24 Kasım 2012 Cumartesi

ONLAR BURADA - BÖLÜM 16 - BİZE NELER OLACAK?


http://www.dunyaana.com/images/oo9.jpg       Drunvalo eğer bu sıralarda bir kutup hareketi gerçekleşirse bunun nasıl bir etkisi olacağını bilmemektedir. Bunu başka hiç kimse de bilemez. Zira şu an yaşadıklarımız son derece sıra dışıdır. Thoth ve diğer ilerlemiş ustalar bizim bu boyutta olmamız gerekenden daha hassas , daha organik ve bilinçli olduğumuzu da belirtmektedirler. ( bu da alışılmadık bir başka durum )


         Drunvalo bir kutup hareketi gerçekleştiğinde neler olduğunu( normal durumlarda ) bilmektedir. Değişiklik noktasına yaklaşıldığında, yeryüzünde her şey alt üst olur. Kim ve ne olduğumuz, hafızamızın tümü, dünya manyetik alanına kayıtlıdır. Bir anlamda bir bilgisayara benzemekteyiz. Bilgiyi işleyebilmek için bu alana ihtiyaç duyarız.

         Dolunaydan bir gün önce, dolunay zamanı ve bir gün sonra genellikle cinsiyet, tecavüz ve diğer suçlarda artışlar gözlenir. Bunun sebebi ayın manyetik alanda meydana getirdiği baloncuktur. Bu anlık baloncuk duygusal yönden hasarlı insanların sınırı aşmasına neden olmaktadır.

        Hareket süreci yaklaşırken birçok şey dengesini yitirmeye, manyetik alan kısa bir süre için ( 3 ile 6 ay arası ) dengesizce azalmaya ve artmaya başlar. Bu, dolunayın her gün giderek daha parlak ve büyük bir şekilde gökyüzünde yerini alması gibi bir şeydir. Bu nedenle insanların bir kısmı çıldırma noktasına gelecektir. Bu durumda,  gezegendeki ekonomi ve sosyal yapılarda da çözülmelere yol açacaktır ( çünkü bu yapıları da bir arada tutan insanlardır ). İnsanlar bir kez kontrolü yitirince her şey çözülmeye başlar.
Bu kez böyle olmayabilir. Manyetik alanın çözülmesini engelleyebiliriz.

        Genelde kutupların ve boyutların hareketi eş zamanlıdır. Gerçek kutup hareketleri başlamadan yaklaşık beş ile altı saat önce alışılmadık, görsel bir fenomen meydana gelir. Üçüncü ve dördüncü boyutlar birleşirler. Ardından, üçüncü boyut uzaklaşırken, bizler yavaşça, dördüncü boyuta doğru geçmeye başlarız.

       Üçüncü boyut sistemi dağılırken çeşitli tuhaf cisimler belirmeye başlar. Bu gezegende 500 milyon yıldır gelişmiş bir yaşam olsa da bu konuyla ilgili hiçbir kanıt yoktur. Çünkü bunlar boyutlar arası bir durumda gerçekleşmektedir. Varlığını sürdürebilmek isteyen bir cisim bu sırada var olanlardan son derece farklı bir duruma bürünmek durumundadır. Aksi takdirde yok olacaktır ( piramitlerin ve Sfenks’in dünya üzerinde eşi ve benzerinin olmamasının sebebi budur ). Ardından gezegendeki her şey, görsel olarak parçalara ayrılarak yok olur. Tuhaf cisimler belirir belirmez, dördüncü boyutun cisimleri de görülmeye başlarlar. Yerden biter gibi beliren bu cisimler ne renkleri ne de görünüşleri bildiğimiz herhangi bir şeye benzer.


       Üçüncü boyuttan dördüncüye geçebilmek için, genelde bir merkaba yaratmak gerekir. Fakat bu kez, durum biraz farklı olacaktır. Drunvalo’ya göre şimdiden bir buçuk milyar insan bilinç sıçraması yapmaya hazır durumdadır. Hatta ustalar, gezegendeki herkesin bu sıçramaya hazır olduğunu düşünmektedirler. İnsanlar aniden, kendilerini o ana dek farkına varamadıkları bir merkabanın içinde bulacaklar.

