25 Eylül 2019 Çarşamba

Reptiloidler gerçek yöneticiler midir? 20.000 yıldan uzun bir süredir mavi gezegen karantinaya alındı

 
İnsan, çok sayıda kitapta yazıldığı gibi, aslında, dünyayı 20.000 yıldan daha uzun bir süre önce insanlığı “yemek” olarak yetiştirmek için düşmanca bir niyetle ele geçiren dünya dışı bir ırkın ürünü mü? Eğer bu gerçekten böyle ise, insan şu ana kadar bilmediği bir türün bir gıda ürününden başka bir şey değildir, bu durumda sadece gıda terimi biraz farklı bir şekilde anlaşılmalıdır.
Bu bilgi hala insanlığın asla deneyimlememesi gereken yasak gerçeğinin bir parçasıdır.
Binlerce yıldır insanlık yapay olarak yaratılmış bir kölelik ve ıstırap matrixi içinde yaşamıştır ve bu dönemin sonuna ancak daha yüksek bir bilinçle ulaşılabilir. Sonunda bunu başarmayı başarabilir miyiz?
Yaşıyoruz ve fiziksel olarak değil ruhsal olarak acı çekiyoruz. Yani, hayatımızı oluşturan her şey manevi düzeyde gerçekleşir. Ruh yalnızca bizim gerçek benimiz değil, aynı zamanda yaşam dediğimiz şeydir. Yani fiziksel bedenimiz, üç boyutlu bir düzeyde yaşamayı ve hayatta kalmayı başardığımız ruhumuzun taşıyıcısından başka bir şey değildir.
 
Başka gezegenlerde geçirmiş olabileceğimiz daha önceki yaşamlar farklı bir biçime sahip olabilirdi, ancak bu bilincimizin ötesinde çünkü bu farkındalık Dünya'daki enkarnasyondan önce silindi.
Bu planın çalışması için, önceki yaşamların tüm programlarının, bu yeni matrixi getirmesi için Dünya'ya yerleştirilen her insan ruhunun bilincinden silinmesi gerekiyordu.
Yeryüzündeki enkarnelere, o zamandan beri, acı çekmenin yaşamın bir ruhunun yaşamı boyunca yapması gereken yaşam deneyimlerinin önemli bir parçası olduğu ve dünyadaki varlığın bu programın bir parçası olduğu söylendi.
Çoğunlukla, Yeni Çağ sahnesindeki bu saçmalık bugün hala anlatılmakta ve nesilden nesile aktarılmaktadır. Fakat acı çekmek, evrende istenmez. Hiç kimse, ruh yok, acı çekmek zorunda değil, acı çekmek, dünya tarihinde birçok ismin altında, diğerlerinin yanı sıra, reptiloidler olarak bilinen karanlık güçlerin gündeminin bir parçası.
Reptiloidlerin ruhlarının, milyonlarca yıl önce Dünya'da somutlaştırıldığı ve insanların acılarını besleyerek insan ruhlarını toplamalarına yardımcı olmak için tasarlanmış özel bir gündemin bir parçası olarak nesiller için yaramaz olduğu düşünülmektedir. Bebeklerden kan içmek, onlara gerekli gücü kazandırır. İsterseniz, reptiloidler auramıza çok daha yüksek boyutlardan bağlanırlar.
Reptiloidler şekil değiştiricilerdir
Reptiloidlerin fiziksel olarak insan gibi görünebilecek şekil değiştiriciler olarak adlandırıldığına, ancak bir anda, özellikle kanda ve kurban ritüellerinde, başarılı olmak için orijinal sürüngen formlarına geri dönebileceklerine inanılmaktadır. Kan ve insanın nefesi
Tüm güneş sisteminin 20.000 yıldan fazla bir süredir Archon , Draco reptiloidlerin öncülüğünde Orion gezegeninin ve Andromedan Chimera imparatorluğunun kontrolü altında olduğuna inanılıyor.
Onlar insan türünün gerçek yaratıcıları mı? Tabii ki, bu aynı zamanda her birimizin dünya dışı genleri taşıdığını ve yine de bir anlamda insan yaratımının, insanlığın çoğuna uygulanabilecek benzersiz göründüğünü gösteriyor.
Bu bağlamda, o zaman soru, dünya dışıların genetik olarak insanlardan ne kadar farklı olduklarını ortaya koymaktadır. Çoğu durumda, art arda insanın kasıtlı olarak genetik eksiklikleri içerdiği veya sürüngen genetik materyalinin ihmal edildiği veya en azından azaldığı belirtildi.
Genetikçiler, uzun süredir kendilerini uzak geçmişte bilinçli manipülasyonla yaratılmış olan bu kusurların yakın veya uzak bir gelecekte daha iyi bir insan yaratmak için tamir edilip edilemeyeceğini soruyorlar.
Genetikle daha yakından ilgilenen herkes, kesinlikle bunun da olacağını görmüş olacak. Belki de zaten yeni bir insanlık tarihine gidiyoruz.
Fakat en önemlisi, bu bağlamda, dünya dışı varlikların genetik olarak azaltılmış insanları, bu gerçeğin farkına varmadan ve farkında olmadan binlerce yıl boyunca yönettiğini bilmek ilginçtir (Kromozomun Sırrı 2: Genlerin Homo sapiens, uzaylılar tarafından 65 kez değiştirildi! )

