28 Kasım 2012 Çarşamba

Kryon'a Celselerde En Sık Sorulan Sorular (2)

   BÖLÜM 2

 
MANYETİK ARAÇ GEREÇLER / HAYVANLAR / IŞIK İŞÇİLERİ / BEDENE GİRENLER / DEVA'LAR VE KÜÇÜK VARLIKLAR

MANYETİK ARAÇ GEREÇLER

Soru: Sevgili kryon, bazı Yeni Çağ dergilerinde " Manyetik Battaniye" ilanları gördüm Bunlar yararlı mıdır ? Bunları kullanırken dozu aşma tehlikesi var mıdır ?



Yanıt:  Manyetik şifanın her türüne dikkat ve ihtiyatla yaklaşmalısınız, mıknatıslar beden üzerinde en kuvvetli şifalı bitkiler yada canlı-özlü maddeler kadar güçlü bir etki yaparlar. Siz iyileştikten sonrada o güçlü şifalı bitkileri kullannmaya devam edermiydiniz ? Siz iyileştikten sonrada ilaç tedavisini sürdürürmüydünüz ? Peki o zaman siz bir manyetik battaniye, koltuk,yada yatak alıp onu yaşamınız boyunca kullanırmıydınız ? 


Bedenin kendi kendini dengeleyecek şekilde yaratıldığını hatırlayın. Bir kez bu dengeye kavuşmasına yardımcı olduktan sonra, sizin sadece onu ugun biçimde beslemeniz ve sağlıklı tutmanız gerekir. Onu başka herhangi bir nedenle uyarmak uygunsuzdur..


Evet aşırı-doz tehlikesi vardır, ve bu aşırı-doz bedenin hücresel talimat dizilerinin dengesini bozabilir. Bazıları böyle bir manyetik alet  kullanırken " uyarıldıklarını" hissettiklerini bildirmişlerdir. Siz belli uyuşturucuları alarakda aynı şeyi yaşayabilirsiniz, onlarda biyolojinizi uyarır ama onu dengelemezler. Bir çok kişi buna " Bağımlılık " der. 


Mıknatısları tedbirli olarak ve



 akıllıca kullanın, büyük mıknatıs tertiplerini ( bir çok mıknatısı bir arada) bedeninize öylesine yerleştirip de onların size bir biçimde şifa vereceklerini ummayın Bazı durumlarda size gerçekten zarar verebilirler ! Ayırt-Etme gücünüzü kullanın bedeninize neyin uygun olduğu konusunda sezginize başvurun.

HAYVANLAR 


Soru: Gezegen üzerindeki hayvanlarda tıpkı bizim gibi yürekten sevilmekte midir ? Onların rolü nedir ? Onlarında ruhları varmıdır ? Ya Deniz memelileri için ne diyeceksiniz ? Neden bu kadar çok masum yaratığın insanın ellerinde bu kadar çok acı çekiğini anlamakta zorlanıyorum.


Yanıt: Biz size " yürekten seviliyorsunuz" dediğimizde sizin ve benim birbirimizi tanıdığımız ve insan ruhunun kozmik bir enerji düzeyinde bizimkiyle aynı olduğu , bizimki gibi bir Merkabah'a sahip olduğu gerçeğinden söz ediyoruz O sizin ruh dediğiniz aslında Tanrı'nın bir parçasına sahiptir. Bu ruh bu gezegen üzerinde büyük bir amaçla derste bulunmaktadır.


Hayvanlar burada sizin gibi ders deneyiminde değil sizin hedefinizi gerçekleştirmenize hizmet etmek üzere bulunmaktadırlar. Onlar sizinle aynı dersi yada Tanrı'nın parçasını taşımazlar ama onlarda yürekten sevilir ve Dünya'nın planında büyük rol oynarlar.
Hayvanlar burada bir çok nedenle bulunmaktadırlar,
 bunlardan bazıları birçoğunuz için bir anlam ifade edecek ve bazılarınıda çok şaşırtacaktır. Bu gezegen üzerinde birçok hayvan burada enerji dengesini sağlamak üzere bulunmaktadır. Size bu konuda çok şey söyleyebiliriz ama şimdilik hepinizin deniz memellileri çevresinde hissettiğiniz enerjinin gerçek olduğunu , çünkü onların gelecekte ortaya çıkacak meshedilmiş bir amaçla burada bulunduklarını söyleyelim .

Onlar bu gezegen için gerçekten spiritüel olan bir dengeyi korumaktadırlar. Ormanlarda yaşayan bir çok büyük hayvanda burada gezegensel dengeyi sağlamakamacıyla bulunmaktadır. Diğer hayvanlar ise sadece sizin rahatlığınız için ve size eşlik etmek için burada bulunmaktadırlar. Birçoğunuz onların insanlara duyduğu sevgiyi zaten hissettiniz ve benim neden söz ettiğimi biliyorsunuz onlarda ayrıca enerji barındırır ve sizin düşüncelerinize karşılık verirler sizin görmediğiniz ve göremeyeceğiniz şeyleri sezgisel olarak bilirler.


