20 Kasım 2012 Salı

Dayanın, Haydi Başlıyoruz!

 
11 Kasım 2012, Patricia Cota-Robles
www.eraofpeace.org

Kemerlerinizi bağlayın. Hepimiz Yaşamlar için bu Kozmik ana hazırlanmaktaydık. Bu inanılmaz turun sonucu harika olacaktır. Hatırlayın, halen bu İlahi Plandaki rolünüzü gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan her şey içinizdedir. Kalbinize girin ve En Yüksek Yaşayan Tanrı’nın kutsal yerinden, SİZİ dünyanın Işığına eklemeye izin veren bu zamanda Dünyada açılan fırsatların muhteşemliğini size açmak için varoluşunuzu isteyin.


Gelecek altı hafta esnasında, Dünyanın ve bu gezegendeki tüm yaşamın Işığa doğru bir kuantum sıçrama yaptırma kapasitesine sahip olan Işığın birçok güçlü akınını yaşayacağız. Başarılı olmak amacıyla, bu Işık fiziksel planda yaşayan insanların Kalp Alevleri yoluyla fiziksel dışavuruma yönlendirilmelidir. Bu demektir ki, siz ve ben!

Bu olayların başarısı onların muhteşem nurunda Yeni Dünya’nın doğuşuyla sonuçlanacak olan zorunlu katalizör yaratacaktır. Bu doğum 21-22 Aralık 2012, gündönümü esnasında meydana gelecek olan, Samanyolunun galaktik özüyle Dünya’nın hizalanması esnasında NEDENLERİN Alemlerinde yeralacak. 23 Aralık 2012 tarihinde günlük yaşamlarımızda Yeni Dünyanın tüm mükemmelliklerini yaşayamayacaksak bile, Cennettekiler NEDEN Alemlerinde bazı şeyler meydana geldiğinde, hiçbir şeyin ETKİLER Dünyasında onun meydana gelmesini önlemeyeceğini anlamamızı isterler. Tek değişken bunun Dünyada mevcut olan her kişiye, size ve bana bağlı olduğu ve ne kadar uzun zaman alacağıdır.

Yeni Dünya için mükemmellik modelleri fiziksel plana, Etkilerin dünyasına, Dünya’da yaşayan Tanrı’nın oğulları ve kızlarının düşünceleri, kelimeleri, eylemleri ve inançları yoluyla aktarılmalıdır. Bu modeller hem İlahi Sevginin Yeni Gezegensel Nedenimiz hem de yeni doğmuş İlahi Sevgi Rönesansı için arketipleri kapsar. Yeni Dünya için paradigma ‘Biz Tüm Yaşamla Biriz’ ve ayrım yoktur temel gerçeğini yansıtır. Aynı zamanda, İnsanlığın Tüm Yaşama büyük saygıyla Dünyadaki her duruma yanıt vermesine izin verecek olan gerçek çözümleri de kapsar.

Özet olarak, Işığın çeşitli akımların İlahi içeriğini sizinle paylaşacağız ve Aydınlanmış Gerçeğin Alemlerinde Işığın varlıkları tarafından bize açıklandıkça, bu olaylar esnasında dünyanın Işığına eklemek zorunda olacağız. Bu bilgiye ek olarak, sizin BEN Varlığınız Dünya’da eşi benzeri görülmemiş bu anda gerçekleşmeye hazırlanmış olduğunuz planın kısmını size açıklayacaktır. Işığın bu yayılımın için Açık Kapı olmanız amacıyla, ki böyle olmak sizin kaderinizdir, içsel rehberliğinize göre, Dinleme Erdemi durumunda kalmanız ve içsel rehberliğinize göre tepki göstermeniz önemlidir.

40 günlük sürecin ilk adımı her yılın 11 Kasım 11:11’inde meydana gelen Işık akınıyla bugün başlar. Bu yıl, Dünyadaki özel Yaşam enerjisinin her elektronunda, saflığın özünde, geçen yıl demirlenmiş olan Işığın katlanan bir genişlemesini beklemekteyiz. Bu 11 Kasım 2011’in 11:11:11 kutlamaları esnasında meydana geldi. Bu Işık akımı İnsanlığın epifiz bezini aktive etti ve Dünyanın 5. Boyutsal Güneş Realitesine Yükselişinin ilk ışınlarını başlattı. Bu olay İlahi Sevginin Yeni Gezegensel NEDENİNİ büyük ölçüde genişletti. İlahi Planın bu yüzeyinin başarısı Ağustos 2012’deki Harmonik Yakınlaşmanın 25. Yılı esnasında meydana gelen İlahi Sevginin bir Rönesansının Doğuşu için yolu açtı.

