25 Kasım 2012 Pazar

Hz İNSAN'a Mektuplar-Deniz Şiva Oflaz Kanalıyla

 
"Gökler ve yerler birleşiyor!" Sevgili ışık yolcuları, artık asıl gücünüzü, elinize alma zamanı asli varoluşunuzun muhteşemliğini ifade etme zamanı. Hz. İNSAN OLma zamanı. Zaman, eksiklik algınızı bırakma, tamam OLduğunuzu anlama zamanı. Yolu açın. Yola adım attığınızda yol oluşacaktır. Evet sevgililer, yola adım attığınızda yolda ihtiyacınız OL-AN tüm donanım, tüm araçlarınız yanınızda OLacaktır. Varoluşa OL-AN sonsuz güveninizi yanınıza alın ve yürüyün. Cennet dün yayı OLuşturacak OL-AN sizlersiniz. Şu ANda kapılar ardına kadar açıktır.

 



Tezahür, izhar, ya da bilincinizde OL-AN'ın fiziksel dünyada OLuşma süreci oldukça hızlandı. Ve önümüzdeki günlerde daha da hızlanacak. Bu anlamda zamanın sonudur evet, sizin algıladığınız şekilde OL-AN zaman lineer zaman kavramının sonuna geliyoruz. Artık zaman algınız dikey ve katmanlar ve boyutları içeren bir şekilde OLacaktır. AN-IN içindeki sonsuz potansiyel kendi içine dönen bir torus eğrisi şeklinde olacaktır. Bunu şu an algı boyutunuzda canlandıramayabilirsiniz. Fakat bunu algılanmakla ilgilenmeden bunun içinde yaşayacaksınız. Düşündügünüzü ötesinde BIR dünya ve algı boyutu geliyor. Aslında o şimdi burada ve bunu deneyimleyen BİRçokları var. Ve bu ışık yolunu açan öncüler bu konuda size sevgiyle rehberlik yapacaktır. Bizim sevgi dolu dokunuşlarımızı bekleyin.



Bu süreç içinde üzerinize yüklediğiniz tüm kimliklerinizi bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Varoluşla BİR OLarak her kimliğe girebilirsiniz. Fakat bilin ki siz yüklendiğiniz her kimlikten daha fazlasısınız. Sizler sonsuz OL-ANsınız. Hep de öyle OLdu. Bu sizden yine sizin tarafınızdan saklandı. Kaynak sizsiniz, her şey OL-AN tüm kimliklere sıfatlara bürünen sizsiniz. Kendinizin nasıl bir varlık OLduğunuzu bizim gözlerimizden görse idiniz dışarıda bir şey aramayı O AN bırakırdınız. Aradığınız şey dışarıda değil. Aradığınız kendinizsiniz. Var-OL-AN sizsiniz.Aradığınız sevgi sizsiniz. Aradığınız bolluk da, aradığınız sağlık da. Bunu bildiğinizde her şey OL-AN yanınızla bir OLursunuz. Ve de öyledir de. Artık aramayı bırakma zamanıdır. Aradıgıniz şey kalbiniz kadar yakındadır. Aradığınız şey, aramaya başladığınız yerdedir.


Sirius Saf İşık

 Kanallık: Deniz Şiva Oflaz

0 comments:

Yorum Gönder