25 Kasım 2012 Pazar

21 ARALIK GEÇIŞI İÇİN HAZIRLIKTA YAPILMASI ÖNERILEN ARINMA PROGRAMI

 
BÜTÜNÜN BÜTÜNLÜĞÜNE SESLENİŞİDİR.
KENDİ VARLIĞIMIZIN KENDİNDEN AKAN BÜTÜNLÜĞÜ İLE EVRENSEL BÜTÜNLÜĞÜN AHENĞİNDE BULUŞMAK VE BÜTÜNÜN FREKANSINDA KALABİLMEK BİZLERİ “TÜM GEÇİŞİ KABUL ETMİŞ BİLİNÇLERİ”BİRLİK VE TEK BİLİNÇ ALTINDA, İKİLİĞİ TEKLİĞE ÇEKME AMACINDA BULUŞTURMUŞTUR.




MAĞRAMIZDAN UYANIP, EVRENİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ G
ÖRME VAKTİMİZ GELMİŞTİR. KURAN-I KERİM- İNCİL- TEVRAT VE ZEBUR’DA, TÜM İNDİRİLEN ÖĞRETİLERDE SÖZ EDİLEN UYANIŞ VAKTİ GELMİŞTİR VE Kİ MAĞRANIZDA UYANIP, UYKU MAHMURUĞUNLA GEÇİRECEĞİNİZ ARTI 9 GÜNDE BİLDİRİLMİŞTİR. AN BU AN OLARAK BU UYANIŞ ANIN ENERJİSİNİ DENGELİ VE BÜTÜNÜN HAYRI İLE OLABİLECEK HİÇ BİR OLUMSUZLUĞA YER VERMEMEK AMACINDA BİLİNÇLİ BÜTÜNLÜĞE ARZU İLE KATILIM SAĞLANMAK ÜZERE BİR ÇALIŞMA SUNULMUŞTUR.



BU ÇALIŞMA, BİLİNÇ POTANSİYELİ KENDİNDE KABUL BULUNMUŞ KİŞİLER İLE AKTİVE OLACAK VE Kİ ARZU EDİLEN TÜM DÜNYADA 60.000.- KİŞİYLE BAŞARININ DAHA MÜMKÜN OLACAĞI BİLDİRİLMEKTEDİR.
KENDİMİZİN, AİLEMİZİN, OLDUĞUMUZ ALANIN, DÜNYAYIN VE Kİ SAMANYOLUNUN, GEÇİŞ ALANINDA BİZİMLE OLMASINI DESTEKLEMEK İÇİN BÜTÜN OLMAK GEREKLİLİĞİ BİLİNMEKTEDİR.
BU BİLGİYİ İÇİNE SİNDİRMİŞ BİLİNÇLERLE AN BU ANLARI SEVGİ İLE PAYLAŞMAK ÜZERE.
YARADAN’IN HAYRI ÜSTÜMÜZE OLSUN.

12.12.2012 tarihine kadar yapılması gerekenler,
 

1- Düşünce hâkimiyeti ile anda kalabilmek;
Bütünün hayrına olan her ne var ise kabul ile bize negatif enerjiyi aktif ettirebilecek düşüncelerden uzaklaşmak, yeniden yapılanmamızı sağlayacak olumlu düşünceleri besleyerek, yaşamımızı zenginleştirecek ve güzelleştirecek ne varsa düşüncelerimizi o yöne an bilinciyle yönlendirmek.
“Anlar düşüncelerimizle şekilleniyorsa, düşüncelerimizin kontrolü elimizde OL’sun ve bilincimiz her daim uyanık OL’sun.”
 

2- Enerji akışlarının yalın, olabildiğince temiz alınabilinmesi için aksesuar ve takı kullanmamak, mümkün olduğunca doğal pamuklu giyinmek.
 

3- Sigara içmemek, bırakılamıyorsa minimuma indirmek.
 

