5 Kasım 2012 Pazartesi

SAİNT GERMAİN

 
Tüm uyarlanmalar onunla yapıldı; şimdi aktif olarak yapma ve başarma zamanıdır ve zaman bu zamandır!

Selamlar benim değerli bireylerim, ben Saint Germain. Dünya gezegeninizde ŞİMDİ bu anda bir kez daha sizin hizmetinizdeyim. Çok kısa zamanda meydana gelecek çok şey vardır ve hepsi de ortaya çıkmaya hazırdır. Birçok portalın aktivasyonundan sonra, pek çok negatif ve düşük insan düşünce formlarının ve yaratımlarının temizlenmesinden sonra, en büyük kısmı getirecek olan bir yaratımın zamanı geldi. 11 Kasımdaki sonraki büyük portalın ve onu izleyen bazı küçük portalların da yapacak çok şeyi vardır.


Şimdiye kadar kullanmış olduklarınızdan çok daha bilinçli bir şekilde yapılacak olan daha büyük çalışmalarla, şimdi gerçek çalışma başladığı için kendinizi hazırlayın. Bu bakımdan, her şey çok kısa bir zamanda meydana gelecek. Şimdiye kadar, kolayca bütünleşebildiniz ve başa çıkabildiniz, ancak çok şeyin ortaya çıkmaya başlayacağı ve çok şeyin sizin hepinizi çok daha yüksek bir düzeye çıkaracağı gerçeğiyle sonuçlanan daha büyük bir zirve gelecek. Söylenecek şey şudur ki, pek çok Işık işçilerinin farkındalığı her birinin kendi başına ve kendi çabasıyla daha kolektif bir forma uyum sağlamaya başlamaktadır ve bu başarmak için daha güçlü bir temel kuracaktır. Birlikte güçleri birleştirmek ve daha büyük bir gerçekleştirme gücü ve daha çok enerjiyi gerektiren büyük projelere girişmek hepiniz için zorunlu olacaktır. Kolektif bilinçliliğin bu günlerde çok fazla önemli olmasının nedeni budur.

Bilinçliliğinizdeki genişleme devasa ve yüzlerce faktörle çeşitlendirilmiş bir sıçramayla karşılaştırılabilir. Bu sıçrama birçok ruhun uyanmasıyla sonuçlanmıştır. Neticede bu kendinizi kişisel, içsel düzeyde Işığa doğru yükselterek kolektif olarak eriştiğiniz derecedir. Ruhlarınız Dünya ile birlikte daha ileriye doğru evrilmek için karar vermiştir. Bu grup neler olduğunun farkında olan ruhları, yeni uyanmış olanlar kadar, bize katılmış olan aramızdaki yeni aydınlanmış olanları da kapsar.

Dünya’da hala uyanmamış olanlar arasında ve sizin aranızda sayısız ruhlar tarafından günlük temelde ve bu anda pek çok seçimler yapılmıştır, çünkü herkesin Üst Benliği açık olarak nasıl gelişebildiğini ve olmak istemediği yere nasıl karar vereceğini açık olarak hissedebilir. Karşıdaki yol sizin Üst Benliğiniz olan gerçek varlığınızla çizilecek. Kalpleriniz bunun hangi yol olduğu hakkında sizi bilgilendirecek ve sizin olanı bilmeye başlayacaksınız. Bir konuşma tarzı olarak, son saniyede bile bunun değişebileceğinin farkında olun, bu nedenle Dünya üzerinde henüz kararlarını vermeyen ya da hala uyanmamış olan ruhlar için endişe etmeyin! Onların bilinçliliklerindeki tüm olasılıklar elverişli olmaya devam eder.

Bundan başka, yine şimdi düzenli olarak Violet Flame (Mor Alev) i kullanmanın zorunlu olduğu gerçeğini vurgulamak istiyorum. Dünyanın her yerinde parladığını görmek istiyorum. Dünya Ana şimdi mor rengin onun yolu üzerinde olduğu anlamına gelen, bir şeylerin olumlu olarak görülebildiği bir pembe rengi yaymaya başlamaktadır. Şimdiye kadar bildiğiniz gibi, mor renk varlığın en saf ve en güçlü durumu, bilinçliliğin en gelişmiş durumudur ve bu başarmanızı görmek istediğimiz şeydir! Birçok kalpler halen bu mor alevle karıştırılmıştır ve daha pek çoğunun izleyeceğini görüyoruz. Bu konuda hepinizle pek çok çalışma devam ediyor ve bizim desteğimizle, bu etkinin birden fazla olduğunu görmek istiyorum. Kendinizi tümüyle bu saf mor alevlere daldırın, böyle yaparak mor alev sizi temizleyecek ve kolektif düzeyde olduğu kadar, kişisel düzeyde de kirliliği ortadan kaldıracaktır. Gerçek Benliğinizi daha önce olmadığı kadar tekrar tekrar bu aleve tutarak ve ışıldatarak, Karma temizlenir, saf olmayan şeyler ekarte edilir. Bu Mor Alevi iyi kullanın, bu gerçeği yeterince vurgulayamıyorum.

