3 Kasım 2012 Cumartesi

KUANTUM REALİTEYE GEÇİŞ - 2. bölüm Rahmaton. Pleiades – Sirius Yıldız Takımı


... Daha önce – Dört Boyutlu Gökkuşağı Holonunun her birinizde var olduğunu söylemiştik. Eğer ona dikey(vertikal) olarak bağlıysanız, sizler en yüce , güneş hafızasına girişi elde ediyorsunuz demektir. Sizin mirasınız ondadır , yaşamlarınızın tecrübesi – saf Ustalık, geleceğin ve geçmişin çok boyutlu hafızanın anahtarları ve Evrendeki Bilgilerin her seviyesine ulaşma izni. Her biriniz kendi Holonunuzun kısmen farkında olacaktır. Diyebiliriz ki bu, gezegensel ve galaktik evrim için size açılmış olan ,sizin kozmik Yüksek Ben’inizin veri bankasıdır. Ancak eğer sizin dört boyutlu hafızanızın gökkuşağı güneş holonları senkronize olur ve aralarında birleşirse, güneş meta-bilincin yüce birlik kasırgası meydana gelecek.


 Sizin Geçişiniz – Galaksinin , Dünyanın, Güneşin, Evrenin Birlik Holonuna çok boyutlu bağlantı dalgasıdır, gezegeninizdeki transformasyonu geçebilecek olan her bir canlı parçacığın Bilinç seviyesinde Varlığın her bir kusursuz atomuna bağlaması. Yüce Gökkuşağı Siklonunda canlı hafıza , deneyim, tüm doğa krallıklarının farkındalığı ve her bir insanın evriminin kontörleri mühürlenmiştir. Ona bağlanma anında ,sizin Geçişiniz esnasında KUANTUM OLAN SİZ OLUYORSUNUZ. Çünkü EVRENİN KUANTUM BİLİNCİNİ elde ediyorsunuz. Gerçekleşmiş olanların farkındalığı zamanla gelecektir. Sonsuz Bilinç size hafifçe ve zarif olarak geliyor. Ancak şimdi anlamalısınız – gerçekte sizinle konuştuğum her şey artık gerçekleşmiştir ve size sadece , “fiziksel” diye adlandırdığınız o seviyeye tezahürün beklenmesi kalır. Aslında gerçekte böyle bir seviye de artık mevcut değil. O deneyseldi, geçici bir zaman içindi. Eğer sizin için “fiziksel” tezahür etmiş olan - gerçek demekse , bizim için bu - içerisinde global hareketli bilinç parçacıkları ile dolu deneysel film şerididir . 

Bu seviye artık yoktur. Çünkü tüm Dünyanın ve onun her bir parçacığının titreşimleri artık değişmiştir! Etrafınıza bakının. Ne görüyorsunuz? Hologram! Birçoğunuz bu realiteyi hissetmediğini söylüyor, algılar onu teyit etmiyor eskisi gibi. Sizler yemeğin tadını hissetmiyorsunuz, kokuları ve hatta sizin hisleriniz de değişti ve siz halen bunun nasıl olduğunu anlayamadınız. Bunlar, sizin ,daha önce var olduğunuz o realiteden artık çıkmış olduğunuzu gösteriyor. Etrafınızda eski Dünyanın geçici projeksiyonu mevcut. O artık devre dışıdır, ancak sizin bilinciniz halen değişmemiştir. Sizin bilinciniz, hücreleriniz ve algılarınız halen gerçekliğin daha ilksel yansımasının kodlarını kullanıyorlar . Bütün bunlar sizin tamamen Geçişinize kadar devam edecektir. Siz bitiş çizgisinde bulunuyorsunuz, 2012 yılının sonu! Size sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi mi geliyor? Size gerçekten öyle geliyor. Her şey gerçekleşti. Geçiş – artık var olanla sizin senkronizasyonunuzdur (hizalanmanız) ve sizin yeni Dünyaya yeniden ayarlanmanız, Gerçek Dünyaya, Evrenin zaman ve alanına ve bunlardır sizin gerçek Vatanınız.

Geçişinizin senaryosu artık teyit edildi. Ve yine de gerçeklik her gün şekilleri değiştirmektedir. Çünkü Geçiş – insanın süreci değil , kozmik bir süreçtir. Kozmos ise konservatif, köleleştirilmiş ve statik olamaz . Kozmos – sürekli akan enerjidir. O evrimleşir ve parçacıklar ve galaksilerle oynar. Sürekli olarak çok boyutlu realitenin yaratıcı Yaratımı için yeni şekiller arar. Kozmos- canlı varlıktır, kendisini her birimizde,her bir tecrübede ve her bir parçacıkta rüya olarak görür ve yansımasından haz alır. Kuantum olmak – kozmosun , evrimin , haz almanın bu döngüsü ve akışı ile birleşmek demektir. Bu, kendi içinde yeni Evreni keşfetmektir ve onu olduğu gibi kabul etmek – sonsuz ve değişken. Özellikle bundadır insanlık bilincinin en önemli meydan okuması, yüksek titreşimlerden veya radyasyondan yanıp yanmamada değil veya bu Üç Gün Karanlık içinde olduğunuzda kibritinizin ve gıdanızın olup olmaması değil. Her bir gün size Yaratıcı tarafından gönderilmiştir. Her bir gün – size Kaynaktan gelen yaşamın muazzam ve karmaşık programıdır. Her bir gün – bilinmeyen ve unutulmuş olandır, seven Varlık böyle size özen göstermektedir. Her gün masanızda kutsal ekmek vardır, siz onu kazandığınız için değil, bu Evrende birisi sizi çok sevdiği içindir. Her gün bedeniniz için ekmek ve su veriyor ve ruhunuza da ruhsal besin. Sizler ise hala basit şeyler için endişeleniyorsunuz, elinizin altında kibrit bulamayacaksınız diye , taşıtların çalışmayacağından ,internetin olmayacağından korkuyorsunuz. 


