5 Kasım 2012 Pazartesi

GERÇEK TARİHİMİZ!

 
Lütfen, içerik ile ilgili kısa bir sunum yapmama izin verin. Daha sonra ortaya sansasyonel gerçeklerin ortaya döküleceğine söz veriyorum! Lütfen sabırlı olun ve daha sonrasını okuyun.

Aryana Havah-Inuaki, reptilianul dine mine (Inuaki,reptilian benim içimde)

Bu kitap, başka bir gezegenden bir sesle temas halinde olduğu için annesi tarafından bir psikiyatriste götürülen 7 yaşındaki bir çocuk hakkındadır. Çocuğun adı David’dir ve Dünyadaki çok genç yaşına rağmen, göreceğiniz gibi, Evrene ilişkin görüşlere sahiptir.

David, psikiyatriste (onun adı Aryana’dır) duyduğu sesin başka gezegenden bir varlığa ait olduğunu söyler. Bu sesi Aghton olarak adlandırır. Onlar, her ikisi de başka bir takımyıldızından geldiler ve David Dünya’daki yolculuğunu sonlandırana kadar teması koruyacaklar. Eğer şimdi yaptığımız gibi yılları sayarsak, o burada yaklaşık 2000 yıl kalacak, ancak yakında zamanı farklı bir şekilde anlayacağız der David. İlk seans sona ermeden önce, psikiyatriste Aghton’ın ondan bir kitap yazmasını istediğini, böylece mesajının tüm Dünyaya yayılmasını istediğini söyledi.

David gezegenin İnua olarak adlandırılan yerden geldiğini ve Orion’a yakın yerleştiğini söyler. İnua’dan gelen varlıklar İnuaki olarak adlandırılır.

Bu noktada, her şey Annunaki hikayelerinden sonra yapılan bir aldatmaca gibi göründüğü için, çok az ilgimi çekmişti ve bu kitabın bir sahtekarlık olacağından korkuyordum. Ancak kısa bir süre sonra bunun durumun böyle olmadığını anladım, lütfen sonuna kadar sabırlı olun. İnuaki’ler Annunaki’ler ve bizim aramızdaki bağlantı hakkında konuşmadan önce size ilginç bir şeyler sunmama izin verin.

David İnua’yı Dünyadan daha güzel bir gezegen olarak tanımlar. Benzer kıyılara sahiptir: dağlar, ovalar, sular, ancak bitkiler farklıdır. Ve İnua’daki ağaçlar bizim gümüş gibi görünen, sadece küçük bir daha beyaz renklere sahiptir. Mevsimleri vardır, ancak David’in gerçekten çok sevdiği kış yoktur. Aynı zamanda denizleri ve okyanusları vardır. Denizlere Avata ve okyanuslara Surim denir.

İnuaki’ler 2 bacak üzerinde 2 metre yükseklikte olan ve bizim gibi yürüyen varlıklardır. Onlar bizimkiler gibi yumuşak bir cilde sahiptirler, ancak kertenkeleler gibi görünürler. Aynı zamanda iki elleri ve her birinde 3 parmakları vardır. Ayrıca kalın ve güçlü bir kuyruğa sahiptirler. Onların ciltleri beyazdır ve gözleri altın-menekşe rengindedir. Vücutlarında hiç kıl bulunmaz. Onlar iki farklı şekilde iletişim kurarlar: bizim yaptığımız gibi konuşarak ve a telepati yoluyla. İnuaki’ler et yemezler; sadece sebze, meyve ve tahıl yerler.

Bunlar Evrensel Matriks hakkında David’in kendi sözleridir:

“Evrensel Matriks enerjinin bağımsız bir türüdür. Tüm varlıklar ondan yapılır ve herkesin ait olduğu yerdedir. Enerjinin, içinde saklandığı ana şeklidir: Tüm Evrenlerden (David 10 farklı evren olduğunu söyledi) tüm fikirler, düşünceler, izler ve her zaman yaratılan ya da yaratılacak olan herşeyin enerjileri. Herhangi bir istek, söz ya da fikir bir titreşime sahiptir. Bir şeyi düşündüğünüz zaman, bu etki resim-düşünce-enerjiye dönüşür ve isteğinizin gerçekleşmesine izin verecek olan Matriksten özel bir bölüme erişir. Bu bir tohumu ekmek, hasat etmek için büyümesini beklemek gibidir.