ET adam oyuncak
Dünya dışı dünyalar, tanrılar veya retiloidler olarak, eonlar için form değiştiriciler olarak ortaya çıktılar ve insan çocuğu her zaman en sevdikleri oyuncağı olarak kaldı. Bu nedenle dünya, hiçbir şeyin imkansız görünmediği devasa bir gen laboratuvarı olan yaratıkların deneyidir.
Ancak insan çocuğu, kendi dünyamızın mimarları ve mühendisleri olarak adlandırılan on üç kan hattı ve hizmetkarları gibi birkaç istisna dışında, hiçbir zaman gerçekten özgür olmamalıdır.
Genlerimizin, bilinçliliğimizin ve uzun zamandır süren yabancı kültürün manipülasyonunu anlamak için devrimci psikolojiye ihtiyaç vardır, ancak bunlar gerçek formlarında değildir.
Ancak bu şekilde, siyasetin, dinin ve maneviyatın, geçmişte gerçek yaratıcılarımızla, gerçek güzellikle ilgisi olmayan sahte bir matrix içinde kalmamızı sağlayan, aslında gerçek yaratıcılarımız tarafından bize dayatılan sahte izler olduğunu anlayacağız. ortak evrenin.
Yabancılar insanlığı köle ırkı olarak yarattılar. Mavi gezegen, bugüne kadar çok azının, dünyayı düzenli olarak hasat edecek büyük bir plantasyon olarak yerleştiren bir türün canlı oyuncağı olduğunu fark ettiği açık bir hapishanedir; acı ve kan.
Güç, para, egoizm ve sömürü yanlış matrixin bir parçasıdır
Bunlar, insanlığın alçak ırkı için kasıtlı olarak yaratılmış tuzaklar olup, yanlış umutlarla şımartırlar ve temelde kaçış olmadığını fark etmeden, kendi yarattıkları hayallerine yaşarlar.
Oysa gerçekte, dünya güç, para, egoizm ve sömürü ile şekillenir; bunlar sadece bize daha yüksek bir bilincin elde edilmesiyle ortaya çıkar. Ancak o zaman dünya dışı varlıklara olan duygusal bağımlılığımızı tanıyıp anlayabileceğiz, ancak bu farkındalığı elde etmek için, bize yöneticiler tarafından verilmemiş olan gerekli kurtuluş aracını kullanmıyoruz.
Bu matrixten kaçış, binlerce yıl önce bu cetveller ve köleler tarafından, sahte kültürler, mezhepler, siyaset ve din aracılığıyla ustaca programlandı ( Son çalışmalar, insanların dünya dışı köklere sahip olduğunu gösteriyor, ancak ana akım sessiz kalıyor ).
İnsanlık o zamandan beri beyni yıkanmış bir köle ırkı olmuştur ve muhtemelen uzun süre bu şekilde kalacaktır, çünkü yardım edemez, çünkü ablukalar her zaman manevi taraflarca iddia edilse bile, bu şekilde üstesinden gelinemez.
Bu tıkanmalar genlerde çok derindir ve gerçek bilgiye asla izin vermezler, ancak kutunun dışında düşünebilmek için gereklidir. Ancak o zaman gerçek hayatı görebileceğiz.
Fyodor Dostoyevski, “Hiçbir şey gerçeklikten daha inanılmaz olamaz”
UYANIK KAL !!!!
Makalenin bir bölümünü özellikle isa bilinci hakkinda olan bölümü almadim , orjinal linki okumak isteyenler icin link asagida

0 comments:

Yorum Gönder