2 Kasım 2012 Cuma

KUANTUM REALİTEYE GİRİŞ - 1. bölüm

 
Rahmaton. Pleiades – Sirius Yıldız Takımı
Ben Rahmaton – Hafızanın Kutsal Ateşinin ve Atlantanın Altın Yazıtlarının Koruyucusu. Selamlıyorum sizi , Dünyanın Çocukları. Şu anda sizi bekleyen ve eşiğinde bulunduğunuz değişimleri , sizlerle konuşmaya geldim. Sizi bekleyen Üç Gün Karanlıkla ve Geçişinizin kuantum yapısı ile ilgili değişimleri . ÜÇ GÜN KARANLIK olayın
ın Dünya için Anahtar Kozmik önemi olduğunu çok azınız biliyor . Ve burada söz konusu üç dünya günü değildir, sizi REALİTEYE taşıyacak olan Üç Evren Seviyesi söz konusudur.


Bu Üç Karanlık Günden korkmamalısınız. Onlara sevinin. Sebep gezegendeki elektrik ve tüm güç kaynakları çeşitlerinin kesilmesi değil. Ve hatta elektro – manyetik arızada da değil. Sebep alanlar arasıdır ve bu süreç size ve gezegeninize gereklidir. Üç Gün Karanlıkta ruhsal bileşen mevcuttur. Bu sizin kendi kendinize ve Gerçek Varlığınıza, Öz’ünüze tamamen odaklanmanızdır (dalmanızdır). Bu yüzden, her şeyden önce - farkında olanlar bu alanlar arası karanlığı ruhsal olarak aşmaya hazır olmalıdırlar. 


Çünkü sizler rahat olabilirseniz, akrabalarınız için korkmazsanız, eğer hastalıklı gibi kibrit aramazsanız , tam tersine- kibritlerin yanmadığını gördüğünüzde paniğe kapılmazsanız , eğer bu karanlığın muhteşem bir karanlık olduğunu zamanında idrak edebilirseniz ki bu da yine Tanrıdır, bu Tanrının bir parçasıdır, ve o sizi elinizden tutuyor ve sizi Işığa götürüyor olgusunu idrak ederseniz – siz açılacaksınız. Dünyanın Sesini duyacaksınız… Bu Yüce Sessizliktir. Yaşamınızda ilk defa Dünyanın ve tüm canlı varlıkların Kozmik Nefesini duyacak ve hissedeceksiniz. Siz , gezegeninizin muazzam nefes dalgalarının silsilesini hissedeceksiniz. Bu Sessizlik içinizde , her bir hücreniz, her bir atomunuz şarkı söyleyecek ve soluyacaktır. Alanlar arası olgudan kaçmayın. Karanlık – Geçişinizin işaretidir. Gezegende Üç Günlük Karanlığını artık yaşamış olan insanlar var.

Bu Metaforik, bu Ruhsal Karanlıktır, özgürlük öncesi arınma ve acı çekme. İnsanlar alanlar arası karanlıktan korkmazlarsa , o zaman Dünya görünmeyen Köprüden Kuantum Realiteye geçecektir. Bazılarınız, eğer geçiş Kuantum olacaksa , titreşimlerin yükselmesine hazır olmayanların yanıp kül olacağını düşünüyorlar. Ancak ben size şöyle söyleyeyim – GEÇİŞ ÖZELLİKLE DE KUANTUM OLACAKTIR. BU YÜCE BİR SÜREÇTİR, HİÇ KİMSE ONU DURDURAMAZ, ONA ETKİ YAPMAYA HİÇ KİMSE CESARET EDEMEZ. Ancak aranızda dönüşümden korkanlarınız var. Kuantum sıçrama yanmak olmasa da, bu - Birlik Yüce Kaynakla tamamen hizalanmak ve uyanmak demektir.

