16 Kasım 2012 Cuma

SEVİNÇLİ BEKLEYİŞ: BAŞMELEK CEBRAİL’DEN KANALLANMIŞ MESAJ


15 Kasım 2012 Perşembe
 



Kanal: Shelley Yough

Selamlar, Sevgili Bireyler! Bugün sizin karşınızda olduğumuz için ne kadar hoşnut ve onurluyuz. Bugün burada olduğunuz ve büyük grup enerjilerine katıldığınız ve geleceği yaptığınız için sizi alkışlıyoruz. Grup dediğimiz zaman, sadece bu zamanda burada olanları değil, aynı zamanda daha sonraki
zamanda internetinizde bu geçişten mutlu olacak olanları da kastediyoruz.


Şimdi içinde olduğunuz enerjiler için öyle heyecanlıyız ki. Büyük bir hızlanma, şimdiye kadar yaşamlarınızda yaşamamış olduğunuz bir hızlanma zamanındasınız. Düzeni bozabilen hızlanmış bir gelişme içinde olduğunuz zamanı anlıyoruz. Dengenizi korumak güç olabilir ancak sizi temin ederiz ki, harika bir şekilde her şeyi yapmaktasınız. Öyle ciddi bir şeklide işinizi yapmaktasınız. Çok şey başarmaktasınız, Sevgili Bireyler, gerçekte pek çoğunuzun aylar ve yıllar içinde, ömrünüzde yaşamış olduğunuz pek çok şeyden çok daha fazlası başarmakta olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu zamanda gelişme ve ilerlemenizi hızlandırdınız ve bu günü ifade etmekten hoşnutuz.

Şimdi gezegeninizde yaşamakta oldunuz hızlanma düzeyi 2013 enerjilerine geçinceye kadar yükselmeye devam edecek. Tam olarak gerekli olan yolda ilerlemeniz için düzenlenmiş olan olaylar peşpeşe olacak. Yanlış yapamazsınız. Lütfen bunu söylediğimizde bizi duyun! Evren, yardım edenler, yüksek benlikleriniz insani benlikleriniz, gezegen, her şey 21 Aralık 2012 deki galaktik hizalanmanın eksen olayına doğru sizi götürecek güzel bir dans gösterisinde birlikte çalışmaktadır.

Bunlar ruhunuzun şimdi yaşamak için bedenlenmiş olduğu anlardır. Ruhunuzun burada olmayı seçmesinin nedeni budur. Yaşam ifadenizde pek çok deneyimlere sahip olmuş olmanızın nedeni budur. Herşey bu anlar için olmuştur. Bunu yaşamaktasınız, onu yaptınız. Tüm evren yarattığınız ve başarmış olduğunuz şey için izlemekte ve sevgiyle havalara uçmaktadır.

Şimdi insaniliğinizde, pek çoğunuz kendinize çok haksızlık etmektesiniz. Pek çoğunuz yükselişe çaba göstermiştiniz ve buna çok iyi çalışmadınız. Bu hatıra nedeniyle, pek çoğunuz bu zamanda yükselişin meydana gelmesinden emin olmak için kendinize büyük bir baskı yapmaktasınız. Buna derin bir ciddiyet getirmektesiniz. Büyük ölçüde kendinizi adadınız, Sevgili Bireyler.

Biz büyük bağlılığınız için size sevgi duyarken, lütfen bu anları el üstünde tutmak için zaman verin. Pek çoğunuz için bu ruh deneyimlerinizde taçlanan bir başarı olacak. başka büyük yaşam deneyimlerinizin de keyfini sürün, bu zamandan keyif alın. Şimdi her anın tadını çıkarın. Bu deneyimler bunun için olmuştur.
- -
Enerjilerinizde demirlenin. Dengenizi bulun. Işığınızı yayın. Gerçekten kim olduğunuza kucağınızı açın. Sakin ve dengeli, heyecanlı bir durumda kalarak, kendi denge noktalarını bulmada güçlükleri olanlara yol göstereceksiniz. Hizalanma konusunda derin korku içinde olan pek çok kişi olduğunu görüyorsunuz. Karanlık kehanetler duymuşlardır. Onlar dünyanın sonu geleceğinden korkarlar ve bunun karşısında güçsüz olduklarını hissederler. Pek çok kişi değişim hamlesine direndikçe ve eski yollara tutunmaya çabaladıkça çok büyük rahatsızlık getirecektir. Onlara herşeyin yolunda olduğunu, herşeyin kesinlikle güzel olduğunu gösterin. Seçim noktasına geleceksiniz!

