9 Temmuz 2020 Perşembe

KOVA ÇAĞI AKTİVASYON RAPORU

 
Kova Çağı meditasyonumuz, 250.000 kişinin katıldığı kritik kitleye ulaştığımız için büyük bir başarıydı.
Bu, Kova Çağı pozitif zaman çizelgesini çok olumlu uzun zaman sonuçlarıyla daha da sağlamlaştırmıştır.


Kova Çağı aktivasyonumuzun bir sonucu olarak, tüm önemli plazma anomalileri ve tüm plazma toplet bombaları kaldırıldı. Bu olayı beklediğim gibi tetiklemese de ileriye doğru büyük bir sıçrama. Etkinliğe karşı geriye kalan tüm engeller çok daha küçüktür ve temizlenmesi çok daha az zaman alacaktır, bu nedenle Sıkıştırma Atılımına daha hızlı bir şekilde dönüşen bir zaman çizelgesindeyiz.


Geriye kalanlar, Sublunar uzayda kuantum süper pozisyon durumunda saklanan Draco filosunun gemileri. Bu uzay gemileri, Mjolnir (Hammer of Thor) olarak adlandırılan Galaktik Konfederasyonun gelişmiş kuantum topu silahlarıyla temizleniyor:
 


http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.htmlhttps://physicsworld.com/a/does-time-dilation-destroy-quantum-superposition/

Draco filosunu temizlemeye yönelik ilk girişim 2017'nin sonlarında ve 2018'in başlarında gerçekleşti, ancak Alfa zaman çizelgesinin çöküşü nedeniyle durdurulmalıydı. Şimdi, başarılı Kova Çağı aktivasyonumuzun bir sonucu olarak, Mjolnir Operasyonu yeniden etkinleştirildi ve şu anda plana göre sorunsuz bir şekilde ilerliyor ve Draco filosu tam hızda temizleniyor.


Isik Kuvvetleri, Draco filosu temizlemesinin son aşamasında, Kabal'in TR-3B gemisiyle sahte bir uzaylı istilası yapmaya çalışma olasılığının yaklaşık% 10 ve Draco'nun gerçek bir sahne düzenlemeye çalışma olasılığının yaklaşık% 10 olduğunu bildirmiştir. kuantum süper pozisyon durumundan fiziksel olarak ortaya çıkan ve yüzey popülasyonuna saldıran kalan Draco gemileri ile istila
 

https://www.exopolitics.org/will-deep-state-launch-false-flag-alien-invasion-after-exhausting-global-control-cards/

Her iki senaryoda da, karanlık güç filoları Galaktik Konfederasyon tarafından çok hızlı bir şekilde yenilecek, ancak yüzey popülasyonu arasında küçük ama ihmal edilemez teminat hasarı olacak. Hem Işık hem de karanlık bu iki senaryodan kaçınmaya çalışıyor, Işık ,çünkü yüzey popülasyonuna gereksiz acı çekecek ve karanlık çünkü Konfederasyon filosu ile açık mücadele tüm karanlık grupların hızlı ve mutlak yenilgisini getirecekti.


Işık Kuvvetleri, Draco filosunun temizlenmesinin yanı sıra, karanlık güçlerin sahip olduğu tüm ızgara inversiyon teknolojilerini de temizliyor. Bu teknolojiler gezegendeki enerji ağını çarpıtır ve Matrix yapısının temelini oluşturur.
 

Ayrıca, Işık Kuvvetleri yeraltı Sürüngenleri sonik silahlar kullanarak temizliyor.

Ayrıca, Isik Kuvvetleri, Low Earth Orbit'teki askeri uydulardan yönlendirilmiş enerji silahlarını ve EMP nabız silahlarını temizliyor.


Ayrıca, Işık Kuvvetleri, gezegenin yüzeyinde Yükselmiş varlıkların fiziksel olarak gerçekleşmesini önleyen kuantum birincil anomalisini temizler. Kuantum birincil anomalinin temizlenmesi, indüklenen yanlış vakum çürümesi ile gerçekleşir:
 

https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/research-centres-and-groups/theoretical-physics/msc/dissertations/2013/Matthew-Citron-Dissertation.pdf
 

https://www.vice.com/en_us/article/kwnpbw/the-learnin-corner-false-vacuum-decay
 

https://physics.aps.org/articles/v8/108

Ejderha kaynakları Kova Çağı aktivasyonumuzda olumlu bir zaman çizelgesi değişikliğinin meydana geldiğini ve herkesten “sadece en sevdiğiniz, seçilmiş yaşam senaryosunu yazmaya odaklanmasını istediğini bildirmiştir. İstenilen optimum yaşam senaryosunun ne kadar ayrıntılı görselleştirilmesi istendiğinde, bu yeni zaman çizelgesine o kadar doğrulanır. ”


Aktivasyonumuzdan hemen sonra dünyadaki gökyüzünde işaretler vardı: ( Linkde görsellere bakabilirsiniz )


 
Olumlu zaman çizelgesi, Ghislaine Maxwell'in tutuklanmasıyla fiziksel olarak zaten tezahür ediyor:
 

https://summit.news/2020/07/02/elite-pedophile-network-to-be-exposed-after-arrest-of-maxwell/