Onların bir çoğu burada sizi beslemek üzere bulunmaktadır. Onlar insanlığı beslemek ve yaşatmak için insanlığa böyle hizmet etmek için gelmişlerdir.Tüm amaçları Gezegenin belli bölgelerinde insanlığı doyurmaktır.Onlar olmasaydı Beş milyarı aşkın ruhtan oluşan bu insanlığı beslemek mümkün olmazdı..


Bir çoğunuz hiç et yemez ve bedeninizi onsuz dengelersiniz. Bu saygı duyulan bir yaklaşımdır ve iyi bir sağlıkla sonuçlanacaktır, ama buna sizin hayvanlar için yaptığınız bir şey olarak bakılmamalıdır. Bunu kendiniz için yapın.....



KRYON ANLATIYOR; 


IŞIK İŞÇİLERİ / IŞIK SAVAŞÇILARI


Soru: Ben bir " Işık Savaşçısı" olup olmadığımı nasıl bilebilirim ?


Yanıt: Eğer siz kontratınızla birleşmeye ve bu yaşamınızda olmayı kabul ettiğiniz her şey olmaya niyet etmişseniz o zaman siz bir " Işık Savaşçısı" nızdır.


Soru: Benim bir ışık savaşçısı olarak yapmam gereken en önemli şey nedir ?


Yanıt: Son yanıttan devam edelim: Yeni Çağ'da bir insan olarak yapabileceğiniz en önemli şey kontratınızı keşfedip gerçekleştirmenizdir. " Bu nekadar önemli" diye sorabilirsiniz Enkarnasyonunuzun mekanİkleri kontratınızı keşfedip keşfetmeyeceğinize dayanır. Eğer onu keşfedip gerçekleştirebilirseniz, sadece huzur ve sukunete kavuşmakla kalmaz aynı zamanda tüm Dünya'nın titreşiminide değiştirirsiniz.


Dolayısıyla, sizin kişisel düzeyde yaptığınız şey bütünü değiştirir.Bazı insanlar bunu anlayamaz ve gezegensel değişimi başarmak için kontratının çaçrpıcı ve Dünya çapında bir şey olması gerektiğini düşünürler. Bunun  tam tersi doğrudur. Burada önemli olan kontratın kendisini bulmaktır onun esası değil.


Dünya barış kurucusunun Gezegenin titreşimini değiştirmesi - tutkusunu bir çocuk kitabı yazmakta bulan, ya da bu kez tüm amacının kaotik bir aileyi huzurlu bir aileye dönüştürmek olduğunu fark eden kişiye oranla daha büyük bir olasılık değildir. Önemli olan kontratın ne olduğu değil onu arayışın sonucudur Hazine bu keşifte yatar.


Soru: Sevgili Kryon, sen biz ışık işçilerini  " Işık Savaşçısı" olarak tanımlıyorsun Neden bu terimi seçtiğini açıklayabilirmisin ? Gerçekten bir tür savaş mı oluyor ?.


Yanıt: Savaş benzetmesi sizler eski enerjiyle savaşta olduğunuz için yapılmıştır.ve bu güçlü bir benzetmedir. Eğer mücadele eski enerjiyle yapılıyorsa o zaman siz bu mücadeleyi sonuçlandırmak için eski-enerji kavramlarını kullanmaz zorundasınızdır..

Karşı karşıya bulunduğunuz eski enerji sizinle kesinlikle savaşacaktır. Ve sizde sahip olduğunuz gücü anlamaları için onları aynı şekilde karşılamalısınız..


Eski enerjiyle savaş bir çok şekilde yapılabilir,bu savaş her zaman başka insanlara karşı yapılmaz Bazen hatta çoğu kez insan bu savaşı ışığı kendi içinde bulmaya ve onunla sevgisiz yanını dengelemeye çabalarken kendi içinde yapar. O sevgisiz yan "Karanlık yan" ın yaşadığı yerdir. O insandan ayrı bir kötülük gücü değildir. O sevgisiz insanlığın bir parçasıdır.


Soru: Sevgili Kryon, öyle görünüyorki 1950'lerin ortasında büyük bir ışık işçileri grubu doğmuş. Bu yıllar hakkında önemli bir şey varmı ?