Bu yolda size bunu vermemize izin verin. Gezegenin her yerindeki insanları birleştireceği için bu çok güzel, gerçek bir sevgi ifadesidir ve bir düğünü planlamış olmanız hoştur. Bu sizin kardeşlerinizle evliliğinizdir. Birlik bilinci bir evliliktir, değil mi? Aynı zamanda, bedeninizdeyken, Kaynağın ifadesi olan insan benliğiniz ile ruh benliğiniz arasındaki ilahi bir ortaklıktır. Bu, sonunda meydana gelecek ilahi ortaklıklar için kapıyı açacak olan pek çok düzeylerde koşulsuz sevginin derin ortaklığıdır.

Bu güzel, sevgiyi temel alan olayı planlamaktasınız, mükemmel olmak için bunu istiyorsunuz. Herkesin neşenize katılmasını ve paylaşmasını istiyorsunuz. Ayrıntılara yakalanmaktasınız. Sevgili Bireyler böyle yaparak yanlışa düşmeyin. Onlar olaylara kendilerini kaptırdılar, neşeli bekleyişi, heyecanı ve tüm deneyimle gelen sihri kaçırdılar. Onlar büyülü oldukları için bu anların değerini bilin! Onlar kutlanmış olacaktır! Bu öyle çok çalışmış olduğunuz şeydir, görmüyor musunuz?

Bu aynı zamanda büyük olaydan sonra gelecek şey için heyecanınızı, işinizi ve vizyonunuz korumak hakkındadır. Ne kadar çok zaman sadece düğünle ilgilenmiş olan ve sonradan nasıl evli olunacağının ipucunu sahip olmayan insanları gördünüz mü? Bu güzel kalp merkezli olayın başlangıcının anlayabiliyor musunuz? Bu başlangıçtır. Gitmekte olduğunuz yer için temeldir. Hayallerinizin tozunu alın ve çekmeyi istediğiniz şeyi düşünmeye başlayın. Önünüzde sınırsız olasılıklar vardır.

Bu ilerlemekte olduğunuz enerjilerin hediyesidir. Sınırsız olasılıklar. Gerçekten olduğunuz dünyada Tanrı olmak. Barışı yaratmak. Uyumu yaratmak. Birliği yaratmak. Norm olan bir varoluş durumu olarak koşulsuz sevgiyi yaratmak. Görüyor musunuz? Yapmakta olduğunuz şey budur! Öyle dikkate yaşan olmasının nedeni budur. Bu zamanlara korkuyla yaklaşmayın. Onlara neşeli bir beklentiyle yaklaşın. Dünyada cennetinizi yaratacak olan enerjilere demirleneceksiniz.

İnsaniliğinizde, pek çoğunuz bazı şeyleri yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Basitçe Varlık olmanın yeterli olduğu şeklindeki belalı inançlara sahipsiniz. Tüm bunların olduğundan emin olmak için tedavilere sahip olmanız gerekir, bağlantılara sahip olmanız gerekir, DNA’nızı aktive etmeniz gerekir, mükemmel meditasyon yapmanız gerekir gibi hissediyorsunuz. Lütfen her birinizin ve herkesin olduğunuz gibi tam olarak mükemmel olduğunuzu bilin. Evrenin dansının bir parçasısınız ve bu noktada bir kendini düzelten kurstur bu. Sadece yanlış yapamazsınız. Bunu söylediğimiz zaman bizi duyun. Eğer ruhunuzu onurlandırmamış olan bir yönde ilerlemeye ve deneyimlemek için burada olduğunuz şeye son verirseniz, kayıt zamanında rahatsız olursunuz ve doğal olarak yeniden düzeltirsiniz. Sadece bir yanlış yapamazsınız. O halde, lütfen size bunu söylediğimiz zaman bizi duyun ve artık eski korkularınızdan kurtulun.

