25 Eylül 2019 Çarşamba

Gizli Uzay Projeleri

 
Yavaş yavaş gizli kalan ve sır gibi saklanan pekçok sanki bilim-kurgu filminde çıkmış teknolojiler kamuoyuna açıklanmaya başladı. Bunlardan biri de yaşlanmanın geriye döndürülerek kişilerin gençleştirilmesi. Corey Goode gibi diger bazı gizli uzay projelerinde çalışmış kişilerin görev sürelerinin bitiminde de 20 sene gençleştirildikleri iddiaları da doğrulanmış oluyor. Aşağıda Dr. Michael Salla tarafından kaleme alınmış ilgili makalenin Google Translate ile çevrilmiş Türkçe tercümesini bulabilirsiniz:
"Dokuz insan deneği üzerinde yaşlanma etkisini tersine çeviren bir klinik çalışma prestijli bilim dergisi Nature tarafından yayınlanan bir haberde açıklandı. Çalışmanın sonucu, gizli alan programlarında 20 yıllık görev turunu tamamladıktan sonra yaşlarının gerilediğini iddia eden çok sayıda içeriden kişinin ifadelerinin çarpıcı şekilde doğrulanmasını sağlar.
 
Çalışma, 5 Eylül'de Alison Abbot tarafından yazılan Nature news makalesinde açıklandığı gibi, dokuz katılımcı üzerinde kullanılan bir ilaç kokteyli içeriyordu:
Bir yıl boyunca dokuz sağlıklı gönüllü, üç ortak ilaçtan (büyüme hormonu ve iki diyabet ilacı) bir kokteyl aldı ve ortalama olarak, bir kişinin genomundaki izleri analiz ederek ölçülen, biyolojik yaşlarının 2,5 yılını attı. Katılımcıların bağışıklık sistemleri de gençleşme belirtileri gösterdi.
Ortak uyuşturucu kokteylinin sonuçları iddia edildiği gibi sürpriz oldu:
Epigenetik analizleri yapan Kaliforniya Üniversitesi Los Angeles'taki genetikçi Steve Horvath, “Saatin yavaşladığını, ancak tersine dönmediğini tahmin etmeyi umuyordum” diyor. “Bu fütüristik hissettirdi.” Bulgular 5 Eylül'de Yaşlanma Hücresinde yayımlandı.
Horvath, gerçekte yaşın tersine çevrildiğini gösteren sağlam sonuçları açıklayan Nature makalesinde belirtilmiştir:
Horvath, her hastanın biyolojik yaşını değerlendirmek için dört farklı epigenetik saati kullandı ve tüm testlerde katılımcıların hepsinde anlamlı bir tersine çevirdi. “Bu bana tedavinin biyolojik etkisinin sağlam olduğunu söyledi” dedi. Dahası, etki, denemeyi durdurduktan altı ay sonra son kan örneği sağlayan altı katılımcıda da sürdüğünü söyledi.
Daha önceki bilimsel çalışmalar, farelerde kullanılan çeşitli ilaçların ve gen terapilerinin kullanımı ve çeşitli organlarda yaşın nasıl ters çevrildiği hakkında yorum yaptı.
Mart 2016'da yayımlanan bir makalede, kemirgen çalışmasının, yaş geri dönüşünün gizli alan programlarında kullanıldığını kanıtlamak için öne çıkan ilk üç kişinin ifadelerini nasıl etkilediği üzerine yorum yaptım: Michael Relfe (2000), Randy Cramer (2014) ve Corey Goode (2015).
İnsider'lar Gizli Uzay Programlarını Açıkladı (Eylül 2015), Relfe, Cramer ve Goode'un ifadelerini, üzerinde iki ya da üç haftalık bir süre boyunca kullandıkları uyuşturucu kokteyli ile karşılaştırdılar. Örneğin, Goode hareketsiz ve bilinçsiz tutulurken bir ilaç kokteyli verildiğini ve 2007 yılında 20 yıl boyunca gerileme yaşının etkisine sahip olduğunu söyledi. Aralık ayında gizli hizmetine başladığı zamana geri döndü. 1986.
Son zamanlarda Cramer, gizli bir uzay programına katıldığını iddia ettiği yönündeki iddialarını aldatmacası bulamayan bir yalan dedektörü testine girmiştir.
Kitabımın yayınlanmasından kısa bir süre sonra emekli bir havacılık mühendisi William Tompkins ortaya çıktı ve 1967-1971 yılları arasında TRW havacılık şirketi TRW tarafından yürütülen sınıflandırılmış bir projede yaş regresyonu için kullanılabilecek farklı ilaçların geliştirilmesine katıldığını açıkladı.
Relfe, Cramer ve Goode'a ek olarak, 20 yıllık gizli bir görev programında 20 yıllık bir gizli görev programında yaşa geri dönme programından geçtiğine inanan birkaç eski askeri asker buldum. Bugüne kadar yalnızca biri kamuya açık bir şekilde öne çıkmayı kabul etti - ABD Deniz Kuvvetleri'nde görev yapan Michael Gerloff ve bir polis memuru olarak görev yapmadan önce bir Ordu Korucusu olarak görev yaptı.
Gerloff’ın USMC önyükleme kampı sırasında işe alındığına dair ifadesi, benzer deneyimleri hatırlamaları için başkalarını tetikleme etkisi yaptı. Bana hikayeleriyle yaklaştılar ancak 20 yaş ve üstü bir programa katılımlarını tartışmaya başlarlarsa mevcut kariyerleriyle ilgili endişeleri nedeniyle isimsiz kalmaya karar verdiler.
2016 yılı kemirgenlerle ilgili regresyon çalışması sırasında, insanlar üzerinde yapılan klinik çalışmaların yıllarca süreceği tahmin ediliyordu. Nature dergisinde yayınlanan haber, Eylül 2019 klinik çalışmasının, deneyin orijinal amacının yanlışlıkla bir yan ürünü olarak kabul edilmesine rağmen, bu tür çalışmaların başladığını öne sürüyor.
Üç uyuşturucudan oluşan bir kokteyl kullanılarak yapılan deneyin sonucu, William Tompkins, Corey Goode ve gizli alanda kullanılan yaşın tersine çevrilen ilaçların geliştirilmesinde veya kullanımında yer aldığını iddia eden diğer kişilerin büyüyen listesi gibi çarpıcı bir doğrulamadır. programları.
Ağustos 2017’deki şaşırtıcı ölümünden önce Tompkins, yaş değiştirici ilaçların halka açık alana bırakılması için planlar yapıldığını söyledi. Dokuz denek üzerinde yaş regresyonu gösteren klinik çalışmanın yayınlanmasıyla, yaş değişimi ve diğer yaşam değiştiren teknolojilerin kamusal alanda serbest bırakıldığı güne çok yaklaşıyoruz."

0 comments:

Yorum Gönder