Yanıt: En sonunda biri bunu fark etti, Evet bunlar insanların 1970'lerde çocuklara sahip olup kendilerininde şu anda kırklı yaşlarda olmalarını sağlayacak yıllardı . ( Kitap 1997 basımı, bilgilerin alınış tarihinide göz öne alırsak şu anda 55-60 yaşlar arası ) 1950'lerde doğan hepiniz buraya büyük bir heyecanla geldiniz Gezegende değişim konusunda büyük bir potansiyel vardı.ve siz bunu biliyordunuz siz ayrıca çocuklarınızın ve torunlarınızın potansiyelinin bir fark yaratarak bu gezegenin mezuniyetini belirleyeceğini de biliyordunuz. Unutmayınki siz perdenin diğer tarafında bizim bildiklerimizi bilirdiniz..



Bazılarınız bugün bu yaşta olduğu için üzülüyor, daha genç olabilmeyi istiyorsunuz Oysa öyle olsaydı siz sözün gelişi " Zemin katta" bulunma fırsatını kaçırırdınız. Her şey uygundur Siz ilk gelenler arasında bulunmaya gönüllü olduğunuz için de bu kadar çok sevilyorsunuz..



BEDENE GİRENLER


Soru: Bedene girenler hakkında bir şeyler okudum, ve onların tanımı bana uyuyor, çocukken yaşadığım bir deneyim yüzünden öyle olduğunu düşünüyorum Bu nedir Benne garip birimiyim, Bedene Girenler hakkında bilgi verebilirmisiniz.


Yanıt: Yeni çağ da ne kadar çok bedene giren bulunduğunu bilmek sizi şaşırtabilir ! Size bedene Girenler ile igili kısa bir görüş vereceğim. ,


Bedene girmek bir insanın yaşamı boyunca iki ruhun üst-üste gelmesi yada iki varlığın birbirine karışmasıdır. 


Kısa bir süre önce ölmüş bir başka varlığın, buraya hemen geri dönebilmesi için, bu dünyada yedi ila on iki yıl kalıp büyüme sürecini geçirmeyi kabul etmiş bir insan düşünün. Anlaşma sonucunda daha yaşlı ve deneyimli ruh bu süreçten sonra sadece bir enkarnasyon için diğer ruha katılıp onunla birleşir.


Bu vuku bulunca ilk ruh sürücü koltuğunu ikinci ruha bırakarak arka koltuğa çekilir, ama hala sürüp giden planlama celsesinin bir katılımcısıdır.siz böyle bir birleşmenin nasıl işlediğini ve iki ruhun nasıl tek bir ruh olarak devam edebileceğini kavrayamazsınız. Ama bu yinede böyledir, ve sonuç bir bedene-girendir.


İlk ruh kontratta hareketsizdirve insanın yaşamı için varlığını sürdürür,yeni ruh hakim olandır ve yavaş yavaş insanın DNA sını değiştirende odur. Her iki ruh tek bir ruh olarak varlığını sürdürür, ki bu sizin inanmakta çok zorlandığınız  bir başka şeydir. Burada hiçbir enerji kavgası ve hiçbir kişillik bölünmesi yoktur, bu sevgi ve büyük bir amaçla yapılmış kusursuz bir ruhsal birleşmedir.


Bu yeni çağda son derece yaygın bir şeydir, bunun nedeni ve böyle bir anlaşmanın amacı, yaşlı ruhun etkili bir kontrat anlaşması içinde yaşama devam edebilmek için hemen geri dönebilmesini sağlamaktır. Buna ek olarak yeni gelen ruh önemli bir işi gerçekleştirmek için daha iyi bir karmik donanıma sahiptir.


Soru: Birinin bir bedene-giren olup olmadığını nasıl söyleyebilirsiniz ? 


Yanıt: Bu genelde çok aşikardır Çocukken geçirilen bir kaza, yada bir ölümden dönme deneyimi yeni ruhun önceden kararlaştırılan zamanda bedene girmesini sağlar. Ortaya çıkan çocuk hem ilk ruhun tüm fiziksel özelliklerine ve anılarına , hem de şimdi yeniden-doğmuş yaşlı ruhun kontratına ve deneyime dayanan niteliklerine sahiptir. Genelde bu insan genç yaşta şaşırtıcı şeyler yapacak, ya da ana-baba'sının şaşkın bakışlarının önünde büyük yetenekler sergileyecektir. Bu çoğunlukla ergenlik çağına girmeden gerçekleşir böylece onlar erişkinlik dönemine yeni bir örtüyle girerler.


Siz geriye dönüp baktığınızda yaşamınızda bu modeli görebiliyormusunuz ?  İnanın bana bir çoğunuz görebilirsiniz. Siz bu mesajı okuduğunuza göre büyük olasılıkla Yeni Çağ'ın öncüleri arasında yer almaktasınız. Siz garip bir insanmısınız ? Sevgili varlıklar eğer siz kim olduğunuzu gerçekten görebilseydiniz  kesinlikle garip biri olduğunuzu düşünürdünüz. Bir çoğunuz bu bedene-giren anlaşmasını yaptınız ki çabucak gelip, Dünya üzerindeki bu en büyük zamanlardan birine katılabilesiniz ! Şu anda bu deneyim hakkında bir şeyler okumakta, ve neyin olup bittiğini en sonunda anlamakta olduğunuzu bilin .



