2 Kasım 2012 Cuma

KOSMOSUN ONDA ENKARNE OLMAYI SEÇEN HER RUH KADAR KARMAŞIK VE ÇEŞİTLİ OLDUĞUNU UNUTMAYIN, 25 Ekim 2012

 
Bugün dikkatinizi engin çoklu evrendeki mevcut çeşitliliğe odaklamak istiyoruz. Sizinkine benzemeyen dünyalar konusunu açmamız isteniyordu.Tabi ki sonsuz sayıda dünya söz konusudur.Bir çoğu sizin dünyanıza benzer  fakat çok daha fazlası bulunduğunuz dünyadan oldukça farklıdır.Sizin sahip olduğunuz anlamda ''özgür irade'' ye sahip olmayan dünyalara değineceğiz,fiziksel olarak var olmayan dünyalardan,5.boyuttan,dualiteden ziyade  üçlük anlayışında yaşayan dünyalardan ve diğer dünyaların içinde var olan dünyalardan.

''Özgür iradenin olmadığı bölge''lerden başlayalım.Bu dünyalar sizinkinden biraz farklıdır.Özgür iradeye izin veren bir dünyada enkarne olduğunuzda  yaratıcılığınız için oldukça geniş bir alan vardır.Yaşadığınız dünyada odaklanmak istediğiniz belirli derslere siz karar verirsiniz;bu dersler eksiklik,ayrılık,yargı,kabullenme,öz-sevgi,güven ve sağlık vb... içerebilir fakat bunlarla sınırlandırılmamıştır.Siz ayrıca hayatınızdaki ''ana karakterlerin'' kim olacağını planlayabilirsiniz.Çoğu zaman birlikte gelişmeye alışkın olduğunuz ruhları ; birlikte bir çok yaşama sahip olduğunuz,beraber enkarne olmaya devam ettiğiniz,her seferinde deneyimden en büyük kazanımı elde etmek için her birinizin farklı roller edindiği ruhları seçersiniz.Ne çeşit deneyimlere sahip olmak istediğinize;keşfetmek istediğiniz büyük derslere dair ''proje'' veya ''taslaklar'' oluşturursunuz,fakat yine de''özgür irade'' enlarnasyonlarında bir çok doğaçlamada da yapılır.Ruh kontratınızı her hangi bir zamanda değiştirme yeteneğine sahipsiniz.Eğer dikkatinizi artık belli bir konuya veya derse odaklamak istemiyorsanız başka deneyimler seçme yeteneğine sahipsiniz.Bir kez ''özgür irade'' dünyasında enkarne olmuşsanız her zaman yeni seçimler yapma yeteneğine sahipsiniz.

Fakat aynı ''kurallar'' dahilinde işlemeyen dünyalar da vardır.Bu tabi ki seçimle ve sadece özgür iradeye izin verilmesiyle olur.Fark enkarnasyonun gerçek esnekliğinde yatmaktadır. ‘’Özgür iradenin olmadığı’’ enkarnasyonlarda ruh deneyimlemek istediklerini ve bunu kimlerle deneyimleyeceğini detaylandırdıktan sonra herhangi bir sapma söz konusu değildir.Bu yaşamlar bir anlamda sizin tarafınızdan ‘’ senaryolaştırılmıştır’’.Tabi ki enkarne olmadan önce yaşayacağınız deneyimleri seçme hakkına sahipsiniz ve aslında yaşanacakların planlaması daha da derinlemesine yapılır çünkü enkarne olduktan sonra esneklik söz konusu değildir.Ancak ruh enkarne olduğunda bu daha çok bir filmde aktörlük yapmaya benzer.Sizler hem yönetmen hem de aktörsünüz,fakat yol boyunca aktör olarak doğaçlama yapmaya başvurmuyorsunuz.Deneyimleyeceğiniz şey ‘’senaryonuzdur’’. Özgür iradeye sahip olmamanın oldukça imkansız olduğunu kabul ediyoruz,yine de bu enkarnasyonlarda ruhun özgür iradesi sadece neyi deneyimleyeceklerini seçtikleri aşamada söz konusudur,ve bir kez karar verildiğinde sonrasında hayat süreci sonuna kadar oynatır.

