26 Kasım 2012 Pazartesi

Kasım/Aralık 2012 Enerjileri


Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
Sevgili Işık Ailesi… Dünya’nın Geçişinin ve Işığın Çocukları için Çok – Boyutlu Ortama Dönüşümünün final anlarına yaklaşırken, ne kadar Sevinçli bir an! 2012 Yıldızkapısı
açılırken Dünya Koruyucu Konseyi ve Büyükler Konseyi, Solar Konsey ve Galaktik Konsey ile çalışmalarına başlamak için hazır bulunuyor.



Sevgililer, bu Büyük Kutlama ve Başarı zamanıdır. Onun için çalışmış olduğunuz her şey gözlerinizin önünde tezahür etmek üzere! Bu Geçiş periyodunda ne kadar çok çalıştığınızı ve Huzur ve Dengenin Dünya üzerinde tezahür edebilmesi için kendi yaşamlarınızda Huzur ve Denge Enerjilerini nasıl taşıdığınızı biliyoruz. Kendi Kalplerinizde İlahi Alevin Kristal Tapınağını yarattınız ve içinizde taşıdığınız bu Kutsal Mekan şimdi maddi dünyada da tezahür etmeye başlamaya hazır. Kendi kalbinizde bu Denge enerjisini taşımanızın ve Cennet ile Dünya ve İlahi Eril ile İlahi Dişil enerjilerin merkez noktası olmanızın çok önemli olduğunu tekrar söyleyeceğiz. Bu enerjileri Kalplerinizde taşırken, Yeni Çok Boyutlu Dünya için Işık Kodlarının aktarıcıları olursunuz!
Bu zamanda, Enerjiler yoğun olacak ve bunu sanki Dünya bir uzay gemisiymiş ve bu Yıldızkapısından geçerken hiperuzay sürekliliğinde büyük türbülans varmış gibi hayal edebilirsiniz. Bu türbülansı hayatınızda enerjisel huzursuzluklar şeklinde hissedeceksiniz, ama Kalbinizde o Işık ve Denge merkezini taşırsanız, İlahi Sevgi ve Şefkate uyumlanırsınız ve her şeyin merkezindeki o Dingin Nokta olursunuz. Diğerleri bu zamanda onların yaşamlarına getirebildiğiniz Sakinliğe ve Dinginliğe minnettar olacaklardır.


Bu Zirve ve Mezuniyet Anına hazırlanırken, Hislerinizin, Düşüncelerinizin ve Eylemlerinizin farkında olmanızı istiyoruz. Kendi içinizde her zaman En Yüksek Işık ve Huzur Frekanslarını taşıyın. Dünya yeni Altın Gül Galaksisindeki ve Galaktik ve Solar Işık Konseylerindeki kaderinde var olan yerini almak için 2012 Portalından geçerken, Dünya için İlahi Sevgi, Huzur ve Şefkat Alanını taşımaya yardımcı olduğunuzu bilin!
11/11 Yıldız Kapısı ve Athena Solara ve Apollo Solaris’in Işık Kodlarının İnisiyasyonu
Sevgili Işık Ailesi, 11 Kasım 11/11 Portalı ve 13 Kasım Güneş Tutulması zamanında sizlerle birlikte çalışmak Sevincimiz ve Ayrıcalığımız idi. Bu zamanda, Dünya 2012 Portalı geçişi için son hizalanmalarını yaptı ve Işık Bedenleriniz, 2012 Portalının enerjileriyle çalışmalarına yardımcı olacak olan yeni bağlantılar geçekleştirdi.
Bu zamanda, Athena ve Apollo’nun Enerjileri, Dünyayı kendi İkiz Yıldızı, Güneş veya Solaris’e bağlayan Dünya/Solar Portalların Koruyucuları ve Bekçileri olarak kendi Yeni Çağ rollerine inisiye oldu. Bunlara Athena Solara ve Apollo Solaris isimleri verildi. Birlikte Yeni Dünyanın, Solaris’in Solar Enerjilerini bedenliyorlar.