Evet,sevgilileri, olmayacak. Ancak hatırlayın, bir kapı kapandığında her zaman başka bir kapı açılır. Sizin yeni var olma şekillerini keşfetmeyeceğiniz ne malum ? Burada olmanın ve daha özgür ve daha mutlu olabilmenin yeni şekli. Çünkü sizler zaten kölelik sisteminde yaşıyorsunuz, bunu hala fark etmediniz mi ? Sizin aklınız dış realite ile o kadar kodlanmış ve mahkum olmuş ki,şu andaki var olma şeklinin, paranın, ilişkilerin ve alandaki hareketin gerçek alternatifi olabileceğine ihtimal dahi veremiyorsunuz. Anlıyor musunuz, HER ŞEY GERÇEK, ancak bu gezegende iş kontratları şartlarından dolayı bunlar sizden çok iyi saklanmıştır.Şimdi sizin için özen gösteriyorlar. Sizi seviyorlar. Düşünebiliyor musunuz ki Geçişin en önemli anında siz unutulacaksınız? Hayır. Hiç bir zaman unutulmayacaksınız.

İnce planda İnsanlık ve Dünya kesin seçimini yapmıştır. Sizler Geçişi seçtiniz. Şimdi gerçekte sadece bunu bitirmek kaldı,sizinle beraber bu Ateş Dansını dans etmek kaldı.Korku hissetmemelisiniz. Eğer her şey şimdiki gibi kalırsa korkunç olacaktır. Eğer Dünya için önemli olan evrim değişimleri gerçekleşmezse. O zaman herkes için çok kötü olacak. Ancak bu da imkansızdır. Çünkü hiç kimsenin Galaksinin Dansını ve spektral çizgide hizalanacak olan ve Dünyayı iç kristal mıknatıslarından Dünya için Yeni Senkron Işınını geçirecek olan gezegenlerin alandaki Kral Hareketini değiştirmeye gücü yetmez. Ve gezegenlerden her biri ,onu kendi içinden geçirerek Dünyayı birlik Kaynağı ile senkronize edecek ve Dünya için Işının kendisinin etkisini katlayarak çoğaltacaktır. Işığı idrak eden Gökkuşağı Siklonu sizin tüm çakralarınızdan , sizin sakral mıknatıslarınızdan ve kristalin kalplerinizden , sırtınızın merkez eksenindeki her bir parçacıktan, her bir canlı elementten, her bir bilinç alanından özgürlüğün yüce fırtınası olarak geçecektir.Ve bu gerçekleşecektir. Bu şu anda artık gerçekleşiyor. 


Yıldızlardan Sizlere gelen Gökkuşağını ve ateş siklonlarını gördüğünüzde , dans edin ve gülümseyin , içine girin ve gökkuşağına size girmesine ve sizi sonsuz Hayal Dünyasına , Gerçek Aşka , Gerçek Asalete, Gerçek Mutluluğa ve Gerçek Yaratıma sürüklemesine izin verin. Siz bunu hak ediyorsunuz, sizler binlerce yıl özgürlük için dua ettiniz. Bu ,Her şeyi kabul eden ,Evrenin Kralları ve Kraliçeleri olmanın kutsal hakkıdır, Yıldız Ailesi olmak, Ateşin Takımı olmak. Gerçek çağrımı seçilmiş yüreklere yönlendiriyorum , beklemeyen ve hareket eden, yalvarmayan ve kendi seçen, özgürlüğe inanan ve Dünyasını değiştirebileceğini bilen. Siz Özgürsünüz, gökkuşağı kalpleri, Kozmosun Asil Kaptanları. Ben , benim Yıldız Gurubumla sizin için geldim, Yolunuzu açmak için, bildiğim her şeyi size anlatmak için ,sizinle omuz omuza gitmek için, çünkü benim için bu büyük bir onurdur.

Bir sonraki mesajımda gökkuşağı holonları ile ilgili daha çok şeyi sizlere anlatacağım – kuantum algılama alanları, ve bu alanları sizler hemen şimdi form etme ve aktive etmeye başlayabilirsiniz. Size bunu kendi tecrübelerimle ve Takımımın tecrübeleri ile anlatacağım. Belki o zaman olanları anlamanın bir kapısı daha size açılacaktır.


Bilin ki canlarım ve hatırlayın – bizim verdiğimiz mesajlar – sadece dış mantık değildir ve sizin çok boyutlu şifalanmanız için sadece ruhsal enerji değildir. Onlarda o kadar çok alanlar arası bilgi yüklüdür ki , kelimeler elektriksel olarak gerilim göstermektedirler. Bu, sizin için ruhsal bilgidir, hareket için kılavuz kitabı ve sizin dünyanız ile ilgili gerçekler. Bu tebliğler aracılığı ile alabileceğiniz ancak kuantum paketleri üzerindendir ve bizler bunu sözcüklere dökemiyoruz. Bu çok fazla zaman ve güç alabilirdi. Ancak gerekli anda sizler aldığınız tüm bilgiyi varlığınızın tüm çok boyutlu seviyelerinde kullanabilirsiniz. Bu yüzden eğer ki Tebliğlerin dış anlamını anlayamazsanız – bilin ki en önemli olan bu değildir. En önemli olan her zaman sizin içinizdedir, tebliğlerde sadece Anahtarlardır.
 

Sizi Seviyorum.
Ben Rahmaton.


Pleiades – Sirius Yıldız Takımı.
Sefera . 1.11.2012
Çeviri : Zehra Usanmaz

0 comments:

Yorum Gönder