Değinmek istediğimiz başka bir dünya ise Üçlük dünyası.Zıt kutupların olduğu dualite terimine aşinasınız.Her deneyimde iki ucu deneyimlersiniz.Seçtiğiniz bakış açısından realitede her hangi bir deneyimi seçme hakkına sahipsiniz.Dualitenin sunduğu duygu aralığı başka alemlerdekinden çok daha fazladır.Bu ruha inanılmaz ölçüde bir gelişim ve her enkarnasyonda daha fazla yaratıcılık imkanı sunar.Fakat iki uçla sınırlı olmayan dünyalar vardır,ruhların üçlük deneyimini yaşayabildiği dünyalar.Üçlüğü münkün olan kelimelerle size açıklamak bizim için biraz zorlaşıyor,mesajcımızın(kanal) üçlük deneyimini açıklamak için gerekli fizik bilimi altyapısına sahip değil;fakat en temel hattıyla o deneyime fazladan bir neden daha sunar.

Dualitede deneyimlenecek iki zıt kutup söz konusudur.Ayrıca dünyanız ‘’zaman’’ ve ‘’mekana’’ dayanmaktadır.Üçlük de bir eleman daha sunulur,onu anlatacak daha iyi bir kelime olmadığından buna ‘’derinlik’’diyebiliriz,fakat sizin dualitede deneyimlediğiniz anlamıyla değil.Dünyanız doğrusal bir zaman ve mekana dayalı,A noktasından B noktasına,her zaman ilerleyen,bu iki nokta eğer bağlanırsa bir daire oluşturuyor.Evreniniz kutsal dairenin geometrik şekline dayanıyor.Bu kutsal daireyi evreninizde her yerde görebilirsiniz birkaç örnek vermek gerekirse gezegenlerinizde,yıldızlarınızda ve kara deliklerde.Yaratımdaki bir sonraki adım dairenin çevresi üzerindeki iki noktadan üçüncü noktaya bir üçgen yaratacak şekilde hareket etmektir.Noktalar birbirleriyle simetrik olduğunda bir eşkenar üçgen meydana getirir.Üçlük dünyasında var olan bir varlığın dünyası üçgenin geometrik şekline dayalıdır.Üçgenin üç boyutlu versiyonu tetrahedrondur(dört üçgen yüzlü şekil);üçlüğü ifade eden küre içindeki katı bir obje.Onun hiçbir köşegeni yoktur;onu tanımlayan noktaları arasında kestirmeler yoktur.3 boyutlu bir obje gibi görünmesine rağmen,gerçekte çok boyutludur,tüm tezahürlerinin üçlük içinde var olduklarının farkında olduğu realitenin yüksek düzlemlerindeki bilinçliliği temsil eder.

Bu dünyanın açıklanması sizin için biraz kafa karıştırıcı , bunu anlayabiliyoruz.Yine de üçlük dünyası bu dünyada enkarne olan varlıkların zihin,beden ve ruh aracılığıyla ki onlar bağlantılarının bilinçli bir şekilde farkındadırlar, üçlüğü ifade ettikleri bir dünya olarak toparlanabilir.Sizin dualitede deneyimlediğiniz unutma perdesini deneyimlemezler.Deneyimleri fiziksellikleri içinde öz benliklerinin tüm üç veçhelerini nasıl dengeleyecekleri üzerine kuruludur. Bir anlamda hepiniz ona doğru ilerliyorsunuz.

Ayrıca fiziksel gerçeklikte var olmayan dünyalarda vardır.Bu enkarnasyonlar daha yüksek boyutlardadır.Ne kadar hızlı titreşirseniz fiziksel formu muhafaza etmek o kadar zorlaşır.6.boyut ve ötesi sizin tabirinizle fiziksel form içermez.Titreşim yoğun bir fiziksel yapıda var olamayacak kadar hızlı titreşir.Fiziksel boyutta yaşayan sizler için fiziksel formdan yoksun yüksek boyutlardaki yaşamın nasıl bir şey olduğunu hatırlamanın ne kadar zor olduğunu anlayabiliyoruz,fakat yine de bu boyutlar fiziksel form içermiyor diye bu onların her şeyden yoksun oldukları anlamına gelmiyor.Onlar uçsuz ‘’yokluklar’’ içeren kara delikler değildir.Biz sadece farklı yollar oluşturuyoruz.Fiziksel form yaratımı ifade eden sonsuz yoldan sadece biri.Sesi ‘’duyamazsınız’’ ama o yine de dünyanızda vardır ve birçoğunuz ondan büyük keyif duyuyor.Ayrıca ışığın bir çok spektrumu fiziksel formda ‘’görünmezdir’’ fakat dünyanıza büyük etkileri vardır.Birinin titreştiği ‘’hızı’’ da göremezsiniz fakat o da dünyanızdaki enerjiye büyük etki yapar.