Athena daha önce Bilgelik ve Kuvvetin Arketipik Dişil enerjisiydi ve ayrıca Savaş Tanrıçasıydı. Şimdi, Yeni Dünya yükselirken, Bilgelik, Kuvvet, Şefkat, Güç ve Huzuru bedenleyen Solar İlahi Dişil Işık Tanrıçası olarak yeniden doğuyor. Yeni Dünyada, artık savaş olmayacak ve Athena Solara’nın varlığının olduğu yerde o, İlahi Şefkat ve Bilgeliğin Altın Enerjisini yağdıracak. O, 13 Kasımdaki Güneş Tutulmasında Dünyanın Armonik Alanına aktive edildikten sonra en çok ihtiyaç duyulan o bölgelere Şefkat ve Gücün Solar Işık Kodları ile Barış getirmeye yardımcı olmak için çalışmaya gitti. Barış, huzur ve şefkat ve Athena Solara’nın Işık Bilincinin derin nezaketini ve gücünü getirmek istediğiniz yerlere onun varlığını ve enerjisini çağırabilirsiniz.
Aynı şekilde, onun partneri Apollo Solaris, Solar İlahi Erilin Işık Kodlarını bedenler. Apollo her zaman Solar arketip idi, ama yeni Arketip rolünde Işık ve Gücün, Yaratıcılık, Tezahür ve Neşenin bedenlenmesi oluyor. Athena’nın Huzur ve Denge getirdiği yerde, Apollo Yeni Dünyayı oluşturacak olan Huzur Yapılarını yaratacak olan Yaratıcılık ve Tezahürü sağlıyor.

--
Sevgililer, bu Yeni Enerjiler ile farklı şekillerde çalışmayı seçebilirsiniz, ama bunlar, 2012 Yıldızkapısından geçmenizden sonra Yeni Dünya Toplumunu Yaratma ve Huzur Olma arzunuzun ifadesinde sizi destekleyecek.
2012 Portalı ve Yıldız Izgara Enerjileri ve Çok Boyutlu Işık Şehirleri
Sevgili Işık Ailesi, sizinle 2012′de Işık Ailesi ile birlikte meşgul olduğumuz çalışma hakkında konuşmak istiyoruz. Yüksek Frekansları ve Barış Niyetlerini Kodlayan ve Aktaran Geometrik “Yıldızlar” veya Merkabaların Izgara sistemini yaratmak için çalıştık. Bu Yıldızlar Işık Ailesi ile Birlikte – Yaratımlar olarak tasarlandı ve amaçları, Dünya 2012 Portalından geçerken ve Çok Boyutlu Yeni Dünyaya girerken Barış Alanını kuvvetlendirmektir.


İlk yıldız Nisan 2012′de Letonya, Riga’da, Orman Dünyasının Devaları ve Elementallerinin huzurunda Işık Ailesi ile birlikte yaratıldı. Işık Ailesi Altıncı Boyutun ve Orman Dünyasının Elemental Enerjilerine bağlanmak ve aktive etmek ve 2011 ve 2012′de Kuzey Norveç ve Finlandiya’da aktive edilmiş olan Yüksek Boyutlara açılan Gökkuşağı Köprüsüne bağlanmak için Seremonileri paylaşmak üzere bir araya geldi. Köprüye yeniden bağlanıldı ve Enerjiler serbestçe aktı ve güçlü bir Seremonide ve Şarkı ve Dans ile Riga Yıldızı birlikte yaratıldı. Bunu Temmuz ayında Moskova Yıldızının Yaratılması izledi, burada Işık Ailesi biraya geldi, buna Moskova Yıldızını yaratmak üzere birlikte çalışmak için Riga’da katılanların bazıları da dahildi. Sonra Ağustos’ta bizimle İstanbul, İzmir ve Şam Yıldızlarını birlikte yaratmak için, Türkiye’deki Işık Ailesi bir araya geldi. Bunu Ekim ayında Kuzey Almanya’da Berlin Yıldızının ve Güney Almanya’da Bodensee Yıldızının Yaratılması izledi.


Bu yıldızların her biri Yeni Dünyaya ve onların bulundukları yerlerdeki Şehirlere Huzur ve Sevgi getirmek için, yüksek frekansta dönen ve Yaratıcılarının niyetini aktaran Kutsal bir Geometrik Icosa – dodecahedron Işık Kristalidir. Bunlar Özgür İrade ve Seçim ile çalışır, kalplerini açan ve alanlar için mevcut olan Işık Kodlarını sağlarlar. Yıldızlar ayrıca, 2012 Portalında Dünyanın Yükselişine yardımcı olacak Yıldız Izgarada bir araya bağlanırlar.


2012 Yıldız Izgarası için bu Yıldızların sonuncusu Aralık 2012′de New York’ta birlikte – yaratılacak. Işık Ailesi ile bir kez daha çalışmak ve Şehir için Sevgi ve Huzur Niyetini taşıyacak olan New York Yıldızını birlikte yaratmak için orada olacağız. Bu anda Yükselmiş Dünya enerjilerinin Aktivasyon Noktası olarak ABD, Avrupa ve Orta Doğu arasında bir köprü yaratmak için, Doğu’daki Yıldızlar Batı’daki Yıldızlara bağlanacak.


