12 Kasım 2012 Pazartesi

GERÇEK TARİHİMİZ (DEVAM-4)

 
2. İkinci kitapta, Aryana David ile yeniden temas kurar.

David Romanya’da meydana gelecek önemli şeyler ve atalarımız hakkında konuşur.

Lütfen burada bazı şeyleri eklememe izin verin.
Dakyalı (Dacian) insanlar büyük ezoterik bilgiye ve büyük ruhsal güce sahiptirler. Onlar gerçeğe erişime sahiptirler, kırpılmış bilgiye değil. Onlar aynı zamanda, hem eril hem de dişil enerjileri dengeli bir biçimde birleştirmeden, Dünyada Tanrıyı ortaya çıkaramayacaklarını bilirler. Tanrı olmak için üstün evrimci aşama değildir. Sadece her insan varlığının bir olabilmesi değil, aynı zamanda bizim ilk önemli evrimci görevimiz olduğunu da. Biz “Tanrı” kavramını çok yanlış anlıyoruz.
 
Dakyalı insanlar kendi yaşamlarını mükemmel bir denge içinde yaşadılar ve kendi ezoterik ritüelleri insanlar için ve gezegen için harikaydı. Onlar Evrensel Matriksle uyum içinde yaşadılar ve onların çoğu bizim Tanrı olarak bildiğimiz ruhsal aşamaya erişebildiler. Kendi ritüellerinde eril ve dişili birleştirerek, bu ilk amacın çok yakınına erişebildiler, ancak bir Tanrı olmadan önceki son aşama onların ayrılmasını kapsadı. Her birey son adımları tek başına atmalıdır ve bunu yapmanın doğru yolu yoktur. Her birey kendi yolunu bulmak zorundadır. kesinlikle, pek çok kişi bu son aşamaya bile erişemedi ve her zaman çok az kişi Tanrı olabildi. Ancak Tanrılar olmayı başaranlar en güç zamanlara sahiptiler, çünkü onlar fiziksel olmaktan çok daha ruhsal oldular ve Dünyada yaşamak gerçek bir zorlu mücadeleydi. Zamolxis, Dakyalı Tanrı fiili olarak, çok daha yüksek bir ruhsal evrimi başardığı anlamda, bir Tanrıdan daha fazlasıydı.

Fiili olarak, 2012’de aldığımız enerji bilinmeyen, gizemli bir enerji değildir. Bu bedenlerimize girecek olan ve her şeyi mükemmel bir şekilde dengeleyecek olan dişil bir enerjidir. O halde, bunu ve diğer önemli gerçekleri bilerek, Dakyalılar binlerce yıl önce 2012’den sonrasına kadar bizim yapamayacağımız şeyi yapmayı başardılar.
Aynı zamanda, onların tüm bilezikleri ve “baş halkaları”, onları reptilian varlıklara karşı koruma aracyla üretim sürecinin başlangıcından itibaren onları büyüleyen reptilian şekillere sahipti.  Böylece onlar kendi varoluşlarını çok iyi bildiler.

Tüm Dakyalı bilezikleri yılan ya da sürüngen temsilleridir.



Dakyalı büyük kale “Sarmizegetusa Regia” çok özel bir yerde kurulmuştur.

Tüm kalelerin ilki önemli bir çakranın üstünde kurulur ve ikinci olarak da onun altında büyük bir şehir yeralır (Atlantis tarafından kurulan), ve Romanya yetkilileri tarafından keşfedilen şehir hakkında başka bir doküman ekleyeceğim.

Aghton Şehir köpükleri olan resimleri (bir video gibi) David’e gösterdi. David Aryana’ya altın bir parayla bir alıcı gördüğünü söyledi (diğer pek çok şey), ancak Aghton altın paranın ne için kullanıldığını  söylemeyi reddetti. Başka bir kitaptan başka doküman da ekleyeceğim ve çok önemli bir şahısın, Massini adlı bir Masonun (33. Dereceden çok daha yukarıda olan) Romanya’ya çok gizli bir operasyonda geldiğini ve altın bir parayı kapsayan bir alıcıyı ele geçirdiğini göreceksiniz. Operasyon çok ilgi çekici ve ilginçtir.

