6 Kasım 2012 Salı

GERÇEK TARİHİMİZ (DEVAM-2)

 
David:  "Inua, uzun zaman önce yaklaşık 800.000 Dünya yılı önce dünya gibi bir gezegendi.  Bugünün İnuaki’sini andıran ilkel yaratıklar  yerleşti. Bir noktada, İnua’ya içinde iki yabancı, saldırgan, ancak çok gelişmiş iki varlık olan bir gemi indi.  Onlar toprak ve suyu incelediler ve örnekler aldılar. Ayrılmadan önce iki İnuaki çocuğu da beraberinde aldılar. Onlarla temas kuranlar doğaüstü varlıklar tarafından ziyaret edildikleri fikriyle kaldılar. Bu onların geldikleri deniz taşıtıyla, aynı zamanda yere çakılmış bıraktıkları özel bir araçla da ilgiliydi. Evrimin düşük derecesindeki İnuakiler araca tapmaya başladılar. Bu ziyaretin üzerinden yaklaşık iki kuşak alan uzun zaman geçti…”

Aryana: Uzaydan gelen yaratıklar neye benziyordu?

D: Bugünün İnakilerine benziyorlardı, ancak derileri koyu griydi ve kül rengi gözleri vardı. Sırtlarında, omurgaları boyunca, yeşil kahverengi renkte büyük ve kalın çivilere sahiptiler. Derileri sertti. Ve tuhaf bir koku vardı. Garip, fare ve kükürt gibi.  





Bir Reptilian-Annunaki şuna benzer: sadece daha kaslı, 2,5-3 metre uzunlukta, daha büyük gözler ve koyu gri renk.

İlk başta, herkes iyi olduklarını düşündü. İnuakiler güven duydu, çünkü ziyaretçiler o zamandan itibaren İnuakilere benzer varlıkların eşlik ettiği ziyaretçiler geldi. Hiç kimse bunların geçmişte onlarla gidenlerin soyundan olduklarını fark etmedi. Bu nedenle, iki tür arasındaki etkileşim kolayca ilerledi. Bu yeni sakinler gezegenle ve İnuakilere ilerleme getirdi. Onlar araçlar getirdiler. Bu araçlar hem basit ve hem de karmaşık makinelerdi. Onlar  İnuakilerin  bunları kullanmalarından ve nasıl ateşle oynadıklarından hoşlandılar. Daha sonra, onlardan birkaçını ve görevlendirilmiş liderleri seçtiler ve onları nüfusu yönetmek ve kontrol etmek için aldılar. Ancak İnuakiler kolonileştirmeden beri doğan torunların farklı olduklarını gözlemediler. Onlar daha becerikli ve yetenekliydiler.

Çünkü yeni sakinler kendi genetik materyallerini, Inuakilerinkilerle birleştirdiler. Bu şekilde, İnuakinin yeni bir kuşağını yarattılar, çünkü onlar getirdikleri araçların kullanabilen daha becerili işçilere ihtiyaç duydular.

A: Onlar İnua’da ne arıyordu?

D: Altın, silikon, kristal ve diğer cevher türlerini istiyorlardı. Onlar materyalleri evlerine gönderiyorlardı. Onları gemi inşa etmek ve türlerini sürdürmek için kullandılar.

A: Ve kim onlar?

D: Onlar kendilerini Annunaki olarak adlandırdılar ve Drako adı verilen bir takımyıldızından geldiler. “

David, Aryana’ya İnua’nın tarihini ve Annunakilerin İnuakileri kontrol etmek amacıyla nasıl bir dini kurduklarını anlatır. O  tarihte bir noktayı, 30.000 yıl sonra, İnuakilerin köleler olduklarını ve Annunakilere karşı savaştıklarını fark ettikleri zamanı söyler. Uzun ve kanlı bir savaştan sonra, Annunakiler İnuayı  bırakmış gibi davrandılar. Ancak bu bir yalandı, çünkü halen kaçtıkları yer altı üslerine sahiptiler. Onlar bazı sadık İnuakilere güçlerini verdiler. Görevlendirilmiş İnuaki liderleri öldüğü zaman, onları çocukları tıpkı bir monarşi gibi liderliği miras aldı.

Mirasçılar çocukluktan itibaren Annunakilere hizmet etmek için eğitildi. Bu şekilde, Annunakiler sonraki 200.0000 yıl boyunca yeraltından İnuayı yönetti.

Ancak nihayet olarak, bu kadar uzun zaman sonra bazı iyi şeyler olmaya başladıktan sonra, titreşimsel bir sıçramaya gitmeye hazırlanmaktaydı. Yeni titreşim artık Anunnakilerin kalmasına izin vermedi. Onların titreşimleri çok düşüktü, bu nedenle onlar sonunda İnuayı terk etti. Onlar diğer göksel bedenlere gittiler.

