12 Kasım 2012 Pazartesi

İSA: DERİN VARLIĞINIZLA İLİŞKİ KURMA

 
Burada ruhani alemlerde -sizin ilizyon aleminiz dışında hüküm süren bir bilinç seviyesinde- uyanış sürecinizi durmaksızın desteklemeye devam ediyoruz.Ve size teyit ediyorum ki uyanışınız ilahi olarak güvence altındadır. Bu konudaki şüphelerinizi bırakın ve güçlü içsel bilişinizi olacak olana odaklayın.Yuvaya olan yolculuğunuz neredeyse tamamlandı ve büyük bir karşılama sizi bekliyor.Varışınıza dek,onun gerçekleşmesinin an meselesi olduğunu bilerek,rotanızı olumlu bir şekilde ve sevgiyle koruyun.


 Yaşam,bir yol gösterici ve ışık tutucu olarak oldukça zor çünkü insanlık ailesinin çok az sayıdaki bireyi ruhani yolda istisnasız olarak ilerlemeyle ilgileniyor.Sonuç olarak , kendinizi her zaman çok yalnız hissediyorsunuz. Ancak her insan bedensel bir deneyimden geçen ruhani bir varlıktır ve bu beden yolculuk için gerekli iken aynı zamanda oldukça rahatsız edicidir , çünkü onun anlık ilgi gerektiren pek çok ihtiyacı varmış gibi görünüyor.

Eğer günlük olarak vakit ayırmazsanız – kendinizle yalnız başına,tefekkür içinde,meditasyon veya dua ile – huzuru bulamazsınız ve yaşamınız çok az memnuniyet veren sürekli tekrarlanan görevleri başarmak için görünüşte bitmek bilmeyen daimi bir koşuşturma haline gelir. Yaşam meşakkatli bir hal alır ve sürekli sizi yıpratır.Neşe ve sevinç uzaklaşır ve yerini yapmak zorunda olduğunu düşündüğümüz memnuniyet vermeyen bir sürü angarya işe bırakır.


Bir takım ruhsal uygulamalar olmaksızın,insan yaşamının size dayatıyor gibi göründüğü gerginlik ve streslerin üstesinden gelmek oldukça zordur.Birbirinizden ayrı olma durumu nedeniyle her biriniz, yaşamın anlamı hakkında farklı algıya sahip ve netice itibariyle diğerlerini, hayatın problemleriyle sizinkinden çok daha iyi bir şekilde uğraşıyor olarak gözlemlersiniz. Fakat bu sadece sizin kişisel algınız,çünkü aslında herkes diğerlerinin kendisinden daha iyi üstesinden geldiğine , daha az stres yaşadığına ve yaşamdan kendisinin aldığından daha fazla zevk aldığı şeklinde saçma bir duygu deneyimliyor. Ancak,sessiz ve yalnız başına kalmak aracılığıyla kendilerine zaman ayırıp ruhani uygulamalar kuranlar – illaki dinsel olması gerekmez- kendilerini, bunu uygulamayanlardan çok daha az stresli buluyor.


Herkesin bunu yapması gerekli,giderek daha fazlanız bunun farkına varıyor,zaman ayırmak,efor sarf etmek,daha az stres yaşamak ve bunun sağladığı artan oranda huzur. Ruhsal uygulamalara sahip olmak ve devam ettirmek her insanın seçtiği hayat yolunun bir parçasıdır.Ancak çoğunuz bunun farkında değil ve çekici veya korkunç olsun, onlar ilizyon ve onun getirdiği rahatsızlıklar tarafından efsunlanmış olarak duruyor ve bu istikrarlı ve gerekli uygulamaları kurmakta başarısız oluyorlar. Yol göstericiler ve ışık tutucular,duygusal istikrarları ve başkalarıyla ilgili daha az yargılayıcı olmaları yoluyla,ruhsal uygulamalar sürdürmenin değerini ve önemini ortaya koyuyor ki bu aslında kişinin kendi derin varlığıyla ilişki kurması dışında bir şey değildir.


