17 Kasım 2012 Cumartesi

ONLAR BURADA - BÖLÜM 11 - KAYIT ODASI

 
Ünlü medyum Edgar Cayce’a göre dünyanın tüm tarihinin korunduğu kayıt odasının girişi Sfenks’in sağ pençesinin altında bulunacaktır. Bu geometrik olarak açıkça bellidir. Şekil 11-1’e bakarak incelediğimizde eğer altın oranlı üçgeni Giza platosundaki spirale yerleştirdiğimizde tam Sfenks’in başının içinden geçtiğini görürüz. Ayrıca bir çizgi güneydeki orta piramite doğru, bir tanesi de altın oranlı piramitin çaprazına doğru uzatıldığında kesişme noktaları Sfenks’in sağ omuzu olacaktır......


           Sfenks bu aralar büyük bir restorasyona tabi tutulmaktadır. Restorasyon geçirmesi gereken bir bölge de sağ omuzdur ( kesişme noktası) Mısırlılar bu noktadaki parçaları düzeltmeye çalışıyorlar. Ayrıca Sfenks’in kafası dA düşmek üzeredir. Yaklaşık altı veya yedi yıl önce Thoth Drunvalo’ya kafanın düşeceğini ve boyun kısmında, aslında bir zaman kapsülü olan geniş altın bir küre bulunacağını söylemişti. Mısırlılar kafanın ve omuzun düşmemesi için ellerinden geleni yapmaktalar. Thoth her şeyin bir sonraki seviyeye hazırlandığını bu nedenle kayıt odasının 1990 yılı sona ermeden bulunacağını söylemişti. Gerçi Drunvalo bunun gerçekleşebileceğinden pek emin değildi.
 http://www.dunyaana.com/images/onlar%2011.jpg
..................................................................................................................................................................................................................................................................
Şekil 11-1: Kayıt odasının girişi Sfenks’in sağ omzuna işaretlenmiştir.


           Thoth 148 farklı gurubun buraya girmeyi deneyeceğini ancak bunlardan batıdan gelen gurubun özel bir yöntem sayesinde giriş kapısını açabileceklerini söyledi. İçeri girer girmez yer altına inen spiral merdivenler bulacaklardı.  Japon bilim adamları spiral merdivenleri tam aşağıya kadar inmeden analiz ederek, ileride neler olabileceğini bilmeye yarayan bir teknikte geliştirmişlerdi ( en uçta yön gösterici bir kil kase vardır).

           Odanın dışına giden üç koridor vardır. Eğer nasıl okuyacağınızı bilirseniz kil kase size nereye ve nasıl gideceğinizi gösterecektir. Thoth batıdan gelen üç kişinin girip doğru kanalı bulacaklarını söylemektedir. Eğer yanlış kanala girerseniz ya da sizinki doğru gurup değilse bir Indiana Jones filmindeymiş gibi bir sahneyi gerçekten yaşayarak, ölürdünüz.

           Eğer bu üç seçilmiş insandan biriyseniz herhangi bir sorunla karşılaşmadan ilerleyebilirsiniz. Sonunda bu üç kişi kendilerini, yüksek taş duvarların kendi ışığını ürettiği ( bunun dışında başka hiçbir ışığın olmadığı) bir koridorda bulurlar. Bunun nedeni, havanın kendisinin ışığı üretmesidir. Bu duvarın sol tarafında kırk sekiz kutsak geometrik çizim bulunacaktır. Bunlar Mesih bilinçlenmesinin kırk sekiz kromozomudur    ( bunların ilki yaşam çiçeğidir). 

Koridorun sonundan sola doğru dönülerek geniş bir odaya çıkılır. Bu odadaki raflarda bu gezegendeki uygarlığın en az beş buçuk milyon yıl kadar önceye dayandığını gösteren fiziksel kanıtlar yer almaktadır. Odanın önünde bir taş vardır. Taşın üstünde bu üç kişi, bir fotoğraf gibi, kendi imgelerini bulacaklardır. İmgenin altında da kendi isimlerini göreceklerdir ( doğdukları anda kendilerine verilen gereksiz isimleri değil, kendi gerçek isimlerini). Aslında Thoth bu kişilerle tanışacaktı ancak kendisi ne yazık ki artık aramızda değildir ( bu boyutta).

           Eğer bu olay 4 Mayıs 1991’den önce gerçekleşseydi buluşabileceklerdi. Thoth bu üç kişinin her birinin birer nesne alıp, dışarıya çıkarabileceklerini söyledi.

           Kayıt koridoru gerçekte, fiziksel nesnelerden daha fazlasını içerir. Sfenks’in altındaki kayıt odasında farklı boyut seviyelerinin bilgileri tutulmaktadır.

0 comments:

Yorum Gönder