4- Balık dışında, kırmızı ve beyaz et tüketmemek, tüketilecekse azaltmak, unlu mamulleri mümkün olduğunca azaltmak, asitli içeceklerden uzak durmak, sebze ve meyve yemek, tatlandırıcı olarak olabildiğince doğal pekmez, bal v.s kullanmak
 

5- Hissederek Şükranla bol su içmek,
 

6- Aklına geldikçe BEN ÖZ-ÜM mantrasını içsel tekrarlayarak ana odaklanmak,
 

7- Açık havada daha fazla zaman geçirmek, burundan derin nefesler alarak ağızdan vermek,
 

8- Sağ bileğimize kırmızı pamuklu iplikten bileklik takmak, ( ya da üzerimizde pamuklu kırmızı bir şey bulundurmak)
Dünya ana (Gaia) ile bağımızı ve göksel enerjinin yeryüzüne akışındaki bağı desteklemek ve dengeli olarak bedenimize aktarmak için doğal pamuklu, kırmızı ipliği sağ kolumuza(bedenimizdeki eril enerji ağına) bağlamak,
 

9-Eski sakladığımız eşyalarımızı, kıyafetlerimizi vermek,(Bağımlılıklarımızı bırakmayı sembolize eden bu amaç, ihtiyacı olanları da destekleyecektir.)
 

10-Evinizi, eşyalarınızı, takılarınızı arındırmak, (tütsü, adaçayı ve tuzlu su kullanılarak yapılabilir) Şimdiye kadar sahip olduğumuz her şeyi şu an bilinci ile kabul edebilmek için, geçmiş bilincimizle sahip olduklarımıza yüklediğimiz olmaması gereken her ne varsa onlardan temizlemek ve arındırmak.
 

11-Eski enerjilerden bağımızı kesmek, bir meditasyonla, bedenimizle birlikte tüm evimizi, işyerimizi, eşyalarımızı, kıyafetlerimizi, takılarımızı Yüce Kaynağın köpük köpük akan beyaz ışık/nur şelalesinin altında yıkadığımızı imgeleyerek arınmak.
( Şimdi anın bilinci ile hayatımıza katılan her madde halini yaratanın saf ışığına teslim etmek.)
 

12- Işık enerjisini nefesle tepe şakradan omurilik yoluyla çekip bedende her şakradan aynı anda 360 derece dairesel yayılım yapacak şekilde yatay olarak içten dışa fışkırtarak tüm hücreleri ve tüm bedenleri temizlemek.
 

12-12-2012’den 21-12-2012’ye kadar 9 günlük süreçte :

1-Her akşam saat 21.00’de toplu olarak bütüne bağlanma meditasyonu (en az 3-5 dak)
Göklerden, Yüce Yaradanın Işık Kaynağından hızla çıkan ve kalbimize dik açıyla bağlanan eterik altın bir boru imgeleyip bu borudan gelecek ışık fotonlarına/porlara izin vererek akışı hissedelim(Yatarak yapılması tavsiye edilir, imkân dâhilinizde değilse yatarak yaptığınızı imgeleyerek gerçekleştirebilirsiniz.


Bu akış Özümüzle ve Ana Kaynakla bağlantımızı sağlayacak, yüreğimizi sevgi ve ışıkla doldurarak kalp çakramızdan geçip Dünya anamızın kalp çakrasına, tüm hücrelerine, sonrada merkezine magmaya akacaktır.
Meditasyondan önce mümkünse duş alınması önerilir. Müsait olmayanlar her neredelerse oldukları yerde ana kaynaktan saf ışık aldığını ve bedeninden aktığını imgeleyerek de yapabilir.


Irk din dil cins realite bütünlük hiçbir ayrım yapmadan BİR ve TEK-BİR RUH olduğumuzun bilincinde/şuurunda olarak Bu çalışmaya ailemizi, çevremizi de dâhil edelim ve internet üzerinden tüm dünyadaki kardeşlerimize duyuralım.
Vakit geldiğinde Işık, Sevgi ve Barış dolu yeni bir dünyaya hep birlikte yeniden uyanalım.
An bu andır. (Deniz şiva oflaz)

1 comments:

BİR-i dedi ki...

Üçüncü boyuta veda gecesi düzenlemeyi düşündünüz mü hiç?Şöyle çalgılı çengili güzel bir rakı sofrası güzel olmaz mı?

Yorum Gönder