Bunun sonucu olarak, kitlesel tutuklamalar kavramı ilk defa ana akım medyaya ulaşıyor:
 

https://www.rt.com/usa/493775-epstein-get-clinton-prince-andrew/
Ayrıca Bill Gates'in tutuklanmasına da neden olabilir:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7350469/Bill-Gates-flew-Jeffrey-Epstein-Loliota-Express-2013-years-pedophile-prison-stay.html
 

Prens Andrew zaten gergin:
 

https://nypost.com/2020/07/06/prince-andrew-cancels-golf-trip-to-spain-after-maxwell-arrest-report/

Ama önce Ghislaine Maxwell'in tanıklık edecek kadar uzun süre hayatta kalması gerekiyor. Bu yüzden Işık Kuvvetleri, bu kadar rehberlik hisseden herkesten aşağıdaki meditasyona katılmasını istiyor:
 

https://www.welovemassmeditation.com/2020/07/daily-meditation-at-630-pm-utc-to-keep-Ghislaine-Maxwell-alive-until-she-can-testify.html
 

Kasım / Aralık aylarına kadar önümüzdeki birkaç ay, yeni Kova Çağı pozitif zaman çizelgesi ile eski Kabal hakim negatif zaman çizelgesi arasındaki zaman çizelgesi savaşının zirvesini görecek. Kitle meditasyonumuz olmasaydı, negatif zaman çizelgesi çok daha belirgin olurdu, ancak birçok olumsuz senaryoyu önlemeyi başardık.
Yüzeydeki nüfusu bölmek ve şiddeti teşvik etmek için birçok girişim olacaktır:
 

https://www.zerohedge.com/markets/global-war-nuclear-accidents-volcanic-eruptions-deutsche-banks-apocalyptic-take-what-may

Cizvit planlarından biri Kasım seçimlerinde sol-sağ kutuplaşmayı artırarak ABD'nin (SSCB ve Yugoslavya'ya benzer şekilde) dağılmasını sağlamaktır.
 

Bu nedenle, Hillary Clinton'ı maksimum kutuplaşmayı sağlamak için başkan adayı olarak tanıtmayı planlıyorlar:
 

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/rumors-still-abound-that-hillary-will-emerge-in-july/
 

İkinci ana Cizvit planı, ABD'ye yeni bir dünya savaşına yükselecek bir Çin EMP saldırısını tetiklemektir:
 

https://sputniknews.com/military/202006181079656094-us-report-claims-china-intends-nuclear-first-strike-with-stolen-super-emp-weapons/

https://allnewspipeline.com/China_Military_Doctrine_Plans_and_Capabilities_for_Electromagnetic_Pulse_EMP.phphttps://fortunascorner.com/2020/03/18/china-threatens-emp-attack-in-south-china-sea/


Bu planın bir yönü, Çin'in TR-3B'ye benzer gelişmiş gemilerini kullanması ve Dingxin'deki ana Gizli Uzay Programı askeri üssünden sahte bir uzaylı istilası düzenlemesidir:
https://www.thedrive.com/the-war-zone/31824/this-massive-desert-base-is-chinas-version-of-americas-nellis-air-force-base


 
Isik Kuvvetleri, sahte uzaylı istilasının% 10'da, Çin-ABD savaşının% 12'de, ABD'nin dağılmasının %25 ve ABD iç savaşının% 35'te gerçekleşme olasılığını tahmin ediyor.
Önümüzdeki birkaç ay içinde, gerekirse bu senaryolardan herhangi birini azaltmak için kitle meditasyonları olabilir.
Kova Çağı aktivasyonumuzun bir sonucu olarak, Paris / Versailles 


Tanrıça Vorteksi kısmen aktive edildi:
https://www.youtube.com/watch?v=WQvSPo8gMJA
Şimdi ihtiyaç duyulan şey, düzenli haftalık fiziksel toplantılarla Paris'teki Rose grubunun kız kardeşliğidir.


Ayrıca Venedik'te bulunan Takyon odaları ve İtalya'da Roma bulunmaktadır. Odaların inşasını finanse etmek isteyen bir sponsorumuz var, sadece Roma ve Venedik'te odanın koruyucusu olmak ve bu iki İtalyan kentinin herhangi birinde bulunduğu yere ev sahipliği yapmak isteyen bir kişiye ihtiyacımız var. Bu kişiler (SADECE Roma ve Venedik'te bulunmali ) daha fazla talimat için project501@tutanota.com adresine başvurabilir .


Işık Kuvvetleri, insanlık tarihinde bu çok önemli zamanda, takyon odaları ağının, gezegende henüz kapsanmayan alanlara yayılmasının en yüksek amacı olduğunu bildirmiştir:
http://tachyonis.org/Chamber.html
Önümüzdeki birkaç ay çok değişken olsa da, Kova Çağı'nı tezahür ettirmeye odaklanmamız gerekiyor.
 

Işığın Zaferine ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Link ; https://2012portal.blogspot.com/2020/07/age-of-aquarius-activation-report.html?fbclid=IwAR18BDJPaKOYeR37NlsZbK0WefSHo0LPPyZ998LoIRGvwlcKZOeFghMX724

Kaynak:https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder