yayması. Bunlar dalgalar halinde gelir ve her gerçekleştiğinde, Dünya'da ve bu Güneş Sisteminin bulunduğu tüm bölgelerde - diğerleri arasında toplam frekans artar. Her pozitronik dalga frekansı ile frekansı arttırır, ancak daha sonra fırtınadan sonra azalır, ancak daha sonra her zaman fırtınadan daha yüksektir.
 
Bu, kaçınılmaz olarak, 3D matrisin frekansının, arzu edilip edilmeyip istenmediği ve müdahaleye gerek kalmadan dağılmasına neden olur ve her gerçekleştiğinde, toplam frekans artar, hem de bu güneş sisteminin diğerlerinin yanı sıra bulunduğu tüm bölgede. Her pozitronik dalga frekansı ile frekansı arttırır, ancak daha sonra fırtınadan sonra azalır, ancak daha sonra her zaman fırtınadan daha yüksektir. Bu, kaçınılmaz olarak, 3D matrixin frekansının, arzu edilip edilmeyip istenmediği ve müdahaleye gerek kalmadan dağılmasına neden olur. ve her gerçekleştiğinde, toplam frekans artar, hem de bu güneş sisteminin diğerlerinin yanı sıra bulunduğu tüm bölgede. Her pozitronik dalga frekansı ile frekansı arttırır, ancak daha sonra fırtınadan sonra azalır, ancak daha sonra her zaman fırtınadan daha yüksektir. Bu, kaçınılmaz olarak, 3D matrixin frekansının, arzu edilip edilmeyip istenmediği ve müdahaleye gerek kalmadan dağılmasına neden olur.
Elbette, bu [son geçişin] ne zaman gerçekleşeceği konusunda bir tahminde bulunmak istemiyorum, çünkü açıkçası bunu bilmiyoruz. Bu fırtınalar galaktik merkezden geliyor ve bölgedeki tüm yıldızlara müdahale etmekten kaynaklanan enerji akışı dinamikleri açısından aynı mekanizmalara sahipler.
Ancak son aylarda, frekans çok fazla arttı ve pozitronik dalgalar dünyaya ayda bir veya üç kez çarptı.
Bu nedenlerden dolayı, pozitif ırkların doğrudan müdahalesini hesaba katmasam bile, matrix çok hızlı bir şekilde zayıflar. Kontrol kabarı ve negatif ırklar, Archonlar ya da Matrix'ten faydalanmak isteyenlere, ne denemek istersen, Matrix'i daha uzun süre dayanacakları ve onlar üzerindeki kontrolünü kaybetmeyecekleri birleştirmek için önlemler aldılar. Bu yöntemler, ayın yıkıcı frekansları ile aynı prensipte, yani yıkıcı girişim prensibi üzerinde çalışır. Bu yöntemler:
Enerjik dalgaların dünya yüzeyindeki etkilerini sınırlayan ve onları güneş ışınlarından mümkün olduğunca uzaklaştıracak maddeler ve metaller ile kimyasalların spreylerle uygulanması. Güneş, Galaktik Merkez'den gelen frekanslar için verici bir anten gibidir. Bu frekanslar güneş tarafından kaydedilir, kopyalanır, büyütülür ve daha yüksek yoğunlukta tekrar iletilir.
Dünya tarafından emilen pozitif frekansları etkisiz hale getirmek için iyonosfere sinyaller ve tahrip edici frekanslar göndererek HAAR programlarının uygulanması.
Matrixi çözmek için yardımcı olan bir diğer faktör, şimdi ayı kontrol eden pozitif kuvvetlerin kademeli olarak frekansları değiştirmesi veya kapatmasıdır.
Kontrol varlıklarının veya kablolarının matrixin çözünürlüğünü azaltmaya çalışmasının ilave bir olasılığı, mikro-HAARP veya Gwen teknolojisi olarak bilinen vericilerin uygulanması, yani aynı frekansların, tahrip edici girişim ilkesine göre iletilmesi, HAARP tarafından kullanılır, ancak nüfus merkezlerinde anten bulunur. Bu amaçla mobil radyo ve mikrodalga iletim sistemleri kullanılmaktadır.
Yıkıcı frekanslı sinyallerin iletimi, aynı sistemin aktif bir parçası olan herkese sahip olan cep telefonları tarafından da alınır ve nüfusun hemen hemen her üyesi bundan etkilenir. Mobil radyo sistemleri tarafından iletilen mikrodalgalar, insan zihninin gelişmiş genlik veya yüksek frekanslı beyin dalgalarına mükemmel bir şekilde ayarlanmıştır, kapsamını ve daha da gelişmesini sınırlar.
Ayrıca, tüm bunlara mikrodalga fırınların, radar sistemlerinin ve benzerlerinin kullanılmasının yanı sıra "akıllı sayaçlar" adı verilen elektrik enerjisi sayaçlarının frekanslarını da eklemeliyiz. Ayrıca, İnternet Wi-Fi sistemleri de dahil olmak üzere açıklamasına "akıllı" adını veya adını içeren herhangi bir cihaz dahil edilmelidir.
Bütün bunlar, Ay tarafından iletilen elektromanyetik dalgalar ile birlikte, zayıflama matris sistemini desteklemeye veya güçlendirmeye hizmet eder.
Bu, Gwen kulelerinin yardımıyla cep telefonlarının kullanımını da içerir. Bu teknolojiler, belirli bir birey grubunu belirleyebilir ve bunlara odaklanabilir, hatta tek bir kişiyi yerelleştirebilir ve etkileyebilir - yani İngilizcede "hedeflenen bireyler" olarak bilinen bireyleri hedefler. ) ve ağrı veya zihinsel karışıklığa neden olmak için kontrollü düşünme düzenlerinin istilacı implantasyonunu içerir. Protestolar ve yoğun insan konsantrasyonlarının davranışlarını kontrol etmesi özellikle doğrudur.