Her ne kadar fiziksel dünyada yaşıyor gibi görünsenizde, fiziksel gözlerinizle algılayamadığınız bir çok ‘’şey’’ vardır,fakat onlar fiziksel varlığınıza büyük etki yapar.Bu fiziksel olmayan dünyalar deneyim bolluğuna sahiptir,bizler sadece fiziksel olmayanda nelerin mümkün olabileceğine dair kısa örneklemelerle yüzeyi kaşıyoruz.Bazı yaratımlarımız sizin fiziksel realiteniz kadar ‘’gerçek’’ olan geometrik şekillere,sayılara,sese,enerjiye ve titreşime dayanır.Bizim bakış açımızdan bu dünyaların fiziksel realitenin ilizyonundan çok daha ‘’gerçek’’ olduğunu söyleyebiliriz.Deneyimi yaşayan deneyimin ‘’gerçek’’ ya da ‘’gerçek olmadığına’’ karar verendir.

Ayrıca dünyalar içinde var olan dünyalar vardır.Buna en güzel örnek ise Agarta olarak bilinen İç Dünyadır. Bu bir anlamda dünya içindeki dünyadır.Agarta dünyanızın içinde bulunur ve 5.boyutta titreşir.Gezegeninizin yüzeyinde bazı noktalardan Agartaya ‘’giriş’’ söz konusudur,fakat titreşim değeriniz bu dünyayı algılayıp algılayamayacağınızı belirler.O fizikseldir,gezegeninizin merkezinde bulunur ve bu dünyada yaşayan bireyler vardır.Bu dünyanın merkezi bir güneşi vardır,bu sizin güneşinize benzemeyen bir güneş fakat bu güneş de yaşayanlara ışık ve enerji sağlıyor.Şelaleler,nehirler,çimen ve gökyüzü de var.Agartada yaşayanlar kendi yiyeceklerini yetiştiriyorlar ve gezegeninizin içinde bulunan geri dönüştürülebilen kaynakları kullanıyorlar.Sizinle aynı görünüme sahip olanlar olduğu gibi iç dünyanızla barışçıl şekilde yaşayan hayvanlar da var.

Dünya iç kısmında yaşayanların bulunduğu tek gezegen değil,aslına bakılırsa evreninizdeki bir çok gezegende iç alemlerde yaşayan ruh populasyonu söz konusu.Birçoğunuz güneş sisteminizdeki bir çok gezegenin merkezinde ruhlar barındırdığını öğrenince şoke olacak.Bilim adamlarınız diğer gezegenlerde sizinkine kesin olarak benzeyen yaşam koşullarını bulmaya çok takılmışlar,hiçbir zaman bunun yaşam olanağı sağlayan tek çevre olmadığı idrakine varamamışlardır.Fiziksel ya da fiziksel olmayan yaşam imkanı veren bir çok farklı çevre söz konusudur.Yine de bilim adamlarınızın durumun farkına vardığı bir zaman olacak.

Şimdi ise yüksek boyutlarda yaşamın nasıl olduğuna değineceğiz.Yüksek boyutlarda yaşam sizinkinden epeyce farklıdır.Fiziksel olmayan dünyalardan bahsederken 6.boyut ve ötesine değinmiştik. Çoğu insan genelde 5.boyutun neye benzediğini merak ediyor.Sıkça sorulan sorular:Hala çalışacak mıyız? Hala aileniz var mı ? Hala çocuklarınız var mı ? Hala evlerde mi yaşıyorsunuz ? Hala yemek yiyor musunuz ? Hala vücudunuz var mı ?  Şimdi 5.boyuta bakış açımıza değineceğiz.5.boyutta deneyimleyeceğiniz ilk farklılık anlık tezahürdür.Düşüncelerinizde her hangi bir gecikme olmayacak.Odağınız anlık tezahür üstüne olacak.Bunun nedeni yalnızca düşüncelerinizin titreşim değeridir,ne kadar hızlı titreşim olursa o kadar az ‘’zaman’’ deneyimlenir.Her bir boyutta frekans aralıkları vardır;basitleştirme açısından 1 ila 10 arasında ölçekleme kullanacağız.Aynı boyutta bulunan herkes aynı kesin frekansta titreşmez;birisi bu deneyimin gerektirdiği en alt seviyede titreşirken diğeri o boyuttaki en üst seviyede titreşebilir.Bu aynı realitede olmanıza rağmen neden diğer bazı insanlara bakıp onların sizden çok daha yoğun titreşiyor gibi görünüyor olmasını açıklar.