DEVA'LAR VE KÜÇÜK VARLIKLAR 


Soru: Siz 12:12'nin ( 12 Aralık 1994 ) önemli olduğunu çünkü bir çok görünmeyen varlığın bu tarihte Dünya'dan ayrılıp güçlerini bize geçirdikerini söylediniz. Ben bahçemin Deva'ları ile düzenli bir biçimde çalışırım. Onlalr da gittilermi ? Oysa ben onları hala yoğun bir biçimde hissediyorum !


Yanıt: Şunu açıklıpa kavuşturalım: Bu gezegen üzerinde sizinle birlikte bulunan bir çok varlık türü vardır. Siz insanlığı zaten tanıyor ve onun tüm gezegensel varoluşun odak noktası olduğunu biliyorsunuz. Ondan sonra çevrenizde gördüğünüz diğer biyolojik yaşam vardır.

Son olarakta Gezegeni sizin göremeyeceğiniz biçimlerde dengeleyen tüm o varlıklar vardır ve onların sayısı sizden çok daha fazladır ! Onları ayrıntıları ile anlatmayacağız , Çünkü bu dikkati başka yöne çekmek olur , bu durumda siz vaktinizin çoğunu butaya gelmenizi nedenini oluşturan deneyim ve dersler yerine onları aramaya harcayabilirsiniz.


Bu varlıkların faliyet alanına gelince, enerjiyi özellikle siz insanlar için tutan (Barındıran) bir çok varlık vardı. Bir kaç yıl önce durum ( Benim işimin bir parçası olarak) değişmeye başlayıncaya dek siz Yüksek Benliğin enerjisini sadece belli bir miktarda barındırabiliyordunuz. Size mezuniyet ve yükseliş staüsüne doğru ilerlerken anlaşma doğrultusunda bu enerjinin daha çoğunu bu Yer-Tutucu varlıklardan devraldığınızı söylemiştik.Ayrıca Gezegenin enerji düzeyinin daima aynı kaldığını ama titreşimin değiştiğini de söylemiştik. Enerjiyi aynı düzeyde tutmak için, siz gücünüzü üstlenirken bu yer-tutucuların buradan ayrılmalalrı gerekiyordu.


Birçoğunuz bunu deneyimlediniz,ormanlardaki ve düzlüklerdeki bir çok kadim varlıkla vedalaştınız, ve bu yüzden benim neden söz ettiğimi biliyorsunuz.Onların yada gruplarının isimleri vardır. Şu anda böyle binlerce varlık buradan ayrılmıştır, ve gelecekte de birçoğu ayrılacaktır Bazılarınız,oraya gittiğinizde size özel duygular veren belli bögelerde yaşamışlardır, ve şimdi siz bu bölgelerde o özelliğin kaybolduğunu fark ediyorsunuz. Çünkü onlar size gezegenin gücünü ruhsal bir anlamda verebilmek için buradan ayrılmışlardır.


Ancak yerkürenin içinde bulunan ve gezegene yaşam veren daha birçok varlık vardır. Onlar doğanın dengesini korur, ve toprakta çalışan insanlara doğrudan karşılık verirler. Bazılarına "Devalar" denir "Küçük Varlıklar" ise ormanda kutsal noktalar oluşturan varlıklardır. Senin sorunda sözünü ettiğin " Devalar" gezegenin varoluşunun sonuna dek sizinle olacak olan varlıklardır."Topraktaki Yaşam" için onlara ihtiyaç vardır, bu yaşam açısından onlar son derece gerekllidirler. 


Onlar insanlığın billincine karşılık veren "Canlı Bir Gezegen" için gerekllidirler. Onları isimlendirmiş, dolayısıyla bu konuda karışıklık yaratmış olanlar sizlersiniz.        

Sizin tanıdığınız varlıklar burada kalacak olanlardır.


Bahçenizdeki dostlarınız sonuna dek sizinle birlikte kalıp çabalarınıza karşılık vereceklerdir. Daha büyük bir ölçekte, bunlar ayrıca ormanların,çöllerdeki büyük kayaların ve soluduğunuz havanın enerjisini tutan varlıklardır. Burada sizi şaşırtacak çok şey vardır.Yerküreye saygı gösterin oda karşılığında sizi onurlandıracaktır



Kryon Tanrı İle Birlikte 4. Kitap



0 comments:

Yorum Gönder