21 Kasım 2012 Çarşamba

Arkturuslu Juliano

 
David Miller kanalıyla
İnsanlıkta evrim döngüsünün geçişine tanık oluyorsunuz. Tam olarak bu döngünün dönüm noktasındasınız ve 2013′te bu döngünün daha kuvvetli olduğunu ve daha direkt etkisi olacağını ve sonuçlar tezahür ettireceğini göreceksiniz. Aslında, 2013 ruhsal çalışma ve ruhsal enerjide büyük atılımların yılı olacak. Telepatinin gücünde keşifler yapılacak. Evren ve insanın içsel dünyası arasındaki ilişkilerde keşifler yapılacak. İnsanın hastalık, ağrı ve enerjisel daralmalar ile baş etme yeteneğini dönüştürecek olan bilinçte keşifler yapılacak.



2012′de rahatsız edici olan kutuplaşmaların 2013′te de devam edeceğini bilerek bu tahminleri yapıyorum. Görüyorsunuz, gördüğünüz kozmik drama tamamen bitmedi. Kutuplulukların hala önemli enerjisel kuvveti olacak. Gücü elinde tutanlar, yollarının Dünyanın çöküşüne katkıda bulunduğu görülse de, hala güçlerine tutunmayı arıyor olacaklar. Yine de, ortaya çıkan yeni bilinç genişleyecek ve dramatik bir değişimi sağlayacak. Bu geçiş hem enerjisel bir geçiştir hem de insanlığı yüksek boyutlara açan bir geçiştir.
2013 diğer boyutların varlığının bilimsel kanıtını görecek. 2013 ölümden sonra hayatın var olduğunun kanıtını görecek. 2013 karanlık maddenin ne olduğunun ve evrenin karanlık madde, karanlık enerji adı verilen bu bilinmeyen enerji ile nasıl işlev yaptığının keşfine tanık olacak.


2013 bilimsel cephede bazı güzel keşiflere tanık olacak, buna Mars’taki büyük keşif de dahil. 2013′te, bir zamanlar Mars’ta yaşam olduğu keşfedilecek. Bazı fizikçiler bunu zaten biliyor. Komşunuz Mars’ta bir zamanlar yaşam olduğunun kanıtı olacak. 2013 insanlığın Dünyaya doğal sevgisinin ve saygısının içsel uyanışının genişlemesini görecek. Bu saygı bu gezegendeki ruhsal arayıcıların Dünya’ya Mavi Mücevher adını vermelerine neden oldu.


2013 sonunda, galaksideki dünya dışı varlıkların varlığının kanıtına şüphe gölgesinin ötesinde tanık olacak. Büyük bir ifşaat olacak. Bir uyanış olacak. Dünyanın dışında yüksek formda gezegensel yaşam keşfedilecek.
2013′te gezegensel şifa ve gezegensel teknoloji zenginleşecek. 2013′te gezegensel şifaya odaklanmada daha büyük bir yetenek olacak. Gezegensel şifa, yüksek bilinç, yüksek varlıklar ve gezegenin ruhu arasında eşsiz bir etkileşim, pozitif ve iyileştirici bir etkileşim olması için, insanlığın gezegenin ruhu ile nasıl pozitif şekilde etkileşebileceğini öğretecek. Aslında, bu etkileşim, bu gezegenin şu anda var olan sayısız dengesizliği yenebileceği tek yoldur. İnsanlık 2013′te bu gezegenin ruhuyla ruhsal olarak ve telepatik olarak önemli ölçüde etkileşim kurabilme noktasına ulaşacak. Bu etkileşim, biyosferin insanlığın gereksinimleri ile uyum içinde kalabilmesi için, Dünyanın enerjilerini yeniden dengelemeye yardımcı olacak.


2013 ayrıca diğer boyutların varlığının kanıtını görecek. Herkes diğer boyutları duyumsuyor, ama 2013′te perdeler kaldırılacak. Bu perdelerin bir kısmı, gerçekleşecek olan enerjisel değişimler ile kalkacak.
Herkes Dünyanın Merkezi Güneş ile hizalanmasını biliyor. Herkes, Dünya ile etkileşecek olan yeni elektromanyetik bir enerji alanının var olduğunu biliyor. Bu elektromanyetik enerji değişimi sayısız kaynaktan geliyor. Güneşteki değişimlerden geliyor. Ayrıca galaktik ortamdaki değişimlerden geliyor. Dünyanın galaksinin merkezi etrafındaki yolculuğunu hatırlayın, bu nedenle galaksi etrafındaki yolunda Dünya, farklı elektromanyetik parçacıklar ile karşılaşıyor.


Yükselmiş üstatlar, yüksek boyutlu varlıklar 2013′te Dünya ile çalışmalarını artıracaklar. Onların düşünce enerji alanlarının toplamı ve sayısız yıldız tohumu vasıtasıyla sağladıkları kanal bilgisi, bu gezegende yeni pozitif enerji kuvveti oluşturuyor. Ben, Juliano bu gezegende daha önce hiç bu kadar sayıda ruhsal olarak uyanmış insan olmadığını söylüyorum. Kutupluluklara rağmen, sayısız problemlere rağmen, çatışmalara rağmen, Mavi Mücevherde ruhsal zihniyete sahip çok sayıda yıldız tohumu var olmaya devam ediyor.
 

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder