14 Eylül 2019 Cumartesi

Yükselen Enerjiler – Konsey (Mesaj 247)

 Cloud Illusions - Neil Simone
Sevgili Bilge Baykuşlar, Konsey’in aşağıdaki mesajından önce kısa bir not düşmek istiyorum. Bugün 9-9 Enerji Kapısındayız, bu giriş önümüzdeki dolunayı da içine alarak şu andaki baskın enerji olarak öne çıkıyor. İçimiz ve dışımız iyice çırpılırken, 9 rakamının neyi sembolize ettiğine dikkat edelim: Bitiş, kapanış, tamamlanma. Hamarat Başak’ın da yardımıyla hasata devam ediyoruz. Ektiğimizi biçmeye, yarım kalmış işleri tamamlamaya devam. Bitmeden başlangıç olmayacağına göre, bu bir yeniye çağrıdır. 2020’nin kozmik devriminin giriş anları… Konsey aşağıda bizim için yükselen enerjileri bir defa daha açıklıyor. Konsey’in önerileri bu geçişlerde her zaman çok faydalı oluyor. Hepinize verimli, olumlu, içinize sinen tamamlanmalarla dolu bir hafta diliyorum. Hasatınız harika olsun!
 
***
Bugün yükselen enerjiler konusunda konuşmak istiyoruz, size kullanmanız için biraz daha farklı olabilecek bir resim örneği vereceğiz.
Bu frekans ve güç artışının gerçekleşmekte olduğunu ve devam edeceğini de oldukça uzun süredir aktarıyoruz. Size dalgalar ve döngüler içeren benzetmeler ilettik, her ikisi de doğrudur. Fakat izninizle size bir merdiven resmi de iletmek istiyoruz.
Bu merdivenin oldukça geniş basamakları olduğunu zihninizde canlandırın. Bunları birer duraklama olarak düşünün. Ve bu duraklamaları kendinizi toplamak, olanları entegre etmek ve hazırlık için kullanabilirsiniz. Hazırlık diyoruz çünkü daha fazlası gelecek. Ve gelmekte olanın yoğunluğu ve gücü de aşamalı olarak artacaktır.
Eğer kişi bunu bilmiyorsa, aklının karmakarışık olabileceği de anlaşılabilir bir durum. Fakat kişi bunun geldiğini biliyorsa, aynı sizin bildiğiniz gibi, o zaman bu dalgalarda “sörf” yapmayı veya bu basamakları çıkmayı öğrenmek gündeminizin bir parçası olabilir.
Bu, hakkında konuşmayı çok sevdiğiniz “Hadise”ye (Olay, The Event) doğru bir kuvvetlenme ve hazırlık değildir. Bu, hakkında konuşmayı çok sevdiğiniz “Hadise”nin ta kendisidir. Bu, talep etmiş olduğunuz, hakkınız olan ve kendinize ve dünyanızın tamamına getirmekte olduğunuz, sizde ve dünyanızda değişiklikler yapmakta olan enerjidir.
Şimdi sizlere soruyoruz, nasıl bir enerjinin dünyanızı yeniden yaratması mümkündür? Acaba onu en başta yaratan enerji olmasın? Bu enerji İlahi olabilir mi? Elbette öyle! Peki, gerçekten ne yapıyor? Onu gören gözlerden perdeyi kaldırıyor. Dünyanız bir şey “haline gelmiyor”. Sizin dünyayı bilişiniz, onu olduğu Gerçek halinde  görmeye başlıyor.
Ve şimdi size soruyoruz, nasıl bir varlık bunu kendine çağırır? Lütfen, lütfen bu soru üzerinde derinden düşünün.
Şimdilik sizi bununla bırakıyoruz.
Hepinize lütuflar diliyoruz.
Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

0 comments:

Yorum Gönder