22 Temmuz 2020 Çarşamba

KÜRELERİN MÜZİĞİ

Draco filosunun yeraltındaki alanda temizlenmesi iyi ve plana göre ilerliyor. Lunar yörüngesinin ötesindeki tüm Draco varlığı tamamen temizlendi ve Lunar yörüngesinin ötesindeki tüm alanlar artık serbest alan olarak ilan edildi. Birçok meleksel varlık şimdi Güneş Sistemi'ne, şimdi Galaksi boyunca yıldızlararası alanı dolduran ve Kuiper kuşağından Ay yörüngesine kadar uzanan “kürelerin müziği” yaratan kozmik Sevgi denizinden giriyor:
 
Ay yörüngesindeki Eterik Chimera örümcekleri de temizlendi, ancak bazıları hala Dünya'ya daha yakın.
Son birkaç milyon yıldaki Galaktik savaşlar sırasında, Draco fethettikleri gezegenlerde birçok egzotik teknoloji topladı ve onları süper silahlara dönüştürdü:
Mjolnir operasyonunun bir yönü, bu süper silahların yakalanması, araştırılması ve ardından imha edilmesidir:
 
Bu süper silahlar arasında, insan kundalini baskılayan ve gezegensel enerji alanını harmonik Platonik kutsal geometri ızgarasından ters çeviren Draco gemilerinde özel bir skaler ızgara ters çevirme teknolojisi var:
Ters yarı trapez negatif ızgaraya.
Işık Kuvvetleri, gezegensel ızgarayı tekrar uyumlu durumuna sıfırlamak için girdap geri dönüşüm teknolojilerini kullanıyor ve gezegenin yüzeyinde, şebekenin zaten başarılı bir şekilde sıfırlandığı insan yerleşimlerinden uzakta alanlar olduğu için nispeten başarılılar. doğal pozitif durum.
Olumlu ızgara geri dönüşüm sürecini desteklemek istiyorsanız, bundan sonra 2020'nin sonuna kadar Yaşam Çiçeği meditasyonunu rehberli hissettiğiniz sıklıkta yapabilirsiniz:
Tüm plazma toplet bombaları gitmiş olsa da, kuantum süperpozisyon durumunda hala gezegenin yüzeyinde Matrix yapısının omurgasını oluşturan temel ızgara ters çevirme ağının kuantum süperpozisyon düğümleri olarak hizmet eden insan implantlarına bağlı bazı toplet bombaları vardır. .
Bu toplet bombaları, plazma toplet bombalarından daha kolay temizlendikleri ve Draco filosuyla birlikte temizlenecekleri için büyük bir sorun oluşturmaz.
Bu süreci hızlandırmak ve kolaylaştırmak istiyorsanız, implant nirengi egzersizleri yapabilirsiniz:
Birçok Sürüngen, gezegensel yüzeye yakın yer altı üslerinde toplanıyor ve Draco, Konfederasyon ayaklarının yüzeye doğru ilerlemesini önlemek ve enerji şebekesini daha fazla rahatsız etmek için bunları bir kalkan olarak kullanıyor.
 
Daha olumlu bir notta, Pleiades'liler sonunda duygusal iyileşme için bir protokol geliştirdiklerini bildirdiler. Pleiades'lilerden duygusal iyileşme almak istiyorsanız, üç kez “Komut 771” i tekrarlamanız gerekir ve Pleiades tıbbi gemileri iyileşme kirişlerinde size yardımcı olacaktır. İyileşme süreci için uzanmaya ve 20-30 dakika beklemeye yardımcı olur.
Pleiadesliler ayrıca, koronavirüsü çıkarmak için pozitif yıldız tozu nanoteknolojisinin umdukları kadar etkili olmadığını bildirdiler çünkü Draco, pozitif yıldız tozunu bir dereceye kadar engelleyen güçlü nano karşı teknolojiye sahipler.
Bununla birlikte, Pleiadesliler Şubat ve Mart aylarında virüsün ölüm oranını büyük ölçüde azaltmayı başardılar ve yakında dünyadaki sürü bağışıklığına ulaşılacak:
Pleiades'liler, virüsün kendi başına ölmesini beklediklerini bildirdiler, çünkü yıl sonuna kadar henüz bağışıklık geliştirmemiş yeni konakçılar bulamayacaklar:
Covid hastalık için birçok tedavi bulundu ve bazıları çok etkilidir:
Bilim adamları nihayet evrenin toroidal şeklini keşfetmeye başlıyor:
Sonunda önceki kozmik döngüleri keşfediyorlar:
Ve insan beyninin 11 boyutlu yapısını, 11 boyutlu sicim teorisi modellerinde tarif edildiği gibi evrenin bir yansıması olarak anlamaya başlıyoruz :
Mars'ta yaşamın yumuşak bir şekilde açıklanması ana akım medyada görünmeye başlıyor:
Açıklama yarışı, Çin'in kazanmak istediği bir yarış:
İfşa oluncaya kadar, harika İtalyan galaktik müziğine teslim olabiliriz:
Veya bazı ağaçların dikilmesine yardımcı olun.
Işığın Zaferine ✨✨✨✨✨✨✨✨✨

0 comments:

Yorum Gönder