David aynı zamanda Atlantalı bir imparatorun 16.000 yıldır ilk durumunda kaldığını ve Dakyalıların onların doğrudan torunlarından bazıları olduğunu söyledi.

Daha sonra, Aryana’nın “ Annunakiye karşı Annunaki” adlı kitabında (satın aldığım ve hemen birkaç gün önce okuduğum son kitabı), O sadece Dakya kültürünü inceleyen yerel bir tarihçinin, reptilianların Dakyalıları barış içinde bırakılmak amacıyla, insanları kurban etmeye zorladıklarını söylediğini anlatır. Ancak Dakyalı kurbanlar kurban edilecekleri zamanı kendileri seçerler. Bu nüfusun geri kalanını korumak amacıyla kurban edilme tercihleriydi. Bu sevginin yüce ve asil bir davranışıydı.

Üçüncü kitap (en son) beni derinden rahatsız eden bir şey getiriyor.

Aryana uzun zaman önce diğerlerine karşı çıkan bir gruptan bir reptilian üye gibi kendini sunan bir insanla temas kurdu. O insan iki gruba ayrıldıklarını söyledi. Bir grup aynı kaldı ve diğer grup o günden beri insanlığa yardım ediyor.

Bu kesinlikle büyük bir yalan!

Lütfen hiçbir zaman benzer şeylere kanmayın. Onlar ne pişmanlık duyarlar ne de bize yardım etmeye çalışırlar. Bu onların yeni taktiklerinin bir parçasıdır, bu nedenle lütfen bugünden itibaren yeni bilgilere karşı seçici olun. Aryana kişiyi çok negatif olarak hissettiğini ve bir anda onun gözlerinin yeşile döndüğünü ve donuklaştığını söyledi. Çok iyi eğitilmiş ve soğukkanlı bir şekilde konuşurken, Aryana’nın omurgası sürekli olarak ürperdi. Sonra gelen şey çok ilginçtir ve beni çok endişelendirdi.

Bu kişi bu grubun paralel bir Evrende Yeni bir çağı, sevginin ve barışın çağını yarattığını söyledi. Aynı zamanda, Dünya’da çok kötü şeylerin olacağını, ancak aynı noktada onların Yeni Çağa erişmemiz için Dünya üzerinde portalları açacaklarını da söyledi.

Bu çok iyi planlandı- yeni kandırma yöntemi!

Yeni gezegen fiili olarak aynı Dünya’dır, ancak paralel bir Evrende ve zamansız bir “şimdi” de hapsedilmiş. Birileri portaldan girer girmez, geri dönemeyecek.

Hemen hayal edin, gezegen her yerde olacak olan büyük değişikliklere ve afetlere uğradığı zaman,  Reptilianlar sahte Yeni Dünyaya portalları açacaklar. Pek çok insanın bunun gibi bir tuzağa nasıl düşeceğini hayal edin. Müslümanlar Allah ya da Muhammed’in Cennet Bahçelerine çağrısını, Hristiyanlar Tanrı’nın ya da İsa’nın çağrısını duyacaklar, ateistler felaketler olmaksızın bir Dünya tarafından çekilecekler ve benzeri şeyler. Onlar aynı zamanda Hükümetlerin yeni yerleşilebilir gezegenler buldukları ve portalların buralara yol göstereceği bilgisini onlara vererek, insanları tuzağa düşürebilirler. Son haberler yaşamı destekleyen yeni gezegenlerin keşfedildiği ile doludur, bu kadar çok dünya dışı haberlerle dolu olan bazı şeyler…

İnsanlar reptilianların  yeni kandırma yöntemleri kullanmakta olduklarına mümkün olduğu kadar çok dikkat etmelidirler! İnsanlar bizim yerimizin burası olduğunu anlamalıdırlar ve gelen ne olursa olsun, Dünya sadece bizim evimizdir. Biz onun titreşimine uygunuz ve enerjetik olarak ona bağlıyız.
(ŞİMDİLİK BU KADAR...)

0 comments:

Yorum Gönder