12 Kasım 2012 Pazartesi

ADAMA – KASIM AYINDAKİ ÖNEMLİ GÜNLER

 _adama_sm32882e5af270
Christine Meleriessee Heliohah ve Mike Hayden kanalıyla
 11 Kasım Pazar; Bu 11:11 günü, 21 Aralık’taki Yeni Dünya Aktivasyonuna başlangıç frekanslarıdır. Bu, gezegendeki herkesi etkileyecek, bu nedenle kapıyı tam olarak aktive etmek için kendinizle veya başkalarıyla meditasyon yapmanız veya sessiz zaman ayırmanız önemlidir.
 
 Yeni Ay, Güneş Tutulması, 13 Kasım Salı; Bu ay, İlahi Benliğinizin fiziksel gerçekliğinizde daha fazla aktif olmasına izin verme sürecine yardımcı olacak. Güneş tutulması her zaman çok güçlü bir zamandır, Güneş Tanrısı RA vasıtasıyla Büyük Merkezi Güneşin Solar enerjileriyle aktive edilmenize izin verin, Solar Logos’umuz Helios & Vesta buna yardımcı olacak. Bu aktivasyon, Dişil & Eril İlahi varlığın tam olarak aktive edilmesiyle hissettiğiniz frekansları tamamlayacak.
22 Kasım Perşembe; Master  Silindir kapısı Solara vasıtasıyla 11:11 olaylarının son hızlandırılması için açılıyor. Bizler de Telos’ta, Shasta Dağı bölgesini 21 Aralık’ta tam olarak aktive edilecek olan 22 nci Kristal Işık Şehrinin frekanslarına hazırlayarak, bu frekanslar ile çalışacağız. Bu kapıdan geçmek, aktive etmeye çalışmakta olduğunuz titreşimsel enerjilerin fiziksel seviyede tam olarak sonuç vermesini sağlamaya yardımcı olacak.
Dolunay, Ay Tutulması, 28 Kasım Çarşamba; Kasım ayında aktive ettiğiniz tüm enerjiler şimdi dört beden sisteminizde kabullenmek veya uzaklaştırmak için Varlığınıza yayılacak. Bu Ay Tutulması Shasta Dağındaki OM Dalgası frekansları ile ilişkili olacak. Tekrar, bu Dolunayın Yeni Dünya kapısı için çok faydalı olması için, İlahi Dişil ve Erilin fiziksel bedende tam hızlanmasını tam olarak kabullenme zamanıdır.
Hepimiz büyük ölçüde değişiyoruz ve meydan okumalar olduğunu kabul etmeliyiz. Bize rehberlik edilmesine izin vermezsek, fiziksel yapı içindeki bu meydan okumalar hoş olmayan deneyimler yaratarak on katıyla tezahür eder. Birçoklarının Aralık ayındaki bu olayın güzelliği hakkında paylaştıklarını biliyorum, ama lütfen her şeyin anında değişmeyeceğini hatırlayın. Bunu siz yapmalısınız; içsel çalışmayı yapmalı ve daha önceleri yaptığınızdan daha da derinleşmelisiniz. Lemurya zaman çizgilerini hatırlamak size çok yardımcı olur. Daha önce olduğunuz şey olmanıza izin vermeyen Ruhunuzun yolculuklarındaki zaman çizgilerine tutundunuz. Şimdi, bunu yapmanın zamanıdır, ama bunun OLMASINA izin vermelisiniz.
Beşinci boyut hemen fiziksel bir realite olmayacak; GAIA’nın tüm parçalarının o ifadeye ilerleyebilmesi için GAIA ile birlikte büyüyoruz. Her biriniz bunun gerçekleşmesi için bir katılımcısınız, Şimdi süreci anlayacak birçok IŞIKİŞÇİSİNE ihtiyacımız var, çünkü çok daha fazla insan uyanıyor olacak.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder