22 Kasım 2012 Perşembe

‘’EVET’’İNİZ İÇİN HAZIR MISINIZ ?

 
Başmelek Uriel Mesajı 19.11.2012 – Jennifer Hoffmann

Evren hayatınızda ve dünya üzerindeki ortak yaratıcınızdır.Yeryüzündeki her şey insan ve ilahi olan arasındaki etkileşim aracılığıyla yaratılmıştır her ne kadar insan rolü bilinçaltı seviyesinde kendi güç ve potansiyelinin çok az farkındalığıyla oynansa bile.Evren her niyete ‘’evet’’le karşılık vermek zorundadır,çünkü bu Evrensel Kanunların buyruğudur.İnsanlığın özgür iradesi üçüncü boyutta sınırlama olmadan ona yaratma izni verir ve evren gereğine göre yanıt vermek zorundadır.’’Evet’’iniz için herhangi bir yargılama söz konusu değildir,bu yüzden ne istediğinizi sorarken her isteğin oluşturulduğu frekans,enerjik titreşim ve boyutsal alanda gerçekleştiğinin farkında olun.Her isteğin ‘’evet’’le yanıtlandığını biliyor musunuz ?


Her düşünce yaratıcı enerjiyi harekete geçiren güçlendirilmiş bir niyettir.Yaşamınızda,dünyada ve evrende birbirine uygun durum yaratmayan hiçbir düşünce ya da inanç yoktur.Ancak yaratmak istediğiniz sonuçla tam olarak hizalanmazsanız ya da bunu takip eden sonuçlara ve dönüşümle bütünleşmeye tam olarak hazır değilseniz ,sonuçlar sahip olmak ya da görmek istediğiniz formda size görünmeyecektir.Evrenin sizi inkar ettiğini düşünürken aslında kendinizi inkar eden sizsiniz.Kendinizin ve varlığınızın hangi yönleri ‘’evet’’in tezahürüne izin vermiyor ? Sormanız gereken soru ‘’Evren neden bana hayır diyor’’dan ziyade ‘’Nerede ''evet''ime hazır değilim’’.Evrenin herhangi bir niyeti inkar etmesi mümkün değildir.

Evrenin her şeyde sizin hayrınız yönündeki gönüllülüğüne emin olun.O tam tersini yapamaz. Evren hiçbir şeyi sizden esirgeyemez,ancak talep etmediğiniz,hak etmediğinizi ya da sahip olmamayı düşündüğünüz şeyi de veremez,kendiniz için niyet etmeye istekli olmadığınız ya da korkularınıza rağmen yaratmak istediğiniz şeyleri size veremez.Tekamül isteğiniz hayatınıza yeni enerjiler alma niyetiyle birleştiği zaman,önceki anın sınırlamalarını salıvermeye hazır olduğunuzda ve anın genişletilmiş potansiyeline doğru ilerlediğinizde , bilmek ve görmek istediğiniz şekilde bir ''evet'' tezahürü görürsünüz.

Sınırlama ya da gerçekleşmemiş bir arzu olarak gördüğünüz her şey hayatımıza ve varlığınıza pek de entegre etmeye hazır olmadığımız ''evet''lerdir.Evrene ya da kendiniz sinirlenmeyin.(evren sizin bir veçhenizdir).Bunun yerine ''evet''le uyumlanmak için nerede hazır olmadığınızı bilme amacıyla içinize dönün.Gücünüze ve potansiyelinize daha kuvvetli inanmaya mı ihtiyaç duyuyorsunuz ? Size engel olan düşünce ve inançları salıvermeye istekli misiniz? Tezahür ettirmek istediğinizle tam olarak uyumlu olmadığınız bir alan var mı ? Ortak yaratıcınız olarak evrenin cevabının her zaman ''evet'' olduğunu bildiğinizde , sizden hiçbir ''hayır'' gelmediğini bileceksiniz ve her ''evet''in bol ve tatmin edici kutsamalarını almak için dönüşüm yapabilirsiniz.

Çeviri:Utku Maden

Kaynak: http://enlighteninglife.com/are-you-prepared-for-your-yes/

0 comments:

Yorum Gönder