11 FİZİKSEL OLANIN İLAHİ OLANA DÖNÜŞMESİ’ni yansıtan üstat bir sayıdır. Dünya’da bedenlenmiş her adam, kadın ve çocuk DNA ve RNA’mızın İlahi Potansiyeli içinde kodlanmış olan 11’in ve 11:11’in ve 11:11:11’in kutsal geometrisine sahiptir. Bu kodlar Yükseliş sürecimizin çeşitli aşamaları boyunca ilerlediğimiz zaman, BEN varoluşumuz tarafından aktive edilir. Altı hafta esnasında, bu İnsanlığın karbon bazlı gezegen Varlıklarından kristalin bazlı Güneş Işığı Varlıklarına dönüşümünün İlahi Simyasını hızlandıracaktır. Bu aktivasyon bu ay meydana gelecek olan Güneş ve Ay Tutulmalarıyla büyük ölçüde yoğunlaştırılacaktır.

13 Kasım 2012’de çok güçlü bir Yeni Ay Güneş Tutulması yaşadık. Bu göksel hizalanma boyunca Dünya’ya akan Işık Dünya’nın Yükselişini onun yeni Güneş Realitesine genişletecektir. 11:11:11’de Işığın akışı esnasında Dünya’nın Kristal Izgara Sistemi boyunca yerlerleştirilen Güneş Kayıt Tutucu Kristaller ve Saint Germain ile onun Mor Alevinin lejyonunun Mayıs 2012’de Dünyada güvence altına aldığı Tanrı’nın Sonsuz Mükemmelliğinin 5. Boyutsal Güneş Mor Alevinin yeni frekansları bu Güneş Tutulması esnasında bin kat artırılmış olacaktır. Bu Elemental Krallığı tarafından a başarılmış olan temizleme süreci ile Dünyanın zorunlu arınmasının çok daha nazik yollardan ilerlemesine izin verecektir.

Sandy Kasırgası esnasında ABD’de yeralan yıkım büyük bir acıydı, ancak güçlü arınma sürecini yaşayan insanların çoğu İlahi Merhametin bir kanunuydu. Dünyada bu tür trajediler olduğu zaman ortaya çıkan olumlu düşünce insanların her yerde bir olduğumuzu ve ayrım olmadığını bilmeye geri dönmesidir. İnsanlar kalplerini sevgiyle, merhametle ve gerçek yardımseverliğe biraz açsalar, İnsanlık Ailesindeki kız ve erkek kardeşlerine yardım elini uzatırlar. Bu acılı durumlarda, dünyanın her yerindeki insanlar acı çekenlerin yararına, bir şekilde müdahale etmeye izin veren Tanrı’nın Işığını canlandırırlar. Bu büyük bir faydadır, şansla olmaz. İnsanların tam özgürlüğe kalplerini açmalarıyla İlahi Planın bu önemli aşamasına girmekteyiz.

Güneş tutulmasından sonra, 28 Kasım 2012’deki Tam Ay Tutulmasını yaşamamıza kadar, Işık ivme kazanacak. Işığın ivme kazanmasının ortasında, 22 Kasımda ABD’de Şükran gününü kutlayacağız. Milyonlarca insan aynı anda dikkatlerini yaşamlarındaki insanlara, yerlere, koşullara ve şeylere çevirdiklerinde, bu Dünyadaki tüm yaşam boyunca İlahi Şükranın Kalitesini genişletmeye izin veren kolektif bir bilinçlilik kasesi yaratır. Bu şükran genişlemesi Ay Tutulmasının olumlu etkisini yoğunlaştıracaktır.

28 Kasımdaki Ay Tutulması hem İnsanlığın, hem de Dünya Ananın Açık Kalp enerjisini artıracaktır. Bu Dünyadaki her bireyin BEN Varlığının Neden Boyutlarından çok daha etkili bir şekilde İlahi Sevginin yeni doğmuş İlahi Sevgimizden mükemmellik modellerini çekmesine izin verecektir. Bu Aralıkta meydana gelecek olan güçlü Işık faaliyetleri için yolu açacaktır.

12 Aralık 2012, 12:12:12’de bizim Dünya Tanrımız-Kutsal Ruh ve tüm Yaratım boyunca Tanrısal Varlığın Dişil Yönleri bu gezegendeki yaşamın direnme kapasitesi olan Tanrı’nın Şekil Değiştiren ilahi Sevgisinin en yüksek frekanslarını Dünyanın Kristal Izgara sistemine yeni bir soluk getirecektir. Geçmiş birkaç on yılda ve özellikle de Yeni Milenyumun başlangıcından beri, meydana gelmiş olan Işığın devasa akışı nedeniyle, bu İnsanlığın her zaman yaşamış olduğu İlahi Sevginin en büyük akışı olacaktır.