Söyleyin şimdi, eğer bir rüya görseydiniz ,yapay bir rüya, acı çektiğiniz , kendinizi hatırlamadığınız, sevdiğiniz herkesi kaybettiğiniz bir rüya …hemen uyanmak ister miydiniz, anında, ya da bu “zevki” uzatmak mı isterdiniz? Sizin dünyanız hasta. Buna göz yummayın. Sizin Dünyanız ve tamamen tüm insanlık , bu dünyanın çocukları…hepiniz uyanmak istiyorsunuz ve unutulmanın ve kusurluluğun acısını daha fazla çekmeyi istemiyorsunuz .Tüm bunlar, tüm gezegeniniz tamamen ve yıldırım gibi uyanmayı istiyor. Bu durumda SİZİN UYANMANIZ DÜNYANIN TÜM CANLI DOĞANIN ŞİFALANMASIDIR. Ancak gelecekten korku hissedenleriniz süreci frenleme misyonunu üstleniyor ve ek yapışkan illüzyon zamanı yaratıyor. Geçiş kuantum olacaktır, ancak bu sizlerin hücrelerinizin ve algılarınızın seviyesinde gerçekleşecektir. Evrenin karşısında adım atanlar, çok istenen özgürlüğe kavuşacaklar ve onların uzun süredir bekledikleri hayalleri gerçekleşecek.


 Onlar Yeni Kuantum Dünyaya geçecekler, onların algıları alanlar arası karanlıkta kanatlarını açacak, onlar kalbe, sevgiye ve özgürlüğe hizalanabilecekler. Onlar meditasyon yapabilecek ve Samadhi haline erişebilecekler, ve kuantum realitede uyanacaklar. Ben size nasıl bir dünyada, nasıl bir boyutta ve yoğunlukta kendinizi bulacağınızı söylemeyeceğim. Bir çok şey sizin seçiminize bağlıdır. Ancak, biz size kuantum realiteden bahsettiğimizde , tamamen Bir, Kaynakla Senkronize olan çok boyutlu dünyadan bahsediyoruz, ve bu dünya kendinde ihtiyacınız olan yoğunlukların kesinlikle tüm seviyelerini , ölçülerini ve algılarını barındırıyor. Transformasyondan ,Yüce Geçişten korkanlarınız, gezegende sizinle beraber gerçekleşen değişime kendini kapatanlarınız – sizler kendinize bireysel, sınırlı, üç boyutlu realite (gerçeklik) oluşturuyorsunuz. Bir illüzyon daha. Böyle insanlar da çok sayıda olacak. Onlar kendi rüyalarını devam ettirecekler ancak bu onların seçimidir. Gezegen bu realiteden gidiyor. Sadece yoğun serap kalacaktır. 

Zaman Dalgası artık eski Dünyayı terk ediyor. Ve bu dalganın tepesinde sizler tamamen başka bir dünyaya taşınacaksınız. Kalmayı seçmiş ve bilinçli olarak illüzyon matrisini (kalıbını) ,eskimiş var olma programını desteklemeyi seçmiş olanlarınız hariç. Bu yüzden bu gün size söylüyorum – yanınızda kibritiniz ve mumunuzun olması ve onların yanıp yanmaması o kadar önemli değildir. Önemli olan sizlerin üzülmesi değil – Sevinmenizdir. Çünkü, eğer bunun gerçekleştiğini görürseniz – bu demektir ki Geçiş gerçekten başlamıştır. Eğer her şey olduğu gibi kaldıysa ve bizleri tekrar yalan öngörülerde suçladığınızda - demektir ki İNSANLARIN GEÇİŞİ GERÇEKLEŞMEMİŞTİR. Eğer hiçbir şeyin değişmediğini görürseniz ve teknokratik uygarlığınızın makinesi hala gelişip dünyanın yaşamını öldürüyorsa – demektir ki Plan fiyasko ile sonuçlanmıştır. Alanlar arası karanlıkta açın kanatlarınızı ve algınıza düşünülemeyecek kadar açık olmasına izin verin, sonsuz ve çok boyutlu ! Heyecanlanmayın, kaçmaya çalışmayın, hiçbir şeyi ve hiç kimseyi aramayın.

Gevşeyin ve uçacaksınız. Sadece süreci açın. Ve tüm Evreni içeride, kendi kalbinizde göreceksiniz. Kapılar açılacak. Algılarınızın kapıları. Farkındalık kozmik alanda akacak ve yeni galaksilerin, yıldız sistemlerinin ve gezegenlerin meta- siklonlrını,siklonlarını ve fırtınalarını yaratacaktır. Siz sadece kendi dünyanızı seçmeyeceksiniz, siz onu yaratacaksınız.


Geçişin Karanlığı tüm hacmin tamamen tekrar yüklenmesi için verilmiştir, ve bu sizsiniz ,temel parçacık seviyesinde siz ve sizin gezegeniniz , Dünyanın doğası ile beraber . Ve bundan sonra , İnsanlığın Yeni Kozmik Bilinci ve Dünyanın Gerçek Hafızasının devasa siklonu şeklinde , Gökkuşağı Rüzgarı gelecek. Ve sizin gerçek kuantum Geçişiniz başlayacaktır. Gökkuşağı Siklonu – Dünyanızın , hatta Galaksinizin birlik, yüce, çok boyutlu Holonudur, ve hatta sizin gerçekte kim olduğunuz konusuyla ilgili gerçek bilgilerin korunduğu yerdir. Her birinizin bilgileri. Dünyanın her bir gerçek zamanı ile ilgili bilgileri….


Sizi Seviyorum.


Ben Rahmaton.
Pleiades – Sirius Yıldız Takımı.


Sefera . 1.11.2012
Zehra Usanmaz - derleyen


4 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Tamam da elektrikle çalışan cihazlarla hayata bağlı olanlar Rahmet-i Rahmana mı kavuşacak kardeşim? İş elektrik meselesini de aşıp hiçbir ışığın görülmemesine varmış, yani zifiri karanlıkta körleşmiş şekilde 3 gün (artık nasıl bir zamanla 3 gün ise o)-15-20 derecede hayatta kalacağız ha? Birinci günü atlatanlar bile ikinci gün takırdar bence... Bu işin böyle olmayacağından eminim ben... O 3 gün bildiğimiz 24 saatlik zaman dilimiyle 3 gün olmasa gerektir ve karanlık da bildiğimiz karanlık olmasa gerektir... Amannn işte şunun şurasında ne kaldı ya, yaşarsak göreceğiz hep beraber...

ersin obay dedi ki...

Her şey ilahi plana göre hareket etmektedir, Bu dünyada herşey planlanmıştır, Bizde az çok bu planı bilmekteyiz yoksa bu yazıları neden okuyalım, Bizde bu planın bir parçasıyız, Burda önemli olan bir konuda var burası özgür iradeye sahip bir gezegen olaylar herzaman değişebilir, Bu geçişin tam olarak bir garantisi yoktur, Herşey bize bağlıdır, Ama bizim gezegene bu kadar çok melekler ve üstatlar gelmişse evrenden galaktikler güneş sistemimize gelip bu geçişde bizi izlemeye geldilerse, O zaman birşeyler olacaktır, Bu kadar güç karşısında kabalın pek yapacağı bir şey yoktur, Kuyruğunu kıstırıp gidecektir, Bizede sabır etmek kalır, Herşeyin bir zamanı vardır, Beklenen şey olmazsa neden olmadı değil neden olmadığıdır, Biz insanlar biraz sabırlı değilizdir herşeyin biran önce olmasını isteriz, Evet zor bir dünyada yaşıyoruz, Buda bizi evrende koşulsuz kılıyor, Tek yapmamız olayları oluruna bırakmak.

Yelda dedi ki...

hani çocukken o bayram arifesinde duyulan çocukca temiz bir yürekle duyulan heyecan vardı ya... işte bu da öylesi bir heyecan.. ne kelimelere dökülür, ne de anlatılır...

batuhan dedi ki...

Umarım beklediğimiz heyecanı görebiliriz..Umutla ve sevgiyle bekliyoruz o güzel günleri..Umudumuz umarım kırılmaz..

Yorum Gönder