Mor Alev için zaman geldi, bu hakim renktir ve bu anın gücüdür; bu sizin en aydınlanmış duruma kendinizi getirerek, gelecekte en safın en safına erişme amacınızdır. Bunun için zaman geldi, gerçekte bu halen buradadır, benim sevgili kalplerim! Mevcut enerjiler buna kendilerini katarlar ve portallar da şimdi gündemde olan gerçek çalışma için sizi hazırlamak amacıyla daha fazla aydınlanmayı oluşturmak için aktive edilmiştir. Tüm adaptasyonlar onunla yapılır; şimdi aktif olarak yapma ve başarma zamanıdır ve vakit o vakittir! Hepiniz için sürprizlerin ne olduğunu bildiğim için benim coşkum artıyor, sevgim size aittir ve sizin yanınızdayım, tek ruh bile bırakılmayacak. Mor Alevle sizi nasıl desteklediğimizi hissedin, öncekinden bile daha fazla ön bayraktarlık etmeye ne kadar yakın olduğumuz hissedin, çünkü taşıdığımız bu meşaleyi yakmak ve desteklediğimizi ve niçin ŞİMDİ bu anda bunu üstlenmiş olduğumuzu göstermek zamanıdır.

Mor Ray’a ait olan bizler ŞİMDİ’ye ve size güveniyoruz. Meydana gelmeye başlayan ve çok daha fazlasının izleyeceği büyük aydınlanmaya şahit olabildik. Sandy fırtınası hepsi de Dünya’nın iyiliğine olan pek çok değişiklikleri getirdi. Sonuçlarını, galaktik kardeşlerimizin söylemiş olduğu şeye uygun olarak en az şiddete indirebildik, böylece herşeyin bir nedenle meydana geldiğini bilin ve güvenin. Dünya Ana’nın kendi en saf benliğine geri dönmek amacıyla enerjisini açığa çıkarması gerekiyor. Bu fırtına sizin düşündüğünüzden çok daha fazla şeyi serbest bırakmıştır ve her şey düşünülmüştür, bu zorunluydu. Bu büyük temizlenme negatifliğe demir atmış herşeyi fırtınaya maruz kalan şehirlerin dışına ve özellikle de New York’un dışına atmak gerekliydi. Herşey iyi bir sonuç getirmiştir ve her şey en aza indirilmiştir; bir şeyler kötüye gidebilirdi ama olmadı. Yüksek şiddetle silip süpürmediği için, basın tarafından sözü edilen negatif imajlar ortaya atılmıştır. Onlar sadece sizi korku içinde tutmayı amaçlarlar. Gerçekten de medyanın olup biteni dürüst bir şekilde yansıtmadığını hissedersiniz ve ondan çok daha iyisini bilirsiniz.

Meydana gelmesi gereken hala çok fazla şey var ve şeyler ısrarla sürüyor görünüyor ancak hiçbir şey aynı değil. Görünenlere rağmen, her şey yumuşak bir şekilde ve Dünya ile birlikte en uyumlu tarzda gidecek. Bu Dünya Ananın sürecidir ve mümkün olduğu her zaman destek olacak olan ve bunu çok dikkatli bir şekilde izleyecek olan çocukları olduğunuz için aynı zamanda sizin de sürecinizdir. Bu süreçte hep birliktesiniz ve pek çok hazırlıklara devam etmeniz sağlandı ve birçok kişisel değişiklikleri hissetmeniz sağlandı ve kendiniz ve birbiriniz için sevgiyi ifade etmeniz sağlandı, bu tüm süreç yararlı bir şekilde Üstün Yaratıcı olduğum, Işığın Varlığı olan bizim sonsuz İlahi Planımıza göre yararlı bir şekilde gelişecek.

Tüm bu sonsuzluk ve Sevgide OLDUĞUM KİŞİYİM.

Saint Germain, Meline Lafont kanallık etmiştir. 03.11.2012

Çeviri: Bdost

0 comments:

Yorum Gönder