Ancak nasıl yapacağınıza ilişkin yönlendirmeler istediğinizi anlıyoruz, bu nedenle onları size vereceğiz. Teslim olun ve şükredin. Eğer hiçbir şey yapmazsanız ancak teslim olmayı ve şükretmeyi uygularsanız, yeterli olandan daha fazlasını yapmış olacaksınız. Bu kadar basittir. Eğer teslim olursanız, en yüksek hizalanmanızı elde edeceksiniz ve mümkün olan rahatlığın en yüksek miktarıyla ilerleyeceksiniz. Evrenin ve rehberlerinizin tam olarak ihtiyaç duyduğunuz yerde size yol göstermelerine izin vereceksiniz. Eğer şükretmeyi uygularsanız, yaratmayı istediğiniz şeyin enerjilerini sağlayacaksınız ve Şimdiki anınızı kucaklayacaksınız. Bunlar aydınlanmaya ilerlemek için önemli yönlerdir
.
Eğer meditasyon yapmak isterseniz, bunu yapmanızı teşvik ediyoruz. Eğer tedavilerin size iyi geldiğini hissediyorsanız, bunu yapmanızı teşvik ediyoruz. Seçiminize bağlıdır. Her neyin size iyi geldiğini hissederseniz, bunu yapın! Lütfen neşeyle ve heyecanlı bekleyişle Değişimi tam olarak yaşayabileceğinizi anlayın. Korkarız ki, çoğunuz öyle çılgınca koşuşturmakta olacaksınız ki zamanla bizim içinde olduğumuz yeni enerjilerden bitap düşmüş olacaksınız ve çok şey yapmaktan, ancak uyumaktan çok yorgun olacaksınız. Partiyi kaçırmanızı istemeyiz (kahkahalar…)

Çok sıkı çalıştınız. İş yapmaktaydınız. Çoğunuz tüm enkarnasyonunuzu yorulmak nedir bilmeden çalışmaktaydınız. Son 12 yıldır ciddiyetle durmadan arınmış, yeniden hizalanmış, ayıklanmış ve mükemmelleşmiş e sevmiş e bağlantı kurmuştunuz. Şimdi, Sevgili Bireyler, eğer gezegende diğer işler için eğitimdeyseniz, eğer 12 yıldır tam zamanlı olarak yetiştirilmişseniz, hazır olduğunuzu düşünmüyor musunuz? Hazırsınız! Bunu kutlayın! Gezintinin tadını çıkarın. Bu yaşamak için buraya geldiğiniz şeydir. Sahneye en yakın koltuk için sıraya girdiniz. Gıpta edilen, özel VIP koltuklara oturmayın ve o zaman tanrı aşkına gözlerinizi kapatmayın! En nihayetinde, parmaklarınızın ucunda yükselin, yapacak mısınız? ( Daha çok kahkahalar…)

Sizi onurlandırıyoruz ve hamaratlığınız için sizi çok seviyoruz. Bu öyle bir hamaratlıktır ki, mümkün olan her şeyi yapmıştır, ancak şimdi biraz eğlenme zamanıdır. Haydi neşenin enerjilerine demirlenelim! Haydi sistemdeki güzelliği bulalım. Haydi sizin de olduğunuz gibi üstatlar olarak ışığınızı parlak bir şekilde yayalım ve yarattığınız bu inanılmaz zamanlarda neşelendiğimiz gibi, evrenin kalanıyla da bir olalım. Bugün için size bırakacağımız şey budur. Her zamanki gibi, bu bizim büyük hazzımız olmuştur.

Başmelek Cebrail; Shelley Young kanalıyla
Website: www.trinityesoterics.com
Facebook: Trinity Esoterics
Twitter: @trinityesoteric
Youtube: http://www.youtube/. Com/trinityesoterics
Çeviri: Bdost

0 comments:

Yorum Gönder