22 Temmuz 2020 Çarşamba

2020 ASLAN KAPISI: Başmelek Mikail’den Mesaj















 Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla,
 19 Temmuz 2020
 Sevgililer, bir kez daha Aslan Kapısının ve Gezegensel Yeni Yılın zamanı. 8/8 Aslan Kapısı vasıtası ile Zamanın bir diğer Elmas Spirali doğurulmakta. “Dünün” ve “Yarının” Kraliyet Aslan Koruyucuları Dünya Gezegeninde Ustalıkla Birlikte – Yaratımın Kutsal Spiraline kalplerinde dengeli olanları almaya hazır olan Kapıda duruyorlar.
Bu, Güneşin Aslan Burcuna girdiği 2 Temmuz’da başlıyor ve sonra 25 Temmuz’da ve 26 Temmuz’daki Gezegensel Yeni Yılda “Zamanın dışındaki Gün”de momentum topluyor. Bu, Regulus ve Sirius’un Kraliyet Aslanlarının yeni zaman çizelgesinin veya daha doğru olarak, Yeni Dünya için yeni zaman spiralinin doğumuna yardımcı oldukları zamandır. Zaman, Işık Varlıklarının ve Ruhun materyal veya fiziksel düzenlemede tezahür etmeye ve yaratmaya izin verdiği Yaratıcı Gücün Diamantine spiralidir. Yaradılışın şafağında başlatılan ve devam eden Yükseliş/Yaratım sürecine güç kazandırmaya devam eden bilgi ve deneyim için orijinal arzunun yaratıcı enerjisidir.

