16 Kasım 2012 Cuma

KİRAEL - Sevgi Ana - Zihin

 
Her şeyden önce, “ ana-zihin” ne anlama gelir? Bir ana-zihin iki ya da daha fazla bireyin ortak bir düşüncede birleşmeleridir. Bu çok olumuz bir projeyi oluşturan bir ortak düşünce de olabilir. Örneğin, ABD hükümetinin geliştirmekte olduğu çok kötü, çok yıkıcı bir çift aygıt vardır. Onlardan biri HARP ( Yüksek Frekanslı Aktif Kutup Işıklarını Araştırma Projesi) olarak ad
landırılır. Şimdi ben korku üretmek istemiyorum, ama çeşitli kaynaklardan HAARP’le ilgili bilgi edindiğinizde bazılarınız korkabilirsiniz.


HAARP, Alaska’da ve Porto Riko’da yerleştirilmiştir. Bu aygıt iyonosfere moleküllerin bir araya toplanarak gökyüzünde bir tabaka yaratmalarına neden olan bir enerji ışını gönderir. Bu ışın o tabakaya çarpıp Yerküre’ye geri döner. HAARP projesini yürütenler size fosil yakıt aradıklarını söylerler, ama bu projenin onların bilmenizi istemedikleri başka amaçları vardır. Eğer bu tür projelerle ilgileniyorsanız, onlarla ilgili bilgiye erişebilirsiniz. Şimdilik, ayrıntıların hoş olmadıklarını söylemekle yetinelim.

Böyle şeylerden söz ettiğim için özür dilerim. Bu bölümün tüm amacı korkunun yerine sevgiyi geçirmektir. Umarım, bu aygıtlar hakkındaki bilgiye eriştiğinizde, onların yerine sevgiyi geçirmek, terörün ve yıkımın yerine sevgiyi geçirmek için yapılan çalışmalara siz de katılırsınız. Fransızlar’ın Güney Pasifik’te yaptıkları nükleer bomba denemesi sırasında, yüzü aşkın insan Honolulu’daki İçsel Şifa Merkezi’nde sevgiyle toplanarak, bu nükleer denemeyi durdurmak için hep birlikte “ Om” mantrasını tekrarladı ve sonuçta deneme durduruldu. “ Dur hele, belki de bu nükleer denemeyi başka bir şey durdurmuştur, “ diyebilirsiniz. Kimin umrunda? O durduruldu, değil mi? O toplantıya katılanlar bunda bir rol oynadıklarını biliyorlar; önemli olan da budur.

Bir sevgi ana-zihni, bir grup insanın bu dünyada birçok şeyi değiştirebilecek sevgide birleşmesidir. 1996 ilkbaharında, yüz on iki kişi İçsel Şifa Merkezi’nde toplandı. Massachusetta, Washinton Eyaleti, Florida Texas, Nevada, Kanada, Avusturalya, Japonya ve Avrupa’daki büyük gruplar da bu, “ Om” mantrasını hep birlikte sevgiyle tekrarlama çalışmasına katıldılar. Bu çabaların HAARP programına bir pürüz çıkartarak onu bir süre için işlemez hale getirdiğini biliyoruz. Birileri HAARP gibi projelerden bir zarar gelmeyeceğini kanıtlayana dek bu çabalar sürdürülecektir.

Düşünceler gerçekten realiteyi yaratırlar. Her bir düşünceniz Dünya Ana’nın bilincinde tutulur. Ve çoğu insanda olumsuz, korku verici düşünceler olumlu, sevecen düşüncelere çok daha ağır basarlar. İnanın bana, olumsuz düşünceler sadece düşüneni etkilemekle kalmaz, kolektif olarak dünyayı da etkilerler. Çoğu insan Dünya Ana’ya çoğunlukla Sevgi, Gerçek, Güven ve Tutku düşünceleri gönderseydi ne olurdu? Dünya ve evren bundan dolayı, hiç kuşkusuz, minnettar olurdu.

Dünya’nın Büyük Değişim sırasında yükselmek için titreşimini arttırmakta olduğu bu zamanda sevgi daha da güçlü hale gelmektedir. On olumsuz, korku verici düşünceyi etkisiz kılmak için tek bir güzel sevgi düşüncesi yeter. Oysa uzun zaman önce, Atlantis zamanında, dünya Beşinci Boyut’tan Üçüncü Boyut’a inerken bunun tam tersi geçerliydi. O zaman tek bir olumsuz kişiyi etkisiz kılmak için sevgi ve gerçek içinde olan on insan gerekiyordu. Şimdi, yükselen Dünya’da, sevgi korkudan daha güçlüdür, öyleyse bundan yararlanın. Sevgi ve gerçek düşüncelerini yayan tutkulu bir grup insan çok büyük bir değişim yaratabilir.

0 comments:

Yorum Gönder