Bir çok insan bilincin yüzeyinde koşuşturup duran ve aşağıdaki huzuru da rahatsız eden egolar ve duygular tarafından yönetilir.Fakat bilinçlerine doğru yükselmekte olan derin iç varlıklarının farkına vardıklarında yaşadıkları yaşamın aklı selimliği hakkında zihinlerinde sorular oluşmaya başlar. Ancak bu başlarda daha fazla stres ve kaygı yaratıyor gibi görünür çünkü bu şu ana kadar hiçbir anlam ve değer olmadan yaşanmış gibi bir durum ortaya çıkarır.İşte o zaman , endişe verici bu kavrayışlarını tartışabilecekleri bir insan aramaya başlarlar ve işte bu zaman yol göstericiler ve ışık tutucular çok yardımcı olabilir.


Çözümler ve öneriler sunarak değil,fakat bu acılı ruhlar kendi endişelerini ifade ederken onları dikkatlice dinleyerek ve bunu yaparak onların cevapların çoğuna halihazırda sahip olduğunu ortaya çıkararak.Onlar gizli derinliği ortaya çıkarmak için genelde bir çok konuşma yaparlar ve bu dinleyici için sabır ve kendini dizginleme gerektirmektedir. Dinleyiciler olarak,sizin için oldukça zahmetli olabilen kutsal bir göreve sahipsiniz,çünkü sizler de günlük yaşamınızda ilizyonun sizlere uyguladığı stres ve kaygılar içinde yaşıyorsunuz.Ve bu yüzden kendi dengenizi bulmak ve onu muhafaza etmek zorundasınız,kendi içi huzur mekanınızı .


Yardım isteyin ! Rehberleriniz ve melekleriniz yoğun bir istekle her zaman yanınızdalar ve huzuru bulmanız için yardım etmeyi arzuluyorlar ve onlar şefkatli ve istekli dinleyiciler olarak yaptığınız bu harika işi anlıyor ve ona saygı gösteriyorlar. Bugün ve her gün,bu dingin an veya zamanlara değer verin,çünkü onlar yolunuzda yürümeniz için,içsel anlam arayanlara efektif olarak yardımcı olabilmeniz için ve içinde daha büyük bir gerçekle diğerleriyle birlikte iletişimde olacağınız bir gezegen sağlamak için ruhani istikrar ve güç getiriyor.Onun gerçek duygusunu hissetmekte zorlansanız bile çok büyük bir iş yapmaktasınız.


O büyük oranda içsel ve ruhani seviyelerde yapıldığından bu böyledir.Huzur içinde olduğunuz zaman, makul bir iş yapmakta olduğunuz için memnun olun,bu ruhani alemde yolunuzda size sürekli yardım etmekte olanların varlığını hissediyor olduğunuz anlamına gelir. Huzur ve memnuniyet duygusunu hissetmediğiniz zaman,her şeyin ilahi olarak korunduğu ve her şeyin olması gerektiği şekilde olduğu yönündeki derin inanç,içinizdeki sessiz alanla iletişime geçmeniz gerektiğini gösteren bir işarettir,çünkü uzun zamandır ondan ayrı kaldınız. Başkaları için müsait olmayı reddetmek anlamına gelse bile kendinizi ruhani olarak canlandırmak için gerekli olan zaman ve mekana izin verin.


 Bunu kendinize ve onlara borçlusunuz çünkü bu , insanlığın bu döneminde buraya gelerek üstlenmeyi seçtiğiniz görevlerde etkinliğinizi arttıracak ve güçlendirecek;devam eden ilahi yaratım planında ölçülemez derecede önem taşıyan bu dönemde. Hepiniz çok fazla ve verimli bir şekilde çalışıyorsunuz ve yaptıklarınızdan dolayı sizi onurlandırıyoruz.Bir an için bile yaptıklarınızın görünmeyen ve bilinmeyen bir şey olduğunu düşünmeyin , çünkü gerçekte uyandığınız zaman üzerinize coşkuyla yağacak ölçüde ödül ve onur topluyorsunuz. Gerçekten her şey çok iyi,çünkü görevinizi mükemmel bir şekilde yerine getiriyorsunuz-isteyerek ve hevesle meşgul olduğunuz görevleri.


Sevgili kardeşiniz, İsa  Kaynak: http://aquariuschannelings.com/2012/11/07/jesus-establishing-a-relationship-with-your-own-deep-presence/ Çeviri:Utku Maden"

0 comments:

Yorum Gönder