       Manyetik alanı orijinal konumunda bir arada tutabilsek bile bu alanın olmayacağı bir üç buçuk saatlik süreç kesinlikle yaşanacaktır. Eğer merkaba üretebilirseniz, kendi bedeninizin etrafında bir uzay-zaman aracı yaratarak yok olan manyetik alanın etkilerinden korunabilir, bu şekilde bir sonraki boyuta ulaşabilirsiniz.
       Manyetik alan çöker çökmez etrafınızdaki dünya yok olacak kendinizi büyük boşlukta bulacaksınız. Bu kararsız ( BARDO ) süreci üç buçuk saat sürecektir. Sonra yaşam, bu kez dördüncü boyutta geri gelecektir.

        Kendinizi daha önce hiç düşünmediğiniz yepyeni bir dünyada bulacaksınız. Aslında burada daha önce de bulunduk ama hafızamızdaki bilgiler silinmiştir. Orada renklerin, şekillerin, kokuların ne olduğunu bilmeyen bir bebeğe benzeyeceksiniz.

        Bu dünya ile diğeri arasındaki tek benzerlik aile bağı ( ana, baba, çocuk arasındaki ) olacaktır. Bu dünyaya ulaşır ulaşmaz, her ne kadar siz bir şey anlamasanız da biri dişi diğeri erkek iki varlık tarafından karşılanacaksınız. ( Anne-Baba ) bu varlıklarla aranızda çok yakın bir sevgi bağı olacak. Dördüncü boyutta etrafınızı anlayabilecek kadar büyümeniz iki yılınızı alacaktır. Bu arada boyunuz en yüksek uzun konuma eriştiğinde yaklaşık 3 il 5 metre arasında olacaktır. Ebeveynleriniz büyümeniz sırasında size rehberlik edip yol göstereceklerdir.

        Varlığınızı çırılçıplak sürdüreceksiniz. Elbiselerin size hiçbir yararı olmayacak. Bu arada bedeninizin anatomik yapısı da oldukça değişecektir. Atom yığınları enerjiye dönüşürken, bağımsız atomlar birbirlerinden oldukça büyük uzaklıklarda varlıklarını sürdürecekler. Bedeninizin tamamına yakını enerji olacaktır. ( Işıktan Beden ) unutmayın, bu düzeyde düşündüğünüz her şey anı anına gerçekleşecektir. Örneğin; bir portakal düşlerseniz, bir anda soyup yiyebileceğiniz bir tane elinizde belirecektir.

        Bu nedenle, barış, sevgi, güzellik ve benzeri düşünceler son derece önemlidir. Eğer bu boyutta korkuya motive olursanız bir anda kendinizi son derece korkutucu bir ortamda bulabilirsiniz. Örneğin; sizi öldürmeye gelmiş bir düşmanla karşılaşabilirsiniz. Sonra bir silah düşler, ona ateş edersiniz. Bu olur olmaz, ceza olarak, buraya, üçüncü boyuta tekrar gönderilirsiniz. Dördüncü boyutta düşüncelerin kalitesi çok önemlidir. İsa düşünce saflığı konusu üstünde bu nedenle durmuştur. 

Komşuna sevgiyle, dostlukla, nezaketle davranmak bu konuda yapılabilecek iyi bir egzersizdir. Zira bu davranışlar aynen karşılık görecektir. Bu tür duygular üçüncü boyutta da çok önemlidir ancak her şey anı anına gerçekleşmediğinden yanlış bir düşünceden kurtulabilme şansımız olabilmektedir. Üçüncü boyut, kurbanın bilinci, sınırları görme aşamasında bir tür oku işlevi görmektedir. Kurbanın bilinci derken aslında yarattığı gerçekliğin farkında olmadan her şeyi, öylesine, rasgele yapan kişinin bilincini kast ediyorum.

0 comments:

Yorum Gönder