Söylendiği üzere 5.boyuta girmek için daha düşük inanç sistemleri salıverilmelidir.Bir çoğunuz şu an 4.boyutta. 4. boyut bir geçiş boyutu olarak bilinir ve burada 3.boyutun ya da 5.boyutun kurallarına göre oynama yeteneğiniz vardır.4.boyutta zaman 3.boyuta göre daha esnektir,ya da zaman ilizyonu daha esnektir diyebiliriz.

Anlık tezahür dışında 5.boyutta deneyimlenecek diğer farklılıklar da vardır.Göze çarpan bir başka deneyim barış,huzur ve sevginin çok kuvvetli olarak deneyimlenmesidir.Bir çoğunuz birkaç ay bile sürse bu keyifli durumlardan faydalanmaya başladınız.Frekansınızı yükselttikçe bu keyfi daha uzun süre deneyimleyeceksiniz.

Bir çoğu 5.boyutta hala çalışıp çalışmayacağını merak ediyor.Evet halen ‘’ iş ‘’ yapıyor olacaksınız fakat herkes yapmaktan zevk aldığı işi yapacak.Bazılarınız şarkı söylemeyi,dans etmeyi,bahçe işi yapmayı,resim yapmayı,yemek pişirmeyi,imar etmeyi,biriktirmeyi,öğretmeyi vb… seviyor.Kimse hayatta kalmak için sevmediği bir işi yapmak zorunda bırakılmayacak.Herkes kolektif olanın daha yüksek hayrı için katkıda bulunacak.Para ihtiyacı ,hemen tezahürden dolayı gerekli olmayacak.Tüm ihtiyaçlarınız karşılanacak ve sahip olduklarınızı vitrine çıkarmak amaçlı ‘’tüketim’’ hamleleri olmayacak.

Tabi ki 5.boyut varlıklarının çocukları oluyor,hala aile bireyleri ve sevdikleri arkadaşları var.5.boyutta daha fazla arkadaşınız olacak çünkü hiç kimse ‘’düşman’’ olarak görünmeyecek.5.boyut varlıkları telepatik olarak birbirleriyle iletişim yeteneğine sahipler ve dolayısıyla birbirine ‘’yabancı’’ değiller,sadece henüz karşılaşmayan arkadaşlar.

5.boyut varlıklarının da evleri var,fakat sizlerinkinden biraz daha farklı.Onlar süreklilik için inşa edilmişlerdir ve çevre dostudur.Unutmayın ki artık şov için aşırılıklara sahip olmaya gerek yoktur bu yüzden herkes tam olarak sahip olduğu şeyle mutludur.Hayatta kalmak için gerekli olan ihtiyaçlar için çok daha az zaman harcanır ve en büyük keyfi getirecek deneyimlerin keşfedilmesi için daha çok zaman vardır.

Bu engin çoklu evrende varolan karmaşık dünyalardan sadece bir kesit sunduk. Kosmosun onda enkarne olmayı seçen her ruh kadar karmaşık ve çeşitli olduğunu unutmayın.Umarız bu mesajdan keyif almışsınızdır ve bir şekilde bu mesaj size hizmet etmiştir.

Sevgi ve Işıkla,Bizler sizin melek rehberleriniz.

Çeviri:Utku Maden

Kaynak: http://angelicguides.wordpress.com/2012/10/25/know-that-the-cosmos-is-as-diverse-and-intricate-as-each-one-of-the-souls-who-chose-to-incarnate-in-them/

Çevirinin alındığı adres: http://www.dunyaana.com/tr/paranormal-haberler/780-kosmosun-onda-enkarne-olmayi-secen-her-ruh-kadar-karmaik-ve-cetl-olduunu-unutmayin.html

GG Notu: Sayın Utku Maden'in çevirilerini bizat yayınlandığı bir site bulamadığımızdan tüm çeviriyi buradan da yayınlamaktayız.

0 comments:

Yorum Gönder