Sonra, David Aryana’ya Annunakilerin İnuakileri kimyasallarla ve suya, toprağa ve havaya yaydıkları  zehirlerle nasıl kontrol ettiklerini söyledi.

DAVİD DÜNYANIN KOLONİLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA KONUŞUYOR:

Aryana:  “Bugün Dünya hakkında konuşmak istediğini söyledin.

David: Evet. Size İnua üzerinde meydana gelen şeyi söylemek istedim,  Dünya’da meydana gelen kolonileştirmeyi kastediyorum.

Aryana: Kim bizi kolonileştirdi?

David: Annunakiler. Yaklaşık 500.000 yıl önce buraya torak ve su örnekleri alan bir gemiyle geldiler, daha sonra ayrıldılar. Biraz zaman sonra, İnuadan aldıkları İnuakileri getiren daha çok gemi geldi. Annunakiler eğer İnuakis Dünyada çalışırsa, bunun daha kolay olacağını düşündüler, çünkü Dünyanın nüfusu çok ilkeldi. Zamanla, daha çok iş gücüne ihtiyaç duydukları ve aynı zamanda İnuakiler onlara karşı isyan ettikleri için, seçenekleri yoktu ancak insanları almak ve onları çalıştırmak zorundaydılar.

Böylece, bundan önce, Annunakilerin başlangıçta (Sümer tabletlerine göre) kendilerine çalıştıklarını biliyorduk, ancak gerçekte başka reptilian ırklar burada onların köleleri, İnuakiler olarak çalıştılar.

Ancak insanlar becerilere sahip olmadıkları için daha kötü şeyler de yaptılar, böylece bu insan genetik modifikasyonuna nasıl başladıklarıdır. Sadece bu zaman İnuakilerden genetik materyalleri aldılar, kendilerinden değil.

A: Daha sonra, niçin İnuakilere benzemedik?

D: Annunakiler her zaman çevreye mükemmel bir şekilde uyarlanan şeyi korudular. Bizim görünüşümüz geldiğimiz çevreye uyarlandı; beden mükemmel bir şekilde gezegenimizin koşullarına uyar. Bu ilk genetik modifikasyondu. Aşağı yukarı 40.000 yıl önce, mevcut DNA’nın yanı sıra, Annunakiler kendi genetik materyallerini de eklediler, çünkü insanlar Annunakilerin gerçekte kim olduklarını anlamaya başladılar. Böylece onlar bizi kendi yapılarına daha benzer yaparak onları kabul edeceğimizi düşündüler. Ancak ikinci modifikasyon tüm nüfusa yapılamadı. Böylece doğrudan Annunakilerden ek DNA alanlar ile İnuakilerden alanlar arasında bir karışım ortaya çıktı.

Ancak, aynı zamanda saf kan iplikleri de vardı ve bu aileler Annunaki kan koruyuculuğunu kusallıkla korudu. Onlar kendi kökenlerine saygı duyarlar ve kan karışımını kabul etmezler. Annunakiler asla Dünyayı bırakmadılar, İnuada meydana geldiği gibi, onlar buradadırlar ancak gözlerimizden gizlidirler. Onlar gölgeden bizi yönlendirenlerdir. Onlar dünyayı yönetirler! Hükümetlerimiz onların kontrolü altındadır.
İnsanlar onlardan DNA’larının bir kısmını ve beyinin bir alanını miras aldılar: negatif duygulara ve saldırganlığa yükümlülük.

Yaklaşık 6500 yıl önce, kitlelerin başkaldırısıyla ilgili olarak, Annunakiler bir köşeye çekilmeye ve gölgede çalışmaya karar verdiler. Onlar gizli örgütelrini kurdular ve bugünün dinlerini oluşturdular. Sonra, rahiplerini yetiştirdiler ve onları kendi çıkarları için çalışmaya gönderdiler. Onlar kırpılmış doğmaları ve doğruları başlattılar. Bu onlar için çok iyi bir şey olduğunu ispatladı, çünkü insanlar onlara ibadet etmeye ve itaat etmeye başladılar.

Bu gizli örgütlerin amaçlarından biri de bu doğruları aktarmaktır. Bugün bu okült örgütler tüm dünya üzerinde kurulmuştur. Onlar hükümetler, ulusal kurumlar ya da şirketler, bankacılık sistemi, ordu ve polis, kanunlar, eğitim ve medya aracılığıyla çalışırlar. Onlar her yerdedir. Dünyayı yönetirler. 
(DEVAM EDECEK)

0 comments:

Yorum Gönder