Gerçek şu ki, şimdi, insan varlıkları her zaman sahip oldukları en büyük yaratıcı güce sahiptirler. Ancak her şeyden önce,  bir insan varlığı  zihni ve üst benliği arasındaki bilinç bağlantısı yeniden kurmalıdır. Üst benlik gerçektir. Gerçek, hakiki bilgi, her birimizin içinde gizli durur. Bu herkesin sahip olduğu, ancak mevcut müdahaleyle yüksek derecede karartılan  Matrikse doğrudan erişimdir.”

 David Evrensel Matriksin, birisi iyi bir şey ya da kötü bir şey yaptığı zaman nasıl çalıştığına dair bir örnek verir:

“Bu enerji Matrikse girdiğinde, iyi düşünce, yardım etme arzunuz orada bir iz bırakır. Bu enerji depolanır ve ona ihtiyaç duyduğunuz bir zamanda, size geri gönderilir.

Kötü davranışlar (eğer onu bu şekilde adlandırırsak) negatif enerjinin resmi-düşüncesidir. Hiçbir şey bu nedenle Matrikste meydana gelmeyecek. Yaratıcı ondan acı çekmeyecek olandır. Gerekli görüldüğü zaman, negatif enerji yaratıcıya geri gönderilecek. Bir denge olmak zorundadır. Ne kadar negatif resim-düşüncelere sahipseniz, o kadar bunlara maruz kalacaksınız. Çünkü Matriks, ilk durumunda, uyum, sevgi ve mükemmelliktir. Böylece kutupluluğunu karşılamayan tüm gerçekler ortadan kaldırılmalı ve atılmalıdır. Ve bu nasıl yapılacak? Onu yaratan kişiye geri göndererek, çünkü sadece yaratıcı bu ürünü enerjiye ve unsurlara dağıtabilir.”

Aryana tarafından David’e birinin bir soruya doğru, gerçek cevabı nasıl bulabileceği soruldu. David’in cevabı şudur:

“Gözleriniz kapalı durun ve Gerçeği bulmak için Matriksle bağlantı kurmak istediğinizi düşünün. O zaman kendinize şöyle deyin: Eğer cevap evetse, o zaman bedenim öne doğru eğilsin; eğer cevap hayırsa, o zaman bedenim geriye doğru eğilsin. Bu çok basittir. Verilen cevap her zaman gerçek olandır. Cevabını bildiğiniz bir soruyla başlayabilirsiniz: ancak dikkatli olmalısınız. Kendinize cevabı bilinçli olarak vermeyin. Kendinizi şaşırmaya bırakın. Hiçbir şey bilmiyormuş gibi sorun.”

(sorun ve daha sonra zihninizi boşaltın. Matriks size doğru cevabı verecektir.)

Daha sonra David, Aryana’ya Dünyanın beşinci boyuta giren bir titreşimsel sıçrama yapacağını söyler. Bu kafa karıştırabilir, çünkü bir üçüncü boyutsal dünyada yaşadığımızı düşünüyoruz. Aryana ona böyle söylediği zaman, David gerçek dördüncü boyutsal dünyada yaşadığımızı söyledi, çünkü bir boyutu geçici taraf olarak düşünmeliyiz. O halde, zaman bir boyuttur ve biz şimdi dördüncü boyuttayız.