Son yıllarda, Dolunaylar ve Tutulmaların Kapı periyoduna denk gelmesiyle, Aslan Kapısı göreli olarak güçlü oldu. Bu yıl sakin, çünkü zaten 5 Haziran ve 5 Temmuz arasındaki Üçlü Tutulma Portalından geçtiniz ve bu sizi Aslan Kapısına hazırladı. Bu nedenle bu yıl, Güneş Aslana ilerlerken transite başlıyorsunuz ve Güneş Kuzey Yarıkürede Şafağın gökyüzünde Mavi Yıldız Sirius ile birlikte yükseliyor. 25 Temmuz geçen yılın zaman spiralini bırakmanızı ve salıvermenizi sağlar ve Yeni Zaman Spiralini aktive etmek için alan yaratır. 25’inde dikkatli olun ve kendinizle birlikte sonraki Galaktik döngüye götürmek istemediğiniz şeyleri salıverin. Sonra, 26 sında, hem kendiniz hem de Gezegen için yaşamın ve evrimin sonraki döngüsü için niyetleri oluşturmaya hazır olacaksınız.
Yine de bunun güçlü bir transit olacağının farkında olmanızı istiyoruz, çünkü Jüpiter, Satürn ve Pluto Oğlak burcunun 10 ncu evinde, geriye doğru gitmede toplanırlarken, Kapı periyodunun zirvesi olan 8/8’de Ay ve Mars Koç burcunda olacak. Sevgililer bu, eski enerjiler salıverilirken ve insanların duyguları ve tepkileri saldırgan ve çatışmacı olmaya devam ederken, hastalık ve çekişmenin şu andaki kollektif enerjilerinin devam edeceğini ileri sürüyor. Bilge olanlar bu enerjiyi sağlam şekilde ama nazikçe kendi güçlerinde durmak ve bazen enerji istikrarsız olsa da yaratıcı olmak için kullanacaklar. Sevgililer, bu zor enerjilerin en azından yılın sonuna kadar devam edeceğinden emin olabilirsiniz. Bu nedenle, ileriye doğru giden yolunuzu desteklemek için İçsel Huzurunuzu ve İstikrarınızı bulmayı çözümleyin.
Kalbiniz Huzur ve Işığın Merkezidir
Sevgililer, sadece Kutsal Kalbinizde Huzurun ve Dengenin Alanını bulursunuz. Dışsal gerçekliğiniz ve kaotik ve dengesiz olan çok fazla şey var. Bu “kaos” akışı, çok uzun zamandır eski şekilleri yerlerinde tutan yapıların veya “muhafazaların” çökmesinin sonucudur. Bunlar çökerken, içerdikleri enerji kaosun güçlü ve çalkantılı akışına salıveriliyor.
Kaos her zaman yeni fikirleri ve var olmanın yeni yollarını tohumlayan yaratıcı enerjidir, enerjinin ve hareketin büyük girdabına sürekli olarak kapılmak tüketici olabilir. Bu kazanda, bir çok insan onlar için şeyleri açıklıyor görünen fikirlere ve düşünme yollarına sabitleniyor. Anlatılar içinde anlatıların fikrini salıvermekte zorluk yaşıyorlar ve meşgul zihinleri bir tavşan deliğinden sonrakine “hoplamaya” devam ediyor. Tam şu anda Enerjinin Üstadı olmak, hikayelerin dışında olmaktır ve sadece Kalp Tapınağı olan sonsuz Sakinlik ve Huzurun o yerinde olmaktır.
Sevgili Üstatlar, sizler meditasyon yaparken ve Sessizliğe girerken, Elmas Işık Bedenine erişirsiniz ve Kalbinize Elmas Işık parçacıklarını ve kodlarını çekersiniz. Orada, Cenneti ve Dünyayı, Eril ve Dişili, Birin Bilinci olan Kristalin Işığın Tek Spiralinde dengeleyebilirsiniz.
Bir’in bu Bilincinde ne kadar çok dinlenebilirseniz, şu ana, ŞİMDİye o kadar çok girersizi ve 8/8’deki bu Aslan Kapısından o kadar kolaylıkla geçersiniz.
Kutsal Bilgeliği Arayış: Sophia ve Dişil İlahi Işık
Yükselmekte olan bu yeni Altın Çağda, Sophia’nın İlahi Dişil enerjisinin gücüyle ileriye doğru yönlendirileceksiniz. Gnostik gelenekte, o İlahi Olanın Dişil Yönünün Gizli Bilgeliğidir.  
Sophia her zaman gizli olan örtülü İlahiliktir. Dışsal gerçeklikte bulunamaz, sadece içinizin derinliklerine giderek ve kendinizi bilerek bulunabilir. “Gizli” Üstadınız ve Gücünüz ile burada karşılaşabilirsiniz. Burada kaosun karşısına çıkıp kaosun içinde kaderi şekillendiren kelebeğin kanadı olmayı öğrenirsiniz.
Sophia’nın derin içgüdüsel bilgeliği, deneyimin sonraki döngüsünün yükselen arketipi, Dünya Dansçısı olmanıza yardımcı olur.
Dünya Dansçısı, dans eden ve adımlarında gerçekliği şekillendiren Shakti formunda Sophia’nın Dişil gücüdür.
Fırtınalar ne kadar güçlü olursa olsun, O mutlak İnayet ve Ustalık ile dans eder. Onun hikayesi sözcüklerden ortaya çıkmaz, Birçok Boyutlarda Zaman ve Uzayda Zarif Hareketinden ortaya çıkar. O, sözcüklerin ötesinde olan ve Bilincin Yüksek Boyutlarında var olan ve Yeni Gerçekliğin Üstat Dansçıları olan sizler tarafından 5 nci Boyut Yeni Dünyasına demirlenen Güzelliğin ve Sevginin yolunu yaratırken, onun dansını hissedersiniz.
…… ve Kraliyet Aslanları Burada!
Aslan Kapısında 8/8 Portalının Koruyucuları ve Sirius ve Regulus’un (Alpha Leonis) Yüksek Bilgeliğinin Öğretmenleri olan Güçlü ve Görkemli Varlıklar her zaman mevcuttur.
Güneş Aslanda Başak/Regulus’a doğru ilerlerken, Regulus’un çok yüksek frekanslı mavi beyaz ışığı Diamantine Zaman Kristallerini hızlandırır ve Aslan Kapısının diğer tarafında ve Bilincin Yüksek Frekansında her ruh için onların zaman çizgilerini hızlandıran ve yeni bir döngüye başlatan koşulları yaratır. Buna sadece Aslan Kapısı transitine meditatif odak ile ulaşabilir, bu çok önemli zamanda daha düşük frekanslarda kafası karışmış olarak değil.
Kraliyet Aslanları sizinle yürüyecek ve amacınızda kalmanıza ve Üstatlığa erişmenize yardımcı olmak için sizinle çalışacak. Ama, dediğimiz gibi, buna sadece eğer kalbinizde ve içsel benliğinizde dengeli iseniz ve mutlak üstatlıkta yeni frekanslar ile “dans etme” yeteneğine sahip iseniz ulaşabilirsiniz.
Bu, zamanınızın sizi yavaşlatan ve ritminizi ve akışınızı kaybetmenize neden olan dualitede ve çatışmada alınamayacağı anlamına gelir. Bu periyotta, Yeni Dünyada Elmas Işık Dansınız ile yaratacağınız şey konusunda net odakta ve net niyette olmalısınız.
Kaos olabilir, Sevgililer, ama dalgalar binmek ve Işık, Sevgi ve Neşenin Armonik Kalıplarını yaratmak için içsel bilgeliğinizi öğreniyorsunuz. Dikkatinizin başka yöne çekilmesine veya frekansınızın düşmesine izin vermeyin. Burada sizi desteklemek için bulunanları – Ruh Ailenizi ve fiziksel enkarnasyondaki kabilenizi, ayrıca Işığın Melek ve Galaktik Ailesini hatırınızda tutun!
Onlar düşmenize izin vermezler.
Sizi Sevgilerinde tutarlar, Sevgili Üstatlar.
2020’nin bu Aslan Kapısında sizlere Neşe ve Yaratım diliyoruz.
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/2020-lions-gate-message-from-archangel-michael/?fbclid=IwAR31e0mHE7Qa5piM5HFw1gRZjNxkmzaLQ0P_NeNpGO8Nnq3MedSucmMdwhk

0 comments:

Yorum Gönder