13 Kasım 2012 Salı

IŞIK İŞÇİSİ

Pamela Kribbe
 
Orjinalde yaklaşık 150 milyon ruh kalan insanlığın bilincinin yükselmesine yardımcı olmak için ışık işçisi olmayı kabul etmiştir , yani onlar Dünyayla birlikte 5.boyuta yükselişe hazırlanacaklar.Bu dünyadaki yaklaşık 6 milyar kişi içinde %2’lik bir orandır.Onlar ışık işçileri ve bu onların görevi.

Işık işçisinin ruhu dünyadaki birçok insanın ruhundan daha yaşlıdır.Bu ‘’Kova’’ çağına hazırlanmak için bir çok yaşam deneyimlemişlerdir.Çoğunlukla ruhsallıkla hep iç içe olup;papaz,rahibe,keşiş,medyum ve şaman olarak enkarne olmuşlardır.Bu rolleri yerine getirmek için çoğu zaman reddedilmişler ve eziyete uğramışlardır,yaşadıkları travmalar onlarda derin yaralar bırakmıştır.Fakat bu çoklu yaşamları sırasında , sonunda rolleri açığa çıktığında onları da şaşırtacak kadar güç,bilgelik ve yetenek edinmişlerdir.

‘'Dünyanın ışığı sizsiniz.Tepeye kurulan kent gizlenemez’’ Matta 5:14

Bu yaşamda ışık işçisinin kendi farkındalığına engel olan önemli bir faktör taşıdığı ağır karmik yüktür , bu yük onu uzun bir süre yoldan saptırabilir. Fakat bu yükten kurtulduğunda ve güç ihtiyacını bıraktığında ışık varlığı olduğunu fark eder.

Bu bir kez başladığında ,ışık işçisi hızlı bir ruhani uyanışa girme kapasitesine sahiptir. Eğer isterse,yolda birçok insandan daha hızlı hareket edebilir,bu onlara diğerlerini de yolculuğa dahil etme imkanı tanır.Ama öncelikle yolculuğu kendi başına tamamlamalıdır. Ve bu genelde büyük bir kararlılık ve azim gerektirir.

Işık işçisi için yükseliş yolu garip ve tanımlanamayan fiziksel,zihinsel,duygusal ve ruhsal semptomlar içerir.Kariyerlerinde,kişisel ilişkilerinde ve yaşam olanaklarında hızlı geçişler deneyimler.Ve onlar kesin surette hayatlarının değişik alanlarında beklenmedik ölçüde kayıplar deneyimlemişlerdir.

‘’Biz Tanrımız’ın kullarınının alınlarından mühürleyene dek karaya,denizlere ya da ağaçlara zarar vermeyin’’ Vahiy 7:3

Fakat ışık işçisi şimdi diğerlerinin kendi güzelliğini ve kendi değerini bulmasına yardımcı oluyor.Işıkla çalışmanın iki yolu vardır – Ya ışık olursunuz ya da Işığı yansıtırsınız.

Her ikisi de ışık işçisinin hediyesidir.

Kaynak: http://lightworkers.org/channeling/171107/lightworker

Çeviri:Utku Maden

0 comments:

Yorum Gönder