20 Kasım 2012 Salı

PORTAL GEÇİŞİNE BEŞ HAFTA KALDI!

 
Sal Rachele

20 Kasım 08:26
 
Olaylar tekrar hızlandı. Değişimlerin bazıları görünürdür – çeşitli bölgelerde sayısız deprem, New York ve New Jersey’de kasırga, Venedik’te sel, daha fazla sosyal, ekonomik ve siyasi huzursuzluk ve bunlar sadece bir kaçı. Bizler huzur ve bolluğun yeni çağını doğurmaya hazırlanırken, doğal ve insanın neden olduğu olaylar artmaya devam edecek.

20, 21 ve 22 Aralık’taki üçgünlük olaya girerken neler bekleyebiliriz?



Bu elektromanyetik bir dalgalanma olduğu, jeofiziksel olmadığı için, 22 Aralık’ta güneşin normal şekilde doğmasını, Dünyanın kendi normal tarzında dönmesini, eksenin olağan şekilde yalpalamasını ve yaşamın devam etmesini bekleyebilirsiniz. Doğal ve insan yapımı aksamalar olabilirken, o üç gün boyunca ölümlerde küçük bir artış olabilirken, toplu ölüm veya felaket beklenmiyor.


Ama, bu küçük bir olaydan çok daha fazlasıdır. Bizler elektromanyetik varlıklar olduğumuz için, portal geçişi DNA’mızda ve bilincimizde büyük bir değişimi tetikleyecek. Yeni Dünyayı kucaklamaya hazır olmayanlar bile büyük ölçüde etkilenecek, ama onlar değişimleri hemen farketmeyebilirler. 


Ancak Yükselen Dünya ile aynı rezonansta olmayanlar ve büyüme ve iyileşme yolunu seçmeyi reddedenler için, hayat giderek çok daha zorlaşacak. Onlar kızgın bir Tanrı tarafından cezalandırılmıyor, ama artık yeni Dünya ile uyuşabilir bir seviyede titreşmiyorlar. Dünya dördüncü yoğunluk gezegeni haline geliyor. Yalnızca dördüncü yoğunlukta titreşen o ruhlar (ve beşinci yoğunluk öğretmenleri) yeni ortamda uygun şartlarda yaşayacaklar. Üçüncü yoğunluk ruhları en sonunda Dünyayı terk edecek ve başka bir üçüncü yoğunluk gezegeninde bedenlenecekler.

Eski olumsuz inançları, duyguları ve psikolojik kalıpları temizlemeniz ve bu yeni Altın Çağda gerçekten neyi yaratmak istediğinize odaklanmanız çok önemlidir. Güçlü yaratıcılar olduğunuzu görün, hissedin ve BİLİN. Hak ettiğimiz güzel, sevgi dolu ve şefkatli dünyayı yaratalım. Bu sevgiyi ve şefkati yansıtmayan yapmış olduğumuz her şey için kendimizi ve başkalarını bağışlayalım. Uyanmanın zamanı!
(Çeviri: Saffet)

2 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Yıllardır bunları okuya okuya, dinleye dinleye artık şarap gibi yıllanmış emeklilere döndüm... "Geçişe, boyut atlamaya itirazım yok,amma bizim maaşa zam gelecek mi?"
"Üç günlük olay ha? Aahh,ahh, evladım daha dün gibi hatırlıyorum biz de üç gün filan sürer demiştik ama bitmedi gitti işte, kurtulamadık bir türlü..."
"Ne yani 22 Aralıktan itibaren artık doğalgaz,elektrik ve su bedava mı olacak? Fatura ödenemeyecek mi?"
"21 Aralık için alışveriş yapacaklara %40 indirim yapan market zinciri mi varmış, fesuphanallah!!!"

ersin obay dedi ki...

Bu değişim ruhsal anlamda olacaktır, Fiziksel değişim biraz zaman alacaktır, Maddi Değişim biraz zaman alacaktır, Maddi yönden buna bağlanmayalım, Bu zaman meselesidir, Biz bu zamanda ruhsal anlamda değişiceğiz, Bu bilgileri bilmeniz bile önemlidir,

Yorum Gönder