(Farklı kaynaklardan bir araya getirdiğim şeye göre, titreşimsel sıçramadan sonra, beşinci boyuta ve dördüncü yoğunluğa gireceğiz. Dördüncü yoğunluk insan bedenine büyük değişiklikler getirir, onu daha hafifletir ve şekil ve yapıda farklı kılar. Ancak David her gezegenin sıçrama meydana geldiğinde farklı bir misyona sahip olduğunu söyledi (her zaman yeni bir deneyim). Bizim misyonumuz tüm değişiklikleri deneyimlemek olacaktır, ancak kendi şeklimizi ve yapımızı koruyarak. Aynı şey Dünyaya da olacaktır. Bu daha önce hiçbir zaman yapılmadı ve biz bunu ilk deneyenler olacağız. Bu aynı zamanda bizim dördüncü yoğunluğa erişmeyeceğimiz anlamına mı geliyor? Bilmiyorum. Ancak bildiğim şu ki, bedenimiz biraz hafif olacak, ancak görünüşte başka bir büyük değişiklik olmadan. Biz aynı zamanda yeni enerjetik DNA dizileri alacağız. Son bir sonuç olarak, bu belki de bizim büyük değişikliklerimizin enerjetik bedenlerde olacağı, fiziksel bedenlerde olmayacağı anlamına da geliyor. Değil mi?)

Her gezegen kendi titreşimine sahiptir. Ve bütün varlıklar ona uygundur. İnsan varlıkları, örneğin, Dünyanın titreşimine uygundur.

Bir insan varlığı öldüğü zaman, ruhu bedeninden ayrılır ve Matrikse döner. Aynı zamanda her ruh, Matriksin bir düzeyine uygun düşen kendi kişisel titreşimine sahiptir. Ancak her ruh Dünya’nın frekansının üzerinde gelişirse, artık Dünya’da yeniden doğmaz. Bu ruhun tüm derslerini öğrendiği ve frekansını Dünyanınkinden daha yükseğe çıkardığı anlamına gelir. Bu gelişmiş ruhlar, Dünyanın koordinatörleri olarak Matrikste kalır ve arayışımızda bize yardım ederler. (Evrende iyi ya da kötü gibi bir şey yoktur; yalnızca yüksek/düşük ya da pozitif/negatif frekanslar ya da titreşimler vardır)

Eğer Adolf Hitler gibi düşük titreşimli bir ruh Dünyada bedenlenebildiyse, bu Dünyanın çok düşük bir titreşime sahip olduğu anlamına gelir. Eğer bugün başlarsa, Dünyanın titreşimi daha iyiye doğru değişir, bu günden itibaren düşük titreşime sahip hiçbir ruh yeniden Dünyada bedenlenemez, çünkü Dünya gezegeninin titreşimi negatif ruhun titreşiminden daha yüksek olur. Negatif titreşime sahip ruhların yerleri değiştirilir. Bir gezegenin titreşimi onun üzerinde bedenlenen ruhların titreşimleriyle yaratılır. O halde Dünyanın düşük titreşiminden biz sorumluyuz. Onu biz yarattık.

David’e göre Dünyada bedenlenmek için, Inuaki’ler Dünyanın Matriksine müdahale etti. Dünyada bedenlenme olasılığını kendi ruhlarına vermek için diğer gezegenlerden diğer varlıklar da öyle yaptı. Onlar burada kendi titreşimleriyle Dünyanın titreşimini yükseltmek ve titreşimsel sıçramadan önce ve sonra ona yardım etmek için buradadırlar. Bazılarımız insanlara ve Dünyaya 2012’denönce ve sonra yardım etmek amacıyla diğer Gezegenlerden gelen yaşlı ruhlarız. Bazıları hatırlar, bazıları hatırlamaz. 2012’den sonrasına kadar herhangi bir şeyi hatırlamak onların programında değildir. 
(DEVAM EDECEK)
Çeviri: Bdost

2 comments:

Unknown dedi ki...

bu konuda türkçe bilgi aktardıgınız için tebrik ediyorum sizi çok aradım arkadaşlarım için

ersin obay dedi ki...

Ben teşekür ederim yorumunuz için, sizi çok aradım derken banamı ulaşamadınız,

Yorum Gönder