500 yıldır, 12 Aralık Meksika’da ve Orta ve Güney Amerika’da Bakire Guadalupe festivali olarak kutlanmıştır. Milyonlarca insan için Anne Mary’nin bu yönü İlahi dişiliğin, Bizim Dünya Tanrı’mızın geri dönüşünü sembolize eder. 12:12:12’de Dünya Tanrımız ve onun tüm Yaratım boyunca İlahi Dişiliğini temsil eden sembolleri Dünya’daki yaşam dalgasını ve her atomik ve alt atomik partikülleri, ve yaşamın dalgaları ile partiküller arasındaki alanların tümünü zarflayacaktır. Bu güç alanı İlahi sevginin çok boyutlu ve çok yüzeyli rahimini ve Evrimin spiralinde yukarıya doğru Dünya’nın güvenli geçişini ve Neden Alemlerinde Yeni Dünyanın Doğuşunu güvence altına alacak olan İlahi Sevginin doğum kanalını pekiştirecektir.

Işık Varlıkları birçok örnekte, bu bilginin bizim sınırlı zihinlerimizin kavrayışının çok ötesinde olduğunun farkındadır. Ancak onlar bize her birimizin Ben Varlığının bu gezegende olmakta olan şeyin daha büyük resmini anlamımızı temin ederler. Onlar Çağların Değişiminin bu mucizesi ve onun görkeminde Yeni Dünyanın Doğuşu esnasında dünyanın Işığına ekleme yapmanın, tam olarak bu zamanda Dünya’da bedenlenmeye gönüllü olmamızın nedeni olduğunu söylediler.

12.12.2012’nin olayları Aralık Gündönümüne ve 21.12.2012’deki Yeni Dünyanın Doğuşuna yol açan hazırlığın son adımları olacaktır. Bu iki tarih master rakam 11’le 1+2+1+2+2+0+1+2=11 ve 2+1+1+2+2+0+1+2=11’le yansıtılacaktır. Bu rakam fiziksel olanın İlahi olana dönüşümünün frekansıdır. Tanrı espri yapmıyor mu?

21-22 Aralıkta, Dünya Samanyolu Galaksisinin Galaktik Özüyle hizalanacaktır. Bu her şeyi bilen, heryerde varolan ve her şeye kadir olan Baba-Anne Tanrımızın-Kozmik BEN- Kalbinden yayılacak olan bir Işık portalını açacaktır. Bu da Dünyanın merkezinde atan İlahi devinimle ilgilidir. Bu Işık akımı bu gezegendeki her yaşam partikülünü kutsamak için Tanrı’nın her şeyi kuşatan İlahi Matriksi boyunca akacaktır. Bu İlahi matriks, içinde tüm yaratımın yaşadığı, hareket ettiği, nefes aldığı ve Varlığına sahip olduğu bizim Baba-Anne Tanrımızın Vücududur. Işığın bu akışı Neden Alemlerinde Yeni Dünyayı doğuracak olan süreci başlatacaktır. Bu Dünyanın Yeni Başlangıcı olacaktır. Bu anın doğuşundan itibaren, İlahi Sevginin Gezegensel Nedeni ve İlahi Sevginin Rönesansı Dünyanın zihinsel ve duygusal katmanlarında kolayca akacaktır. İnsanlık bu mükemmellik modellerinden kolayca yararlanabilecek ve düşüncelerimiz, sözlerimiz, duygularımız eylemlerimiz ve inançlarımızla, onları forma dönüştereceğiz. Bu modeller Dünyada varolan her insanlık yaratımı hastalıklara uygulanabilir çözümleri kapsar.

Yeni Dünyanın Doğuşu en inatçı ruhların bile uyanışını hızlandıracak ve böylece her bilinçte, enerjide ve titreşimde gerçekleşecek olan bir değişime neden olacaktır. bu değişim Tüm Yaşamın karşılıklı bağlantılı, ilişkili ve bağımlı olduğuna ilişkin yeni bir anlayış düzeyini yansıtacaktır. Bu özel ruhlar Tüm Yaşamı etkileyen Yaşamın her parçasını etkileyen şeyi fark etmeye başlayacaktır. Bu yeni farkındalıktan hareketle, insanlar Dünyadaki yaşamın her yüzeyinin varoluşunu zenginleştirecek ve her bireye fayda sağlayacak olan kazan/kazan çözümlerini bulmak için birlikte çalışmaya yöneleceklerdir.

Tanrı bize İnsanlığı ve Dünyayı gelecek altı hafta esnasında meydana gelecek olan Işık akımları için hazırlamada destek sağlayacak olan bir Işık faaliyetini bize vermiştir. Lütfen Kalplerinizin Çağrısına göre bu fırsata katılın. Bu bizim anımızdır. Bizim zamanımız elimizdedir.

Devam edecek.
çeviri:bdost

0 comments:

Yorum Gönder