Ama, aynı zamanda New York Şehrinde ilk Çok Boyutlu Altın Işık Şehrini başlatmak için çalışacağız!
Sevgililer, Yeni Dünya doğarken, 2005′te aktive edilen Cennet Kodlarının Yüksek Aktivasyona geçeceğini ve Gezegenin Büyük Şehirleri ile de çalışmaya başlayacağını bilin. En çok Şehirlerde Dönüşüme gereksinim var ve Altın Çok Boyutlu Şehirler, Yeni Enerjileri tohumlamanın ve Dünya ve onun tüm Varlıkları ile Uyum İçinde Yaşamanın Yeni Yollarının odak noktaları olacak.


2012 Portalında, Yıldız Izgara Yıldızların yaratıldığı her bir Şehir için Yeni Dünya Işık Kodlarını aktive etmeye ve bu Kodları Çok Boyutlu Altın Işık Şehirlerine geçiş yapmayı seçen o Şehirlere aktarmaya yardımcı olacak!


Nerede olursanız olun, Gelecek Yeni Dünyanın Çok Boyutlu Altın Şehirleri için enerjileri taşımakta bize katılmanız için sizi davet ediyoruz.
Sevgililer… bu aslında Dünya Gezegenindeki Herkes için en Olağanüstü ve Heyecan Verici Zamandır!


2012 Portalında Ne Bekleyebilirsiniz
Sevgili Işık Ailesi, birçok başkalarının söylemiş olduklarının aksine, 2012 sürecinin Küresel Ölçekte Felaket ve Yıkım olmadan Huzur ve İnayet Niyeti ile gerçekleştirileceğini size her zaman anlattık. Ve aslında öyledir!
Uyanmış Işık Ailesi olarak sizler, Dünyanın karışıklıklardan ve yıkımın travmalarından geçmek zorunda olmadan, Yeni Dünyanın yeni Rüyasına girebilmesi için, Huzur ve Sevginin Kutsal Yerini tutma Amacına hizmet etmek için buraya geldiniz.


Ama, kaos ve korkuyu öne süren bir çok kehanet ve “rüyalar” olduğunun ve bunların bu zamanda endişe ve stres enerjisi yaratmasına izin vermemeniz gerektiğinin farkında olmanızı istiyoruz. Korkudan ve korku yaratmak isteyen herkesten uzaklaşmanızı istiyoruz ve bunun yerine Dünyanızda ve Galakside ulaşılmış olan şeyi kutlamanızı istiyoruz!


2012 Portalından Sevinç ve minimum huzursuzluk ile geçeceksiniz!
“Deneyimli” Işıkişçileri olanlar ve Yükseliş 2012 Ekiplerinde olanlar çok yorgun, hatta tükenme noktasında yorgun hissedebilir. Işık Bedeninizde ve Bedeninizde büyük değişimin enerjisini taşıyorsunuz. Gece gündüz Yeni Işık Kodlarını aktarıyorsunuz, bu nedenle evet, çok yorgun hissedebilirsiniz, ama siz Portalın “diğer yanında” ortaya çıkarken bu geçecek. Yıldız kapısından geçerken uzay gemisini sabit tuttuğunuzu imgeleyin ve bu zor iştir, ama aslında yapmaya değerdir Sevgililer!


Kollektif Bilinç Çok Boyutlu işlev yapmaya Geçiş ile baş etmeye çalışırken, bir şekilde kaos deneyimleyebilirsiniz… belki kaotik rüyalar. Bu enerjiler ile başa çıkarken uykusuzluk ve endişe ve hatta biraz depresyon ve üzüntü yaşayabilirsiniz, ama kendi Kutsal Yeriniz olan Kalbin Kristal Tapınağında olmaya odaklanın, her şey İyi olacaktır!


Evet… bu Sondur! Eski ve bitik bir rüya gibi yavaşça parçalanan düşük frekansın Eski Dünyasının Sonu. Ve bu, Yeni Dünyanın Yeni Başlangıcıdır… Barış, Sevgi Ve Bolluğun Yeni Rüyası!
“Diğer tarafta” tekrar karşılaşıncaya kadar… Sizlere Sevinçli bir 2012 Portal Kutlaması diliyoruz ve Çok Boyutlu Yeni Dünyaya Hoşgeldiniz diyoruz!
www.starchildglobal.com

0 comments:

Yorum Gönder