Bunlar, silahlara yapılan elektromanyetik sistemler ve insan nüfusunun bu şekilde saldırıya uğradıklarını bile bilmelerine izin verilmiyor.
Yukarıda söylenenlere rağmen, Matrix'in kendisi hem kolektif hem de her bir kişi olarak halkın fikirlerinden / düşüncelerinden oluşur. Çekim yasası çok gerçektir ve burada da geçerlidir. Bir insan ne düşünüyorsa ve ne hissettiğini hissetse bile, matrix sistemi tarafından okunur. Her insanın vericisi, güçlü bir elektromanyetik makine olan kalbidir.
Matrix sistemi tam olarak neyin iletildiğini okur ve bireyin çevresini etkiler veya değiştirir. Matrix'te, düşündüğünüzden kaçamazsınız. Matrix her şeyi okur, çünkü her insan tanımı gereği matrixdir. Her bireyin kişisel bir matrixi vardır ve aynı zamanda, aynı fikirde olanları ortalayarak ve ortalamalarını alarak en büyük matrixleri oluşturmaya yardımcı olur. Bu anlaşma açık olabilir, ancak çoğu zaman zımnidir.
Bu, örneğin, herkesin zamanı hemen hemen eşit veya tek tip bir şekilde algıladığı “anlaşmayı” veya (fiziksel bir nesne olarak bizim tarafımızdan algılanan) belirli bir “enerji konsantrasyonunun” bir “sandalye” veya “koltuk ” olarak algılandığını kabul etmeyi içerir. Trafik ışığı sinyali ".
Kolektif bir matrix yaratılsa da, matrixin ana işlevi her insanın kendi içinde yaşadığı kendi matrixini izole etmektir. Bu belirli kişi, kişinin niyeti / sıklığı / algısı kabul ederse, yalnızca başkalarına eşit şeyler yaşamaya veya algılamaya başlar. Matrixin kendisi, tanımı gereği, her bir kişi için çok bireysel bir şekilde mevcuttur.
Yani dünyayı kurtarmak için, kelimenin tam anlamıyla, bir birey olarak yapabileceğiniz şey kendinize odaklanmak. Bir şeyi değiştirmek zorunda olduğunuz güç, nedenini hala anlayamasanız bile, neredeyse mutlak veya mutlak bir güçtür.
Bu nedenle, matrix içinde hiç bir fedakarlık olmadığı söylenir ve bu nedenle her bir insan, tam olarak yaşam ve algıya karşılık gelen, daha iyi veya daha kötüsü için yaşar ve iyi ya da kötü diye bir şey yoktur. çünkü bunlar başkalarına bağlı kavramlardır ve iyi ve kötü her zaman her bireyin veya kişinin algısına bağlıdır.
Kısacası - ve yeterince açık söyleyim, ister beğenilsin ister beğenilmesin - kendin için kendi tecrübeni yarattın. Kurban yok. Bu, yardım etmek isteyen, ancak Matrix'teki her bireyin isteklerine saygı duyması gereken [dünya dışı] Irklar için de geçerlidir. Müdahale edemezler, sadece yardımcı olabilecek diğer bakış açıları sunabilirler.
Savaşlar, acı çekmek, acı veren boşanmalar, sevilen birinin kaybı, ekonomik problemler, depremler, volkanlar, trafik kazaları, her şey onları deneyimleyenlerin yaratmasıdır. Oradaki gerçekliğiniz, matrixiniz algıladığınız şey, düşündüğünüz şey, ama her şeyden önce, hissettiğiniz ve algıladığınız şeydir.
Dış dünya insanlarda olanların bir yansımasından başka bir şey değildir. Bu sadece kolektif olanın değil, özellikle bireysel düzeyde sahip olduğunuzun dış yansıması veya aynasıdır.
Şimdi burada, bireyde ortaya çıkan aynı sorunların, bir matrix içinde olduğu için, travma sonrası stres bozukluğu gibi psikolojik sorunlardan kaynaklanabileceği belirtilmelidir. Bu gerçek, gerçekleşmekte olanın bilinçaltına sınırlandırıldığı ve bastırıldığı kişisel bir dualite yaratır ve daha sonra ortaya çıkar ve bizim için gerçekliğimizi, özellikle de istemediğimiz şeyleri tezahür ettirir.
Buna karşı koyabilmek için herkes içten bir iş yapmalı ve kendi problemleri ve travmalarıyla yüzleşmelidir, çünkü herkesin [bilinçaltında gizli] vardır. Bu kişisel bir şekilde ve kimseyi itibarsızlaştırma niyeti olmadan ve tercihen bir psikolog gibi bir profesyonelin yardımı olmadan veya bir psikiyatrın yardımı olmadan yapılmalıdır, çünkü ikincisi daha fazla matrix anlamına gelir. Sadece bunları destekliyorlar. Psikoloji ve psikiyatri için kelimenin tam anlamıyla sadece kendi oluşturdukları sorunlara çözümler arıyorlar.
Bilinçaltı zihin birey için bilinçlenmediği sürece, kendisini kendi yaşamında kader olarak gösterecektir. (Alıntı: Carl Jung)
Robert : Teşekkürler Swaruu. Çabalarınızı çok takdir ediyorum.
Swaruu : Teşekkürler, Robert. Ben de senin için minnettarım. Kendine iyi bak ve yakında görüşürüz.
Robert konuşuyor: Aynı şey sizin için de geçerli.
Demisler 2.Bölümde
sevgiler , iyilikler 

0 comments:

Yorum Gönder